Potpomognuta oplodnja vol. 9

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Lunaa93

Broj poruka: 302

Prijavi adminu

Stela_M

Luna93 mislim ja se osjećam dobro ne boli me ništa samo eto nema kraja ovom shitu od bakterija 🤦‍♀️ prasac je dobro lijepo napreduje izašli smo iz bolnice sa 2860 g, nakon 20 dana smo na 3720 g 😁 tako da je on dobro to mi je najbitnije 🥰 nadam se da uskoro gledamo plusić 🙏🥰🤗 čuj testic možeš uskoro ako si blaste vraćala 🤣
    MiliPe mogu piti muškarci klomifen neki ih androlozi propisuju kod težih dijagnoza, nadam se da će pomoći 🙏🤗🥰

Super je sto te ne boli, bar taj problem da nemas. On super napreduje, drago mi je da nemas bar stres oko njegove kilaze. 💙
    Pa ne znam kad bih ga mogla raditi, kad si ti? I tebi su bile blastociste. 

👩🏻31👦🏻45
    👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
    👦🏻 asthenoteratozoospermia
    ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
    Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️
    TSH 3.95 ➡️ 1.55
    FET- 12.02. 2 ❄️❄️ Beta ❌
    FET 26.08. 1❄️ Blighted ovum

Jurky32

Broj poruka: 1242

Prijavi adminu

Lola96

bejbe2018

Lola96

Pozdrav žene drage,
    Javljam se prvi put jer po prvi put se susrećem i krećem u IVF postupak.
    Muž i ja smo u braku godinu i pol, ne ide prirodnim putem, pa smo otišli na kontrole te nam je rečeno sljedeće: moji hormoni i svi nalazi su uredni, osim što imam malo neuredan ciklus, a muž nema ni loš, a ni dobar spermiogram. Doktor je rekao da po tome nije nemoguće prirodnim putem, ali da on savjetuje IVF, jer nam ne može ništa garantirati. Odlučili smo se za postupak, preuzela sam injekcije i sad čekam ciklus koji bi trebao kroz par dana doći da krenem.
    Kroz mene se miješa i strah i znatiželja i sve po malo, ali s vjerom da će sve biti dobro. Puno je pitanja u mojoj glavi i sve mi je ovo novo i nepoznato, ali lijepo je vidjeti vašu podršku na ovoj stranici. ❤️
    Dobrodošla, jesu cure već napomenile da urediš potpis,pa da te pratimo.
    Ugl. najvažnije ti je da dođeš pripremljena na pregled i da imaš pitanja,jer mislim da doktori neće sami puno detalja reći.
    A pomalo, uhvatit ćeš sve.🥰
    Hvala ti! 🥰 Možda glupo pitanje, ali kako da uredim potpis? Često vas čitam i pratim, ali tek sam postala aktivna, pa ne znam puno osim pisati ovdi.

Imaš upute na prvoj stranici, nije komplicirano 😊

👱‍♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
    8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
    9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
    10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙

Jurky32

Prijavi adminu

Tily

Drage moje ja sam relativno nova na forumu..bar što se tiče pisanja, do sad sam samo čitala.
    Evo meni negativna beta danas😓 nemam više suza.
    Idem odmah na FET, imam 2 blastociste.
    Sretno svima

Žao mi je..glavu gore i da se među te dvije blastice krije tvoja beba 🤞🤞🥰🥰

10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙

• Ivka33

Broj poruka: 210

Prijavi adminu

Jurky bravo cestitam, ova beta mi mirise na blizance ... navijam na najjace 🤞🤞🙏❤️❤️❤️❤️

👩 Amh 15 🙍‍♂️ oligospermia
    KBC Split
    3/23 IVF/ICSI 14.03 aspiracija 5 j.st 16.03 transver 1 5st rezultat biokemijska
    6/23 26.06 aspiracija 8 🥚 6 oplodeno 2 blastociste frezz all
    11/23 14.11 FET 1 blastocista uz estrofem 2mg od 1 dc BHCG 27.11 ⏳️ beta 1.2 ❌️
    FET transfer dogovoren 18/12 gonal 50 od 2 dc
    Transfer 18.12 beta hcg 29.12 ⏳️ beta 0.2 ❌️
    1/24 2-6 dana ciklusa klomefinen 50 mg 2×1
    Asp. 1.02 2 j.s. nije doslo do oplodnje ❌️

Bebolina2024

Broj poruka: 1712

Prijavi adminu

Sanjuška sretno danas!
    Tily žao mi je. Neka ti bar FET bude uspješan 🤞🤞

Pokušavamo od 06/22
    03/23 OAT, 1. stimulirani postupak (Ovaleap 150, Menopur 75), 2js, biokem.
    05/23 prirodni postupak, nastupila O
    08/23 2. stimulirani postupak (Pergoveris 225, Menopur 75), 2js, beta 0
    01/24 VG 3. stimulirani postupak (Pergoveris 300), 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani postupak (Pergoveris 225+ Gonal 75), 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak (Supercur, Pergoveris), 1 js, transfer trodnevne mrve
    08/24 💔💔

Jurky32

Prijavi adminu

Ivka33

Jurky bravo cestitam, ova beta mi mirise na blizance … navijam na najjace 🤞🤞🙏❤️❤️❤️❤️

Hvalaa, samo da se podupla kako treba 🤞🤞🤞🤞❤️

tashee7

Broj poruka: 285

Prijavi adminu

Pišem i tu da čujem iskustva..
    Evo mene s uzv. Vidi se gestacijska, zasad bez odjeka ploda. Ponovni uzv za tjedan dana. Kaže ginic da ne brinem jer je bio fet a navodno kod smrzlica sve ide sporije. A gestacijska odgovara 5+2
    Ima tko sličnih iskustava?

• insomnia

Broj poruka: 7

Prijavi adminu

Saniii

Mura mislim da si mi pogrešno iščitala potpis 😏, nemam više smrzlića i trebam ponovno u stimulaciju 🙄. Kad, vjerovatno uskoro, kad budem znala konkretno ću vam javit 🤗
    Jurkyidešššš koja beta 😍, sad samo nek se dupla i da dalje bude sve uredu 🙏🤞
    Sunce,Tera, BajaderaPUPO curke nek se mrvice prime 🤞🤞🤞
    Insomnia jel moguce da ideš 20dc zapravo na kontrolu i dogovor za ciklus iza koji ce biti planiran za AIH 🤷‍♀️. Inseminacija se radi na dan O (to je 14dc za školski ciklus od 28 dana) a njoj predhodi sigurno barem 2 folikulometrije i dogovor kolika će bit apstinencija i skroz mi nelogicno da taj ciklus uopce idete u ikakav postupak…
    Srećapredivna sličica 😍, pravo malo ljudsko biće 😍..

Ja nisam shvatila tu djelatnicu koja mi je davala telefonski informacije, jos sam ju i pitala kako to da tek 20-og dana ciklusa. Ona je rekla da je kod njih takav postupak 😅 a sve sto sam citala nigdje to nije tako objasnjeno... ne znam, mozda sam naletila na krivu osobu, zvat cu ih iduci tjedan ponovno...

Rolica

Broj poruka: 691

Prijavi adminu

Hvalaaa curkice, navijam za svaku od vas i šaljem vam puse! Super i opuštajući vikend vam želim svima ❤️❤️

👩 38 g, 08/20 - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
    AMH 3,2, fsh i
    kariogrami uredni,
    👨 37 g, oligozoospermia,
    1. 04/24 Beta+, 1 🐧 👉 FET 👉 missed abb 6 tt
    2. Vinogradska bolnica ZG ⏳ dr Bolanča
    daxx.86@gmail.com

Lunolina

Broj poruka: 1486

Prijavi adminu

insomnia

Saniii

Mura mislim da si mi pogrešno iščitala potpis 😏, nemam više smrzlića i trebam ponovno u stimulaciju 🙄. Kad, vjerovatno uskoro, kad budem znala konkretno ću vam javit 🤗
    Jurkyidešššš koja beta 😍, sad samo nek se dupla i da dalje bude sve uredu 🙏🤞
    Sunce,Tera, BajaderaPUPO curke nek se mrvice prime 🤞🤞🤞
    Insomnia jel moguce da ideš 20dc zapravo na kontrolu i dogovor za ciklus iza koji ce biti planiran za AIH 🤷‍♀️. Inseminacija se radi na dan O (to je 14dc za školski ciklus od 28 dana) a njoj predhodi sigurno barem 2 folikulometrije i dogovor kolika će bit apstinencija i skroz mi nelogicno da taj ciklus uopce idete u ikakav postupak…
    Srećapredivna sličica 😍, pravo malo ljudsko biće 😍..
    Ja nisam shvatila tu djelatnicu koja mi je davala telefonski informacije, jos sam ju i pitala kako to da tek 20-og dana ciklusa. Ona je rekla da je kod njih takav postupak 😅 a sve sto sam citala nigdje to nije tako objasnjeno… ne znam, mozda sam naletila na krivu osobu, zvat cu ih iduci tjedan ponovno…

Ja bih isto rekla da ti je 20. dan ciklusa dogovor za iduci ciklus. Vecini zena do tog dana vec prodje ovulacija.

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    Bez trudnoće
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    β 9.dnt 65 ➡️ 11.dnt 219 ➡️ 13.dnt 738 ➡️ 16.dnt 2.518 ➡️ 18.dnt 6120 🤞🏻

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.