Suncežao mi je što ipak preskačete, brzo ozdravljenje ti želim.
Nadam se da nisam nikoga izostavila, svima sretno🍀🤞🏻♥️🥰
🥰🥰🥰🥰❤️❤️❤️
🧏♀️31, 🧏♂️33
PCOS, endometrioza
Brisevi ✅️ papa✅️histeroskopija✅️ nk
stanice✅️ kariogram✅️
2024; AMH 13,5
Fet 6/23 👼 missed 11 tjedan💔
Fet 2/24👼missed 6 tjedan💔
Fet 6/2024 ⭐️ biokemijska💔
Fet 11/2024 ⭐️biokemijska 💔
Fet 12/2024 👼missed 7 tjedana💔
Cure ja danas radim zadnju nocnu smjenu. Ocekujem mengu oko srijede, cetvrtka i planiram otic kod gin da mi sa srijedom otvori bolovanje, obzirom da se lijepo ponudio i rekao da nema problema uopce. Jer u srijedu mi pada da radim dnevnu, a iskreno ne da mi se vise.. Cekat cu pocetak i lagano krenut s pikanjem...
Nadam se da ce sve proc glatko i da se gin nije predomislio hehe, ner cu sefu rec ujutro da me nema sad jedno vrijeme na poslu.. Cca mj dana ako ce ic sve kako treba, a u slucaju pozitivne bete i puuuuno duze...
🤰🏼2012.prirodna, curka 3800g 51cm
🤰🏼2020. prirodna vanmaternična, jajovodi ✂️
❤️Novi muž❤️
👱🏻♂️28.g. normozoo
👱♀️37.g. Bez jajovoda, amh 7,4, hipo/haši
1️⃣ 09/24 Škvorc 🤞(gonal+menopur+cetrotide)
5🥚, 1 🐣, 0❄️
cyclogest, folbella, decortin, aspirin, prolutex
Beta 2,30 ❌
2️⃣ 01/25⏳⏳⏳
Sunce hvala na preporuci!
Osjecam neki pritisak i zelim to suzbiti sto god da je za skucaj da odkucimo ovaj mjesec u fet. Mislite da bi mogli ti probiotici i canesten utjecat na nesto?
-
Zao mi je sto odgadjate, al mozda bolje tako kad se vec ne osjecas dobro. Nadam se i da nije bronhitis!
-
Plavusa drzim fige da sve bude po planu kako si zamislila! Super je imati dobrog ginekologa koji je voljan izaci u susret
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🌀5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🪄🌈
Slee probaj kupiti gyno pro, to ti je potpuno prirodno (bazna i etericna ulja), pomaze kod gljivica, a dobro je i kao prevencija od upala mjehura jer isparavanje etericnih ulja dezinficira mjehur (tako sam si ja to objasnila😬) - smiju koristiti trudnice i doilje. Mozes pricnuti bas unutra, a mozes i izvana. Ja sam mislila da je to glupost dok mi ga nekidan nije nestalo🙈
Inace, ako dobijes bas bas gljivice i ako ode bas u crveno, ja ti tad namocim tampon u kokosovo ulje i nakapam 2-3 kapi ulja cajevca i stavim ga na 5 min i izvucem van i tako mehanicki maknem hrpu njih i onda opet ponovim isto i ostavim tampon par sati ili samo iznutra namazem kokosovim uljem u koje umjesam etericno ulje cajevca (mora biti pravo etericno, recimo Pranarom).
Omni biotic flora - obavezno. To ti super moze pomoci. Pij u jutro i navecer po jednu mjesec dana i onda samo u jutro po jednu. To ti jaca sluznicu. Super stvar! 😊Za upalu mjehura preventivno mozes piti netom prije spavanja 1 vrecicu UriBlock, a ako ti se pojaca upala onda mozes i vrecicu - 2 vise jer je baza d manoza. Ako je upala jaca onda te mozda moze spasiti Cystinol, a ako on ne pomaze onda ti ne ginu antibiotici.Meni obicno kada je bas drama s upalom mjehura i ne pomaze apsolutni nista onda skuham vodu i dodam lavandu i ruzmarin. To kuham jos par minuta i onda to stavim na stolicu i sojim iznad toga - te pare opustaju uretru i smanji se osjecaj pecenja. Nadam se da ti to nece trebati, ali evo da imas i to na pameti.Sretno!❤️
.
Ja sam neocekivano dobila M 3 dana ranije. Malo je sranje jer u subotu moram na UZV, a tad sam na team buildingu koji ja organiziram - jedva cekam danas reci direktoru da cu otici s pola team buildinga u Zagreb. A samo sam se nadala da danas ne dobijem da mogu to odraditi kako spada…
No tako je kako je. Prijavljujem M i pocetak pikanja sutra ili prekosutra 😬😬😬 Boze kak me strah! 😂🙈
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Slee probaj kupiti gyno pro, to ti je potpuno prirodno (bazna i etericna ulja), pomaze kod gljivica, a dobro je i kao prevencija od upala mjehura jer isparavanje etericnih ulja dezinficira mjehur (tako sam si ja to objasnila😬) - smiju koristiti trudnice i doilje. Mozes pricnuti bas unutra, a mozes i izvana. Ja sam mislila da je to glupost dok mi ga nekidan nije nestalo🙈
Inace, ako dobijes bas bas gljivice i ako ode bas u crveno, ja ti tad namocim tampon u kokosovo ulje i nakapam 2-3 kapi ulja cajevca i stavim ga na 5 min i izvucem van i tako mehanicki maknem hrpu njih i onda opet ponovim isto i ostavim tampon par sati ili samo iznutra namazem kokosovim uljem u koje umjesam etericno ulje cajevca (mora biti pravo etericno, recimo Pranarom).
Omni biotic flora - obavezno. To ti super moze pomoci. Pij u jutro i navecer po jednu mjesec dana i onda samo u jutro po jednu. To ti jaca sluznicu. Super stvar! 😊Za upalu mjehura preventivno mozes piti netom prije spavanja 1 vrecicu UriBlock, a ako ti se pojaca upala onda mozes i vrecicu - 2 vise jer je baza d manoza. Ako je upala jaca onda te mozda moze spasiti Cystinol, a ako on ne pomaze onda ti ne ginu antibiotici.Meni obicno kada je bas drama s upalom mjehura i ne pomaze apsolutni nista onda skuham vodu i dodam lavandu i ruzmarin. To kuham jos par minuta i onda to stavim na stolicu i sojim iznad toga - te pare opustaju uretru i smanji se osjecaj pecenja. Nadam se da ti to nece trebati, ali evo da imas i to na pameti.Sretno!❤️
.
Ja sam neocekivano dobila M 3 dana ranije. Malo je sranje jer u subotu moram na UZV, a tad sam na team buildingu koji ja organiziram - jedva cekam danas reci direktoru da cu otici s pola team buildinga u Zagreb. A samo sam se nadala da danas ne dobijem da mogu to odraditi kako spada…
No tako je kako je. Prijavljujem M i pocetak pikanja sutra ili prekosutra 😬😬😬 Boze kak me strah! 😂🙈
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
Stiže dečko 🩵
Sve se spojilo, a ja sam tako lijepo odvajala odlomke u novi red😑
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
Stiže dečko 🩵
Sunce zao mi je sto preskacete i nadam se da nije bronhitis, imam kronicni, znam kako ti je 🤗 nadam se da ces brzo ozdraviti!
Plavusa odlicno, neka si na bolovanju. Sretno s postupkom 🥰
Jurky, Tratincica, Divna, Luna sretno danas ❤️
👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
🧑 '82. sve ok
2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
2022. spontani u 7tt 💔
03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
“Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”
Lunolina sretno 🥰🥰
👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
🧑 '82. sve ok
2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
2022. spontani u 7tt 💔
03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
“Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”
⚠️ 🤞🏻❤️💪🏻 ⚠️
RUJAN 2024.
16.9. pon
JURKY32 - ultrazvuk
TRATINČICA - ultrazvuk
DIIVNAA__ - ultrazvuk ivf
LUNAA93 - 1. ultrazvuk
17.9. uto
KAWA - ultrazvuk
18.9. sri
SADIEGREEN - ultrazvuk
HYPNOTICPOISON - ultrazvuk
20.9. pet
ANGEL EYES - beta
DREAMER - ultrazvuk fet
21.9. sub
ČOKOLADICA - beta
23.9. pon
MARISHA - konzultacije
24.9. uto
SANJUSHKA - ultrazvuk ivf
25.9. sri
LEONA89 - anomaly scan
30.9. pon
TERA_ - ultrazvuk
LISTOPAD 2024.
2.10. sri
LEONA89 - ultrazvuk
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
➡️ Ako još netko želi na listu ili je nešto krivo upisano javite…
✴️KBC Rijeka
1. 2020. stim, ❄️ 1js zbog endo
2. 4/23 stim IVF, 2js + 1 odmrznuta, 2 oplođ, ET 1js, ➖
3. 9/23 prir. IVF ➡️ 1js ❌ nije oplođena
4. 10/23 prir. IVF ➡️ 1js ✅, ➖
✴️Beta+
5. 2/24 stim IVF ➡️ 2js, 1 oplođ, ET 2d zametak, 13dnt β 403, 15dnt 730, 18dnt 2364, 20dnt 3428, BO💔
✴️Repromed
6. 6/24 stim IVF ✖️
7. 9/24 stim IVF, 4js, 3 oplođ, ET 1 bc, 0❄️, β 11dnt 1021, 13dnt 2733, 💔 Miss Ab
8. ⏳
s88.forum@gmail.com
Sortiraj odgovore
Najstariji