Jutro svim curama,
povremeno Vas pratim ali od silnih pokušaja postaala sam umorna (psihički) i ništa nisam pisala.Veselim se svakoj Vašoj beti, svim mojim "starim čekalicama" i njihovim uspjesima i suosjećam sa neuspjesima..
Moja situacija je sada malo zabrinjavajuća, nakon 6 ispucanih postupaka iz 6-og postupka došli smo do kriotransfera. Cure moje, nakon 6 postupaka digneš ruke od svega i kad sam išla u FET, taj FET je ujedno i prvi (nikad nisam došla do smrzlića) i zadnji (nemam financije za privatno a više nemam ni smrzlića), dakle FET odrađen 22.02. blastica u pitanju, (odlična blastica) , 27.02. napravila test gdje se nazirala sjena, jučer 3 testa pozitivna ali isto dosta blijedo i daaa znam da je prerano ali pokazalo je pozitivno…Danas ujutro u 4 radila test mini gravidnost i crtica slabija od jučerašnje. Bojim se da je biokemijska u pitanju. U subotu radim betu… Ajme toliko se bojim..
Sanjuskastavite me na listu za betu 02.03.Teich, Npelica, Ivka,Jurky sretno cure!!!
Lucky držim figeSunce nadam se da ću tvojim stopama..
Svima šaljem najtoplije zagrljaje,
mojoj Sanii (naša enciklopedija znanja),
Korni tako mi je drago zbog tebe, šaljem samo pozitivne vibre tebi i "trbuščiću"Dreamer želim ti svu sreću i da nalazi ubrzo budu ok
TraTinčica sretno od srca
I svim ostalim curama šaljem najveći hug , čuvajte se
neznam dal sam dobro uploadala sličicu, digitalni i broj 7 su od danas (7. dan od transfera), 6 je od jučer, crtica je danas možda i slabija nego jučer. Nije prvi jutarnji urin ali mislim da svejedno treba potamnit..
40 ja👩❤️👨31muž
jajovodi ✂️ .; AMH 8, normosperma
1. postupak- clomifen ❌
2. postupak. prirodni- aspiracija negativno ❌
3. postupak- stanica prestala razvijati ❌
4. postupak- beta ❌
5. postupak Škvorc- beta ❌
6. postupak Beta+ poliklinika- ET ❌
FET 1 blastocista- biokemijska trudnoća 💔
7. postupak, Elonva, odustala od aspiracije.
8. Alea Fertility- ET ❌ 2 mj.25 FET - Beta - 1361, Beta 2 - 3176
Jutro svim curama,
povremeno Vas pratim ali od silnih pokušaja postaala sam umorna (psihički) i ništa nisam pisala.Veselim se svakoj Vašoj beti, svim mojim "starim čekalicama" i njihovim uspjesima i suosjećam sa neuspjesima..
Moja situacija je sada malo zabrinjavajuća, nakon 6 ispucanih postupaka iz 6-og postupka došli smo do kriotransfera. Cure moje, nakon 6 postupaka digneš ruke od svega i kad sam išla u FET, taj FET je ujedno i prvi (nikad nisam došla do smrzlića) i zadnji (nemam financije za privatno a više nemam ni smrzlića), dakle FET odrađen 22.02. blastica u pitanju, (odlična blastica) , 27.02. napravila test gdje se nazirala sjena, jučer 3 testa pozitivna ali isto dosta blijedo i daaa znam da je prerano ali pokazalo je pozitivno…Danas ujutro u 4 radila test mini gravidnost i crtica slabija od jučerašnje. Bojim se da je biokemijska u pitanju. U subotu radim betu… Ajme toliko se bojim..
Sanjuskastavite me na listu za betu 02.03.Teich, Npelica, Ivka,Jurky sretno cure!!!
Korni tako mi je drago zbog tebe, šaljem samo pozitivne vibre tebi i "trbuščiću"Dreamer želim ti svu sreću i da nalazi ubrzo budu ok
neznam dal sam dobro uploadala sličicu, digitalni i broj 7 su od danas (7. dan od transfera), 6 je od jučer, crtica je danas možda i slabija nego jučer. Nije prvi jutarnji urin ali mislim da svejedno treba potamnit..
Ja def crtice vidim aliiii, ti si uzela testove koje najviše mrzimo 🙈. Cb nisu za rano testiranje, prvo jer bacaju evaporacijske i bez obzira sto pise da su osjetljivi i nisu toliko koliko su trakice iz Mullera , pogotovo digitalni nema smisla radit jer što ti znači 1-2 tjedan kad ovako rano nakon transfera su u pitanju sati i tražimo crtice koje tamne . Kupi ili trakice u Mulleru najjeftinije i piski ih do subote (ili u dm-u trakice). Ili jednostavno čekaj betu. Ali meni to izgleda super 🙏🤞
🙋♂️1982 normo
🙋♀️1988 2020 jajovodi ✂️ amh 18, pai 4g/4g, mthfr
1.Ivf Petrova 07/20 10js ET 1bc❌️
2.Ivf 01/21 13js ET 2bc❌️
FET 03/21 2bc❌️
3.Ivf 06/21 14js ET 1bc❌️
FET 01/22 1bc beta 9dnt 55, 131, 66 biokemijska❌️
4.Ivf Skvorc 06/22 13js ET 2 trod 8st❌️
FET 12/22 2bc ❌️
5.IVF prirodni 02/23 ET 1trod 8st ❌️
6.IVF 05/23 Alea fertility 7js 2bc
FET 06/23 ❌️
FET 09/23❌️
7.Ivf 05/24 Repromed 9js 3bc Et 1bc❌️
Fet 11/24 ❌️
Fet 12/24 ❌️
8.Ivf 02/25 Repromed 10js 3bc Et 1bc❌️
Jutro svim curama,
Ja vidim predivne crtice za 6. i 7. dan, jako drzim fige i predlazem ponovni test u subotu prvi jutarnji urin 🤞🏼🤞🏼💪🏼🥰
👩🏻’88 2021. histeroskopija-pregrada na maternici, sve štima
👱🏻♂️’86 jako loš spermiogram
2022. IVF Petrova - ICSI = 12 js/8 oplođenih/4 blastociste=1 ET/3 zamrznute => u studenom rođen zdrav dječak 👶🏼
17.01.2024. FET 1BC u prirodnom ciklusu = beta ❌
04.03. Novi ciklus - endometrij 6,3mm, odgođen fet
29.03. Novi ciklus - Estrofem od 1.dc 3x2, od 8.dc 3x4, od 15.dc 3x6 => 17.dc procurila, odgođen fet
(dodaci - zeljezo, folna, d-vitamin)
Tincice,
Drzim fige za dobru betu. 🤞🏼😊
Teich,
Draga moja, ja se nadam da je sve ok. Nemoj razbijati glavu, sacekaj mirno UZ. Drzim ti fige da to bude jedna dosadna i skolska trudnoca. ❤️
👩🏻31👦🏻45
👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
👦🏻 asthenoteratozoospermia
👩🏻👦🏻- kariotip ✅
ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️
TSH 3.95 ➡️ 1.55
FET- 12.02. 2 ❄️❄️ ❌
FET 26.08. 1❄️ Blighted ovum
ICSI 04.25.- Ferticare Prag
Punkcija 33 🪺- 16🥚 14 🐣 6 blastocista ❄️
ET 1morula- rana blastocista ❌
lunalunci1214@gmail.com
Curke sretno svima danas! 🥰
Lucky super to ide kod tebe, navijam! 😍👏 Imam sutra pregled pa ću valjda dobiti prijedlog terapije, oni u Beti imaju taj 0-uzv prije menge. javim se iza pregleda s novostima 😅🤭 Izdrži s pikalicama, grozno zvuči 🥲😪
Trudnice šaljem vam svima 🥰♥️🥰
👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
AMH 3,2, kariogrami uredni,
👨 38 g, oligozoospermia,
1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
2. 11/24 Vinogradska -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
3. 12/24 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
4. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
5. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 1🐣 -> X
6. Škvorc ⏳
rolica.forum@gmail.com
Hvala cure sto ste mislile na mene i cekale, napokon je nalaz stigao,ali ipak nije uspjelo, beta je 3.4😒
👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
Hvala cure sto ste mislile na mene i cekale, napokon je nalaz stigao,ali ipak nije uspjelo, beta je 3.4😒
Zao mi je. Saljem ti puno zagrljaja. ❤️
👩🏻31👦🏻45
👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
👦🏻 asthenoteratozoospermia
👩🏻👦🏻- kariotip ✅
ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️
TSH 3.95 ➡️ 1.55
FET- 12.02. 2 ❄️❄️ ❌
FET 26.08. 1❄️ Blighted ovum
ICSI 04.25.- Ferticare Prag
Punkcija 33 🪺- 16🥚 14 🐣 6 blastocista ❄️
ET 1morula- rana blastocista ❌
lunalunci1214@gmail.com
Baš mi je žao tera_ ❤️
🙎♀️28 - AMH 15,5 pmol/L, endometrioza
🙎♂️33 - sve ok, normo
Pokušavamo od 10/2022
Kariogrami ✔️ Histeroskopija ✔️ Trombofilija ✔️NK cells ➕️➕️➕️
01/24 Sv. Duh - ET 1bc - beta ❌️, FET 1bc - beta ❌️ FET 1bc - beta ❌️
07/24 IVF pol - ET 1bc - beta ❌️, FET 1bc - beta ❌️ FET 2bc - ❌️
03/25 novi postupak
Teich, držim 🤞 da bude dobro 🥰
Tera, žao mi je, drži se ❤️
Tinčica, držim fige 🤞🥰
https://ibb.co/y52Smz5 evo cure, lakše mi je ovako nego pisati sve.. uglavnom doc mi je rekla da ću jedno dijete roditi sigurno 🤗 samo mi nije jasno (a od uzbuđenja nisam pitala 🤦♀️) kada se trebam javiti svom ginekologu na pregled. I neću ići u svoj dom zrdavlja, planiram ići u najbližu bolnicu na preglede, nemam dovoljno povjerenja u dom zdravlja.
👱♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji