Potpomognuta oplodnja vol. 9

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Hypnoticpoison

Broj poruka: 433

Prijavi adminu

Curkeeeee ❤
    Sanjushka, sretno na folikulometriji i neka folikulići budu tip-top.🤞🤞😊🥰
    Jabukica, sretno na ultrazvuku, da se i službeno nakon transfera upoznaš sa svojom srećicom.🤗❤
    Bebolina, da, da, navijat ćemo jedna za drugu, da napokon to bude to.🤗🙏🙏❤ Brzo će to doći.💪💪
    Tera, Bajadera, Luna, pupice naše, držimo 🤞 na najjače!❤
    Ostale curke, također sretnooooo i da sve bude onako kako si same želite!🤞🤞🍀❤

🏥 Poliklinika IVF
    2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
    1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼
    2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
    3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
    Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏
    "Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
    💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤

Mura

Broj poruka: 176

Prijavi adminu

Saniii

Mura mislim da si mi pogrešno iščitala potpis 😏, nemam više smrzlića i trebam ponovno u stimulaciju 🙄. Kad, vjerovatno uskoro, kad budem znala konkretno ću vam javit 🤗
    Jurkyidešššš koja beta 😍, sad samo nek se dupla i da dalje bude sve uredu 🙏🤞
    Sunce,Tera, BajaderaPUPO curke nek se mrvice prime 🤞🤞🤞
    Insomnia jel moguce da ideš 20dc zapravo na kontrolu i dogovor za ciklus iza koji ce biti planiran za AIH 🤷‍♀️. Inseminacija se radi na dan O (to je 14dc za školski ciklus od 28 dana) a njoj predhodi sigurno barem 2 folikulometrije i dogovor kolika će bit apstinencija i skroz mi nelogicno da taj ciklus uopce idete u ikakav postupak…
    Srećapredivna sličica 😍, pravo malo ljudsko biće 😍..

Saniii, oprosti molim te, ja sam ocito greskom procitala neciji tuđi potpis umjesto tvog, ne znam kako mi se to podvuklo 

👩 37, sterilitet, oba neprohodna jajovoda, AMH 11
    🧑 34, hyperspermia
    Planiranje trudnoće od 01/2022
    1. IVF 06/2023, Ovaleap 150, Orgalutran; 21.06. ET 1x morula,🐧🐧🐧🐧, beta 05.07. - neg
    FET (07/2023) 1x blastica, beta 01.08. - neg
    Histeroskopija (03/2024)
    FET (07/2024) 1x blastica, beta 19.07. - neg

sanjushka

Broj poruka: 1068

Prijavi adminu

Korni, Jabukica, Npelica, Jurky, Lunaa, Lunolina, Tera, Hypnoticpoison, Lucky ❤️❤️❤️🤞🏻🤞🏻

👩🏼 36, endometrioza, AMH 0.44µg/L
    🧔‍♂️ 32, sve ok
    ✴️KBC Rijeka
    1. 2020. stim, ❄️ 1js zbog endo
    2. 4/23 stim IVF, 2js + 1 odmrznuta, 2 oplođ, transf 1js, ➖
    3. 9/23 prir. IVF ➡️ 1js ❌ nije oplođena
    4. 10/23 prir. IVF ➡️ 1js ✅, ➖
    ✴️Beta+
    5. 2/24 stim IVF ➡️ 2js, 1 oplođ, transf 2d zametak, 13dnt β 403, 15dnt 730, 18dnt 2364, 20dnt 3428, nema ❤️ - BO💔
    ✴️Repromed
    6. 6/24 stim IVF ✖️
    7. 9/24 stim IVF, 4js, 3 oplođ, transf 1 bc, β 11dnt 1021, 13dnt 2733,⏳

Jurky32

Broj poruka: 1242

Prijavi adminu

Stela, MiliPe, Lucky, 😘😘😘😘
    Lunolina, sretnoo 🤞🥰
    Sretno svima 😘😘😘😘

👱‍♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
    8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
    9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
    10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙

Stela_M

Broj poruka: 3119

Prijavi adminu

Luna93 mislim ja se osjećam dobro ne boli me ništa samo eto nema kraja ovom shitu od bakterija 🤦‍♀️ prasac je dobro lijepo napreduje izašli smo iz bolnice sa 2860 g, nakon 20 dana smo na 3720 g 😁 tako da je on dobro to mi je najbitnije 🥰 nadam se da uskoro gledamo plusić 🙏🥰🤗 čuj testic možeš uskoro ako si blaste vraćala 🤣
    MiliPe mogu piti muškarci klomifen neki ih androlozi propisuju kod težih dijagnoza, nadam se da će pomoći 🙏🤗🥰

👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
    🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
    1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
    2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
    10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

• Lola96

Broj poruka: 19

Prijavi adminu

bejbe2018

Lola96

Pozdrav žene drage,
    Javljam se prvi put jer po prvi put se susrećem i krećem u IVF postupak.
    Muž i ja smo u braku godinu i pol, ne ide prirodnim putem, pa smo otišli na kontrole te nam je rečeno sljedeće: moji hormoni i svi nalazi su uredni, osim što imam malo neuredan ciklus, a muž nema ni loš, a ni dobar spermiogram. Doktor je rekao da po tome nije nemoguće prirodnim putem, ali da on savjetuje IVF, jer nam ne može ništa garantirati. Odlučili smo se za postupak, preuzela sam injekcije i sad čekam ciklus koji bi trebao kroz par dana doći da krenem.
    Kroz mene se miješa i strah i znatiželja i sve po malo, ali s vjerom da će sve biti dobro. Puno je pitanja u mojoj glavi i sve mi je ovo novo i nepoznato, ali lijepo je vidjeti vašu podršku na ovoj stranici. ❤️
    Dobrodošla, jesu cure već napomenile da urediš potpis,pa da te pratimo.
    Ugl. najvažnije ti je da dođeš pripremljena na pregled i da imaš pitanja,jer mislim da doktori neće sami puno detalja reći.
    A pomalo, uhvatit ćeš sve.🥰

Hvala ti! 🥰 Možda glupo pitanje, ali kako da uredim potpis? Često vas čitam i pratim, ali tek sam postala aktivna, pa ne znam puno osim pisati ovdi. 

Sreca3

Broj poruka: 640

Prijavi adminu

jabukica

Hvala cure, u 13h je uzv 🤞🏼🤞🏼🤞🏼
    Sanjushka držim fige za puno folikulića 🤞🏼🍀💗

Sretno Jabukiceeeeee🧸….

Ja 36-on Savršen Amh 2pmol BETA +VTO X 3 = Biohemijske svaki put
    09.2023.Histeroskopija-septum 1cm.Mikrobiologija E. Uredna , NK cells E. Uredne,ERA test-u okviru na 124 sata receptivnost Fet - FERTICARE Prag -27.11.blastica,14dpt 1840,06 12+2 61mm.❤️🙏 Verified✅ devojčica

Sreca3

Broj poruka: 640

Prijavi adminu

Lucky 🍀

Jurky beta rasturaaa 🥳🥳🥳❤️❤️❤️
    Sanjushka sretno na folikulo danas 🤞🏻🍀
    Jabukice sretno i tebi na uzv 🤞🏻🍀
    Sreca bravo za dobar pregled, divna slicica 😍😍
    Pupice nase nek se mrvice sve cvrsto prime ❤️
    Lunolina lh trakice ti ne vrijede sad nista, one reagiraju i na hcg, nisu mjerodavne 😉 sretno, da uskoro takav bude i hcg test🍀🍀

Lucky hvala❤️

Ja 36-on Savršen Amh 2pmol BETA +VTO X 3 = Biohemijske svaki put
    09.2023.Histeroskopija-septum 1cm.Mikrobiologija E. Uredna , NK cells E. Uredne,ERA test-u okviru na 124 sata receptivnost Fet - FERTICARE Prag -27.11.blastica,14dpt 1840,06 12+2 61mm.❤️🙏 Verified✅ devojčica

• Any13

Broj poruka: 36

Prijavi adminu

Curee ,kada bih mogla radit test danas mi je 8.dan 2 trodnevne ..nestrpljenje proradilo . Ne mogu se pohvalit s nekim posebnim tegobama . 

👸95 AMH 14,5
    🤵90 10/21 Azoospermija ,Micro tesse ✔️ 8 ampula,ploklinika Cito 👌
    1/22 IVF 6 smrzlića
    2/22 FET 2 trodnevna BETA ❌
    9/22 FET 2 trodnevna BETA ❌
    3.4.23 Transfer ⏳ missed ab 8tj
    2/24 cekanje broja oplođenih 🐧 ,aspirirano 10 jajnih stnaica

Oblutak

Broj poruka: 60

Prijavi adminu

Any13

Curee ,kada bih mogla radit test danas mi je 8.dan 2 trodnevne ..nestrpljenje proradilo . Ne mogu se pohvalit s nekim posebnim tegobama .

Probaj se strpiti jos malo 🙈 iako sam i ja bila nestrpljiva pa sam nakon 5.dnevnog radila 6.dan i bila je blijeda crta 🤭

👩🏻’88 2021. histeroskopija-pregrada na maternici, sve štima
    👱🏻‍♂️’86 jako loš spermiogram
    2022. IVF Petrova - ICSI = 12 js/8 oplođenih/4 blastociste=1 ET/3 zamrznute => u studenom rođen zdrav dječak 👶🏼
    17.01.2024. FET 1BC u prirodnom ciklusu = beta ❌
    04.03. Novi ciklus - endometrij 6,3mm, odgođen fet
    29.03. Novi ciklus - Estrofem od 1.dc 3x2, od 8.dc 3x4, od 15.dc 3x6 => 17.dc procurila, odgođen fet
    (dodaci - zeljezo, folna, d-vitamin)

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.