Potpomognuta oplodnja vol. 9

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Deb

Broj poruka: 70

Prijavi adminu

Cure, kad već pričate o bolovanjima, znaju li vaše kolege na poslu zašto ste na bolovanju? Ja do sad nisam uzimala jer nisam htjela reći na poslu da idem u postupak, a htjela bih da tako i ostane. A s obzirom da ginekolog otvara bolovanje, ne znam što bih izmislila. Pogotovo jer mi nikako ne ide, dakle već tri puta sam mogla otvarati bolovanje, a kako mi se čini  ni sada nije uspjelo pa ću i u uskoro ponovno u postupak.

2023. 2x IUI❌️❌️
    2024. 6.mj ET ❌️
    9.FET❌️
    1❄️

riamaro

Broj poruka: 230

Prijavi adminu

Hvala puno na odgovorima i pomoci. 
    Deb, ja sam rekla samo direktno nadređenom u kojeg imam povjerenja tako da me može “pokriti” u odsustvu. Za ostatak kolektiva ne želim da zna

29 👩🏻 AMH 23,6 sve ok | 30 👱🏼‍♂️ oligoasthenozoospermia
    - pokušavamo od 3/23
    KBCSM
    - 10/2024 ICSI Gonal F, Cetrotide, Decapeptyl - 9js - 3 zrele - 1 blastocista ❄️ freeze all - hiper
    - 11/2024 FET blastociste -30.11. 11dpt beta 9.90; biokemijska 😔
    - 12/2024 prirodni postupak, ovulirala - odrađen AIH - beta✖️
    - 3/2025 stimulirani postupak ⏳

Teich56

Broj poruka: 407

Prijavi adminu

riamaro

Hvala puno na odgovorima i pomoci.
    Deb, ja sam rekla samo direktno nadređenom u kojeg imam povjerenja tako da me može “pokriti” u odsustvu. Za ostatak kolektiva ne želim da zna

Ja uzmem bolovanje 1 dan i kad idem na konzultacije cak. A kad sam bila na aspiraciji uzela sam 3 dana, a nakon transfera 2 dana jer moj posao nije fizicki težak. Nikad se ginicka nije bunila, uvijek sam dobila bez problema. Moj sef zna i potpuna mi je podrška sto mi puno znači,ostale kolege ne znaju.Zanima me gdje je Dodo ?💜 i sto je bilo s e.coli u brisu? Da li je doktor što komentirao?

👸32g. AMH - 25, jajovod✂️🤵 44g. oligoasthenozoospermia
    kariogrami ✔️clexane💉
    11/23 missed ab 9tt💔
    1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
    3/24 ET - missed ab💔
    6/24 FET✖️
    7/24 FET✖️
    11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle - 2❄️
    ET trodnevni, beta 103.6, beta2 - 207.1, 5+6💚

Molly8

Broj poruka: 112

Prijavi adminu

sanjushka

Tera, Luna, Korni, Diivnaa ❤️❤️❤️
    Libo ja se nadam.. Lijevi jajnik mi je iza/iznad maternice i teško je doći do njega, a i navodno dosta bolno i zato mi ga nikad do sad nisu dirali. On mi je na jednom pregledu rekao kao da nema problema, da me oni uspavaju i to riješe. Ja se uopće nisam danas sjetila pitat njega za anesteziju jer me iznenadio s aspiracijom u pon, samo mi je sestra rekla da oni preko 90% toga rješavaju s lokalnom pa sam rekla ok.. Vidjeti ćemo. Već sam ja davno pisala da meni nije strašan ubod jer nemam obično puno folikula nego me više smeta i boli taj ultrazvuk u rodnici sa tom sondom..
    Molly oprosti, u kojoj si ti poliklinici? Ja imam pamcenje k'o zlatna ribica.. 🤦🏻‍♀️
    Korni jooooj prekrasna je.. 🥰🥰❤️
    Jurky ajmeee pa ti si mama.. 🥰❤️ Čestitam od srca na velikom dečkom i želim ti brz oporavak.❤️🥰❤️
    Lunolina daaa, skupa smo, ja sam u 13.. 😁😊 Ti ćeš taman zavrsit kad ja budem na repertoaru.. 🥰

Ja sam u st u Cita 😊
    Slee mislim da smo tri u pon jedna u utorak. Opet je udarni tjedan 😅Ja sam ima sat vremena dala stopericu, sad samo dočekat ponedjeljakZa bolovanje sam se i ja mislila sto bi. U ponedjeljak sam uzela jedan dan, a za poslje stalno mjenjam mišljenje sto cu napraviti...

🙋🏻‍♀️33-AMH 8.2 , lagani PCOS, granicna IR,
    q10, vit D 3000, vitC 500, novolac i 2x siofor
    .
    🙋🏼33 - Oligoasthenozoospermia - terapija catafertyl, bioastin, umbiqunol
    9/2024 - ICSI - 4 js - 0 oplodenih

plavuša

Broj poruka: 193

Prijavi adminu

Kod mene mislim cijela postaja zna zbog cega sam na bolovanju, mozda njih par ne.. Nikad nisam mislila skrivat to, jer svi znaju da sam prije 4 god zavrsila na hitnoj operaciji i kroz pricu tih 4 god sam pricala da ne mogu ostat prirodno trudna, nikad mi to nije bio bed rec... Sad neki dan kad sam nosila doznake pita jedan kolega kaj si na bolovanju, reko radimo si djecu, a drugi pita jer to to sad, vise te nema par godina, reko nije jos al nadamo se da bude tak.. 

🤰🏼2012.prirodna, curka 3800g 51cm
    🤰🏼2020. prirodna vanmaternična, jajovodi ✂️
    ❤️Novi muž❤️
    👱🏻‍♂️28.g. normozoo
    👱‍♀️37.g. Bez jajovoda, amh 7,4, hipo/haši
    1️⃣ 09/24 Škvorc 🤞(gonal+menopur+cetrotide)
    5🥚, 1 🐣, 0❄️
    cyclogest, folbella, decortin, aspirin, prolutex
    Beta 2,30 ❌
    2️⃣ 01/25⏳⏳⏳

riamaro

Broj poruka: 230

Prijavi adminu

Sunce, oprosti na propustu, želim ti brz oporavak. Ne vidim zašto bi čekala dugo. Ako je zbog sumameda to i nema baš nekog prevelikog utjecaja. Bar mislim.Plavuša, čestitam ti na hrabrosti! Nema nas puno tak otvorenih s okolinom na ovu temu

29 👩🏻 AMH 23,6 sve ok | 30 👱🏼‍♂️ oligoasthenozoospermia
    - pokušavamo od 3/23
    KBCSM
    - 10/2024 ICSI Gonal F, Cetrotide, Decapeptyl - 9js - 3 zrele - 1 blastocista ❄️ freeze all - hiper
    - 11/2024 FET blastociste -30.11. 11dpt beta 9.90; biokemijska 😔
    - 12/2024 prirodni postupak, ovulirala - odrađen AIH - beta✖️
    - 3/2025 stimulirani postupak ⏳

angel eyes

Broj poruka: 697

Prijavi adminu

Jurky jučer si mi cijeli dan bila na pameti i kontam moram škicnuti na forum da ne propustim novosti. Čestitam na malom princu Tomi, uživajte, mazite se i pazite. Što ste sve prošli, sad je to iza vas, mala srećica je napokon tu ♥️♥️♥️♥️♥️ želim ti brz oporavak 😘 😘 i baš je veliki djecak za 36 tjedana, kako je poslušao mamicu 🥰🥰
    Luna pratim te, nadam se da će sve biti dobro 🙏❤️
    Svima u postupku sretno, puno vas je 😘😘
    Tera sretno sutra na druškanju 🥰🥰 u lijepom si tjednu već ♥️
    Boogie sretno na operaciji, nadam se da će sve biti ok 🤗🤗

👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
    🧑 '82. sve ok
    2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
    2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
    2022. spontani u 7tt 💔
    03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
    05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
    08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
    “Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”

Deb

Prijavi adminu

plavuša

Kod mene mislim cijela postaja zna zbog cega sam na bolovanju, mozda njih par ne.. Nikad nisam mislila skrivat to, jer svi znaju da sam prije 4 god zavrsila na hitnoj operaciji i kroz pricu tih 4 god sam pricala da ne mogu ostat prirodno trudna, nikad mi to nije bio bed rec… Sad neki dan kad sam nosila doznake pita jedan kolega kaj si na bolovanju, reko radimo si djecu, a drugi pita jer to to sad, vise te nema par godina, reko nije jos al nadamo se da bude tak..

Kužim, lijepo da se osjećaš ok da to možeš podijeliti i nadam se da su ti kolege podrška.
    Ja nisam po prirodi baš otvorena osoba oko svojih privatnih stvari, a pogotovo ne na poslu gdje ljude smatram kolegama, ne prijateljima. A atmosfera je ponekad tračerska i znaju biti zabadala tako da definitivno mi nije atmosfera gdje bih takvu neku stvar htjela govoriti. Uglavnom, hvala vam na iskustvima, ja definitivno neću govoriti na poslu, samo me brine kako opravdati bolovanje jer znam da će se već krenuti širiti priča čim vide da su doznake od ginekologa. 

2023. 2x IUI❌️❌️
    2024. 6.mj ET ❌️
    9.FET❌️
    1❄️

Tanjanja27

Broj poruka: 268

Prijavi adminu

Cure moje moram da vam se pozalim, sutra idem da radim histeroskopiju, malo mi je trema s obzirom da su rekli da je bez anestezije..ako neko ima rijec utjehe rado cu cuti 🤭😘

👩 '85 nalazi uredni, amh 1.02
    👦'82 los spermogram
    1 IVF 12/23,menopur, cetrotide, 6 folikula.
    3 jc,oplodjena 1 ,beta ➖
    2 IVF 05/24 Gonal 225,cetrotide..5 folikula
    3 jc, oplodjena 1,beta ➖
    11/24 pergoveris, ET 2 bc, 1 🐧
    10.12 ➕ beta 14dnt 2143,16dnt 5914
    ZA SREĆU OD SVEGA VEĆU...

Deb

Prijavi adminu

Tanjanja27

Cure moje moram da vam se pozalim, sutra idem da radim histeroskopiju, malo mi je trema s obzirom da su rekli da je bez anestezije..ako neko ima rijec utjehe rado cu cuti 🤭😘

Bez brige, znam da se bojiš, ali nije toliko strašno. Jesu ti rekli da uzmeš tablete protiv bolova prije? Ja sam uzela pola sata prije, ne mogu reci da nije uopće bolilo, ali jako kratko traje i stvarno ne treba anestezija. A ja stvarno ne podnosim bol i užasno me bilo strah. Očekivala sam da će biti puno duže i bolnije.

2023. 2x IUI❌️❌️
    2024. 6.mj ET ❌️
    9.FET❌️
    1❄️

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.