Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    15. Studeni 2024. 13:14

Ivka33

Emma05 beta odlicna nek se ljepo dupla
    Ja prijavljujem 12 dnt beta 608,1

Ivka 33 toooo🎊😍 cestitke

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

15. Studeni 2024. 13:22

Ako ikoga mozda zanima ja sam radila sve dubinske pretrage i muž nakon gubitka bebice😢💔 kariograme itd sve čak sam neke nalaze slali vani cak u Ameriku jednoj rodici  u jefnu kliniku.
    Gene sve zivo sta smo mogli jednostavno sve u redu da bar znamo zasto🤷sijećam se da mi je Hafner rekao i to nikad neću zaboraviti da je sve stvar sreće i da se potrevi dobra stanica i  da jednostavno  godine i sve utjeće i hrana i zrak koji dišemo .Ali neka te anomalije se dese 1 napram biljun kao sta je nama tada🤷💔 
    Znam samo da smo prošli tesku borbu i da je ovo zbilja zadnje sta se tice potpomognute.

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

15. Studeni 2024. 13:32

I da uzivam ne radim prvi put da sam od samog početka otvorila bolovanje ,nikom živom nismo ništa rekli kako sam ja operirala 3 puta kralježnicu🤦 tako se pravdam na to 😁 ne pratim nikakve siptome ni ista sestam ,kuvam,čitam po kući i sve ostalo sta mogu iskreno niti vise se ne mogu zamarati siptomima jer koliko sam prošla u mene je bilo svakakvi siptoma pa toliko neuspijeha i svega nek bude sta treba biti ❤️🙏🏻 a jedino taj utrogestan  nocni ne ispadne vele a jutarnji bar uru ,dvi odlezim jer kad se pocmem kretat nekad malo ispadne ali valjda tijelo uzme koliko treba ,neznam dali se i ikom od vas to desavavalo . Valjda covjek dodje u godine ipak 42 ne ne osjećam se pre staro spremna sam držati cudo ili cuda u svom naručju ali glavom kroz zid nemogu nek bude sta mora biti❤️🙏🏻 uza sve sam vas dosta toga sam pročitala i svaka od nas je lavica na svoj nacin l💪 i ljepo sto jedna drugoj smo podrška💪❤️

Marisha
    15. Studeni 2024. 13:38

Belaaa neka ti je sva sreća ovog svijeta ❤️ iz potpisa se vidi koliko si toga prošla i ja se od sveg srca nadam da ćeš imati najljepšu betu na svijetu 🙏

🏈44 sve ok+🌷36 endometrioza-jajovodi ✂️ AMH 6,9 pmol/L,hashimoto,TSH 1,86
    09.2023. Vinogradska IVF
    (Rekovelle+Menopur):4js
    rujan ET(1)❌️ listopad FET(1)❌️ studeni FET(1)❌️
    03.2024.Škvorc IVF
    (Ovaleap+Menopur+Orgalutran):4js ET(1)❌️ 05.2024. prirodni ciklus:1js❌️
    09.2024.Škvorc ICSI
    (Gonal+Menopur+Cetrotide):5js ET(2)11dnt β 114,16, 13dnt β 149,44, 15dnt β 99,03 ❌️ 11.2024. prirodni ciklus:2js❌️
    3.2025. vanmaterična, mtx, vacum aspiracija

Sunce12
    15. Studeni 2024. 13:47

Mi smo danas poslali upit za Prag. 
    Definitivno smo se na to odlucili. Imam jos jednog smrzlica pa cu probat dogovorit sad za 12.mjesec na vracanje i ako ne uspije idemo van. Covjeka bas to sve iscrpi😮‍💨
    Ima netko jos iskustva sa ivf pronatal Prag?
    Naravno, sa vlastitim stanicama. 
    Budem vas izvjestavala ako i kada dodemo do toga❤️

🧏‍♀️31, 🧏‍♂️33
    PCOS, endometrioza
    Brisevi ✅️ papa✅️histeroskopija✅️ nk
    stanice✅️ kariogram✅️
    2024; AMH 13,5
    Fet 6/23 👼 missed 11 tjedan💔
    Fet 2/24👼missed 6 tjedan💔
    Fet 6/2024 ⭐️ biokemijska💔
    Fet 11/2024 ⭐️biokemijska 💔
    Fet 12/2024 👼missed 7 tjedana💔

💜Medenko
    15. Studeni 2024. 13:58

Belaaa

I da uzivam ne radim prvi put da sam od samog početka otvorila bolovanje ,nikom živom nismo ništa rekli kako sam ja operirala 3 puta kralježnicu🤦 tako se pravdam na to 😁 ne pratim nikakve siptome ni ista sestam ,kuvam,čitam po kući i sve ostalo sta mogu iskreno niti vise se ne mogu zamarati siptomima jer koliko sam prošla u mene je bilo svakakvi siptoma pa toliko neuspijeha i svega nek bude sta treba biti ❤️🙏🏻 a jedino taj utrogestan nocni ne ispadne vele a jutarnji bar uru ,dvi odlezim jer kad se pocmem kretat nekad malo ispadne ali valjda tijelo uzme koliko treba ,neznam dali se i ikom od vas to desavavalo . Valjda covjek dodje u godine ipak 42 ne ne osjećam se pre staro spremna sam držati cudo ili cuda u svom naručju ali glavom kroz zid nemogu nek bude sta mora biti❤️🙏🏻 uza sve sam vas dosta toga sam pročitala i svaka od nas je lavica na svoj nacin l💪 i ljepo sto jedna drugoj smo podrška💪❤️

Sretno Belaaa neka tvoj potpis bude nagrađen onime sto si najviše zelis..puno srece tebi i suprugu zelim💜💜💜

🙋🏽‍♀️-41.g. 🙋‍♂️-43.g.
    jajovodi✂️,
    Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️‍🔥
    Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
    11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
    2/25 novi postupak🫶🏽,3mj/25-6❄️Fet🌟❌
    5/25⏳🙏🏽

• xxyy
    15. Studeni 2024. 14:01

pozdrav. Ispričavam se što vam samo upadam u forum, ali molim vas za par info.

Zbog dugog vremena pokušavanja i nekih nepovoljnih nalaza trebam ići u neki od postupaka. Za sada se još nisam nigdje javila, jer se već jedno dva mjeseca nećkam kamo ići.

Ja sam iz PGŽ i trebala bi ići u KBC Rijeka. Čitala sam neka stara iskustva i nisam sigurna da želim ići tamo na liječenje. Ima li neka friška iskustva od tamo? 

Druga opcija mi je preko HZZO ići u neku od poliklinika u Zg. Ali vremenski mi je neizvedivo tamo provesti 3-4 tjedna (i financijski), konstantno putovanje isto nije opcija. S obzirom na vaša iskustva, je li izvedivo dio obavljati preko HZZO u Zg. a dio privatno u Rijeci? 

Kawa
    15. Studeni 2024. 14:35

ivka, emma , cestitam na urednim betama 
    ivka , ja sam na 5+4 bila na humanoj na prvom pregledu, vidila se gv u maternici, ali plod se nije vidio kao ni srce, rekli su mi da je rano i da dodem za 10 dana. na 6+0 sam zbog iscjetka otisla do svog soc gin i tad se vidio plod i srce. 
    sanjuska bas me potresla tvoja situacija, zbog uredne bete nadala sam se da je ovaj put za tebe sve ok. mislim da je ta tetovaza feniksa bas simbolicna i nadam se da ces se sto prije oporaviti psihicki i fizicki i krenuti u nove pobjede. super je sto vec imas plan i upute za dalje. saljem ti zagrljaj 

♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
    ♂️ astheno
    2024.: 2x IUI ❌️
    06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
    08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
    sin 💙

15. Studeni 2024. 14:40

Hvala vam cure moje i mi vjerujemo 🥰🙏🏻❤️

15. Studeni 2024. 14:46

xxyy

pozdrav. Ispričavam se što vam samo upadam u forum, ali molim vas za par info.

Zbog dugog vremena pokušavanja i nekih nepovoljnih nalaza trebam ići u neki od postupaka. Za sada se još nisam nigdje javila, jer se već jedno dva mjeseca nećkam kamo ići.

Ja sam iz PGŽ i trebala bi ići u KBC Rijeka. Čitala sam neka stara iskustva i nisam sigurna da želim ići tamo na liječenje. Ima li neka friška iskustva od tamo?

Druga opcija mi je preko HZZO ići u neku od poliklinika u Zg. Ali vremenski mi je neizvedivo tamo provesti 3-4 tjedna (i financijski), konstantno putovanje isto nije opcija. S obzirom na vaša iskustva, je li izvedivo dio obavljati preko HZZO u Zg. a dio privatno u Rijeci?

Možes u Zg preko Hzzo ovde ce neke cure znati koje su ti ok klinike ja bi ti se isto olućila za Zg   znsm da je tesko svima iziskuje vremena,živaca,novaca ali znate za sta se borite samo sami morate dobro izvagati i odlućiti.
    Meni ke prijateljica u Zg sada u Betaplus preko hzzo  mislim da ima Petrova,Sveti Duh ako  se mevaram nek me cure isporave.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.