Lali fotka je predivna ❤️
Trudnice samo se vi nama javljajte ❤️❤️❤️❤️ i bolje da nemate ništa za pisati 🤗🤗
Leona ❤️💕🧡 ajme bebice ❤️❤️ drago mi je da je sve u redu 🤗🤗 neka tako ostane i da tlak bude u normali 😘
Johica ❤️❤️❤️❤️ čestitam ❤️ zelim ti brz oporavak 😘😘
Lunolina brzo u ti krećeš, sretno 😘
Žuži, Sanjushka, Čokoladica,Jurky, Tera, Marisha, Kawa hvala 😘 javim se iza,nadam se da dobro napreduju. Ja sam se ovih dana ok osjećala osim u utorak kad me cijeli dan tako glava rasturala, nista nije pomagalo. Tako mi je bilo i u prvoj stimulaciji.
Aria kako si, ima li simptoma? 🤗🤗
👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
🧑 '82. sve ok
2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
2022. spontani u 7tt 💔
03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
“Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”
Johice čestitke na dečkiću, baš sam se veliki rodio, držim fige za brz oporavak!
Kawa odlično se poduplala beta, školski, nek bude takva i trudnoća do kraja!
Eto i mene, krećem u prvi ivf vjerojatno se pikam od idućeg petka/subote Ovaleap 150 za početak pa ćemo vidjeti kako će se stvari razvijati. Cure koje ste se pikale Ovaleapom, imate li kakvih savjeta ili za reportirati nuspojave? Hvala :)
29👸🏻36🤠
Pokusavamo od 10/2022
Ja - povišena anti tg - 385 uz uredan TSH, amh 20.87 pmol/L,
6/2024 22.14
On - normozoospermija 2x, morfologija 7% --24%
Letrozol 5mg + ciljani odnosi 1-5./2024. ❌️❌️❌️
9/2024 pol ivf (Ovaleap,Cetrotide,Ovitrelle i Decapeptyl) 7❄️ freeze all blagi hiper
12/2024 stim FET 1bc - biokemijska ❌️
1/2025 FET pr ciklus 🔜
Jurky draga sve će to bit dobro pomalo dan po dan uskoro dolazi najveća sreća , šaljem 😘😘😘Kawa super duplanje ❤️Angel eyes hvala šta me se sitis , evo imala sam iskreno neke stresne situacije privatno da sam skoro otpisala sve ovo jer smatram da za uspjeh treba bit malo opušteniji ali eto nikad neznas , simptomi kao i do sad ništa posebno nemam za prijavit možda je rano 4dnt trodnevnih ☺️tebi želim sreću nadam aw da će bit puno folikula tj dovoljno taman za bebicu ili dvije ❤️😘
👸🏻29 god nizak Amh
🤴🏻36 normo , sve u redu
Naša najveća sreća iz trećeg postupka💞
Borba za bebu broj 2🙏🏻
08/2024 in progress ❤️
Johice čestitam od srca na deckicu 🫶🏻❤️❤️
👸🏻29 god nizak Amh
🤴🏻36 normo , sve u redu
Borba za bebu broj 2🙏🏻
08/2024 in progress ❤️
Zaboravila sam napisati
Sadiegreen i Jurky gdje ste radile te testove za biološku starost kako to ide .. jer i ja imam nizak Amh a reaktivno sam mlada ? Hvala unaprijed 🫶🏻
👸🏻29 god nizak Amh
🤴🏻36 normo , sve u redu
Borba za bebu broj 2🙏🏻
08/2024 in progress ❤️
Jurky glavno da je beba dobro i da si pod kontrolom. Gledam ti trakicu i ne mogu vjerovati da si vec 32. tjedan..❤️😍
Lali super je slikica 🥰😁
Leona drago mi je da je sve super i da se hematom povukao. Neka bude uredno i dosadno do kraja 🥰❤️🤞🏻
Čokoladica sorry, sad sam išla čitat zaostatke pa sam vidjela da si napisala da imaš uzv danas. Kako je prošlo? Upisala sam te za pon.. ❤️
Johica čestitam na dečkiću 🩵 i želim ti brz oporavak 🥰
Lunolina ja sam u 13. Kad si ti? 🙃
Diivnaa sretno 🤞🏻❤️
_________
Malo da vam se pohvalim i požalim.. 🤣
Uzeli smo prije 10ak dana još jednog pasića (imamo jorkicu od 2 i pol godine i sad je stigao dečko) tako da sad imamo duplo veselje u kući. Ono što mene malo brine je nespavanje po noći jer stalno dežuramo zbog pišanja. Počelo me brinut da će mi to loše spavanje utjecat na rezultat postupka. 🤦🏻♀️
I još uz ove vrućine zadnjih par dana me ne prestaje bolit glava, baš se ne osjećam nekako najbolje.. 😏
👩🏼 36, endometrioza, AMH 0.44µg/L
🧔♂️ 32, sve ok
✴️KBC Rijeka
1. 2020. stim, ❄️ 1js zbog endo
2. 4/23 stim IVF, 2js + 1 odmrznuta, 2 oplođ, ET 1js, ➖
3. 9/23 prir. IVF ➡️ 1js ❌ nije oplođena
4. 10/23 prir. IVF ➡️ 1js ✅, ➖
✴️Beta+
5. 2/24 stim IVF ➡️ 2js, 1 oplođ, ET 2d zametak, 13dnt β 403, 15dnt 730, 18dnt 2364, 20dnt 3428, BO💔
✴️Repromed
6. 6/24 stim IVF ✖️
7. 9/24 stim IVF, 4js, 3 oplođ, ET 1 bc, 0❄️, β 11dnt 1021, 13dnt 2733, 💔 Miss Ab
8. ⏳
s88.forum@gmail.com
Pozdrav, curkice!🥰🥰🤗🤗
Vidim, ima puno novosti.😊😉
Kawa jeeeeeej, čestitam!🥳🥳🥰🥰🤗🤗❤️❤️ To je super betuška i po meni, nema smisla ponavljati u petak. Sad samo lagano do prvog susreta.🥰🥰❤️❤️
Angel eyes sretnooooo danas i navijamo na najjače da sve ide po planu!💪💪🤞🤞🍀🍀❤️❤️
Jurky bitno da je maleni dobro i da si tamo.pod nadzorom i u sigurnim rukama.❤️ Još samo malo i stiže srećica.🥰🥰💙💙
Johice čestitke od ❤️ na malenom princu predivnog imena!😘😘💙💙 Uživajte u maženju i paženju.🥰🥰🤗🤗❤️❤️
Diivnaa sretno, najsretnije!🤞🤞🍀🍀❤️❤️ Sve nam javljaj.🥰🥰❤️❤️
Boogie neopisivo mi je žao.🥺🥺😔😔 Drži se.❤️ Mi smo uz tebe i sa tobom.❤️ Grliiiiiimmmm najjače.🫂
Leona super što je bilo lijepo na druškanju i što se hematom povukao.💪💪🥰🥰🤗🤗❤️❤️ Uživaj u trudnoći i druškanju sa mužićem.🤭🤭😉😉😊😊
Sanjushka može na listu? 18.09. ultrazvuk. Hvala!🥰🥰❤️❤️
Svim lavicama i borilicama želim sreću najveću na svijetu!💪💪🤞🤞🍀🍀❤️❤️
🏥 Poliklinika IVF
2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼
2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏
"Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤
Angel eyes čekamo i drzimo fige za dobre vijesti 🤞
Lunolina super 🍀
Sanjushka ajme bravo za još jednog pasonju, divno ❤️ ma sigurna sam da to neće ometati postupak.. oni će te napuniti srećom, a ovo nespavanje i budjenje je priprema za ono šta, nadam se uskoro slijedi ❤️🍀
Jurky 💞
Stela javi nam se malo 🤗 nadam se da uživaš i guštaš s baby L. 💙
Bubice nadam se da ste ti i curke dobro ❤️ javi nam se malo i ti 🤗
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Johicaa, čestitam! Želim ti čim brzi oporavak i puno maženja, paženja i uživanja s vašim dječakom ❤️🩵❤️🩵❤️
Leona, baš mi je drago za dobar pregled, uživaj u trudnoci i druskanju s mužićem 🥰🥰
Boogie, drži se!
Cure koje kreću s pikalicama i fet uzv i konzultacijama - sretno svima! 🤞🏼🍀❤️🤞🏼🍀❤️
👩🏼 - '94, PCOS, AMH 136.7 pmol/L (60.5 ng/mL), 👨🏽 - '93, normo
Pokušavamo od 5/2021. Od 12/2021 do 3/2023 Petrova - Letrozol
1/2023 - 8tt missed ab.Od 3/2023 Poliklinika IVF.
10/2023 - 1. IVF rekovelle+cetrotide+decapeptyl - 5 ❄️, blagi hiper.
26.1. FET 1BC, 7dnt +, beta 8dnt 104, beta 10dnt 313, beta 12dnt 809, 6+4 💗➡️ stiže dječak
Jurky glavno da je beba dobro i da si pod kontrolom. Gledam ti trakicu i ne mogu vjerovati da si vec 32. tjedan..❤️😍
Lali super je slikica 🥰😁
Leona drago mi je da je sve super i da se hematom povukao. Neka bude uredno i dosadno do kraja 🥰❤️🤞🏻
Čokoladica sorry, sad sam išla čitat zaostatke pa sam vidjela da si napisala da imaš uzv danas. Kako je prošlo? Upisala sam te za pon.. ❤️
Johica čestitam na dečkiću 🩵 i želim ti brz oporavak 🥰
Lunolina ja sam u 13. Kad si ti? 🙃
Diivnaa sretno 🤞🏻❤️
_________
Malo da vam se pohvalim i požalim.. 🤣
Uzeli smo prije 10ak dana još jednog pasića (imamo jorkicu od 2 i pol godine i sad je stigao dečko) tako da sad imamo duplo veselje u kući. Ono što mene malo brine je nespavanje po noći jer stalno dežuramo zbog pišanja. Počelo me brinut da će mi to loše spavanje utjecat na rezultat postupka. 🤦🏻♀️
I još uz ove vrućine zadnjih par dana me ne prestaje bolit glava, baš se ne osjećam nekako najbolje.. 😏
Sanjushka hvala ❤️ ma nema frke, kasno sam javila. Uzv je prosao dobro, endometrij super, ponedjeljak ponavljamo uzv i vjerojatno se dogovaramo za datum fet-a 🤞🤞🤞
👱♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨🦳 normo
~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji