Žuži sretno u četvrtak 🥰🥰
Bebolina žao mi je zbog roditelja, nije ti lako, drži se 🤗 🤗
Matajci pupice, sretno, nadam se da će se mrva čvrsto primiti 🥰
Medolina čestitam ❤️ ❤️ ❤️ tako mi je drago, neka bude i dalje sve u redu. Neka si se makla malo s foruma ako ti je tako bilo lakše, razumijem te 😘😘
👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
🧑 '82. sve ok
2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
2022. spontani u 7tt 💔
03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
“Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”
Aang MoMo držim 🤞🏻, teško je to izdržati, ali druge ti nema, šetaj, druži se i vrijeme će proleti♥️😘
Angeleyes baš mi je žao što te to satralo, držim 🤞🏻 da te brzo prođe i da neće utjecati na postupak♥️😘
Bebolina moja sućut zbog roditelja, ne mogu ni zamisliti koliko je to teško😔žao mi je i zbog drugog, vjerujem da ti nije lako, drži se🫂♥️
Slee samo polako, vjerujem da će brzo doći simptomi , super za štopericu da si ju ispratila, neće biti zabune. Jedva čekam ponedjeljak ☺️🤞🏻🍀♥️😘
Kawa držim 🤞🏻 da vidiš sjenu♥️😘
Mura isto držim 🤞🏻 da se sjena pojavi. Moja se pojavila na 6dnt ali jako slaba, a 7dnt se lijepo vidjela, to želim i svima vama koje čekate sjenice♥️♥️♥️♥️🍀🤞🏻😘
Tinčice držim 🤞🏻🍀♥️😘
Žuži super, sretno u četvrtak 🍀♥️😘
Matajči sretno, držim 🤞🏻 da se mrva primi. Ciklu pijemo da bi se zadebljao endometrij, tako da ti sad više ne treba. Možeš ananas jer kažu da on pomaže za implantaciju ♥️🍀🤞🏻😘
Medolina ovo je itekako pozitivno 😍 čestitam od ♥️, kad vadiš betu? 😍♥️😘
Uživajte u vikendu♥️♥️♥️😘
💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣
Simbalija hvala ti na savjetima. Pila sam do sad D manozu ali mi je homeopatkinja dala sada neke suplemente koji nejdu s D manozom pa sam prestala. Pijem neke suplemente za zdravlje crijeva i protiv parazita, crvi, infekcija, gljivica- na biljnoj bazi. Uz to uzimam i nešto za candidu na bazi čajevca. Pokrila me aa svih strana 🤣
Pijem dosta vode ali ni blizu 4 L dnevno 🤣 i ovako sam svakih 5 minuta na wc-u. Vidjet cemo za tjedan dana hoce li to sve pomoci. Malo me jedino strah da antibiotik nije smanjio kvalitetu jajne stanice ili mozda kod partnera spermija. Ali šta je tu je. Sanii pokriveni smo oboje. 😁Bebolina hvala ti puno 🥰
💁(31) - spolni hormoni 👌
AMH 3,53 (0,71-7,59)
19.9. konzultacije Poliklinika IVF
10.mj - Dogovoren IUI (stimulacija ovulacije uz Femaru i Menopur; Ovitrelle) -》IVF (1 j.s. nezrela)❌️
11.mj - IVF (blaga stimulacija: Femara, Gonal F, Ovitrelle) 🤞🍀 -》3 oocite, 2 zrele i oplođene (jedna trodnevna osmostanična vraćena, druga nije adekvatna za zamrzavanje). Beta 18.12. ⏳️🍀
Leona hvala 🥰🥰 lete i tvoji tjedni 😘😘
Djetelina baš vas je dobro napala beštija, nadam se da ćeš je se uspjeti riješiti 😘
👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
🧑 '82. sve ok
2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
2022. spontani u 7tt 💔
03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
“Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”
Aang MoMo, dobrodošla i sretno 🤞🥰
Angel eyes, 🤞🤞 da sve bude dobro i da možete u postupak 🥰
Bebolina, drži se ❤️
Cure s testićima, navijam za vaše sjene i crtice 🤞🥰
Žuži, super..sretno 🤞🥰
Matajči, PUPO neka se mrva čvrsto primi 🤞🥰
Medolina, to je itekako pozitivno.. kad je beta? 🤞🥰
----
Ugodan ostatak vikenda svima 😘😘
👱♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙
Vecer cure, da li ste upoznate i da li koja od vas pije tablete chirofert forte?
Zanima me da li ih smijem nastaviti piti i u trudnoci?
Jurky, Leona, angel eyes hvala vam cure. 😘
Pokušavamo od 06/22
03/23 OAT, 1. stimulirani postupak (Ovaleap 150, Menopur 75), 2js, biokem.
05/23 prirodni postupak, nastupila O
08/23 2. stimulirani postupak (Pergoveris 225, Menopur 75), 2js, beta 0
01/24 VG 3. stimulirani postupak (Pergoveris 300), 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani postupak (Pergoveris 225+ Gonal 75), 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak (Supercur, Pergoveris), 1 js, transfer trodnevne mrve
08/24 💔💔
Vecer cure, da li ste upoznate i da li koja od vas pije tablete chirofert forte?
Zanima me da li ih smijem nastaviti piti i u trudnoci?
Meni je te tablete propisala moja mpo dr i rekla da ih nastavim piti
👩❤️💋👨38g
12/2020 ivf u IVF Centar💉🔬🧫🧬
12/2020 - ET 2 trodnevna 👎
❄🐧🐧🐧🐧 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022 IVF➡️ET-2x trodnevni👎(⛄⛄⛄⛄⛄⛄)
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - missed ab.💔
5/23 - Sv. Duh - ETx1 trodnevni 👎😠
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - četvrti Ivf - transfer 1BC😮💨
7/24-fet 1BC 🙁
11/24-fet 2 BC ☹️
I meni isto, vidim da si ti na Sv. Duhu i ja sam. Bila u jednom MPO postupku i pripremala se za drugi ali prirodno ostala trudna.
Pila sam skroz po dvije tablete i dad nisam sigurna da nastavim.
Znaci da nastavim i u trudnoci?
Znas zasto sam nesigurna jer u prvom postupku mi je dr rekla da nakon transfera prestanem s dvitaminom (inace uzimam vece kolicine) a u chorofert forte-u ima vitamin d
Ne kuzim se uopce u te kolicine a twk sam za 2 tj narucena kod dr
Sortiraj odgovore
Najstariji