Hej draga zelim ti puno srece i da pronađeš način kako doci do toga💟💟💟..imam glupo pitanje..i ja sam prosla 41..vrijeme leti..svaki mjesec je nesto pa nikako opet krenuti..da li kad se napuni 42 automatski gubiš prava ili 42 na 43?sorry mozak mi ne radi u zadnje vrijeme🙈
Hej Medenko,Ja sam isla na kbc Split na kozultacije 10 dana nakon sta sam napunila 42, dr mi je rekao da sam izgubila pravo. Tako da je od napunjene 42.g.
Hvala ti draga na odgovoru..Bas lijepo sto su toliko azurni u dan kad ne treba🥺😏😔
🙋🏽♀️-41.g. 🙋♂️-43.g.
jajovodi✂️,
Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️🔥
Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
2/25 novi postupak🫶🏽
Ginekologica mi je objasnila dio toga stvarno je bila okej ali sam ja bila u tolikom stresu da je pola nisam čula ni zapamtila. Dali ste rekle na poslu kroz sta prolazite, mislim svakako će trebati tu slobodnih dana i to, mene je svega toga baš strah kako se nositi s time kad krenu ispitivanja od ljudi, dali ste rekle bliznjima ili to drzite za sebe koliko se moze ?
I što je to ureoplazma ? :/ moje isprike na toliko pitanja, sve mi je baš totalno novo
Ja sam na poslu rekla samo šefovima u prvom postupku jer su uvijek bili fer prema meni i htjela sam i ja biti fer prema njima. Bili su iznenađeni da sam im rekla i jako su to ocijenili. Bilo mi je bezveze jer sam morala tražiti puno slobodnih dana i nisam htjela lagati.
U ovom postupku sam prešutjela, malo sam se izvlačila, malo sam rekla neke bijele laži 🤣 i prošlo je.
Obitelji nismo rekli ni prije a ni sad.
Zna jedna moja prijateljica i to je to.
👱♀️ 36, AMH 12 (2022) 4.1(2024)
👨🦱 40, normo
04/22 prvi IVF (ovaleap, cetrotide, ovitrelle) 02.05. ET 1 blastice, 1 ❄️
11.05. Beta 9dnt 215
13.05. Beta 11dnt 457
It's a boy 💙
04/24 FET 1 blastice ➡️ 9dnt beta 52 ➡️ 12dnt beta 190 ➡️ spontani 7tt
10/2024 novi postupak, IVF, test ❌01/2025 novi postupak
Ginekologica mi je objasnila dio toga stvarno je bila okej ali sam ja bila u tolikom stresu da je pola nisam čula ni zapamtila. Dali ste rekle na poslu kroz sta prolazite, mislim svakako će trebati tu slobodnih dana i to, mene je svega toga baš strah kako se nositi s time kad krenu ispitivanja od ljudi, dali ste rekle bliznjima ili to drzite za sebe koliko se moze ?
I što je to ureoplazma ? :/ moje isprike na toliko pitanja, sve mi je baš totalno novoJa sam na poslu rekla samo šefovima u prvom postupku jer su uvijek bili fer prema meni i htjela sam i ja biti fer prema njima. Bili su iznenađeni da sam im rekla i jako su to ocijenili. Bilo mi je bezveze jer sam morala tražiti puno slobodnih dana i nisam htjela lagati.
U ovom postupku sam prešutjela, malo sam se izvlačila, malo sam rekla neke bijele laži 🤣 i prošlo je.
Zna jedna moja prijateljica i to je to.
Moja je mala isto 21mjesec stara(4.1)..i sad smo u pokušaju za drugu srecicu💟💟..kad sam imala operaciju nisu mi produžili ugovor,kad sam išla u postupak morala sam dati otkaz zbog kolegica i nemogućnosti mjenjanje smjene,sad u ovom postupku skrivam dok ide..ali moja obitelj i prijatelji znaju jer mi je njihova potpora i ljubav neprocjenjiva kad je najteze🙏🏽
🙋🏽♀️-41.g. 🙋♂️-43.g.
jajovodi✂️,
Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
2/25 novi postupak🫶🏽
I što je to ureoplazma ? :/ moje isprike na toliko pitanja, sve mi je baš totalno novoJa sam na poslu rekla samo šefovima u prvom postupku jer su uvijek bili fer prema meni i htjela sam i ja biti fer prema njima. Bili su iznenađeni da sam im rekla i jako su to ocijenili. Bilo mi je bezveze jer sam morala tražiti puno slobodnih dana i nisam htjela lagati.
Zna jedna moja prijateljica i to je to.Moja je mala isto 21mjesec stara(4.1)..i sad smo u pokušaju za drugu srecicu💟💟..kad sam imala operaciju nisu mi produžili ugovor,kad sam išla u postupak morala sam dati otkaz zbog kolegica i nemogućnosti mjenjanje smjene,sad u ovom postupku skrivam dok ide..ali moja obitelj i prijatelji znaju jer mi je njihova potpora i ljubav neprocjenjiva kad je najteze🙏🏽
Moj je 21.1. ❤️
Moji šefovi su stvarno bili fer, ne smijem se žaliti. Sto se mene tiče, ja nemam problem s time da smo u postupku, ali moj muž nije baš oduševljen idejom da to podijelimo s obitelji i prijateljima pa poštujem njegovu želju.
Uz tu jednu prijateljicu koja mi je velika potpora imam vas tu i to mi je super ❤️
Želim ti sreću u novom postupku! 🤞🏻❤️
👱♀️ 36, AMH 12 (2022) 4.1(2024)
👨🦱 40, normo
04/22 prvi IVF (ovaleap, cetrotide, ovitrelle) 02.05. ET 1 blastice, 1 ❄️
11.05. Beta 9dnt 215
13.05. Beta 11dnt 457
It's a boy 💙
04/24 FET 1 blastice ➡️ 9dnt beta 52 ➡️ 12dnt beta 190 ➡️ spontani 7tt
10/2024 novi postupak, IVF, test ❌01/2025 novi postupak
Jutro drage moje, jucer me bas dosta dolje zatezalo i boljelo,proplakala pola dana…🥹 jutros se probudila sa glavoboljom i reko idem raditi test!🙆🏻♀️ zapravo danas popodne ce biti 7dpt. Meni se nekako cini da je neki slabi plusic a mozda sam i umislila. 🙆🏻♀️🫠
Sto vi mislite? https://postimg.cc/xXQTb1HR
https://postimg.cc/vcfZBV1T
🙋🏻♀️31god. (endometrioza koja nije operativna)🙋🏻♂️36god. (sve uredno)2/2023 prvi postupak,biokemijska ❌
6❄️
07/2023 transfer,pozitivan test,beta 505, nakon dva dana beta 1100 u 7tj spontani 😔💔
9/2023 konzultacije
04.10. Transfer + embryoglue⏳
16.10. Beta 🤞🏼🍀 rezultat prve 440.9 rezultat druge bete 724.2
28.11. Spontani u 8 tjednu 💔
•01/2024 Trombofilija/Heparin💉
•⌛️ 2mj. Konzultacije ŠKVORC i u nove pobjede
07.03. FET /Beta❌ 09.05 FET/beta❌ 16.10.FET/BETA 28.10.❌
Hvala ti draga na odgovoru..Bas lijepo sto su toliko azurni u dan kad ne treba🥺😏😔
Daa zivio nas sustav, u kojem su se sve granice pomakle a ova nije 💪🏼💪🏼
81 god oboje, amh- 6,94 pmol/L, on sve u redu, pokusavamo 08/22.
-1 postupak-1 opl. vracena 3ci dan, beta 0,5.
-2 postupak 17.10.24, 4 asp, 1 blast vracena 5ti dan
Orgalutran, bemfola, menopur, ovitrelle- nakon tranfera utrogestan, prolutex, andol, decortin, brevactid
Jutro drage moje,jucer me bas dosta dolje zatezalo i boljelo,proplakala pola dana…🥹 jutros se probudila sa glavoboljom i reko idem raditi test!🙆🏻♀️ zapravo danas popodne ce biti 7dpt. Meni se nekako cini da je neki slabi plusic a mozda sam i umislila. 🙆🏻♀️🫠
Sto vi mislite?https://postimg.cc/xXQTb1HR
Ja vidim top plusic za taj dann😍😍😍🙌🏻🙌🏻
29🧔🏽♂️30 👩🏽🦱 Endometrioza , AMH 4,3 pmol/L
3x stimulacija u Beta+ (09/22, 12/22 i 06/23) sve 👎🏼
1x stimulacija u IVF polik. (03/2023) 👎🏼
1x prirodni cik. Beta + (07/2023) 👎🏼
1x stimulacija Repromed (09/2023) 👎🏼
1x FET Repromed (10/2023) 👎🏼
1x stimulacija Hilarus/Repromed (05/2024) 👎🏼
Dobitni! stimulacija Hilarus/Repromed (10/2024) ➡️ ET 1 morul. +(1🐧)➡️ Test +❤️ 10dnt β 86 12dnt β184
Jutro drage moje,jucer me bas dosta dolje zatezalo i boljelo,proplakala pola dana…🥹 jutros se probudila sa glavoboljom i reko idem raditi test!🙆🏻♀️ zapravo danas popodne ce biti 7dpt. Meni se nekako cini da je neki slabi plusic a mozda sam i umislila. 🙆🏻♀️🫠
Sto vi mislite?https://postimg.cc/xXQTb1HR
Ja vidim plusić 😊
👩🏻🦰35, Hasimoto, 👩🏻💻42, Oligozoospermia
pokušavamo od 8/22
1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8, stiže curica 💓
Zna jedna moja prijateljica i to je to.Moja je mala isto 21mjesec stara(4.1)..i sad smo u pokušaju za drugu srecicu💟💟..kad sam imala operaciju nisu mi produžili ugovor,kad sam išla u postupak morala sam dati otkaz zbog kolegica i nemogućnosti mjenjanje smjene,sad u ovom postupku skrivam dok ide..ali moja obitelj i prijatelji znaju jer mi je njihova potpora i ljubav neprocjenjiva kad je najteze🙏🏽Moj je 21.1. ❤️
Moji šefovi su stvarno bili fer, ne smijem se žaliti.Sto se mene tiče, ja nemam problem s time da smo u postupku, ali moj muž nije baš oduševljen idejom da to podijelimo s obitelji i prijateljima pa poštujem njegovu želju.
Uz tu jednu prijateljicu koja mi je velika potpora imam vas tu i to mi je super ❤️
Želim ti sreću u novom postupku! 🤞🏻❤️
Razumijem draga..nema nista bez uzajamnog poštivanja 💜..Tebi isto zelim srecu do neba i Nazad🤞🏽🤩🥳
🙋🏽♀️-41.g. 🙋♂️-43.g.
jajovodi✂️,
Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
2/25 novi postupak🫶🏽
Ddm na tebi je hoces li reci poslodavcu ili ne. Ja sam do sad kombinirala godisnji i bolovanje. U firmi sam se vadila na viroze i upale mjehura 🙈
Tek sam sad za zadnji postupak rekla direktoru jer smo imali neke poslovne obveze i htjela sam mu objasniti da ih ja mozda necu moci izvrsiti i zasto, a i bio mi je pun kufer laganja. Super je reagirao ☺️
Sanii, Libo, korni, hvala vam na misljenju, malo me smirilo. Zapravo puno, toliko da razmisljam cak ne zvati Repromed i pitati ih za misljenje. Koliko citam, molarna trudnoca ima oooogromne bete i skokove, a ova moja sirota kaska za vecinom koji su pozitivni ovih dana.
Jucer je bio prvi dan da mi se malo smanjila panika i da sam pocela vjerovati da ce sve biti dobro i onda ovaj glupan ispljune tako nesto. I jos mi nije htio dati uputnicu za hematologa nego mi je on napisao recept za Clexane i rekao je da u 40 godina svog staza nikad nije pisao recept za Clexane i da nema pojma kako to ide - no shit, kad ginekolozi ni ne daju recepte za Clexane. Kada sam mu rekla da bih ipak trebala uputnicu za hematologa jer moram kontrolirati krv rekao mi je da neka dr. R to napise pa ce mi onda dati. Glupan.
Butterfly mislim da ti je Folbella obicna folna kiselina, a da bi ti ipak trebala piti aktivni oblik zbog MTHFR. Pijes neke prenatalne koji to imaju?
Za PAI 1 ides da se vidi trebas li uzimati heparin. Pretpostavljam.
Cestitam na maloj mrvici, jako je slatka 😬😄
Srculence pa to je super plus! Zelim ti da uspjesno tamni❤️
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵