Tinčicažao mi je.. kao šta cure kažu, isplači se, odtuguj i neka smrzlić bude dobitan ❤️
Teračestitam na srčeku ❤️ neka te prati uredna i školska trudnoća 🍀🥰
Tratinčicaveć 19tt 🙈 javiti ce se beba uskoro 🥰 drago mi je da je sve u redu, neka tako i ostane 🍀
Darliv drzim fige da se krvarenje više ne ponovi..žao mi je da drugi plod malo kasni, ali bravo za mrvu koja lijepo napreduje 🍀❤️
Sretno svima 🥰
Hvala❤️🥰
👩32g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
Pozdrav, curkice!🥰🥰🤗🤗
Tratinčice neopisivo mi je drago da je sve super i da si uživala u 3D ultrazvuku.🥰🥰❤️❤️ Uskoro te čekaju prvi udarci.😊😊🤗🤗
Tera super, drago mi je za srčeko!🥰🥰🤗🤗 Sad samo laganini i čuvaj se.❤️❤️
Tinčice neopisivo mi je žao.😔😔 Odtuguj, odmori koliko ti je potrebno i onda po mrvicu.💪💪❤️ Ona te čeka.🤗🤗❤️❤️
Darliv super što jedna bebica lijepo napreduje.🤗🤗❤️❤️ Za drugu ćete još vidjeti kako će biti. Znam da bi voljela obje bebice.❤️ I nama je druga bebica odustala.😔😔 Ali zato imamo princezicu koja je baš velika pravilica kad smo na ultrazvuku. Kao da zna da je gledamo.😊 Čuvaj se i neka bude onako kako mora biti, ali znaj da navijamo i za tu drugu bebicu.🙏🙏🤞🤞🍀🍀❤️❤️
Svim lavicama sretno, najsretnije!💪💪🤞🤞🍀🍀❤️❤️
🏥 Poliklinika IVF
2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼
2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏
"Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤
Hvala ti, Saniii. Shavaćam što govoriš i ima smisla, da. Propitkujem sve, i sebe i doktore i embriologe - apsolutno sve. Postavljam si pitanje ako određene pretrage i postupke (tipa ASETa) rade vani (Prag), zašto se ne pokuša i ovdje... Znam da za sve uvijek (ili većinom) postoji valjan medicinski ili logičan razlog, samo ga ne znamo uvijek - a ja volim znati. Ne pomaže mi možda uvijek, ali imam neki osjećaj kontrole. Makar i lažne.
Iako sam hormone vadila u 01/2024 i još su važeći, išla sam ih ponovno izvaditi u ponedjeljak (5dc) jer želim imti svježe nalaze prje idućeg FETa. Znam da nalazi hormona, kao i papa, vrijede godinu dana, ali eto, ponovit ću sve.
Danas mi je baš loš dan... Bila sam na uzv, želimo u FET u ovom ciklusu. Ovulacija bi kao trebala biti 15sc, što bi bio 01.08. četvrtak. Ako slučajno urani dan ili dva, transfer bi trebao biti nedjelju 04.08. ili ponedjeljak 05.08., kada nema nikog od dr da odradi transfer... Godišnji i sl., baš eto ta dva, tri dana kad nam treba... Nadam se da će biti školski, da će transfer biti uto 06.08. i da nećemo morati preskočiti ovaj ciklus.
Ako ga preksočimo, opet ne možemo ići u idućem jer ćemo taman biti na moru...
Razmišljam da prvi puta sada u četvrtom transferu vratimo 2 blastice... Dosad smo uvijek vraćali jednu i nijednom nije došlo do implantacije. Moja MPO nije ljubitelj vraćanja dvije zbog straha od višeplodne trudnoće i komplikacija, ali ne znam... Probala bih... Ako ne uspije, nemamo više ništa kriopohranjenih. Onda vidjeti gdje i kako za novi postupak...
Oplakala sam dušu kada sam došla kući iz bolnice... Imam osjećaj da se borim protiv svega i da sve što može ide težim putem. Inače nisam osoba koja se jada, žali, traži suosjećanje, ne funkcioniram tako. Ali evo danas me slomilo...
👩 37, sterilitet, oba neprohodna jajovoda, AMH 11
🧑 34, hyperspermia
Planiranje trudnoće od 01/2022
1. IVF 06/2023, Ovaleap 150, Orgalutran; 21.06. ET 1x morula,🐧🐧🐧🐧, beta 05.07. - neg
FET (07/2023) 1x blastica, beta 01.08. - neg
Histeroskopija (03/2024)
FET (07/2024) 1x blastica, beta 19.07. - neg
Jurky da, baš lude🙈😂😂😂❤️😘
Sadiegreen ne znam zašto te sramota pisati o tome kako ti je teško, forum služi da dijelimo i lijepe i manje lijepe vijesti. Ja sam se isto požalila zbog mučnina kad mi je bilo jako teško, pa su me cure tješile. Samo ti nama piši❤️❤️❤️❤️😘
Dreamer želim ti svu sreću na jesen i da vam prirodni donese sreću 🍀 🤞🏻 ❤️ 😘
Tratinčice nadam se da te migrene više ne muče😔super za 3D i drago mi je da je sve u redu, vjerujem da je krasno bilo☺️nadam se da ćeš uskoro osjetiti male pokrete i lupkanja❤️❤️😘
Sani hvala na odgovoru ❤️😘
Mura baš mi je žao što se tako osjećaš, dobro je da si se isplakala, da bar dio tog nakupljenog stresa i loših emocija izađe van. Nadam se da će sve biti školski i da će transfer biti 06.08. i sretno od ❤️ za prebacivanje 2 mrvice, neka bude dobitan🫂🫂🫂❤️❤️❤️😘
💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣
Mura, sretno 🤞 da sve bude po planu 🥰
Sanjushka, možeš me staviti na listu, kontrola (uzv) u utorak 30.7. Hvala 🥰 Moja doc ide na go, pa su mi tek danas javili za termin kod drugog doc.
👱♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙
Mura žao mi je, teško je sve ovo prolaziti. Nadam se da će se datumi poklopiti i da će se mrvice ovaj put primiti 🥰🥰 zašto ne vratiti dvije, možda baš zato uspije. Sretno 😘
Sadiegreen dobro Leona kaže, tu smo jedna za drugu, nemoj se ništa ustručavati pisati 🤗🤗
👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
🧑 '82. sve ok
2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
2022. spontani u 7tt 💔
03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
“Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”
Tinčice, žao mi je zbog negativne bete, glavu gore, s vjerom u bolje sutra i bit će sve u redu! ❤️ Kako si danas?
Svim trudnicama šaljem svoju radost zbog vaših bebica i moje iskrene čestitke 😍
Ja sutra idem vaditi betu i onda na kontrolu s tom betom, isti dan. Lagano sam živčana jer je ovo mrcvarenje kad su testovi negativni, a ja idem vadit betu, točno mi dođe muka 🤦♀️
👩28🧑27
AMH 19, blaga trombofilija
Pokusavamo od 2020.
2020. - 2022. - 6 neuspjelih trudnoća
2022. - 2 kiretaže uz 2 vanmaterične, desni jajovod ✂️ i MTX, resekcija lijevog jajnika (skinuta cista, spasen zdravi dio jajnika)
Zbog MTX-a godinu dana zabrana prirodnog planiranja trudnoće.
07/2024 - IVF - prirodni ciklus bez štoperice, 1 js, ET 3. dan ❌️
08/24 - stimulirani ciklus (Gonal, Pergoveris, Orgalutran)
"Idemo dalje, sve do medalje!" ❤
Tincice Zao mi je zbog negativne bete, zelim ti uspeha u narednom Fetu. Sad napuni baterije i odmori od svega koliko mozes. Zivot je jedan a nama prolazi u sekiraciji i planiramju postupaka.. Grlim te 🙏🥰
Matajci Nadamo se da ce beta izmenaditi drzim fige 🤞🏻
OceanMore Dobrodosla i sto pre otisla na lepse teme. Cuda su moguca pogotovo u ovoj nasoj bolnoj prici. Ja ti zelim da ti budes to cudo. Sve najbolje 🙏🍀
Septembar ce biti pun novih postupaka i fetova pa nam zelim srecu a do tad uzivajte 🥰 Mi sutra imamo termin za nalaze kariotipa nadamo se najboljem a takodje cekam termin za histeroskopiju. Danas na ultrazvuku je potvrdjeno postojanje polipa jako sam uplasena ali se nadam da ce se resiti i da cu u septembru konacno biti spremna za Fet koji vec drugi put odlazem 😔
🙎🏻♀️34 god sve uredu Amh 3,4ng
🙍🏻♂️43 god asthenozoteratozo
1.Icsi 6.23 ▶️ 19 js - 2 ❄️ u pn stadij Beta ❌
8.23 Icsi ▶️ 16 🥚Nema ❄️ Beta ❌
1.24 Icsi ( Elnova, Puregon, Orgalutran) 18 js 6 🥚 Nema ❄️ Beta ❌
13.11 Fet 2x Morula Beta ❌
⚠️ 🤞🏻❤️💪🏻 ⚠️
SRPANJ 2024.
26.7. pet
LEONA89 - anomaly scan
KAWA - ultrazvuk fet
29.7. pon
LEONA89 - ultrazvuk
ŽUŽI - beta
30.7. uto
JURKY32 - ultrazvuk
31.7. sri
BLONDIE - ultrazvuk
KOLOVOZ 2024.
2.8. pet
TEICH56 - beta
7.8. sri
BIKMIK - screening
19.8. pon
JABUKICA - ultrazvuk
HYPNOTICPOISON - anomaly scan
BIKMIK - ultrazvuk
20.8. uto
TRATINČICA - ultrazvuk
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
➡️ Ako još netko želi na listu ili je nešto krivo upisano javite…
👩🏼 36, endometrioza, AMH 0.44µg/L
🧔♂️ 32, sve ok
✴️KBC Rijeka
1. 2020. stim, ❄️ 1js zbog endo
2. 4/23 stim IVF, 2js + 1 odmrznuta, 2 oplođ, ET 1js, ➖
3. 9/23 prir. IVF ➡️ 1js ❌ nije oplođena
4. 10/23 prir. IVF ➡️ 1js ✅, ➖
✴️Beta+
5. 2/24 stim IVF ➡️ 2js, 1 oplođ, ET 2d zametak, 13dnt β 403, 15dnt 730, 18dnt 2364, 20dnt 3428, BO💔
✴️Repromed
6. 6/24 stim IVF ✖️
7. 9/24 stim IVF, 4js, 3 oplođ, ET 1 bc, 0❄️, β 11dnt 1021, 13dnt 2733, 💔 Miss Ab
8. ⏳
s88.forum@gmail.com
Pozdrav, curkice!🥰🥰🤗🤗Tratinčice neopisivo mi je drago da je sve super i da si uživala u 3D ultrazvuku.🥰🥰❤️❤️ Uskoro te čekaju prvi udarci.😊😊🤗🤗
Tera super, drago mi je za srčeko!🥰🥰🤗🤗 Sad samo laganini i čuvaj se.❤️❤️
Tinčice neopisivo mi je žao.😔😔 Odtuguj, odmori koliko ti je potrebno i onda po mrvicu.💪💪❤️ Ona te čeka.🤗🤗❤️❤️
Darliv super što jedna bebica lijepo napreduje.🤗🤗❤️❤️ Za drugu ćete još vidjeti kako će biti. Znam da bi voljela obje bebice.❤️ I nama je druga bebica odustala.😔😔 Ali zato imamo princezicu koja je baš velika pravilica kad smo na ultrazvuku. Kao da zna da je gledamo.😊 Čuvaj se i neka bude onako kako mora biti, ali znaj da navijamo i za tu drugu bebicu.🙏🙏🤞🤞🍀🍀❤️❤️
Svim lavicama sretno, najsretnije!💪💪🤞🤞🍀🍀❤️❤️
Hvala puno❤️🥰
👩32g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
Sortiraj odgovore
Najstariji