Potpomognuta oplodnja vol. 9

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

sanjushka

Broj poruka: 1067

Prijavi adminu

⚠️ 🤞🏻❤️💪🏻 ⚠️     
    STUDENI 2024.
    11.11. pon
    ŽUŽI - beta
    RIAMARO - ultrazvuk fet
    13.11. sri
    HYPNOTICPOISON - ultrazvuk 
    15.11. pet
    IVKA33 - beta
    19.11. uto
    PIXI - 1.ultrazvuk
    ANIA - ultrazvuk 
    20.11. sri
    KAWA - ultrazvuk 
    RUŽAFT - ultrazvuk
    21.11. čet
    MEGYCA - ultrazvuk 
    22.11. pet
    LEONA89 - ultrazvuk 
    25.11. pon
    TERA_ - ultrazvuk 
    26.11. uto
    LIBO1415 - ultrazvuk

PROSINAC 2024.
    3.12. uto
    BUTTERFLY - ultrazvuk 
    10.12. uto 
    LUNOLINA - ultrazvuk 

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
    ➡️ Ako još netko želi na listu ili je nešto krivo upisano javite… 

Žuži i Riamaro sretno danas! 🤞🏻❤️

👩🏼 36, endometrioza, AMH 0.44µg/L
    🧔‍♂️ 32, sve ok
    ✴️KBC Rijeka
    1. 2020. stim, ❄️ 1js zbog endo
    2. 4/23 stim IVF, 2js + 1 odmrznuta, 2 oplođ, transf 1js, ➖
    3. 9/23 prir. IVF ➡️ 1js ❌ nije oplođena
    4. 10/23 prir. IVF ➡️ 1js ✅, ➖
    ✴️Beta+
    5. 2/24 stim IVF ➡️ 2js, 1 oplođ, transf 2d zametak, 13dnt β 403, 15dnt 730, 18dnt 2364, 20dnt 3428, nema ❤️ - BO💔
    ✴️Repromed
    6. 6/24 stim IVF ✖️
    7. 9/24 stim IVF, 4js, 3 oplođ, transf 1 bc, β 11dnt 1021, 13dnt 2733,⏳

Saniii

Broj poruka: 1106

Prijavi adminu

Megyca ajme čestitke na 2 ❤️❤️,dugo nismo imali twinse na forumu, prekrasno 😍.
    Rainbow znam što je ERA, istrazivala sam prije, ni to ne rade kod nas nigdje, kako i sama znaš nema konsenzusa ni znanstvenih studija u korist tome, kao ni dokaza da uspjeh nakon ERA testa je baš zbog toga. Ja sam jednom imala implantaciju transferirane blastice normalno 5i pa ne znam koliko taj implantacijski prozor može šetati od ciklusa do ciklusa, zato sam i izgubila interes jer pretraga pokazuje u tom ciklusu kad je "idealno " vrijeme za transfer a taj ciklus kad se radi pretraga se ne radi transfer. Sklonija sam ASETu (kada transferiraju 2 embrija različite starosti), ali ni to ne rade kod nas 😁. Ako se odlučim za inozemstvo ću razmišljati o tome. 
    Žao mi je zbog negativnog testa, grlim 🤗❤️
    Pupo, Dreamer, Žuži, Bless  jako mi je žao curke, grozan niz negativnih testova 😔,drzite se 🤗.
    Žuži baš suosjećam, ista sam i sama, već prije testa kojeg inače radim rano znam u kom smjeru ide i mrzim taj osjećaj 😔. Uzmi vremena skupi snage i idemo dalje 🤗
    Za dheu su mi 2 dr rekla (drA i drV) da je dobro da su vrijednosti u gornjim ref intervalima, tako da možeš uzeti dheu, pogotovo je dobra za nizak amh. Ja sam naručivala sa Naturashop i pila sam prvo 50mg pa 25mg dnevno oko 3mj. Nakon kontrole dheas mi je bila u gornjim intervalima ( kosa mi se u to vrijeme mastila užas ).
    Emma I ja zapisujem simptome svaki transfer 🙈 i volim te svoje rituale, samo kod mene su doslovno copy/paste gotovo uvijek 😏.
    Dunya prekrasna gesta za smještaj ❤️. Možeš reći jesi dobila službene ocjene embrija, u brojkama kojim se inace ocjenjuju blastice? Zašto ove dvije "vrhunske" nisu testirane? Hvala 🤗
    Rolica sretno u novom postupku 🤞

🙋‍♂️1982 normo
    🙋‍♀️1988 2020 jajovodi ✂️ amh 18, pai 4g/4g, mthfr
    1.Ivf Petrova 07/20 10js ET 1bc❌️
    2.Ivf 01/21 13js ET 2bc❌️
    FET 03/21 2bc❌️
    3.Ivf 06/21 14js ET 1bc❌️
    FET 01/22 1bc beta 9dnt 55, 131, 66 biokemijska❌️
    4.Ivf Skvorc 06/22 13js ET 2 trod 8st❌️
    FET 12/22 2bc ❌️
    5.IVF prirodni 02/23 ET 1trod 8st ❌️
    6.IVF 05/23 Alea fertility 7js 2bc
    FET 06/23 ❌️
    FET 09/23❌️
    7.Ivf 05/24 Repromed 9js 3bc Et 1bc❌️
    Fet 11/24 ❌️

Saniii

Broj poruka: 1106

Prijavi adminu

Monny jeste provjeravali tsh nakon poroda, na osnovu cega ti je propisao dozu? Ja sam pila eutirox isključivo radi postupka i nakon negativne bete smo ukinuli terapiju. Ja bih svakako provjerila, da ne uzimam bespotrebno.
    Riamato da, lh se ne testira prvim jutarnjim urinom nego negdje oko 11, a kako se bliži O onda i dvaput dnevno da se uhvati lh peak. Normalno je da ciklusi se poremete nakon stim, meni ama baš svaki put.
    Blondie u većini poliklinika nakon svježeg transfera traže ciklus pauze (barem u ovim gdje sam ja bila),i to zaista ima smisla, ne samo zbog jajnika nego i hormona, rijetko tko ima urednu ovulaciju odmah ciklus iza stimulacije, dok između FETova ne treba pauza. Nego, ništa vas ne sprječava druškat se dok čekate 🤭👍
    Sretno svima 🤞🤞

🙋‍♂️1982 normo
    🙋‍♀️1988 2020 jajovodi ✂️ amh 18, pai 4g/4g, mthfr
    1.Ivf Petrova 07/20 10js ET 1bc❌️
    2.Ivf 01/21 13js ET 2bc❌️
    FET 03/21 2bc❌️
    3.Ivf 06/21 14js ET 1bc❌️
    FET 01/22 1bc beta 9dnt 55, 131, 66 biokemijska❌️
    4.Ivf Skvorc 06/22 13js ET 2 trod 8st❌️
    FET 12/22 2bc ❌️
    5.IVF prirodni 02/23 ET 1trod 8st ❌️
    6.IVF 05/23 Alea fertility 7js 2bc
    FET 06/23 ❌️
    FET 09/23❌️
    7.Ivf 05/24 Repromed 9js 3bc Et 1bc❌️
    Fet 11/24 ❌️

• blondie_145

Broj poruka: 27

Prijavi adminu

Saniii

Monnyjeste provjeravali tsh nakon poroda, na osnovu cega ti je propisao dozu? Ja sam pila eutirox isključivo radi postupka i nakon negativne bete smo ukinuli terapiju. Ja bih svakako provjerila, da ne uzimam bespotrebno.
    Riamatoda, lh se ne testira prvim jutarnjim urinom nego negdje oko 11, a kako se bliži O onda i dvaput dnevno da se uhvati lh peak. Normalno je da ciklusi se poremete nakon stim, meni ama baš svaki put.
    Blondieu većini poliklinika nakon svježeg transfera traže ciklus pauze (barem u ovim gdje sam ja bila),i to zaista ima smisla, ne samo zbog jajnika nego i hormona, rijetko tko ima urednu ovulaciju odmah ciklus iza stimulacije, dok između FETova ne treba pauza. Nego, ništa vas ne sprječava druškat se dok čekate 🤭👍
    Sretno svima 🤞🤞

Sanii Zanimljivo, nisam znala da u pravilu mora ici pauza. Hvala ti! Cudno mi je bilo i jer mi je frendica isto kod dr. L i oni su u 3 ciklusa imali 3 IVFa (stimulirani, prirodni, stimulirani) tak da mi je u glavi bilo - ako je to proslo, moj FET je 100% odmah 🙈

👱🏼 ‘89.: hipotireoza (Euthyrox 112mcg), AMH 19,6 (7.2024.)
    👱🏻‍♂️ ’85.: oligoasthenozoospermia
    06/2023 - missed ab 7tt
    12/2023 - HYS septum maternice
    09/2024 - 1. IVF @ KBSD - Ovaleap / Menopur / Cetrotide / Ovitrelle - 7🥚 -> ET 1 🐣 + 3 ❄️ -> ✖️

Marisha

Broj poruka: 638

Prijavi adminu

riamaro

Marisha hvala 😊 ne znam jesam li te to već pitala, ali kako to da si otišla od Bolanče kod Škvorca?

Jutro curkice, vikend je bio turbo pa sad čitam zaostatke. Sretno curkama danas, iako mi se čini da je Žuži već javila betu?
    Pixi, Lunolina, Rolica vi ste me pitale za prvu trudnoću - imala sam hipertenziju da bi završila sa preeklampsijom tako da sam bila puna vode i sa 20kg viška. Povraćala sam do 5mj konstantno pa se onda primirilo pa je dolazilo u valovima. Nama je plan bio nakon prve bebe odmah na drugu ali onda je došla korona i ja se naprosto nisam usudila sama prolaziti porod i sl. a dok se situacija smirila jajovodi su bili toliko uništeni od endometrioze da su ih izvadili skupa sa cistom. 
    Riamaro otišla sam jer nikad nije bilo garancije da će mi biti Bolanča, izmjenjivali su se svi živi i neživi a o pristupu dr.Tomića da ne pričam. Kod Škvorca se osjećam ko doma, i tu ću odraditi zadnji postupak u siječnju ili veljači, moram vidjeti sa njima kada će me staviti na listu. Sretno ti danas 
    Žuži žao mi je, šaljem zagrljaj

🏈43 sve ok+🌷35 endometrioza-jajovodi ✂️,AMH 11,07 pmol/L,hashimoto,TSH 2,16
    09.2023. Vinogradska IVF
    (Rekovelle+Menopur):4js
    rujan ET(1)✖,listopad FET(1)✖,studeni FET(1)✖
    03.2024.Škvorc IVF
    (Ovaleap+Menopur+Orgalutran):4js ET(1)✖ 05.2024. prirodni ciklus:1js✖
    09.2024.Škvorc ICSI
    (Gonal+Menopur+Cetrotide):5js ET(2)11dnt β 114,16, 13dnt β 149,44, 15dnt β 99,03 ✖

Žuži

Broj poruka: 317

Prijavi adminu

Saniii

Megycaajmečestitke na 2 ❤️❤️,dugo nismo imali twinse na forumu, prekrasno 😍.
    Rainbowznam što je ERA, istrazivala sam prije, ni to ne rade kod nas nigdje, kako i sama znaš nema konsenzusa ni znanstvenih studija u korist tome, kao ni dokaza da uspjeh nakon ERA testa je baš zbog toga. Ja sam jednom imala implantaciju transferirane blastice normalno 5i pa ne znam koliko taj implantacijski prozor može šetati od ciklusa do ciklusa, zato sam i izgubila interes jer pretraga pokazuje u tom ciklusu kad je "idealno " vrijeme za transfer a taj ciklus kad se radi pretraga se ne radi transfer. Sklonija sam ASETu (kada transferiraju 2 embrija različite starosti), ali ni to ne rade kod nas 😁. Ako se odlučim za inozemstvo ću razmišljati o tome.
    Žao mi je zbog negativnog testa, grlim 🤗❤️
    Pupo, Dreamer, Žuži, Blessjako mi je žao curke, grozan niz negativnih testova 😔,drzite se 🤗.
    Žužibaš suosjećam, ista sam i sama, već prije testa kojeg inače radim rano znam u kom smjeru ide i mrzim taj osjećaj 😔. Uzmi vremena skupi snage i idemo dalje 🤗
    Za dheu su mi 2 dr rekla (drA i drV) da je dobro da su vrijednosti u gornjim ref intervalima, tako da možeš uzeti dheu, pogotovo je dobra za nizak amh. Ja sam naručivala sa Naturashop i pila sam prvo 50mg pa 25mg dnevno oko 3mj. Nakon kontrole dheas mi je bila u gornjim intervalima ( kosa mi se u to vrijeme mastila užas ).
    EmmaI ja zapisujem simptome svaki transfer 🙈 i volim te svoje rituale, samo kod mene su doslovno copy/paste gotovo uvijek 😏.
    Dunyaprekrasna gesta za smještaj ❤️. Možeš reći jesi dobila službene ocjene embrija, u brojkama kojim se inace ocjenjuju blastice? Zašto ove dvije "vrhunske" nisu testirane? Hvala 🤗
    Rolicasretno u novom postupku 🤞

Hvala ti☺️ znaš kako je, ja uvijek kažem, volila bi da se mogu bar koji dan vise nadat, ali nakon sedam transfera osjećaj stvarno ne vara. Jednom kad mi se činilo nesto drukcije, i bilo je. Evo, naručila sam 25 mg, pit ću ih tri mjeseca, taman do sljedećeg postupka, malo korigirati prehranu pa ćemo vidjeti hoću li ista postići s tim. A šta se kose tiče, meni se i inače masti pa me bas zanima na šta će to sličit 😂😂 

👩🏻 34 👦🏻34, od 6/21, amh 6,52 pmol/L
    10 i 11/22 - AIH 👎🏼
    12/22 1Ivf KBC St, 4 js, 1 vraćen 👎🏼
    5/23 2 ivf, KBC St, 7 js, 5 oplođenih, vraćena 2 (biokemijska)👎🏼, 1 blastica ❄️
    7/23 Fet, trudnoća, srce stalo kucati u 9+6, spontani
    12/23 3 ivf, Cito, 3 js, 2 oplođene i vracene, beta 0👎🏼
    5/24 4 ivf, 3 js, 3 blastociste, 2 vracene👎🏼, 1 ❄️
    7/24 FET 👎🏼
    10/24 5 ivf, Repromed, 5 js, 3 opl, 1 morula👎🏼

Žuži

Broj poruka: 317

Prijavi adminu

Marisha, tako je, betu sam vadila u subotu nakon negativnog testa u petak. Poslala sam nalaz doktoru na mail, bas me zanima sto će reci kada se javi.
    Riamaro sretno🤞🏼

👩🏻 34 👦🏻34, od 6/21, amh 6,52 pmol/L
    10 i 11/22 - AIH 👎🏼
    12/22 1Ivf KBC St, 4 js, 1 vraćen 👎🏼
    5/23 2 ivf, KBC St, 7 js, 5 oplođenih, vraćena 2 (biokemijska)👎🏼, 1 blastica ❄️
    7/23 Fet, trudnoća, srce stalo kucati u 9+6, spontani
    12/23 3 ivf, Cito, 3 js, 2 oplođene i vracene, beta 0👎🏼
    5/24 4 ivf, 3 js, 3 blastociste, 2 vracene👎🏼, 1 ❄️
    7/24 FET 👎🏼
    10/24 5 ivf, Repromed, 5 js, 3 opl, 1 morula👎🏼

Marisha

Broj poruka: 638

Prijavi adminu

Žuži

Marisha, tako je, betu sam vadila u subotu nakon negativnog testa u petak. Poslala sam nalaz doktoru na mail, bas me zanima sto će reci kada se javi.
    Riamaro sretno🤞🏼

Javi što će ti reći doktor.
    Preporuka za masnu kosu: https://hr.loccitane.com/products/prociscavajuci-sampon-za-svjezinu-vlasista-2

🏈43 sve ok+🌷35 endometrioza-jajovodi ✂️,AMH 11,07 pmol/L,hashimoto,TSH 2,16
    09.2023. Vinogradska IVF
    (Rekovelle+Menopur):4js
    rujan ET(1)✖,listopad FET(1)✖,studeni FET(1)✖
    03.2024.Škvorc IVF
    (Ovaleap+Menopur+Orgalutran):4js ET(1)✖ 05.2024. prirodni ciklus:1js✖
    09.2024.Škvorc ICSI
    (Gonal+Menopur+Cetrotide):5js ET(2)11dnt β 114,16, 13dnt β 149,44, 15dnt β 99,03 ✖

Emma05

Broj poruka: 474

Prijavi adminu

Sani meni je iznenađujuće po pitanju "simptoma" uvijek sve drugačije al eto nebi ni znala koliko da ne zapisujem sve jer uredno zaboravim. Ne razmišljam jednostavno više o tome kad postupak završi. Doduše neznam kako izgleda normalna trudnoća kad se plod uredno ugnijezdi "u sredini" jer su mi dosadašnje trudnoće bile sve vanmaternične. A kod biokemijskih sa pozitvnim testovima sam većinom osjećala to neko "rovarenje" po maternici kao da se želi ukopati a ne može. Neznam čudan osjećaj. I bude beta nekih 30 i sl. 
    Netko je spomenuo Euthyrox, meni su ga uključili bili davne godine kad sam tsh imala 4.0 da ga spuste na ispod 2.5..tada sam se pripremala za stimulirani i odgodili me zbog toga dok ne spustim tsh. Živčana sam se vraćala iz Zg, kako mi to nitko prije nije rekao. Pila sam par tjedana, najmanju dozu potom kontola nalaza. I taman kad sam isla vaditi krv za tsh sam usput napravila test na trudnoću kod ginića jer mi je menga kasnila 7 dana samo sam to pripisivala "stresu" zbog odgode IVF, fax tada, ispiti i ostalo. Međutim test je bio pozitivan. Beta bila lijepo troznamenkasta. Šok i vjeverica😆..bilo je lipo dok je trajalo, vanm desno je bila, pa su mi skinuli jajovod. Ja sam se sama sa euthyroxa skinula, prvo pila na svaki drugi dan neko vrijeme pa sam skroz ukinula, uz naravno kontrolu nalaza jer mi je tsh nakon toga uvijek bio ispod 2,5. I dan danas je. To se sve odvijalo 2016 g. 

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo)
    Amh 14
    15 godina radimo na 🐣😊od 2009 u mpo
    2016.vanmat.(d.jajovod✂️)❌
    1.IVF 2017 ❌
    2.IVF 2017; 2BC/ Op.lpsc✂️6dnt❌
    03/18 FET 2BC❌
    2019 FET 2BC;11dnt-122,14 dnt-305 Op.vnm.✂️ ❌
    3.IVF 2021-2BC❌
    4.IVF 2022/ ET 1 3dn❌️
    06/2023 FET 1BC+embryoglue❌️
    10/2023 FET 1BC+embryog.❌️
    01/24 FET 1BC biok.❌️
    14i transfer - FET 04.11. - 1BC...

Emma05

Broj poruka: 474

Prijavi adminu

Laptop mi je baš danas krepao...oduševljena sam. Dok pročitam zaboravim koja je što napisala😢. Ja sam između svakog stimuliranog IVF morala imati pauze minimalno 3 mj. Točno toliko bi mi i trebalo da mi se ciklus iole oporavi i dođe na svoje. Što sam starija išla to mi je teže bilo..tj oporavak mi je sporiji pa se ti ciklusi "oporavljaju" i duže. FET se uredno može ciklus za ciklusom odrađivati. 🙋‍♀️
    A za kilažu. Jednom su mi tako u Petrovoj rekli da izvolim skinuti minimalno 2 kile. U grubo😆..Što me pogodilo ko strijela jer sam mislila da sam "normalna"🤣👌..ali valjda i neovisno o "normalnom" izgledu..puno znači kad se malo dijetari i dovede u red organizam prije samog stimuliranog ivf, poboljšava i kvalitetu js i funkcioniranje organizma općenito. Ima to svoje razloge..nije to loše...🙈😜..moj muž je bio presretan tada jer je cijeli život u sportu i stalno me tjera na "fitlife"..pa ja kao padobranac malo treniram pa malo (duže) pauziram..i tako u nedogled😜

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo)
    Amh 14
    15 godina radimo na 🐣😊od 2009 u mpo
    2016.vanmat.(d.jajovod✂️)❌
    1.IVF 2017 ❌
    2.IVF 2017; 2BC/ Op.lpsc✂️6dnt❌
    03/18 FET 2BC❌
    2019 FET 2BC;11dnt-122,14 dnt-305 Op.vnm.✂️ ❌
    3.IVF 2021-2BC❌
    4.IVF 2022/ ET 1 3dn❌️
    06/2023 FET 1BC+embryoglue❌️
    10/2023 FET 1BC+embryog.❌️
    01/24 FET 1BC biok.❌️
    14i transfer - FET 04.11. - 1BC...

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.