Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tera_
    13. Srpanj 2024. 12:18

Sani hvala, zelim ti da u 9mjesecu i kod tebe bude velika beta 😍❤️
    Beebolina, jako mi je zao, znam koliko je tesko gledati kako bolest nekog uzima a nemozes pomoci, drzi se🤗😘

👩32g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
    👨32g, oligoasthenozoospermia
    Kbc St
    1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
    FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
    2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
    FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
    FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵

tinčica1703
    13. Srpanj 2024. 12:19

Cure jel ikoja od vas imala stop injekciju na folikule 14 mm vodeći, 13,12, 11 i manji??Ima jedna cura koja mi se javila preko druge grupe i u Beta+ su joj rekli da si da stop injekciju?? Ja nikad vidjela da ispod 18 Ikom daju stop, rekla sam ženi nek zove tamo ponovno, neznam meni ovo izgleda nevjerovatno..

39 ja👩‍❤️‍👨30 muž
    jajovodi ✂️ .; Rh imunisatio, AMH 8, normosperma
    1. postupak- clomifen ❌
    2. postupak. prirodni- aspiracija negativno ❌
    3. postupak- stanica prestala razvijati ❌
    4. postupak- beta ❌
    5. postupak Škvorc- beta ❌
    6. postupak Beta+ poliklinika- ET ❌
    FET 1 blastocista- biokemijska trudnoća 💔
    7. postupak, Elonva, odustala od aspiracije.
    8. Alea Fertility- 2 js, Et, 1 smrzlić vesnaa1985@gmail.com

tera_
    13. Srpanj 2024. 12:23

Slee, sanjuska hvala😘
    Slee cekamo da test pocne sad pokazivat trudnicku sjenu🤩
    Kawa rano je na 4dnt strpi se jos malo, sretno😍
    Zuzi uskoro si pupoo😊😊

Kbc St

Matajči
    13. Srpanj 2024. 12:37

Pozdrav curke, danas ujutro je bio transfer! Kazu tek 25.07. kontrola s betom. Kazu da za svjezi transfer nije nuzno da endometrij mora biti najmanje 8 mm. Uuuh, nadam se pozitivnom ishodu 😊🙏
    Jucer sam popila pola litre cikle 🤣 koliko bih sad narednih dana trebala piti? 

👩28🧑27
    AMH 19, blaga trombofilija
    Pokusavamo od 2020.
    2020. - 2022. - 6 neuspjelih trudnoća
    2022. - 2 kiretaže uz 2 vanmaterične, desni jajovod ✂️ i MTX, resekcija lijevog jajnika (skinuta cista, spasen zdravi dio jajnika)
    Zbog MTX-a godinu dana zabrana prirodnog planiranja trudnoće.
    07/2024 - IVF - prirodni ciklus bez štoperice, 1 js, ET 3. dan ❌️
    08/24 - stimulirani ciklus (Gonal, Pergoveris, Orgalutran)
    "Idemo dalje, sve do medalje!" ❤

Medolina
    13. Srpanj 2024. 13:19

Curke moje drage, mene dugo nije bilo jer sam shvatila da mi je samo teze kad sam non stop prisutna ovdje i onda mi je tesko palo negativan test prije 4mj. U medjuvremenu vidim da se svasta izdogađalo ( tu i tamo sam citala) pozitivni testovi kod nekih od vas i koliko god mi bilo drago, jer vidis da je moguce, bude mi tesko jer se kod mene ne događa nista i onda bih samo plakala.  Prije dva tjedna sam isla na inseminaciju i vec to prekrizila kao nista od toga,al da odradim, cak nisam zudila za testovim, pokusala sam totalno se fokusirat na neke druge stvari. Jutros se mislim dal da napravim test ili ne, kad ono… 😱
    Rekla bih da je ovo pozitivno
    https://ibb.co/VqWczLX

2018. 👶🏻
    2019. Blighted ovum
    2022. Missed ab.
    4/24 prvi put AIH
    6/24 drugi AIH -pozitivan test 🤰

Medolina
    13. Srpanj 2024. 13:22

tinčica1703

Cure jel ikoja od vas imala stop injekciju na folikule 14 mm vodeći, 13,12, 11 i manji??Ima jedna cura koja mi se javila preko druge grupe i u Beta+ su joj rekli da si da stop injekciju?? Ja nikad vidjela da ispod 18 Ikom daju stop, rekla sam ženi nek zove tamo ponovno, neznam meni ovo izgleda nevjerovatno..

Meni je sad bilo 15-14 i za dva dana sam si stopericu trebala dati, bez ponovnog dolaska i uzv. Tako da ocito se moze dati i kad su manji, i meni je to djelovalo kao mozda prerano, al sad vidjet cemo.

2018. 👶🏻
    2019. Blighted ovum
    2022. Missed ab.
    4/24 prvi put AIH
    6/24 drugi AIH -pozitivan test 🤰

tera_
    13. Srpanj 2024. 13:28

Medolina

Curke moje drage, mene dugo nije bilo jer sam shvatila da mi je samo teze kad sam non stop prisutna ovdje i onda mi je tesko palo negativan test prije 4mj. U medjuvremenu vidim da se svasta izdogađalo ( tu i tamo sam citala) pozitivni testovi kod nekih od vas i koliko god mi bilo drago, jer vidis da je moguce, bude mi tesko jer se kod mene ne događa nista i onda bih samo plakala. Prije dva tjedna sam isla na inseminaciju i vec to prekrizila kao nista od toga,al da odradim, cak nisam zudila za testovim, pokusala sam totalno se fokusirat na neke druge stvari. Jutros se mislim dal da napravim test ili ne, kad ono… 😱

To je itekako pozitivno, cestitam🤩

Kbc St

Bebolina2024
    13. Srpanj 2024. 13:29

Medolina

Curke moje drage, mene dugo nije bilo jer sam shvatila da mi je samo teze kad sam non stop prisutna ovdje i onda mi je tesko palo negativan test prije 4mj. U medjuvremenu vidim da se svasta izdogađalo ( tu i tamo sam citala) pozitivni testovi kod nekih od vas i koliko god mi bilo drago, jer vidis da je moguce, bude mi tesko jer se kod mene ne događa nista i onda bih samo plakala. Prije dva tjedna sam isla na inseminaciju i vec to prekrizila kao nista od toga,al da odradim, cak nisam zudila za testovim, pokusala sam totalno se fokusirat na neke druge stvari. Jutros se mislim dal da napravim test ili ne, kad ono… 😱

Prava crta, čestitam. Neka i dalje sve u dobrom smjeru.
    Matajči neka se mrva čvrsto primi 🤞 🤞
    Tera nažalost sve su to teške stvari i nikad nismo spremni na to, ali ti dani moraju doći 😥
    Žuži brzo će četvrtak i mrva na sigurno. 😘
    Uživajte  u vikendu ☀️🍹 🍸

Pokušavamo od 06/22
    03/23 OAT, 1. stimulirani postupak (Ovaleap 150, Menopur 75), 2js, biokem.
    05/23 prirodni postupak, nastupila O
    08/23 2. stimulirani postupak (Pergoveris 225, Menopur 75), 2js, beta 0
    01/24 VG 3. stimulirani postupak (Pergoveris 300), 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani postupak (Pergoveris 225+ Gonal 75), 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak (Supercur, Pergoveris), 1 js, transfer trodnevne mrve
    08/24 💔💔

tinčica1703
    13. Srpanj 2024. 13:49

Medolina

tinčica1703

Meni je sad bilo 15-14 i za dva dana sam si stopericu trebala dati, bez ponovnog dolaska i uzv. Tako da ocito se moze dati i kad su manji, i meni je to djelovalo kao mozda prerano, al sad vidjet cemo.

Kontam da, ali ova žena ima samo jedan od 14 ostali su svi sitniji i stop inekcija danas, ne kao tebi za dva dana, a k tome dr B nesigurna kaže ženica, rekla sam ženici da nazove i vidi sa nekim stručnijim, žena ide privatno na plaćanje i mislim da bi trebala potražiti stručno drugo mišljenje pa makar i samo kod drugog dr u toj poliklinici, mislim zamisli da od tih folikula bude 1 ili nijedan zrelo a svi ostali su joj 13,12 ,11 evo mene bi bilo strah iskreno i to jako… Sitno je to još ja mislim no eto valjda oni znaju što rade… 

39 ja👩‍❤️‍👨30 muž
    1. postupak- clomifen ❌
    4. postupak- beta ❌

tinčica1703
    13. Srpanj 2024. 13:50

Medolina

Ovo je itekako pozitivno ❤️❤️❤️❤️
    Čestitam 🫶🫶🫶🫶

39 ja👩‍❤️‍👨30 muž
    1. postupak- clomifen ❌
    4. postupak- beta ❌

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.