Luna ja sam si sinoć dala štopericu, aspiracija je u sutra..
Nadam se da će sve biti ok do četvrtka i u četvrtak.. 🤞🏻❤️
Lunolina da, moja je bila u 1 ujutro. Ja sam bila točna. Još mi muž govori da si dam prije jer sam pripremila 10ak min ranije, ali nisam htjela, morala sam ja čekat točno vrijeme.. 😁
I ja isto planiram doći 20-30 min ranije. Do sad sam si davala štopericu 34 sata prije zakazane aspiracije, ovo je prvi put da su mi rekli 36 sati prije pa me isto malo strah, valjda će folikuli izdržati..
Ako se ne varam, najviše visoka temperatura utječe na spermiogram, on je za sad nema. Jutros je imao 37,2. Nadam se da neće rasti, da je samo neka prehladica, ništa ozbiljnije..
Molly nadam se da ćemo se od sutra pratiti u ljepšim stvarima.. 🤞🏻🥰
I ja isto ❤️
Cure sretno svima idemo jako u novi tjedan 💪🏼
🙋🏻♀️33-AMH 9.5
.
🙋🏼33 - Oligoasthenozoospermia - terapija catafertyl, bioastin, umbiqunol
Kariogram 👫✅
9/2024 - ICSI - 4 js - 0 oplodenih
2/2025 -ICSI - 2js -0 oplodenih
Sanjushka, Lunolina ne brinite zbog stoperice. Ja sam ovaj put isto prvi put išla nakon 36 sati pa me bilo strah da ili će popucati ili neće biti zrele. 🤦♀️ Al zna doktor kad treba i sve će biti ok i kod vas. Sutra vam držim fige na rukama i nogama za puno 🥚🥚🥚🥚🥚 ja jedva čekam da me sutra nazove da znam kako su moje bebe 🤞
Sretno svima 👋❤️
Ja 35 sve ok, on 36 OAT
4 ICSI postupka, 2 trodnevna vraćena, 7 blastica, 2 spontani, 2 kiretaže...
5.postupak +❤️
Curice moje, nisam stigla čitati.. obećavam da ću nadoknaditi ❤️
Samo sam vam htjela javiti da je jutros stigao mali Toma 2950g težak i 48cm dug.. dočekao je 36tt i evo njega van na 36+1 🤗 za sada je sve u redu, nadamo se da će tako i ostati 🙏❤️
Puseee svima od nas dvoje 😘😘😘😘😘
čestitam od srca
🤷🏼♀️ 1985. - AMH 1.7 pmol/L, FSH 19.6, mb.Hashimoto
🧔 1986., sve ok
🏥 SV. DUH
🔸10/24 - 1. IVF (Ovaleap + Menopur + Cetrotide + Ovitrelle) => 5 j.s. -> 4 oplođene; Estrofem + Cyclogest => 18.10. ET 1 3dn => ✖️
2 ❄️
🔸11/24 - 1. FET (prirodni ciklus) - od 21.11. Estrofem + Cyclogest => 27.11. FET 1 BC, Brevactide 1500 i.j. 2x, Andol 75 mg => beta 14.dnt 756 => 16.dnt 1792 => missed ab. 9 +4 tt 💔
🔸3/25 i 4/25 - prirodni FET odgođen - loši ciklusi
🔸5/25 - 2. FET ⏳🙏🤞🍀
verbena.forum@gmail.com
Cure, s obzirom da meni neće trebati poklanjam dalje:
⚠️ otvoren PERGOVERIS, ostalo 375iu (pen od 900).
Otvoren je 4.9., čuvan u hladnjaku. Ja sam ga isto dobila od jedne forumašice iz sjene (pozdrav Marija! 🥰) ali su moji folikuli narasli dovoljno bez njega.. 😊
⚠️ 2 kutije neotvorenog CRINONE gela, rok trajanja 12/24.
A s obzirom da sam slučajno kupila dvije štoperice umjesto 1, prodajem:
⚠️ BREVACTID 5000 - 20 eura.
Ja sam u Kostreni/Rijeci.. Mail u potpisu..
👩🏼 37, endometrioza, AMH 0.44µg/L
🧔♂️ 32, sve ok
✴️KBC Rijeka
1. 2020. stim, ❄️ 1js zbog endo
2. 4/23 stim➡️ 2js + 1❄️, 2🥚, ET 1js, ➖
3. 9/23 prir➡️ 1js ❌ nije oplođena
4. 10/23 prir➡️ 1js, ET, ➖
✴️Beta+
5. 2/24 stim➡️ 2js, 1🥚, ET 2d zametak, 13dnt β 403, 15dnt 730, 18dnt 2364, 20dnt 3428, BO💔
✴️Repromed
6. 6/24 stim ✖️
7. 9/24 stim➡️ 4js, 3🥚, ET 1 bc, 0❄️, β 11dnt 1021, 13dnt 2733, 💔 Miss Ab
8. 2/25 stim➡️ 3js, 2🥚, ET 2x 3d zametak, ➖
9.⏳
s88.forum@gmail.com
A cure, a jer oni odmah poslije aspiracije kazu kolko ima jajnih stanica i onda drugi dan zovu kolko ih oplodeno..
1️⃣ 09/24 Škvorc - - 5🥚 1 🐣 0❄️
2️⃣ 02/25 Škvorc - - 6🥚1🐣 0❄️
12dpt beta 262,9 🍀🤞
14dpt beta 557,7 🥰🙏
13.03.2025. 6+3 💓
Angel eyes hvala, da malo sigurniji tjedni ali sam i dalje napeta,valjda ce tako bit stalno🤣😍
Luna hvala, ti najbolje znas hoces li na pregled ili ne u svakom slucaju cekamo vjesti i nadamo se onim najboljim😘
Sanjuska zao mi je za muza,nadam se da ce plivaci ipak biti dobri🤗 oni ce svakako pronaci onog najboljeg😊
👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
Pozdrav cure,
Trebamo s idućim ciklusom krenuti u postupak, sve nalaze imamo i trebam se javiti prvi dan ciklusa, a treci dan ici kod njih. U petak mi je poceo smedi iscjedak i nikako da krene menstruacija. Da li im se trebam ili da cekam da pocne menga da mi ciklus ne propadne?
Iako se ne javljam redovito, čitam vas redovito. Želim vam svu sreću cure ❤️
Cure koje ste u postupcima, kakvi su trenutno liječnici po pitanju bolovanja? Spremam se na stimulaciju i obiteljska liječnica spominjala je probleme s bolovanjem u smislu da ni ona niti ginekolog nemaju na temelju čega otvarat bolovanje za vrijeme stimulacije a onda i čekanja bete… Posao mi je fizički u redu no iznimno stresan. Ne znam što napravit. Ne želim riskirati ovo sve kad sam dobila priliku.
Barbi, kod koga si u Vinogradskoj? Kakvo ti je bilo prvo iskustvo?
Nisam kod nikoga određeno jer se oni izmjenjuju kako rade u smjenama. Osobno su mi Bolanča i Kuna najbolji ali najrjeđe i vidim. Na konzultacijama bila mlada dr P-ona i Tomić su mi bili u dobitnom postupku uz konzultacije oko terapije s Bolančom.
Meni je kod njih OK, nemam prigovora.
Kada sam bila u postupcima nisam uzimala bolovanja iako mi moja opća gin nudila a s humane su mi napisali preporuka mirovanje-kao da ima na temelju čega opća otvoriti bolovanje.
👩🏼35g-PCOS,AMH-27 pmol/L;D vitamin-61,5;TSH-2,93-Euthyrox (04/25)
🧔37g-Oligoasthenotheratozoospermia (4/25)
🟡Vinogradska
4 neuspješna postupka❌❌❌❌
👦🏼-iz IVF/ICSI (2023)
Beba br 2 🙏
🟡Vinogradska
2/2025 💔❌
4/2025 IVF/ICSI-Gonal+Cetrotide+Ovitrelle💉➡️13🥚➡️10 oplođenih, 1❄️:ET 1 blastice🍟🙏🍀
Pozdrav cure!
Imala sam samo jedan stimulirani IVF nakon kojeg imam ogromne drame sa zubima i desnima (prošla u zadnja 3 mj. brdo stomatologa i doktora) i jedini zaključak je da je to zbog hormona), te sam trenutno u fazi u kojoj ne vjerujem da ću se više ikad odlučiti na stimulirani..😐
Zanima me kakva je situacija sa blago stimuliranim postupcima, konkretno u Repromedu ili kod Škvorca, te da li kod Škvorca mi sa mizernim AMH (1.5 pmol) uopće imamo šanse upasti na uputnicu ili samo uz plaćanje jer znam da je bilo govora o tome kako neke klinike na uputnicu ne primaju pacijentice s AMH nižim od 5 pmol (ako dobro pamtim)..
Ima li koja od vas ikakva saznanja o tome?
🧑 39 godina, nizak AMH
🧔 40 godina, spermiogram uredan
1.IVF ➡️ Repromed 05/24.
Supercur sprej+Pergoveris 225 ➡️ 2. blastice ❌
Iako se ne javljam redovito, čitam vas redovito. Želim vam svu sreću cure ❤️
Cure koje ste u postupcima, kakvi su trenutno liječnici po pitanju bolovanja? Spremam se na stimulaciju i obiteljska liječnica spominjala je probleme s bolovanjem u smislu da ni ona niti ginekolog nemaju na temelju čega otvarat bolovanje za vrijeme stimulacije a onda i čekanja bete… Posao mi je fizički u redu no iznimno stresan. Ne znam što napravit. Ne želim riskirati ovo sve kad sam dobila priliku.
Barbi, kod koga si u Vinogradskoj? Kakvo ti je bilo prvo iskustvo?
Nisam kod nikoga određeno jer se oni izmjenjuju kako rade u smjenama. Osobno su mi Bolanča i Kuna najbolji ali najrjeđe i vidim. Na konzultacijama bila mlada dr P-ona i Tomić su mi bili u dobitnom postupku uz konzultacije oko terapije s Bolančom.
Meni je kod njih OK, nemam prigovora.
Kada sam bila u postupcima nisam uzimala bolovanja iako mi moja opća gin nudila a s humane su mi napisali preporuka mirovanje-kao da ima na temelju čega opća otvoriti bolovanje.
Hvala na podijeljenom iskustvu.
Kako si hendlala folikulimetrije i sve ostalo bez bolovanja?
Luna, budi jaka. Nadajmo se najboljem ishodu
29 👩🏻 AMH 23,6 - hipo/hashi
30 👱🏼♂️ asthenozoospermia | mikrodelecije ✅️ kariogram ✅️
KBCSM
- 10/2024 ICSI Gonal F, Cetrotide, Decapeptyl - 9js - 3 zrele - 1 ❄️ - hiper
- 11/2024 FET🐧 -30.11. 11dpt beta 9.90; biokemijska 😔
- 12/2024 planiran prirodni postupak, ovulirala - odrađen AIH - beta✖️
ŠKVORC
- 4/2025 Rekovelleve + Orgalutran ⏳
riamarro@hotmail.com
Sortiraj odgovore
Najstariji