Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marisha
    30. Rujan 2024. 10:00

Molly8

Evo me hvala svima na divnim željama.

Ni jedan od 9 nije puknuo al samo 4 stanice izvadene ostalo prazno.
    Cak su i oni rekli da su očekivali vise.

A što su ti rekli osim toga da su očekivali više? Kako si ti i kako se osjećaš? Držim ti fige da se sve 4 oplode 🤞🏻❤️

Marisha
    30. Rujan 2024. 10:10

https://ibb.co/bPXXnGC
    Cure stavljam da vidite zadnji plan stimualcije i ovaj friški. Da li bi se po tome moglo zaključiti da su mi prijašnji lijekovi bolje odgovarali za rast ili to nema veze? 

Molly8
    30. Rujan 2024. 10:25

Marisha

Molly8

A što su ti rekli osim toga da su očekivali više? Kako si ti i kako se osjećaš? Držim ti fige da se sve 4 oplode🤞🏻❤️

Nisu jos puno govorili. Sutra cemo znat jesu se oplodile. Zahvat je bio ok bolan al dobila sam dvije inekcije prije i sad su mi dali kroz infuziju nesto za bolove jer me poslije vise bolilo nego tokom zahvata. 

🙋🏻‍♀️33-AMH 9.5
    .
    🙋🏼34- Oligoasthenozoospermia - terapija catafertyl, bioastin, umbiqunol
    Kariogram 👫✅
    9/2024 - ICSI - cito (gonal, orgalutran)- 4 js - 0 oplodenih
    2/2025 -ICSI - cito (gonal,orgalutran)- 2js -0 oplodenih
    5/2025 KBC St - ICSI (pergoveris, cetrotide) 2js - 1 oplodena - ✖️

Marisha
    30. Rujan 2024. 10:33

Molly8

Marisha

Molly8

A što su ti rekli osim toga da su očekivali više? Kako si ti i kako se osjećaš? Držim ti fige da se sve 4 oplode🤞🏻❤️

Nisu jos puno govorili. Sutra cemo znat jesu se oplodile. Zahvat je bio ok bolan al dobila sam dvije inekcije prije i sad su mi dali kroz infuziju nesto za bolove jer me poslije vise bolilo nego tokom zahvata.

Javljaj nam sve, sada se odmori doma, izležavaj 

Darli
    30. Rujan 2024. 11:06

Pozdrav svim IVF ratnicama. Marisha htjela sam komentirati za protokole. Mislim da ovaleap i gonal imaju isti hormon, a sad u kojoj formi točno, da li je identično, ne bi znala. Klinike vole malo mijenjati protokole i lijekove ako sa jednim nije išlo, da probaju nešto drugo. Iz mog iskustva, stvarno sam kroz postupke imala različit broj jajnih stanica, s tim da je na kraju baš upalila blaža stimulacija, brojnost jajnih stanica nije pokazivala i njihovu kvalitetu. Ono što mi je još bilo različito u zadnjem uspješnom postupku u odnosu na sve prethodne, je drugi progesteron, Cyclogest umjesto Utrogestana. Ne znam jel to učinilo kakvu razliku, ali ja sam barem imala filing da mi taj Cyclogest puno više paše od Utrogestana.

💉11/21 stim: 12js-4bc: ET 1bc: beta=0, 3x❄️
    🧫6/22 i 8/22 Hormonski FET 1bc: biokemijska, pa 2bc: beta=0
    💉12/22 stim: 4js-3bc: ET 1bc: beta=0, 2x❄️ (PGTa 1xeupl)
    💉2/23 stim: 11js-2bc: 2x❄️ (PGTa 1xeupl)
    🏝️4/23 i 9/23 Natural FET po 1bc: beta=0
    💉1/24 Nova klinika, stim: 11js-2bc: ET 2bc: beta=0
    💉5/24 stim. Pergoveris 150iu, Clexane, Decortin: 5js-2bc: ET 2bc: beta 14dp5dt 939, curica💓

Thumbelina31
    30. Rujan 2024. 11:43

Pozdrav drage žene <3, molim vas da mi kažete kako vam se čine moji testići za trudnoću, je li danas presvijetla crtica? transfer blastice je bio 23.9. Puno hvala!
    https://ibb.co/FxBMkcm 

Barrrbi
    30. Rujan 2024. 11:58

riamaro

Hvala na podijeljenom iskustvu.
    Kako si hendlala folikulimetrije i sve ostalo bez bolovanja?

Luna, budi jaka. Nadajmo se najboljem ishodu

Iskreno imam odlične poslodavce i kolegice. 
    Šefica mi je za svaku folikulometriju rekla da uzmem slobodan dan ali sam obavila i vratila se u smjenu ili izašla malo prije s posla. Od dana transfera nisu mi dali da radim sve što i inače i uskakale i uzimale sebi više posla makar nije trebalo. I onda sam radila jos 2 mj dok mi nisu našli zamjenu. 
    Na prošlom poslu su kolegice prigovarale i dokaz da je žena ženi vuk izjava bila "Zašto bi mi radile duplo za nju, sama si je kriva što ne može imati djece." i onda kad ih sretnem danas pozdrave a ja samo prođem dalje.

👩🏼35g-PCOS,AMH-27 pmol/L
    🧔37g- OAT
    🟡Vinogradska
    👦🏼-iz IVF/ICSI (2023)💙
    Beba br 2 🙏
    🟡Vinogradska
    2/2025 💔❌
    4/2025 IVF/ICSI -13🥚;10 oplođenih, 4❄️;ET 1bc-7dpt ➕;
    1beta(11dpt)=342
    2beta(13dpt)= 691
    1UZV-28.5. 6+4-imamo ❤️
    Panorama-LOW RISK 🎀Baby girl M🎀 01/2026⏳🙏

riamaro
    30. Rujan 2024. 12:16

Barrrbi

riamaro

Hvala na podijeljenom iskustvu.
    Kako si hendlala folikulimetrije i sve ostalo bez bolovanja?

Luna, budi jaka. Nadajmo se najboljem ishodu

Iskreno imam odlične poslodavce i kolegice.
    Šefica mi je za svaku folikulometriju rekla da uzmem slobodan dan ali sam obavila i vratila se u smjenu ili izašla malo prije s posla. Od dana transfera nisu mi dali da radim sve što i inače i uskakale i uzimale sebi više posla makar nije trebalo. I onda sam radila jos 2 mj dok mi nisu našli zamjenu.
    Na prošlom poslu su kolegice prigovarale i dokaz da je žena ženi vuk izjava bila "Zašto bi mi radile duplo za nju, sama si je kriva što ne može imati djece." i onda kad ih sretnem danas pozdrave a ja samo prođem dalje.

ISUSE BOŽE. Zar doista netko to može izjaviti?! 
    Dobro da si sada u zdravom okruženju. 

👩🏽 29 🧔🏽‍♂️ 31
    - čekamo dječaka 👦🏽 🩵

riamarro@hotmail.com

Srculence
    30. Rujan 2024. 12:35

Drage moje ženice sretno svima ovaj tjedan! ☺️❤️
    Moja M je stigla, 09.10. Kontrolni Ultrazvuk i dogovor za trensfer. 🥰🍀🙏🏻  Jedino sam jos u dilemi vratit jedan ili dva. 🤭
    Sanjushka mozes me staviti na listu ☺️

🙋🏻‍♀️32 god. endometrioza koja nije operativna,trombofilija
    🙋🏻‍♂️37god. (sve uredno)
    2/2023 prvi postupak,biokemijska ❌
    6❄️
    07/2023 transfer, u 7tj spontani 😔💔
    10/2023Transfer + embryoglue,spontani u 8 tjednu💔
    •01/2024 Trombofilija/Heparin💉
    •⌛️ 2mj. 2024 Konzultacije ŠKVORC
    07.03. FET /Beta❌ 09.05 FET/beta❌ 16.10.FET/BETA 28.10.❌ 10.12.FET/BETA❌
    08.02. FET dva embrija/BETA✅ spontani 6tj.💔19.05.FET 1bc ❄️ BETA 12dnt/759 14dnt/1519 19dnt/6758 UVZ 6+5 imamo❤️stiže nam dječak💙🥰

tera_
    30. Rujan 2024. 13:09

Moje druskanje je dobro proslo, beba po mjerama za tjedne, samo se mrda i mase i nismo uspjeli dobit slikicu, i da stize nam decko😍😊

👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
    👨32g, oligoasthenozoospermia
    Kbc St
    1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
    FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
    2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
    FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
    FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI