Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    angel eyes
    29. Veljača 2024. 13:56

Tera i Pixi tako mi je žao 😔
    Jurky čestitam i nadam se da će se obje mrvice lijepo razvijati ❤️❤️ 

👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
    🧑 '82. sve ok

2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
    2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
    2022. spontani u 7tt 💔
    03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
    05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
    08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
    “Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”

angel eyes
    29. Veljača 2024. 13:57

Ringišpil čestitam 🤗 lijepo je čuti da može i iz prve uspjeti 😊

👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
    🧑 '82. sve ok

2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
    2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
    2022. spontani u 7tt 💔
    03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
    05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
    08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
    “Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”

• ringispil
    29. Veljača 2024. 14:40

angel eyes

Ringišpil čestitam 🤗 lijepo je čuti da može i iz prve uspjeti 😊

Hvala ti, a pišem to da ulijem nadu svim borilicama i koje će naletjeti na ovaj forum :)

• marica36
    29. Veljača 2024. 14:45

Medena33

Marica36 ja sam trebala dobiti mengu 7.3 i danas mi dosla. Jucer sam radila uzv i dr nije uopce nista kom da bi mogla dobiti. Zvala sam ih, rekli su mi da nastavimo sprej do 7.3., a od tada i inekcije 225 pergoverisa 7 dana i uzv 13.03. Kakva je tvoja procedura?

Procedura je procuriti 7og kad moram baš.  Hope so
    Do tada sprej a od tada pergoveris takoder ..isto vjerojatno uzv 6,7 dan ...kada su uzv kod njih ujutro ili? Kad su ti rekli doći?

4x sv.duh bezuspješno
    Ja. Sve ok
    On OAT
    ET-29.03./ 1-8stanica i 1 morula
    Beta 10i 12.04.
    Uzv 26.04.
    Imamo 1 ♥️
    It's boy 🙏

djetelina13
    29. Veljača 2024. 15:02

Pozdrav cure. Imam jedno pitanje vezano za MPO, ali ne preko HZZO-a nego privatno. Koliko je vremena potrebno da dobijemo pravo na ICSI ili IVF? Znam da je preko HZZO-a to spor proces, ali s obzirom da moj partner ima oligoasthenozoospermiu mislimo da nemamo bas mogucnost prirodnim putem zanijeti, pa bi krenuli u postupak ali nam se neda cekati godina do dvije. Mozemo li npr. privatno ici nakon pola godine na MPO? 

19.9. konzultacije Poliklinika IVF
    10.mj - Dogovoren IUI (stimulacija ovulacije uz Femaru i Menopur; Ovitrelle) -》IVF (1 j.s. nezrela)❌️
    11.mj - IVF (blaga stimulacija: Femara, Gonal F, Ovitrelle) 🤞🍀 -》3 oocite, 2 zrele i oplođene- beta 18.12. ❌️
    1.mj IVF (puna stimulacija- Ovaleap, Cetrotide, Decapeptyl i Ovitrelle) - 6 oplođenih oocita; 1 blastocista vraćena; 13.2. beta HCG 469.1 🍀; 15.2. beta HCG 887.1 🍀🍀
    25.2. (5+5 tj.) UZV vidljiv plod i otkucaji srčeka ❤️

• marica36
    29. Veljača 2024. 15:11

djetelina13

Pozdrav cure. Imam jedno pitanje vezano za MPO, ali ne preko HZZO-a nego privatno. Koliko je vremena potrebno da dobijemo pravo na ICSI ili IVF? Znam da je preko HZZO-a to spor proces, ali s obzirom da moj partner ima oligoasthenozoospermiu mislimo da nemamo bas mogucnost prirodnim putem zanijeti, pa bi krenuli u postupak ali nam se neda cekati godina do dvije. Mozemo li npr. privatno ici nakon pola godine na MPO?

Možete kad god 
    Naručite se i obzirom na dijagnozu nemojte čekati dugo
    Najčešće ste idući mj sigurno na konzultacijama....a dalje sve po dogovoru

4x sv.duh bezuspješno
    Ja. Sve ok
    On OAT
    ET-29.03./ 1-8stanica i 1 morula
    Beta 10i 12.04.
    Uzv 26.04.
    Imamo 1 ♥️
    It's boy 🙏

djetelina13
    29. Veljača 2024. 15:13

marica36

djetelina13

Možete kad god
    Naručite se i obzirom na dijagnozu nemojte čekati dugo
    Najčešće ste idući mj sigurno na konzultacijama….a dalje sve po dogovoru

Odlicno hvalaa puno Marica 🤩 hoćemo 

19.9. konzultacije Poliklinika IVF
    10.mj - Dogovoren IUI (stimulacija ovulacije uz Femaru i Menopur; Ovitrelle) -》IVF (1 j.s. nezrela)❌️
    11.mj - IVF (blaga stimulacija: Femara, Gonal F, Ovitrelle) 🤞🍀 -》3 oocite, 2 zrele i oplođene- beta 18.12. ❌️
    1.mj IVF (puna stimulacija- Ovaleap, Cetrotide, Decapeptyl i Ovitrelle) - 6 oplođenih oocita; 1 blastocista vraćena; 13.2. beta HCG 469.1 🍀; 15.2. beta HCG 887.1 🍀🍀
    25.2. (5+5 tj.) UZV vidljiv plod i otkucaji srčeka ❤️

Oblutak
    29. Veljača 2024. 15:23

ringispil

Nakon godinu dana potezanja po doktorima, propuhivanju jajnika, histeroskopije, neuspješnog IUI te razne terapijice, naš prvi IVF stimulirani je uspio isprve!

Moram priznat da prva 3 mjeseca sam bila jako skeptična da je sve ok i da se događa. Je li tako i vama?

Meni je sve uspjelo iz prve, dobili smo 4 blastociste, vratili jednu i imam djecaka, nedavno sam isla na fet, nije uspjelo, imam jos dvije za iduci ciklus 🤞🏼

👩🏻’88 2021. histeroskopija-pregrada na maternici, sve štima
    👱🏻‍♂️’86 jako loš spermiogram
    2022. IVF Petrova - ICSI = 12 js/8 oplođenih/4 blastociste=1 ET/3 zamrznute => u studenom rođen zdrav dječak 👶🏼
    17.01.2024. FET 1BC u prirodnom ciklusu = beta ❌
    04.03. Novi ciklus - endometrij 6,3mm, odgođen fet
    29.03. Novi ciklus - Estrofem od 1.dc 3x2, od 8.dc 3x4, od 15.dc 3x6 => 17.dc procurila, odgođen fet
    (dodaci - zeljezo, folna, d-vitamin)

Jurky32
    29. Veljača 2024. 15:28

Saniii, Lunaa93, Tera, Sanjushka, Jabukica, Fionci99, Lucky, Teich, Angel Eyes, hvalaa cure drage 😘😘😘😘
    Saniii, mislim da je Stela na početku imala dva ❤️ pa je kasnije jedno odustalo.. 
    Ja sam sretna jer imamo srčeko i mislim da sad tek shvaćam da sam trudna 🤗 neka se sve i dalje dobro razvija, ako drugom plodu nije suđeno nije.. ja tu ne mogu ništa.. samo neka se i dalje nastavi sve dobro.
    E sad jedno pitanje.. muči me malo ovo postupno prestajanje uzimanja utrogestana.. sestra mi je čini mi se rekla kad prestajem da 3 dana sa 3×1 pređem na 2×1 i nakon toga prestanem skroz. Sad ja ne znam jel to tri dana prije tih punih 8 tt ili kako?? Kako ste vi to radile?? Svakako ću kontaktirati Betu i pitati.. jer moj je problem kad sam preuzbuđena ne zapamtim ništa, prazna glava 🤦‍♀️😁
    😘😘😘😘 svima

👱‍♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
    8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
    9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
    10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙

wildflower
    29. Veljača 2024. 15:57

marica36

Medena33

Marica36 ja sam trebala dobiti mengu 7.3 i danas mi dosla. Jucer sam radila uzv i dr nije uopce nista kom da bi mogla dobiti. Zvala sam ih, rekli su mi da nastavimo sprej do 7.3., a od tada i inekcije 225 pergoverisa 7 dana i uzv 13.03. Kakva je tvoja procedura?

Procedura je procuriti 7og kad moram baš. Hope so
    Do tada sprej a od tada pergoveris takoder ..isto vjerojatno uzv 6,7 dan …kada su uzv kod njih ujutro ili? Kad su ti rekli doći?

Onda ste vas dvije na istom protokolu? :O

Bice je isti prvi protokol za sve kod dr R?
    Pa onda kasnije mijenja kada vidi kako zena reagira.

Koliko Pergoverisa uzimate? Koliko dana?
    Ako mozete malo opisati protokol da vidim sto me ceka

'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
    '86, oligozoospermia
    Repromed:
    2mj/2024 - 1. AIH ❌
    4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.