Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tinčica1703
    15. Srpanj 2024. 20:12

Slee

Evo cisto da vidite moje testice 4dnt kako sam obecala. Jos je rano, me gubim nadu.https://ibb.co/8M8x6MN
    -

https://ibb.co/Z2FnmWR

Ja ili znam gdje treba bit ta druga crta ili ju jasno vidim, vidi se crtica Slee 🫶🫶, meni se čini da ja vidim ❤️❤️

40 ja👩‍❤️‍👨31muž
    jajovodi ✂️ .; AMH 8, normosperma
    1. postupak- clomifen ❌
    2. postupak. prirodni- aspiracija negativno ❌
    3. postupak- stanica prestala razvijati ❌
    4. postupak- beta ❌
    5. postupak Škvorc- beta ❌
    6. postupak Beta+ poliklinika- ET ❌
    FET 1 blastocista- biokemijska trudnoća 💔
    7. postupak, Elonva, odustala od aspiracije.
    8. Alea Fertility- ET ❌ 2 mj.25 FET - Beta - 1361, Beta 2 - 3176

Medolina
    15. Srpanj 2024. 20:21

Pitanje jedno, s obzirom sa prvi put idem vadit betu, za koliko bude taj nalaz gotov? Ne idem privatno nego u bolnicu gdje sam radila AIH, sestra mi je rekla da prvo se njoj javim pa onda idem u labos, tako da se razmisljam znaci li to da će brzo biti gotovo, pričekam rezultate kod njih. Joj tako mu je trema zbog te bete i neizvjesnost me počela dobro prat sad predvecer

2018. 👶🏻
    2019. Blighted ovum
    2022. Missed ab.
    4/24 prvi put AIH
    6/24 drugi AIH -pozitivan test 🤰

Bebolina2024
    15. Srpanj 2024. 20:46

Medolina

Pitanje jedno, s obzirom sa prvi put idem vadit betu, za koliko bude taj nalaz gotov? Ne idem privatno nego u bolnicu gdje sam radila AIH, sestra mi je rekla da prvo se njoj javim pa onda idem u labos, tako da se razmisljam znaci li to da će brzo biti gotovo, pričekam rezultate kod njih. Joj tako mu je trema zbog te bete i neizvjesnost me počela dobro prat sad predvecer

Možda ideš k njima da ti daju internu uputnicu pa onda u lab. Dok sam bila u postupku u bolnici dobivala sam interne uputnice na humanoj, a sad kad sam bila privatno onda sam uputnicu dobila od svog ginekologa.
    Slee ne znam jel mi se priviđa ili stvarno vidim drugu crticu.
    Leona lijepo je što ste nakon tako teškog puta ipak nagrađeni. Nadam se da će tako i svaka lavica s ove teme biti nagrađena. 😘
    .
    Netko je pitao za odnose, mi još nismo imali iako je pisalo 7 dana nakon transfera se suzdržavati. Čekat ću pregled i onda vidjeti što dr kaže. Radije pričekamo nego da se nešto dogodi pa ću misliti da je zbog odnosa.

03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
    08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
    01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
    08/24 spontani pobačaj
    04/25 6. stimulirani postupak, 0 js

Bebolina2024
    15. Srpanj 2024. 20:48

Medolina ne znam o kojoj je bolnici riječ, na Svetom Duhu (iako kažu nalaz za 2 dana) možeš ga isti dan podići na šalteru, u vrijeme kad se podižu nalazi. Sretno!

03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
    08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
    01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
    08/24 spontani pobačaj
    04/25 6. stimulirani postupak, 0 js

loli2020
    15. Srpanj 2024. 20:51

Hej drage moje hrabrice. Pratila sam vas koliko sam uspijela. Čestitke svima na trudnoći,a borilice sretno u ovoj borbi svima. Nakon ne uspijeha u travnju,mi smo se odlučili na još jedan postupak i to naravno kod našeg Dr.Alebica. Njemu smo vjerni još dok je bio u Podobniku,zadnji postupak je bio kod njega i biti će ovaj “novi”. Tako da u rujnu ću vam se svakako puuuunooo aktivnije uključiti. Šaljem vam svima zagrljaj kao znak sreće,podrške i utjehe ( a nadam se da ovog zadnjeg će niti najmanje). 💚💚💚💚💚

🧔🏻‍♂️33 , 🙍‍♀️33
    03/2019 IVF-ICSI Podobnik
    03/2019 ET - beta 0 ❌
    05/2019 - FET beta +
    02/2020- STIGLA CURICA 💗
    11/2022- FET Alea Fertility= beta 0❌
    02/2023 - FET; beta 3.03🤞❌
    03/2024 - MPO Alea Fertility
    04/2024- FET u čekanju 1❄️
    23.04.-FET
    06.05.- Beta 🤞🏻❌
    09/2024.- 3. MPO
    02.10.2024.- mogući transfer 🫶🏻🤞
    💚💚Izađi kao pobjednik u ovoj igri živaca💚💚

tinčica1703
    15. Srpanj 2024. 22:48

Idem maloprije pod tuš i pogled u kupaoni mi padne na LH trakice, reko idem pišnit, LH trakica ima 2 crte jasno vidljive.. Dal netko to može objasnit, meni više nije ništa jasno, kako Lh trakica može pokazivati dvije crtice… Ujutro ću vidjeti što je sa Muller trakicama…

40 ja👩‍❤️‍👨31muž
    1. postupak- clomifen ❌
    4. postupak- beta ❌

tinčica1703
    15. Srpanj 2024. 22:51

Mene baš danas neki blagi išijas u donjem dijelu leđa uhvatio, nemam pojma šta mi se dešava… Stomak me bolio danas, cijela sam nikakva 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

40 ja👩‍❤️‍👨31muž
    1. postupak- clomifen ❌
    4. postupak- beta ❌

Nikkii
    15. Srpanj 2024. 23:17

Bokicc svima
    Zao mi je sto upadam kao padobranac, ali trebala bih jos koje oko i misljenje vezano za ovaj testic, uslikan je 5 min nakon sto sam ga napravila. Znam da je inace ovaj clearblue cesto na losem glasu, pa sam htjela malo vas cuti. Bi li ovo bilo pozitivno?😊 mrvkicu sam potamnila sliku da se bolje vidi
    https://ibb.co/hZQNVcN

👰🏼‍♀️23(PCOS)
    🤵🏽‍♂️27 oligoasthenozoospermia
    Pokusavamo od 04/2022
    06/2022 spontani 6tt
    07/2023 spontani u 10tt

• donna9
    15. Srpanj 2024. 23:57

Nikkii

Znam da je inace ovaj clearblue cesto na losem glasu, pa sam htjela malo vas cuti. Bi li ovo bilo pozitivno?😊 mrvkicu sam potamnila sliku da se bolje vidi
    https://ibb.co/hZQNVcN

Ja vidim sjenicu kad se baš dobro zagledam, nadam se da će se narednih dana bolje vidjeti. Koji ti je dan od transfera? Meni je super iskustvo s tim testom, pokazao mi je baš tamnu drugu crtu 8dnt. Puno tamniju nego oni osjetljivi testovi iz Mullera dan ranije🤷

Može pitanje za cure koje ste nakon transfera uzimale utrogestan i duphastonon, do kojeg tjedna trudnoće ste ih uzimale? Ja sam u 10 tjednu, sve u redu, i rekao mi je gin da mogu prestati pa me zanima jel i inače tako praksa. 

💃ok 🤵oligoasthenozo/azoospermia
    05/24 - 1. IVF/ICSI - 7dnt ➕ , 1.uzv - 6+4❤️
    Nifty ✅ Stigao dečko☺️

• donna9
    15. Srpanj 2024. 23:58

Upala sam kao padobranac😆 dosad sam se javljala na azoo temi, ali ova je dosta aktivnija pa se priključujem🥰

💃ok 🤵oligoasthenozo/azoospermia
    05/24 - 1. IVF/ICSI - 7dnt ➕ , 1.uzv - 6+4❤️
    Nifty ✅ Stigao dečko☺️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.