Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    wildflower
    31. Siječanj 2024. 15:59

Ja sam danas bila kod dr. za dogovor oko AIH-a.
    Danas mi je 3dc, krecem sa 100mg Klomifena do 7dc, onda 10. i 11. dc cu uzeti po 150 IU Pergoverisa.
    12 dc kontrola

Veselim se jer se osjecam kao da idem naprijed nakon svog ovog vremena :)

'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
    '86, oligozoospermia
    Repromed:
    2mj/2024 - 1. AIH ❌
    4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵

Teich56
    31. Siječanj 2024. 16:02

Simbalija

Drage žene, ima li neka od vas primjer izjava za postupak? MM i ja nismo u braku i moramo ovjeriti kod javnog bilježnika izjavu o priznanju očinstva djeteta koje će biti začeto u postupku, izjavu o pristanku na priznanje očinstva djeteta i izjava o postojanju izvanbračne zajednice. Nigdje ne mogu naći primjer, pomagajte molim vaaaas. Ako ih imate možete šibnuti na simbalija.simba@gmail.com. Hvala najviše ikad!

Hej, imam ti ja te izjave, mi isto nismo u braku. Pošaljem ti na mail kad dođem kući s posla🙂

👸32g. AMH - 25, jajovod✂️🤵 44g. oligoasthenozoospermia
    kariogrami ✔️clexane💉
    11/23 missed ab 9tt💔
    1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
    3/24 ET - missed ab💔
    6/24 FET✖️
    7/24 FET✖️
    11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle - 2❄️
    ET trodnevni, beta 103.6, beta2 - 207.1, 5+6💚
    Panorama - stiže curica💓

annboleyn
    31. Siječanj 2024. 16:04

Mrvice zao mi je zbog testa, mozes li ranije uraditi nalaz bete, vjerovatno bi vec sad pokazala prvao stanje? Kao sto cure kazu, nekoj prekidati sa terpainim dok nisi 100% sigurna da nijenuspjelo
    Jurky, Lali drzim palceve za dobar parti u labosu, da se sve oplode i dobro dijele 🤞
    Emma, Ketyx i ostale cekalice, strpljivo do plus 🤞
    Lucky i jos jedna cura je bila, zaboravila sam nick, sretno sa endometrijem 🤗
    Bebolina i ja sam sutra ponovo na pregledu. Kod tebe mozda stvarno ne bi bilo lose ici u duo stim, ako ih ne aspiriraju sve za vikend. Putala si za nalaz Estradiola, to je normalno u MPO, jer je vise folikula, za razliku od prorodnogvciklusa kad samo jedan raste i onda njegive stanuce luce Estrogen. Vrijednost Estradiola inace moze ukazivati na broj zrelih jajnih stanica za apisraciju ali sam zaboravila tacne cofre, koliko po stanici 😂
    Kod mene danas  je ponovo 4, 5 folikula od 13-15 mm, rastu i dalje sporo ali vidi se napredak, ali je LH visok, sutra idem da vidim kakva ce biti situacija, mozda ce mi morati propisati duplu supresiju (ne znam je l to znaci 2 doze Cetrotide-a) 

👩🏻‍🦰 39, 🧔🏻36
    Ja: amh 1,53 ng/ml (ponovljeni nakon 2 sedmice 0,6) fsh 12,9, mthfr i pai mutacije, hipertenzija
    MM: odstranjen testis zbog tumora, nakon operacije radioth., oligozoospermia
    Kariogrami: uredni
    Trudimo se od 2.2018.
    6.2018. missed ab 8GN, kiretaza 💔
    02/2022 💔 12GN
    1.IVF 6/22 Femara, Gonal F (2175), Cetrotide, Ovitrelle, 3🥚, 1🐧 bez tranfera (los PGT-A)
    2.IVF 01/24: Femara, Menopur 300 (16 dana), Cetrotide, 2xDecapeptyl, 7 🥚, 5 oplodjenih, 2 🐧 FET 30.03., dolazi curica ❤️

annboleyn
    31. Siječanj 2024. 16:06

Ericaa cestitke na trudnoci, bas lijepa i inspirativna prica ❤️

👩🏻‍🦰 39, 🧔🏻36
    Ja: amh 1,53 ng/ml (ponovljeni nakon 2 sedmice 0,6) fsh 12,9, mthfr i pai mutacije, hipertenzija
    MM: odstranjen testis zbog tumora, nakon operacije radioth., oligozoospermia
    Kariogrami: uredni
    Trudimo se od 2.2018.
    6.2018. missed ab 8GN, kiretaza 💔
    02/2022 💔 12GN
    1.IVF 6/22 Femara, Gonal F (2175), Cetrotide, Ovitrelle, 3🥚, 1🐧 bez tranfera (los PGT-A)
    2.IVF 01/24: Femara, Menopur 300 (16 dana), Cetrotide, 2xDecapeptyl, 7 🥚, 5 oplodjenih, 2 🐧 FET 30.03., dolazi curica ❤️

Stela_M
    31. Siječanj 2024. 16:38

Hej hej žene Tikvice i Korni dobro smo, prasac je baš dobar spava i papa, malo plače ako je gladan u prosjeku papa svaka 2 do 3 sata i to je to, više je “budan” navečer nego tijekom dana ali u suštini je ko švicarski satić sam se budi kada treba papati 🤭 ja se osjećam stvarno dobro nakon carkog sve ono osnovne po kući si mogu bez bada napraviti tako da se ne mogu žaliti 🤭🤗🥰 
    Tikvice za izlazak iz bolnice smo klasika imali tedy kombinezon ništa posebno obzirom da je bilo hladno, jedini sam ja većinu toga kupila 56 i apsolutno mu je sve veliko pa čak i 50 mu je malo veliko🤣🙈
    Anii oprosti nisam čitala u kojoj si fazi?
    Nisam stigla sve pročitati, nemojte zamjeriti od srca svakoj ponaosob želim puno sreće i uspjeha u postupcima 🤞🤞🙏❤️❤️

👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
    🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
    1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
    2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
    10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

Sreca3
    31. Siječanj 2024. 16:49

ericaa

Dobar dan žene
    Evo jedne petogodišnje borilice iz sjene. Bila sam jako aktivna na temama prije samo sam ostala usamljena jer 90 % cura koje su tipkale sa mnom su rodile i sad već imaju dvogodišnjake pa sam se povukla na neko vrijeme. Htjela sam vam ovdje napisati kratko našu borbu jer sam vidjela da se pričalo o miomima i endometriozi pa evo jedne, za sada, pozitivne priče. Borim se sa endometriozom od 21 g. (tad sam saznala), znači cca 14 g. Imala sam jednu laparoskopiju pa je mirovala nakon toga 5 g no opet se vratila na jajnik koji je operiran no ovaj put s jačim priraslicama. Zadnje mi je bilo rečeno da moguće da prerasta u adenomiozu i da se šire priraslice. Imam i 3 nemalena mioma u tkivu maternice, prošla sam hydrosalpinx i ostala bez desnog jajovoda, micali su mi polip u maternici i bila na histeroskopiji. Naravno da imam (vjerojatno od svih tih zahvata) i bakteriju u endometriju. Uglavnom, na rubu živaca i volje, bila sam u 11. mj. na FET-u zadnjeg embrija. Ovaj put, nakon nalaza histero, uključeno mi je u terapiju antibiotik, probiotik i andol 100 zbog mutacija. Ne znam je li to ˝ono nešto˝ što je napravilo razliku ili sreća, statistika, Bog, ali prvi put u životu smo ugledali crticu 6dnt. Uz svakodnevne brige i strahove, guramo dalje. Za sada je sve ok, Panorama je rekla low risk i čekamo na ljeto dečka. Neću napisati da mislite pozitivno jer je mene to izluđivalo, u redu se bojati, biti tužan, nervozan, frustriran i ljut. U redu je imati faze Zašto baš ja… Poruka moje duge priče je da i te teže dijagnoze mogu završiti sretno, da se držite i vjerujte, puno nas je više u ovome nego što se misli i puno nas borilica koje smo vodile te bitke vam želi svu sreću svijeta i snagu. Sretno svima od srca!

Divna prica.... suzice mi idu❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Ja 36-on Savršen Amh 2pmol BETA +VTO X 3 = Biohemijske svaki put
    09.2023.Histeroskopija-septum 1cm.Mikrobiologija E. Uredna , NK cells E. Uredne,ERA test-u okviru na 124 sata receptivnost Fet - FERTICARE Prag -27.11.blastica,14dpt 1840,06 12+2 61mm.❤️🙏 Verified✅ devojčica

• Monny
    31. Siječanj 2024. 16:52

Hej cure, ja sam danas trebala imati biopsiju placente, ali je doktorica napravila detaljan uzv i zaključila da je harmony nalaz vjerojatno netočan i da beba odgovara svim mjerama zdrave bebe. Ipak ćemo za svaki slučaj napraviti amniocentezu za 2 tjedna. Ne mogu vam opisati koliko nam je lakše i kako je bilo lijepo vidjeti kako guta i mlati na sve strane 🥰
    Sretno svima 🍀

12/23 UZV ♥️✔️

Bebolina2024
    31. Siječanj 2024. 17:05

annboleyn

Mrvicezao mi je zbog testa, mozes li ranije uraditi nalaz bete, vjerovatno bi vec sad pokazala prvao stanje? Kao sto cure kazu, nekoj prekidati sa terpainim dok nisi 100% sigurna da nijenuspjelo
    Jurky, Lali drzim palceve za dobar parti u labosu, da se sve oplode i dobro dijele 🤞
    Emma, Ketyx i ostale cekalice, strpljivo do plus 🤞
    Lucky i jos jedna cura je bila, zaboravila sam nick, sretno sa endometrijem 🤗
    Bebolinai ja sam sutra ponovo na pregledu. Kod tebe mozda stvarno ne bi bilo lose ici u duo stim, ako ih ne aspiriraju sve za vikend. Putala si za nalaz Estradiola, to je normalno u MPO, jer je vise folikula, za razliku od prorodnogvciklusa kad samo jedan raste i onda njegive stanuce luce Estrogen. Vrijednost Estradiola inace moze ukazivati na broj zrelih jajnih stanica za apisraciju ali sam zaboravila tacne cofre, koliko po stanici 😂
    Kod mene danas je ponovo 4, 5 folikula od 13-15 mm, rastu i dalje sporo ali vidi se napredak, ali je LH visok, sutra idem da vidim kakva ce biti situacija, mozda ce mi morati propisati duplu supresiju (ne znam je l to znaci 2 doze Cetrotide-a)

Neka budu lijepe onda brojke sutra, možda i ti budeš u nedjelju na aspiraciji. Jesu ti rekli što, kad bi moglo? Mi smo tu negdje po danima ciklusa koliko mi se čini, meni je danas 12.dc.
    Korni pitala sam pa ćemo vidjeti što će odlučiti vezano za duostim. Pitam ja i sutra drugog dr koji mi bude.
    Wildflower super što krećeš, neka bude sa srećom 🤞🤞

Pokušavamo od 06/22
    03/23 OAT, 1. stimulirani postupak (Ovaleap 150, Menopur 75), 2js, biokem.
    05/23 prirodni postupak, nastupila O
    08/23 2. stimulirani postupak (Pergoveris 225, Menopur 75), 2js, beta 0
    01/24 VG 3. stimulirani postupak (Pergoveris 300), 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani postupak (Pergoveris 225+ Gonal 75), 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak (Supercur, Pergoveris), 1 js, transfer trodnevne mrve
    08/24 💔💔

Jurky32
    31. Siječanj 2024. 17:06

Lali, 🤞🤞 da se sve oplode 🥰
    Bebolina, hvala ti ❤️ nemam nikakve bolove, čak ni ne krvarim.. nakon svake aspiracije barem jedan dan krvarim, sada ništa, stvarno je doktorica bila nježna. Pa ti danas imaš puno folikula 🥳 Sretnooo, koliko god ih na kraju bilo, samo neka su jajne zrele 🤞🤞🥰
    Razumna, hvala ti ❤️ joooj ne mogu više bolovanje uzimati jer skoro svaki put kad idem u Zg uzmem dan bolovanja.. em sam učitelj, em sam daleko pa nikako ne mogu s poslom to organizirati.. Srećom nije teško fizički, a neće biti ni psihički, kad zaposlim djecu biti će oni dobri 😄
    Lucky, hvala ❤️ navijam za tvoj endo 🤞💪🥰
    MiliPe, hvala ti ❤️
    Tera, hvala ❤️ držim i ja 🤞 tebi da bude dobro 🥰
    AngelEyes, hvalaa ❤️
    Erica, od ❤️ čestitam na dječaku 🥰
    Korni, hvala ti ❤️
    Wildflower, sretnoo 🤞🥰
    Annboleyn, hvala ti ❤️ sretno sutra 🤞🥰
    Stela, 😘
    Sretno svima 😘😘

👱‍♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
    8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
    9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
    10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙

Bebolina2024
    31. Siječanj 2024. 17:09

Monny

Hej cure, ja sam danas trebala imati biopsiju placente, ali je doktorica napravila detaljan uzv i zaključila da je harmony nalaz vjerojatno netočan i da beba odgovara svim mjerama zdrave bebe. Ipak ćemo za svaki slučaj napraviti amniocentezu za 2 tjedna. Ne mogu vam opisati koliko nam je lakše i kako je bilo lijepo vidjeti kako guta i mlati na sve strane 🥰
    Sretno svima 🍀

Neka bude sve u redu 🤞🤞
    Mogu si misliti koliko vam je sada lakše.

Pokušavamo od 06/22
    03/23 OAT, 1. stimulirani postupak (Ovaleap 150, Menopur 75), 2js, biokem.
    05/23 prirodni postupak, nastupila O
    08/23 2. stimulirani postupak (Pergoveris 225, Menopur 75), 2js, beta 0
    01/24 VG 3. stimulirani postupak (Pergoveris 300), 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani postupak (Pergoveris 225+ Gonal 75), 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak (Supercur, Pergoveris), 1 js, transfer trodnevne mrve
    08/24 💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.