Potpomognuta oplodnja vol. 9

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Mimica91

Broj poruka: 416

Prijavi adminu

Ana_

Mimica91

Koji si dan nakon transfera? Ja sam dva puta bila trudna (5 transfera i jedan spontani), i oba puta kad sam bila trudna sam imala vodenasti iscjedak, a kad nisam bila trudna nisam ga imala. Tako da kod mene je to bio znak da je uspjelo. S tim da je iscjedak krenuo tek negdje 5, 6 dana nakon transfera blastociste. Sad sam opet imala transfer (trodnevni) pa iščekujem taj iscjedak 😅
    4 dnt mi je danas. Ja se ne mogu sjetiti u prvoj trudnoći (uspješnoj) je li mi bilo tako vodenasto 🤷🏼‍♀️
    U drugoj trudnoći koja je završila spontanim bilo je tako vodenasto ali je i stalno bilo malo krvi prisutno, a sad je bilo samo mrvicu u jednom momentu.
    Koji je tebi dnt? I meni je transfer trodnevnog, i to mi je novo 😅

Meni je 8dnt, isto prvi put trodnevni. Prekosutra ću raditi test

Preko trnja do zvijezda
    Ja 91, mm 92
    Azoospermija/kriptozoospermija
    2021 postupak Turska ⛔
    Betaplus 10/2022 postupak, 9 js, 5 oplođeno, transfer 2 embrija ❌
    FET 1 🐧 12/22 imamo ❤️
    29.08.2023 rodio se sin
    10/2024 postupak za drugo dijete ❌

Dodo87

Broj poruka: 351

Prijavi adminu

Cure, biste li inzistirale na terapiji (ili barem pregledu kod hematologa - pretpostavljam) za kombinaciju MTHFR homozigot i PAI-1 heterozigot? Injekcije se daju tek od otkucaja ili poz testa?
    Pretpostavljam (bar se nadam) da ako ne dođe do trudnoće, da ovo ne može biti uzrok, nego da eventualno stvara problem kasnije?

👩1987, AMH 2.7 pmol/l, histero✅️, kariogrami✅️, MTHFR homoz., PAI1 heteroz.
    🧔‍♂️1987 sve OK
    1. IVF 2020. ET PETROVA - trudnoća od prve, curica💜
    2. FET 2023., beta ⛔️
    3. FET 2023., prokrvarila prije bete⛔️
    4. ET 2024. IVF klinika, missed ab u 8tt. 💔
    5. ET 2024. IVF klinika, beta⛔️
    6. ET 2024. Alea fertility ⛔️
    dodo87.forum@gmail.com

Marisha

Broj poruka: 681

Prijavi adminu

Srculence

Jutro drage moje,jucer me bas dosta dolje zatezalo i boljelo,proplakala pola dana…🥹 jutros se probudila sa glavoboljom i reko idem raditi test!🙆🏻‍♀️ zapravo danas popodne ce biti 7dpt. Meni se nekako cini da je neki slabi plusic a mozda sam i umislila. 🙆🏻‍♀️🫠
    Sto vi mislite?https://postimg.cc/xXQTb1HR
    https://postimg.cc/vcfZBV1T

TO TO TO!!!!  Pa to je lijepi plusić 🥰 Ajmeeee baš mi je drago! Sada neka samo tamni🤞🏻
    Ja sam ok, hvala ti na pitanju, stalno nešto dolje bocka, pika sa vremena na vrijeme ali to je doslovno to. Dodo ajme ja sam skroz zaboravila pitati rade li za vikend vađenje krvi, nemoj mi zamjeriti  Sa ovog maila sam dobila prvi nalaz pa možda da pitaš? nalazlab@kbc-zagreb.hr

🏈43 sve ok+🌷35 endometrioza-jajovodi ✂️ AMH 11,07 pmol/L,hashimoto,TSH 2,16
    09.2023. Vinogradska IVF
    (Rekovelle+Menopur):4js
    rujan ET(1)✖ listopad FET(1)✖ studeni FET(1)✖
    03.2024.Škvorc IVF
    (Ovaleap+Menopur+Orgalutran):4js ET(1)✖ 05.2024. prirodni ciklus:1js✖
    09.2024.Škvorc ICSI
    (Gonal+Menopur+Cetrotide):5js ET(2)11dnt β 114,16, 13dnt β 149,44, 15dnt β 99,03 ✖ 11.2024. prirodni ciklus✖
    02.2025. ...⏳...

Marisha

Broj poruka: 681

Prijavi adminu

Mimica91

Ana_

Mimica91

Koji si dan nakon transfera? Ja sam dva puta bila trudna (5 transfera i jedan spontani), i oba puta kad sam bila trudna sam imala vodenasti iscjedak, a kad nisam bila trudna nisam ga imala. Tako da kod mene je to bio znak da je uspjelo. S tim da je iscjedak krenuo tek negdje 5, 6 dana nakon transfera blastociste. Sad sam opet imala transfer (trodnevni) pa iščekujem taj iscjedak 😅
    4 dnt mi je danas. Ja se ne mogu sjetiti u prvoj trudnoći (uspješnoj) je li mi bilo tako vodenasto 🤷🏼‍♀️
    U drugoj trudnoći koja je završila spontanim bilo je tako vodenasto ali je i stalno bilo malo krvi prisutno, a sad je bilo samo mrvicu u jednom momentu.
    Koji je tebi dnt? I meni je transfer trodnevnog, i to mi je novo 😅
    Meni je 8dnt, isto prvi put trodnevni. Prekosutra ću raditi test

Sretno curke, držimo fige za plusiće 🍀🙏🏻 

🏈43 sve ok+🌷35 endometrioza-jajovodi ✂️ AMH 11,07 pmol/L,hashimoto,TSH 2,16
    09.2023. Vinogradska IVF
    (Rekovelle+Menopur):4js
    rujan ET(1)✖ listopad FET(1)✖ studeni FET(1)✖
    03.2024.Škvorc IVF
    (Ovaleap+Menopur+Orgalutran):4js ET(1)✖ 05.2024. prirodni ciklus:1js✖
    09.2024.Škvorc ICSI
    (Gonal+Menopur+Cetrotide):5js ET(2)11dnt β 114,16, 13dnt β 149,44, 15dnt β 99,03 ✖ 11.2024. prirodni ciklus✖
    02.2025. ...⏳...

Lummi

Broj poruka: 15

Prijavi adminu

Hamala

Butterfly cestitam!! Zelim ti skolsku trudnocu! ❤️
    Zuzka92 Da, krenula sam 4.dc i sve je bilo ok 😌 Uvijek ih mozes nazvati ili poslati mail i reci sto te brine pa da budes skroz mirna 😊
    Lummi ovo sporo hodanje su mi napomenuli zbog bas dosta uvecanih jajnika pa bolje pripaznit da ne bi doslo do torzije jajnika. U FET cemo, nadam se, u 12. ili 1.mjesecu, reko mi je dr da se radije strpimo i krenemo dalje kad se jajnici skroz smire. Sretno i nadam se da ces imati cim vise smrzlica 🤗
    Srculence vidi se plusic! Nek lijepo tamni! 🤗
    MarishaiMegycasretno!!! ❤️

Hvala puno :) vec danas je bolje, nemam vise taj pritiaak u trbuhu. Jos boli ali ide na bolje 🎉🎉
    Sretno i tebi, nadamo se plusicima uskoro 🎉🎉🎉

👩🏻37
    👨🏻32
    Nalazi uredni
    Povišen amh
    AIH 12.7.2024. - ništa :(
    Histeroskopija 8.24. -uredna
    Prohodnost jajnika - potpuna
    IVF 10.2024. - Antagonistički fleksibilni protokol - 5 blastica, sve smrznute😇
    Blagi hiper
    FET 11.2024. 🤗

tera_

Broj poruka: 1577

Prijavi adminu

Leona super, i ja jedva cekam uklanjanje cyclogesta🤣 i ja osjetim bebu vec neko vrijeme ali nije jos pravi udarci da su vidljivi, ali znaci brzo me to ceka😍🥰
    Stela pa to je vec pravi momak, predivan je😍
    Butterfly cestitam nek nastavi uredna trudnoca😘
    Srculence to je pozitivnoo 🤩
    Cure sretno danas s betama da se poduplaju😊

👩32g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
    👨32g, oligoasthenozoospermia
    Kbc St
    1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
    FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
    2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
    FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
    FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵

Mimica91

Broj poruka: 416

Prijavi adminu

Srculence

Jutro drage moje,jucer me bas dosta dolje zatezalo i boljelo,proplakala pola dana…🥹 jutros se probudila sa glavoboljom i reko idem raditi test!🙆🏻‍♀️ zapravo danas popodne ce biti 7dpt. Meni se nekako cini da je neki slabi plusic a mozda sam i umislila. 🙆🏻‍♀️🫠
    Sto vi mislite?https://postimg.cc/xXQTb1HR
    https://postimg.cc/vcfZBV1T

Ajme Srculence, pa ovo je divan plus, nema mi draže nego vidjet pozitivan test na trudnoću. Čestitam 🥳

Preko trnja do zvijezda
    Ja 91, mm 92
    Azoospermija/kriptozoospermija
    2021 postupak Turska ⛔
    Betaplus 10/2022 postupak, 9 js, 5 oplođeno, transfer 2 embrija ❌
    FET 1 🐧 12/22 imamo ❤️
    29.08.2023 rodio se sin
    10/2024 postupak za drugo dijete ❌

• Ivka33

Broj poruka: 326

Prijavi adminu

Srculence  ja vidim plus 🎉🎉🎉 nek beta rasturi
    Žuži gdje si zeno kad je pregled ❤️

👩 Amh 15 🙍‍♂️ oligospermia
    Kbc Split 5 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️❌️
    Kbc Sestre Milosrdnice IVF/ICSI ➕️ imamo jos 3 smrzlica

💜Medenko

Broj poruka: 507

Prijavi adminu

Ella 81

💜Medenko

Hvala ti draga na odgovoru..Bas lijepo sto su toliko azurni u dan kad ne treba🥺😏😔
    Daa zivio nas sustav, u kojem su se sve granice pomakle a ova nije 💪🏼💪🏼

Šta reci a da već nije rečeno..kao i za sve..dok nisi u nečijim cipelama lako je komentirati,odlučivati pa i donositi zakone😏😔

🙋🏽‍♀️-41.g. 🙋‍♂️-43.g.
    jajovodi✂️,
    Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️‍🔥
    Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
    11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
    2/25 novi postupak🫶🏽

Butterfly 🦋

Broj poruka: 380

Prijavi adminu

Lunolina

Ddmna tebi je hoces li reci poslodavcu ili ne. Ja sam do sad kombinirala godisnji i bolovanje. U firmi sam se vadila na viroze i upale mjehura 🙈
    Tek sam sad za zadnji postupak rekla direktoru jer smo imali neke poslovne obveze i htjela sam mu objasniti da ih ja mozda necu moci izvrsiti i zasto, a i bio mi je pun kufer laganja. Super je reagirao ☺️
    Sanii, Libo, korni,hvala vam na misljenju, malo me smirilo. Zapravo puno, toliko da razmisljam cak ne zvati Repromed i pitati ih za misljenje. Koliko citam, molarna trudnoca ima oooogromne bete i skokove, a ova moja sirota kaska za vecinom koji su pozitivni ovih dana.
    Jucer je bio prvi dan da mi se malo smanjila panika i da sam pocela vjerovati da ce sve biti dobro i onda ovaj glupan ispljune tako nesto. I jos mi nije htio dati uputnicu za hematologa nego mi je on napisao recept za Clexane i rekao je da u 40 godina svog staza nikad nije pisao recept za Clexane i da nema pojma kako to ide - no shit, kad ginekolozi ni ne daju recepte za Clexane. Kada sam mu rekla da bih ipak trebala uputnicu za hematologa jer moram kontrolirati krv rekao mi je da neka dr. R to napise pa ce mi onda dati. Glupan.
    Butterflymislim da ti je Folbella obicna folna kiselina, a da bi ti ipak trebala piti aktivni oblik zbog MTHFR. Pijes neke prenatalne koji to imaju?
    Za PAI 1 ides da se vidi trebas li uzimati heparin. Pretpostavljam.
    Cestitam na maloj mrvici, jako je slatka 😬😄
    Srculencepa to je super plus! Zelim ti da uspjesno tamni❤️

Lunolina je Folbella je obicna folna, poslat cu mu bas upit , jednom smo prije pol god to komentirali, i rekao je ok je obicna folna neka druga vrijednost mi je ok sto ukazuje da mi to ne utjece ... a zab sam koja :/ al opet cu ja pitati da nebi bilo, ima li smisla vaditi iz krvi folnu da se vidi stanje ? 
    ne pijem prenatale rekao mi je dr bas sad na pr3egledu sam to pitala, pa kaze da to uvedem tek nakon 12.,tjedna,  do tad samo vitamin D, da tek kasnije su potrebni A B i ostali..e sad. ja ga slusam, valjda zna sta preporuca.. nez

29🧔🏽‍♂️30 👩🏽‍🦱 Endometrioza , AMH 4,3 pmol/L
    3x stimulacija u Beta+ (09/22, 12/22 i 06/23) sve 👎🏼
    1x stimulacija u IVF polik. (03/2023) 👎🏼
    1x prirodni cik. Beta + (07/2023) 👎🏼
    1x stimulacija Repromed (09/2023) 👎🏼
    1x FET Repromed (10/2023) 👎🏼
    1x stimulacija Hilarus/Repromed (05/2024) 👎🏼
    Dobitni! stimulacija Hilarus/Repromed (10/2024) ➡️ ET 1 morul. +(1🐧)➡️ Test +❤️ 10dnt β 86 12dnt β184

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.