Potpomognuta oplodnja vol. 9

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

FridaFredova

Broj poruka: 41

Prijavi adminu

Pozdrav drage buduce mame 😊
    Svima vam cestitam dobre rezultate, posebne cestitke Jurky na Tomi, a svim ostalima zelim od srca da sto prije dodu do ispunjenja zelja. 
    Dosla sam vam rec da je Frida bila kod dr Radincica na konzultacije. Nakon pregleda dr joj je rekao da misli da je njen amh kamufluran tim visokim prolaktinom i da amh nije 6 nego najmanje 13, vidio je 7, 8 antralnih i bio je pretadovoljan stanjem jajnika i endometrija. Uputio je na vadenje panela stitnjace, jer smatra da je u njoj problem
    i da je visoki prolaktin uzrokovan stitnjacom. Medutim njoj su stigli nalazi koji su savrseno skolski, cak joj je amh sad 9. Poslal mu je nalaz i odgovorio je da mogu u postupak, da se javi prije nego dobije m radi protokola. 
    Ustvari je sad opet na pocetku, nista novo nije saznala vezano za ponavljajuce neuspjehe. U meduvremenu je radila i biopsiju phd analizu i test rndometrioma i sve je uredno. Obzirom da ima dva smrzlica u Splitu, dvoji sta da radi, dal da iskoristi da dva, il da ide kod dr R u novi postupak. Eto toliko za sad, pozdrav svima 😘

Tu sam, jer svim srcem vjerujem da nasa jako zeljena beba samo ceka da mi veliki napokon otkrijemo nacin i pomognemo joj da dođe u naše naručje

Čokoladica 🍀

Broj poruka: 629

Prijavi adminu

FridaFredova

Svima vam cestitam dobre rezultate, posebne cestitke Jurky na Tomi, a svim ostalima zelim od srca da sto prije dodu do ispunjenja zelja.
    Dosla sam vam rec da je Frida bila kod dr Radincica na konzultacije. Nakon pregleda dr joj je rekao da misli da je njen amh kamufluran tim visokim prolaktinom i da amh nije 6 nego najmanje 13, vidio je 7, 8 antralnih i bio je pretadovoljan stanjem jajnika i endometrija. Uputio je na vadenje panela stitnjace, jer smatra da je u njoj problem
    i da je visoki prolaktin uzrokovan stitnjacom. Medutim njoj su stigli nalazi koji su savrseno skolski, cak joj je amh sad 9. Poslal mu je nalaz i odgovorio je da mogu u postupak, da se javi prije nego dobije m radi protokola.
    Ustvari je sad opet na pocetku, nista novo nije saznala vezano za ponavljajuce neuspjehe. U meduvremenu je radila i biopsiju phd analizu i test rndometrioma i sve je uredno. Obzirom da ima dva smrzlica u Splitu, dvoji sta da radi, dal da iskoristi da dva, il da ide kod dr R u novi postupak. Eto toliko za sad, pozdrav svima 😘

Fridafredova, nisam sigurna, ali mislim da ne mozete u novi postupak ako imate smrzlice.

👱‍♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨‍🦳 normo
    ~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
    ~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
    ~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
    ~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
    Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
    ~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷

FridaFredova

Broj poruka: 41

Prijavi adminu

Čokoladica 🍀

FridaFredova

Fridafredova, nisam sigurna, ali mislim da ne mozete u novi postupak ako imate smrzlice.

I alo je privatna klinika? Nisam znala za tu informaciju, reci cu im da se raspitaju. Hvala

Tu sam, jer svim srcem vjerujem da nasa jako zeljena beba samo ceka da mi veliki napokon otkrijemo nacin i pomognemo joj da dođe u naše naručje

loli2020

Broj poruka: 256

Prijavi adminu

Cure situacija je takva da imamo dvije oplođene jajne stanice,kako je embriolog rekao te dvije su i bile samo zrele za oplodnju. Sutra će mi svakako javiti za dalje. Nadam se da će izgurati do kraja 🤞

🧔🏻‍♂️33 , 🙍‍♀️33
    03/2019 IVF-ICSI Podobnik
    03/2019 ET - beta 0 ❌
    05/2019 - FET beta +
    02/2020- STIGLA CURICA 💗
    11/2022- FET Alea Fertility= beta 0❌
    02/2023 - FET; beta 3.03🤞❌
    03/2024 - MPO Alea Fertility
    04/2024- FET u čekanju 1❄️
    23.04.-FET
    06.05.- Beta 🤞🏻❌
    09/2024.- 3. MPO
    02.10.2024.- mogući transfer 🫶🏻🤞
    💚💚Izađi kao pobjednik u ovoj igri živaca💚💚

Slee

Broj poruka: 2702

Prijavi adminu

Prije svega jurkyyyyy cestitam mamaa! Dobro nam dosao Toma! 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🌀5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🪄🌈

Slee

Broj poruka: 2702

Prijavi adminu

Lunolina, sanjushka, molly, plavusa jeste to sve vi na redu u ponedjeljak!
    Loli tako i ja zvucim nakon anestezije, samo ja sebe uvijek snimam pa imam u mobitelu niz presmijesnih snimki kako trabunjam 😂😂 drzim fige za dvije oplodjene nek se nastave lijepo razvijati!
    Frida isto nisam sigurna mogu li u novi postupak dok jos imaju smrzlice. 

Ja sam se probudila promukla, bez glasa, mislim da je laringitis. Nadam se da sam do petka zdrava i da ovo nece utjecati na fet :( 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🌀5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🪄🌈

Sage

Broj poruka: 90

Prijavi adminu

Jurky cestitke mami i tati na malom Tomi, tebi zelim brz oporavak ❤️💙

👩 29 (AMH 22,5 pmol/L); 👨29 (10/24 normo)
    2023 prirodne trudnoće - 2x biokemijska; vanmaternična (jajovod ✂️)
    dr. V + Repromed
    9/24 prirodni IVF (neg aspiracija)
    10/24 stim IVF (Gonal+Pergoveris+Cetrotide); 11🥚, 8 oplodenih; 2 ❄️(freeze all)

sanjushka

Broj poruka: 1171

Prijavi adminu

⚠️ 🤞🏻❤️💪🏻 ⚠️     
    RUJAN 2024. 
    30.9. pon
    TERA_ - ultrazvuk 
    MARISHA - ultrazvuk ivf
    SANJUSHKA - aspiracija
    MOLLY8 - aspiracija
    LUNOLINA - aspiracija

LISTOPAD 2024.
    1.10. uto
    IVY19 - 1. ultrazvuk 
    PLAVUŠA - aspiracija
    2.10. sri
    LEONA89 - ultrazvuk 
    LUNAA93 - ultrazvuk 
    3.10. čet
    ČOKOLADICA - 1. ultrazvuk 
    4.10. pet
    SLEE - f.transfer
    9.10. sri
    KAWA - ultrazvuk 
    16.10. sri
    HYPNOTICPOISON - ultrazvuk

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
    ➡️ Ako još netko želi na listu ili je nešto krivo upisano javite… 

Loli držim fige da se te dvije lijepo razviju 🤞🏻❤️
    Slee nadam se da ćeš što prije ozdraviti.. 🤞🏻
    Plavuša nam je u utorak na aspiraciji.. 😊

👩🏼 36, endometrioza, AMH 0.44µg/L
    🧔‍♂️ 32, sve ok
    ✴️KBC Rijeka
    1. 2020. stim, ❄️ 1js zbog endo
    2. 4/23 stim IVF, 2js + 1 odmrznuta, 2 oplođ, ET 1js, ➖
    3. 9/23 prir. IVF ➡️ 1js ❌ nije oplođena
    4. 10/23 prir. IVF ➡️ 1js ✅, ➖
    ✴️Beta+
    5. 2/24 stim IVF ➡️ 2js, 1 oplođ, ET 2d zametak, 13dnt β 403, 15dnt 730, 18dnt 2364, 20dnt 3428, BO💔
    ✴️Repromed
    6. 6/24 stim IVF ✖️
    7. 9/24 stim IVF, 4js, 3 oplođ, ET 1 bc, 0❄️, β 11dnt 1021, 13dnt 2733, 💔 Miss Ab
    8. ⏳
    s88.forum@gmail.com

Libo1415

Broj poruka: 330

Prijavi adminu

Od 9js imamo 6 oplođenih 🙏🙏🙏 u ponedjeljak me zovu da vidimo kad će u srijedu biti transfer. Nadam se da će biti sve ok 🤞
    Loli držim fige za tvoje 2.🤞🤞
    Uživajte cure za vikend 👋

Ja 35 sve ok, on 36 OAT
    4 ICSI postupka, 2 trodnevna vraćena, 7 blastica, 2 spontani, 2 kiretaže...
    5.postupak +❤️

Deb

Broj poruka: 70

Prijavi adminu

Loli držim fige za te dvije🤞🏻
    Slee, nadam se da ćeš ozdraviti prije petka.
    Libo, držim fige🤞 
    Yurky, čestitam na sinu🙂

2023. 2x IUI❌️❌️
    2024. 6.mj ET ❌️
    9.FET❌️
    1❄️

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.