Malo sam zbunjena jer mi je dr. Lana rekla pošto uzimam Catafertly for her da mi je to dovoljno jer piše da ima 400ug što je i preporučeno. Pa sad neznam dal je dr. Škvorc zaboravio da to pijem, a ja isto poglupavim tamo 🤪 Mislite da moram još uz to uzeti ili bude dovoljno?
👧 33, pcos like, 👦 39, oligoasthenozoospermia
04/22 1.ICSI Petrova: Rekovelle, Cetrotide, Decapeptyl x2 💉 ; ~ 6❄❤
1.FET ➡️ 06/22 ❄ 1 blastica ~ beta 0
2.FET ➡️ 07/22 ❄ 1 blastica ~ beta 0
3.FET ➡️ 04/23❄❄2 blastice~ beta 0
4. FET ➡️ 09/23 ❄️❄️2 blastice~ 1.beta 84,6 2.beta 29.3 😪
05/24 2.ICSI pol. Škvorc: Ovaleap,Orgalutran, Ovitrelle~5 bc ❄️❤️
1. ET ➡️ 1 blastica ~ beta 0
2. FET➡️10/24 ❄️1 blastica ~ beta 0
3. FET➡️01/25 ⏳️
Bok cure. Ja sam jučer imala smeđi iscjedak popodne i danas ujutro uz bol sa desne strane. 😰 danas sam ostala doma i ležim većinu dana i sad je ok. Čula sam se sa dr.R i rekao je da sutra izvadim još jednu betu a u slučaju jačih bolova da se javim na hitnu ili dođem kod njega ako radi. Eto nikako mira kod mene…sutra idem izvaditi onda betu, e sad ako netko zna, proslu srijedu mi je bila 1055, jel se ona sad mora točno duplati nakon 6 dana, tipa sutra bi morala onda biti iznad 6000? Luda od svega…A jbm, nikad mira.. 🙄 i mene je danas par puta oštro probolo i s lijeve i desne strane. Baš me strah.. 🥺
Beta se nakon nekih većih vrijednosti prestaje duplat na svaka 48 sata, nego bude i na 72. E sad, ne znam točno koje su to vrijednosti, negdje piše već nakon 1200, negdje nakon 6000, a negdje i nakon 10. Tako da je sad teško reći kolika bi ti trebala bit..
Iskreno umorna sam već od svega. Nakon svega što sam već prošla nikako da bude malo mira...vidjet ću sutra...nadam se najboljem 🤷♀️ jel ti imaš kakve simptome?
Ja 35 sve ok, on 36 OAT
4 ICSI postupka, 2 trodnevna vraćena, 7 blastica, 2 spontani, 2 kiretaže...
5.postupak +❤️
Malo sam zbunjena jer mi je dr. Lana rekla pošto uzimam Catafertly for her da mi je to dovoljno jer piše da ima 400ug što je i preporučeno. Pa sad neznam dal je dr. Škvorc zaboravio da to pijem, a ja isto poglupavim tamo 🤪 Mislite da moram još uz to uzeti ili bude dovoljno?
Catafertyl for her ti nema folat, nego aktivnu folnu kiselinu.
Ja sam Catafertyl pila samo do aspiracije, a poslije aspiracije krenula sa Solgarovim folatom 400 mg. U jednom trenutku mi je gin cak prepisao 800 mg (do 2 trimestra negdje).Btw imam ti ja jednu neotvorenu bocicu folata od Solgara + par tabletica u otvorenoj kutiji. Jako bi se toga rijesila pa ti mogu poslati tiskom za 10EUR. :) Ako zelis, javi mi se na mail: wildflowerflower55@gmail.com
'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵
Ajme koliko nivosti drage cure!
Nove cure Ella 91, Dalma10, Markolina, Zucka92, dobro došle i sretno, da što prije ostvarite svoje snove za majčinstvom ❤️❤️❤️❤️
Amy_94, žao mi je jako, kako su ti i druge cure savjetovale, prati betu i dalje dok ne padne na 0 💔 Suosjećam s tobom. 🫂
Jurky32, tvoj dječačić je pravi medeni med 🩵😍
Butterfly, čestitam na beti! 🤗🎉
Riamaro, tvoji embrijići će do dvije lijepe blastociste vidjet ćeš, mlada si 🤗
Verbena11, super rezultat! Navijam od srca za oba smrzlića, bit će to divne bebice 🍀
Figice, jako mi je žao. Ali vidim da imaš plan za dalje i ne gubiš nadu a to je najvažnije! 🍀❤️
Saniii, hvala ti na podijeljenom iskustvu za prolutex, ja ću večeras pokušati bez hlađenja. Baš si riznica znanja ❤️😍
Leona89, sretno kod fizijatra sutra 🤞🏼
Marisha, Megyca, čestitam na beti! 🙏🏼😍
Dodo87, Pixi, pupice, neka se čvrsto prime mrve 🍀❤️
Blondie_145 žao mi je zbog negativne bete 😔
Diivnaa, žao mi je zbog lošeg endometrija. Ali brzo će idući ciklus. 🤞🏼❤️
Srculence, planiraš li kakav test uskoro ili čekaš betu?
——————————-
Ja sam subotu preležala u baš jakim bolovima. 😔 Jučer je bilo dosta bolje, a danas se tu i tamo pojavi koji mini grčić. Ja bih se sutra testirala, na 6dnt blastice, ovo vrijeme se baš vuče, jako sam nestrpljiva. Mislite li da je rano? 😖
👩🏻 33 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L
👱♂️34 - Asthenozoospermia / Normozoospermia
Pokušavamo od 1./2023. Bez trudnoće
02./24. - IUI Vinogradska - neuspješan
03./24. 2. IUI - otkazano, nađen polip - histeroskopija - Repromed
10./24. Repromed - Prvi IVF (Pergoveris 150UI, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
12./24. FET blastociste ❌
Libo1415, stvarno se nadam da je nešto bezazleno i da je sve u redu! ❤️❤️
10./24. Repromed - Prvi IVF (Pergoveris 150UI, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
Ajme koliko nivosti drage cure!
Nove cure Ella 91, Dalma10, Markolina, Zucka92, dobro došle i sretno, da što prije ostvarite svoje snove za majčinstvom ❤️❤️❤️❤️
Amy_94, žao mi je jako, kako su ti i druge cure savjetovale, prati betu i dalje dok ne padne na 0 💔 Suosjećam s tobom. 🫂
Jurky32, tvoj dječačić je pravi medeni med 🩵😍
Butterfly, čestitam na beti! 🤗🎉
Riamaro, tvoji embrijići će do dvije lijepe blastociste vidjet ćeš, mlada si 🤗
Verbena11, super rezultat! Navijam od srca za oba smrzlića, bit će to divne bebice 🍀
Figice, jako mi je žao. Ali vidim da imaš plan za dalje i ne gubiš nadu a to je najvažnije! 🍀❤️
Saniii, hvala ti na podijeljenom iskustvu za prolutex, ja ću večeras pokušati bez hlađenja. Baš si riznica znanja ❤️😍
Leona89, sretno kod fizijatra sutra 🤞🏼
Marisha, Megyca,čestitam na beti! 🙏🏼😍
Dodo87, Pixi,pupice, neka se čvrsto prime mrve 🍀❤️
Blondie_145 žao mi je zbog negativne bete 😔
Diivnaa, žao mi je zbog lošeg endometrija. Ali brzo će idući ciklus. 🤞🏼❤️
Srculence, planiraš li kakav test uskoro ili čekaš betu?
——————————-
Ja sam subotu preležala u baš jakim bolovima. 😔 Jučer je bilo dosta bolje, a danas se tu i tamo pojavi koji mini grčić. Ja bih se sutra testirala, na 6dnt blastice, ovo vrijeme se baš vuče, jako sam nestrpljiva. Mislite li da je rano? 😖
Hvala ti na dobrodoslici!❤️ ti cekas rezultat bete? Vidim u potpisu Repromed, mozes mi podijeliti neko lijepo iskustvo? Sretno s betom!❤️
30 oboje
3 spontana
1 vanmaternicna
Svi nalazi uredni
Ajme koliko prekrasnih vijesti na forumu, čestitam svima na lijepim betama i plusićima i želim vam svima uredne i školske trudnoće! Sanjushka, Lunolina ❤️❤️❤️
Cure koje kreću s pikanjem, sretno! Neka bude čim više zreli jajnih stanica i dobrih spermića za party u labu!
Jurky, nisam uhvatila sliku, ali sigurna sam da je beba Toma presladak! 🩵❤️🩵❤️
Korni, vrijeme potpuno drugačije teče od kad je S došao, stvarno ti se život okrene u trenutku 🥰 dobro smo, dobio je žuticu po izlasku iz rodilišta pa smo još malo pohodili Rebro, ali sad smo dobro i doma smo ❤️ muž i ja ga se ne možemo nagledati ❤️Cure, pratim koliko stignem, želim vam svima uspješne postupke i da dođete do svoje sreće najveće 🍀🤞🏼🍀❤️🤞🏼❤️
👩🏼 - '94, PCOS, AMH 136.7 pmol/L (60.5 ng/mL), 👨🏽 - '93, normo
Pokušavamo od 5/2021. Od 12/2021 do 3/2023 Petrova - Letrozol
1/2023 - 8tt missed ab.Od 3/2023 Poliklinika IVF.
10/2023 - 1. IVF rekovelle+cetrotide+decapeptyl - 5 ❄️, blagi hiper.
26.1. FET 1BC, 7dnt +, beta 8dnt 104, beta 10dnt 313, beta 12dnt 809, 6+4 💗➡️ stiže dječak
Hvala ti na dobrodoslici!❤️ ti cekas rezultat bete? Vidim u potpisu Repromed, mozes mi podijeliti neko lijepo iskustvo? Sretno s betom!❤️
Meni je ovo prvi postupak općenito a i prvi kod njih. Jako sam zadovoljna profesionalnošću svih, od sestara do liječnika i embriologa. Osim što su profesionalci, svi su jako dragi, suosjećajni i posvećeni svom poslu i pacijentu, spremni odgovoriti na sva pitanja, javiti se na svaki poziv, ohrabriti, utješiti… Nemam ozbiljnije zamjerke zasad i imaju moje povjerenje, inače ne bih bila kod njih. Ono što mi se možda ne sviđa je taj neki pristup “ne brinite ništa, mladi ste vi, kod vas je sve u redu”. Super ako je zaista tako, ali ja ne želim krenuti s “lako ćemo” pa se onda iz mjeseca u mjesec razočaravati još više jer sam mislila da ćemo lako. Ali evo, tek sam krenula u ozbiljnije IVF vode pa plovimo lagano naprijed 😁
Dobrodošle sve nove članice, želim vam uspješne postupke pa da ste što kraće na ovoj temi 🙂🤞
Jabukice čestitam, uživajte sada ❤️☺️
Libo nadam se da si bolje.. želim ti sreću sutra i da bude sve dobro 🙏🙏❤️ Javi svakako.
Mariposa ja sam štreber pa bih vjerojatno čekala ipak barem do 9. dnt 😁😁
Ali druge cure imaju puno više iskustva od mene pa će ti bolje reći. Znam kako je teško čekanje..
🤷🏼♀️ 1985. - AMH 1.7 pmol/L, FSH 19.6, mb.Hashimoto
🧔 1986., sve ok
🏥 SV. DUH
🔸10/24 - 1. IVF (Ovaleap + Menopur + Cetrotide + Ovitrelle) => 5 j.s. -> 4 oplođene; Estrofem + Cyclogest => 18.10. ET 1 3dn => ✖️
2 ❄️
🔸11/24 - 1. FET (prirodni ciklus) - od 21.11. Estrofem + Cyclogest => 27.11. FET 1 BC, Brevactide 1500 i.j. 2x, Andol 75 mg => beta 14.dnt 756 => 16.dnt 1792 => missed ab. 9 +4 tt 💔
Libo nemam nikakve simptome osim tih probadanja, najviše ujutro. Ovo ostalo je sve od progesterona, grudi bolne i veće, napuhana sam malo više nego prije tjedan dana i malo se brže uspušem kad radim nešto. To je to.. Ti?
Jabukica ❤️🥰
Zucka dobrodošla! Ima nas ovdje, a pogotovo u zadnjih par dana, dosta s lijepim iskustvom iz Repromeda, sad čekamo 4.11. i pregled da vidimo ako se lijepo iskustvo nastavlja.. 🤞🏻😊
Ja bi ti samo rekla da ste odabrali dobru polikliniku i da vjeruješ doktoru jer jako dobro zna što radi.. 😊
👩🏼 36, endometrioza, AMH 0.44µg/L
🧔♂️ 32, sve ok
✴️KBC Rijeka
1. 2020. stim, ❄️ 1js zbog endo
2. 4/23 stim IVF, 2js + 1 odmrznuta, 2 oplođ, ET 1js, ➖
3. 9/23 prir. IVF ➡️ 1js ❌ nije oplođena
4. 10/23 prir. IVF ➡️ 1js ✅, ➖
✴️Beta+
5. 2/24 stim IVF ➡️ 2js, 1 oplođ, ET 2d zametak, 13dnt β 403, 15dnt 730, 18dnt 2364, 20dnt 3428, BO💔
✴️Repromed
6. 6/24 stim IVF ✖️
7. 9/24 stim IVF, 4js, 3 oplođ, ET 1 bc, 0❄️, β 11dnt 1021, 13dnt 2733, 💔 Miss Ab
8. ⏳
s88.forum@gmail.com
Sortiraj odgovore
Najstariji