Potpomognuta oplodnja vol. 9

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Sreca3

Broj poruka: 640

Prijavi adminu

Saniii

Mura mislim da si mi pogrešno iščitala potpis 😏, nemam više smrzlića i trebam ponovno u stimulaciju 🙄. Kad, vjerovatno uskoro, kad budem znala konkretno ću vam javit 🤗
    Jurkyidešššš koja beta 😍, sad samo nek se dupla i da dalje bude sve uredu 🙏🤞
    Sunce,Tera, BajaderaPUPO curke nek se mrvice prime 🤞🤞🤞
    Insomnia jel moguce da ideš 20dc zapravo na kontrolu i dogovor za ciklus iza koji ce biti planiran za AIH 🤷‍♀️. Inseminacija se radi na dan O (to je 14dc za školski ciklus od 28 dana) a njoj predhodi sigurno barem 2 folikulometrije i dogovor kolika će bit apstinencija i skroz mi nelogicno da taj ciklus uopce idete u ikakav postupak…
    Srećapredivna sličica 😍, pravo malo ljudsko biće 😍..

Uskoro ces i ti staviti jednu takvu❤️

Ja 36-on Savršen Amh 2pmol BETA +VTO X 3 = Biohemijske svaki put
    09.2023.Histeroskopija-septum 1cm.Mikrobiologija E. Uredna , NK cells E. Uredne,ERA test-u okviru na 124 sata receptivnost Fet - FERTICARE Prag -27.11.blastica,14dpt 1840,06 12+2 61mm.❤️🙏 Verified✅ devojčica

Sreca3

Broj poruka: 640

Prijavi adminu

NPelica

Jurky32

Hvalaa curice još jednom svima, da ne nabrajam svaku posebno, divne ste ❤️
    Iznervirah se maloprije baš baš, zovu mene iz mog doma zdravlja i pitaju da tko je meni rekao da ja betu moram vadit opet za dva dana 🤦‍♀️ ja objasnim.. i oni na to da kao treba im nekakvo pokriće da oni imaju na temelju čega izdat novu uputnicu. Srećom sestre u Beti+ su divne i u mailu su mi napisale zašto moram betu vaditi u subotu i onda sam ja taj mail slala domu zdravlja da bi oni meni mogli tu uputnicu napisat 🤦‍♀️ ne znam samo na temelju čega su mi za danas uputnicu dali, bez ikakvog pokrića.. kao što sestra iz Bete reče, specifični su.. i tako, kud mi nije dovoljno što se ja sad naravno brinem hoće li ta beta pravilno rasti tud još i uvijek neka frka s tim uputnicama.. ali oke, proći će..
    Lunaa93, muž mi je rekao da ako budu blizanci da će on s jednim na jedan kat kuće, a ja s drugim na drugi pa kao možda neće plakat u isto vrijeme 🤣🤣🤣🤣🤣
    Bebolina, daa nekako se otpočetka pratimo.. čini mi se da smo se i na forumu pojavile nekako u isto vrijeme.. držim 🤞 na najjače da u 4.mj napokon sve bude po planu ❤️
    Tanjanja, kao što ti je i NPelica rekla, dovoljno ti je onoliko spermija koliko ima jajnih.. sretnoo 🤞🥰
    Rolica, ljudi u Beti su predivni, svi odreda..navijam 🤞🥰
    Bajadera, pupo sretno 🤞🥰
    Razumna, si mi dobro? ❤️
    NPelica, nakon koliko vremena si otvorila komplikacije? Ja radim u školi i naravno fizički to nije ništa, ali psihički pak..mali vragolani lako iznerviraju 🙈
    Otvorila ih od prvog pregleda. I vjeruj mi, najpametnija odluka. Uživam u samoći i miru. Jer ovo vrijeme više neću moć vratit.. naravno da jedva čekam svoju curu, ali treba malo I uzivat dok se sve ne promjeni.. tako da ja navijam za komplikacije 🤗

Isto, od prvog pregleda komplikacije najpametnija stvar koju sam ucinila. ❤️ sve vas ljubim i grlim!

Ja 36-on Savršen Amh 2pmol BETA +VTO X 3 = Biohemijske svaki put
    09.2023.Histeroskopija-septum 1cm.Mikrobiologija E. Uredna , NK cells E. Uredne,ERA test-u okviru na 124 sata receptivnost Fet - FERTICARE Prag -27.11.blastica,14dpt 1840,06 12+2 61mm.❤️🙏 Verified✅ devojčica

sanjushka

Broj poruka: 1064

Prijavi adminu

Saniii, Jurky hvala! ❤️❤️

👩🏼 36, endometrioza, AMH 0.44µg/L
    🧔‍♂️ 32, sve ok
    ✴️KBC Rijeka
    1. 2020. stim, ❄️ 1js zbog endo
    2. 4/23 stim IVF, 2js + 1 odmrznuta, 2 oplođ, transf 1js, ➖
    3. 9/23 prir. IVF ➡️ 1js ❌ nije oplođena
    4. 10/23 prir. IVF ➡️ 1js ✅, ➖
    ✴️Beta+
    5. 2/24 stim IVF ➡️ 2js, 1 oplođ, transf 2d zametak, 13dnt β 403, 15dnt 730, 18dnt 2364, 20dnt 3428, nema ❤️ - BO💔
    ✴️Repromed
    6. 6/24 stim IVF ✖️
    7. 9/24 stim IVF, 4js, 3 oplođ, transf 1 bc, β 11dnt 1021, 13dnt 2733,⏳

tera_

Broj poruka: 1489

Prijavi adminu

Hvala cure🤩
    Bebolina i kod mene je nakon hipera dosla 24dc, a iduca kasnila 10dana, ali sad odmaraj i ljepo bildaj jajasca😊

👩32g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
    👨32g, oligoasthenozoospermia
    Kbc St
    1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
    FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
    2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
    FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
    FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵

• Zana43

Broj poruka: 12

Prijavi adminu

@noor1994
    @marischa Cure hvala vam na odgovoru. 
    Inace je praksa ovdje, a i kod nas, kako sam shvatila, da kad se ide na transfer zaledjenog embriona u vjestackom ciklusu, znaci nema ovulaciie, nego se estrofemom regulise rast endometrija kao priprema za trudnocu, znaci ono optimalno od 8-14mm +- i onda do 3 mjeseca da se odrzi endometrij. Laicki receno. Sani to vjerovatno najbolje zna pojasniti..:)) Nazalost svi lijekovi imaju neke nus pojave. Da, svaki doktor ima svoje misljenje. Ali u njihovim smo rukama jer ne mozemo sami, a ako se ne pokazu dobri trazimo dalje. Nema druge.Moja endometrioza je bila 1 stepen, encijan i sanirana je. Nemam vise bolne cikluse. Ali me boli lijevi jajnik  jer je on bio prirastao i sad je jako visoko al nije ostecen i proizvodi, dusa moja, po 4-5 jajnih celija, a bol se spusta u citavu lijevu nogu. To sve zavisi od hormonskog statusa u ciklusu. Inace druge tegobe nemam. Kad uzimam duphaston ili estrofem skoro da nema boli. 
    Mada dovoljno i to jos kad utice na plodnost a godine ne idu u prilog nikako. 
    Drage cure, hrabrilice hvala vam sto ste tu za sve nas. I one koje se rjedje javljaju kao @Mala_G, @T_ Ivy i ostale nadam se da ste dobro...
    xxxx
    Suzana 

🧍42 sve u redu
    🧚44 Endometrioza, prim.sterilitet AMH 1.37 ng/ml
    - Pokusavamo od 2020.
    - 2021 OP, Endometrioza, Miom, Polipi, Jajovodi OK.
    - 08/2023 prirodna trudnoca, biohemijska
    - 2022-2024 8 embrio transfera, svi negativni

Saniii

Broj poruka: 1105

Prijavi adminu

Monstera123

Saniis obzirom da puno znas pa cu pitati… kakvo je tvoje mišljenje o mnogobrojnim stimulacijama koje prolazimo? Znam da nema maksimalnog broja, to je odluka svake od nas, ali koliko su štetne za zdravlje?

Činjenica je da ne postoje znanstvene studije o dugoročnoj štetnosti stimulacija iz razloga što sam Ivf ne postoji dugoročno, kao sto se ne znaju ni posljedice mnogo čega. 
    Prošle godine je obilježena 40g IVFa, a kakve će dugoročne posljedice biti i da li će ih biti od naših stimulacija znat će tek iduća generacija.
    Ja osobno mislim da ne utječu previše na zdravlje zdravih osoba, i ja osobno se kontroliram sistematski jednom godišnje, UZV dojki uvijek uredan ostali nalazi,hormoni, stitnjaca isto uredni. Imam endometriodnu cistu na L jajniku od 1cm koja se nije mrdnula ni nakon nekoliko postupaka. Ali da vjerujem da hormoni mogu potaknuti nešto što već imamo, mogu sigurno, endometriozu, ciste, miome. Ali njih imamo i bez stimulacije ako smo im skloni. Tako da najbitnija je prevencija i prevrntivni pregledi..

🙋‍♂️1982 normo
    🙋‍♀️1988 2020 jajovodi ✂️ amh 18, pai 4g/4g, mthfr
    1.Ivf Petrova 07/20 10js ET 1bc❌️
    2.Ivf 01/21 13js ET 2bc❌️
    FET 03/21 2bc❌️
    3.Ivf 06/21 14js ET 1bc❌️
    FET 01/22 1bc beta 9dnt 55, 131, 66 biokemijska❌️
    4.Ivf Skvorc 06/22 13js ET 2 trod 8st❌️
    FET 12/22 2bc ❌️
    5.IVF prirodni 02/23 ET 1trod 8st ❌️
    6.IVF 05/23 Alea fertility 7js 2bc
    FET 06/23 ❌️
    FET 09/23❌️
    7.Ivf 05/24 Repromed 9js 3bc Et 1bc❌️
    Fet 11/24 ❌️

bejbe2018

Broj poruka: 609

Prijavi adminu

Lola96

Pozdrav žene drage,
    Javljam se prvi put jer po prvi put se susrećem i krećem u IVF postupak.
    Muž i ja smo u braku godinu i pol, ne ide prirodnim putem, pa smo otišli na kontrole te nam je rečeno sljedeće: moji hormoni i svi nalazi su uredni, osim što imam malo neuredan ciklus, a muž nema ni loš, a ni dobar spermiogram. Doktor je rekao da po tome nije nemoguće prirodnim putem, ali da on savjetuje IVF, jer nam ne može ništa garantirati. Odlučili smo se za postupak, preuzela sam injekcije i sad čekam ciklus koji bi trebao kroz par dana doći da krenem.
    Kroz mene se miješa i strah i znatiželja i sve po malo, ali s vjerom da će sve biti dobro. Puno je pitanja u mojoj glavi i sve mi je ovo novo i nepoznato, ali lijepo je vidjeti vašu podršku na ovoj stranici. ❤️

Dobrodošla, jesu cure već napomenile da urediš potpis,pa da te pratimo.
    Ugl. najvažnije ti je da dođeš pripremljena na pregled i da imaš pitanja,jer mislim da doktori neće sami puno detalja reći.
    A pomalo, uhvatit ćeš sve.🥰

KBC Split
    - poliklinika Šparac
    -Pfc Prag
    3 IVF stimulirana❌
    1 u prirodnom ciklusu❌
    Pfc Prag
    12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
    06/23 transfer 4 .dan
    3.7. beta 1535
    27.02. 24. Stigao mali miš F🥰

bajadera2

Broj poruka: 63

Prijavi adminu

Tenks curke 🥰

👩🏻‍🦱37 AMH 12,9
    👨🏻‍🦱36
    12/2023 VV - Femara, Ovitrelle

Bebolina2024

Broj poruka: 1712

Prijavi adminu

Bajadera sretno, da se čvrsto prime. 🤞🤞
    Korni, Rolica 😘
    NPelica uživaj naravno dok možeš a onda dolazi vrijeme upoznavanja s bebom. Sve je to jako lijepo ali zna biti i teško i izazovno, ali uz pomoć muža i ostalih sve se to da hendlati.
    Tera pripreme su krenule, ne bi mi smjela baš kasniti. Neka ona samo dođe ovako ili najkasnije do 30.dc pa nema problema.
    Jurky ja sam bila od ljeta 2022. na drugoj temi, ovdje sam od prošle godine, od 2. negdje mjeseca.
    Dosta smo se pratile, sad da i meni zadnji postupak završi kao i tvoj ne bi se žalila.
    Nadam se da ćeš se što manje morati stresirati na poslu, srećom malo praznici pa će i za čas Uskrs pa se sve to da izgurati od praznika do praznika.
    Hypnotics onda ćemo se pratiti i navijati jedna za drugu da nam taj baš bude dobitan.

Pokušavamo od 06/22
    03/23 OAT, 1. stimulirani postupak (Ovaleap 150, Menopur 75), 2js, biokem.
    05/23 prirodni postupak, nastupila O
    08/23 2. stimulirani postupak (Pergoveris 225, Menopur 75), 2js, beta 0
    01/24 VG 3. stimulirani postupak (Pergoveris 300), 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani postupak (Pergoveris 225+ Gonal 75), 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak (Supercur, Pergoveris), 1 js, transfer trodnevne mrve
    08/24 💔💔

sanjushka

Broj poruka: 1064

Prijavi adminu

⚠️ 🤞🏻❤️💪🏻 ⚠️
    VELJAČA 2024.
    16.2. pet
    SANJUSHKA - folikulometrija
    JABUKICA - ultrazvuk
    17.2. sub
    LUCKY 🍀 - ultrazvuk fet
    JURKI32 - beta2
    20.2. uto
    MARTINA261218 - beta 
    ANY13 - beta
    21.2. sri
    MONNY - amniocenteza
    22.2. čet
    ANERI21 - ultrazvuk 
    23.2. pet
    LALI28 - beta
    LUNAA93 - beta
    26.2. pon
    MURA - histeroskopija
    TEICH56 - beta
    28.2. sri
    TERA_ - beta
    29.2. čet
    NPELICA - anomaly scan

OŽUJAK 2024.
    4.3. pon
    KORNI - ultrazvuk
    5.3. uto
    FAITH1509 - ultrazvuk
    19.3. uto
    HYPNOTICPOISON - konzultacije ivf_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
    ➡️ Ako još netko želi na listu ili je nešto krivo upisano javite… 

Dobro jutro! 
    Einar1987 hvala, ma da, prva dva dana sam se kao trudila istisnut samo malo zraka, pa sam odustala.. Glavno da ja nisam luda i da sam si dobru kolicinu davala 😂
    Jabukice sretno danas, da vidiš tu svoju mrvicu prvi put.. 🤗❤️
    Ja se nadam da ću i ja imati što vidjeti. Ali tek sam u 16 na redu.. 🤞🏻

👩🏼 36, endometrioza, AMH 0.44µg/L
    🧔‍♂️ 32, sve ok
    ✴️KBC Rijeka
    1. 2020. stim, ❄️ 1js zbog endo
    2. 4/23 stim IVF, 2js + 1 odmrznuta, 2 oplođ, transf 1js, ➖
    3. 9/23 prir. IVF ➡️ 1js ❌ nije oplođena
    4. 10/23 prir. IVF ➡️ 1js ✅, ➖
    ✴️Beta+
    5. 2/24 stim IVF ➡️ 2js, 1 oplođ, transf 2d zametak, 13dnt β 403, 15dnt 730, 18dnt 2364, 20dnt 3428, nema ❤️ - BO💔
    ✴️Repromed
    6. 6/24 stim IVF ✖️
    7. 9/24 stim IVF, 4js, 3 oplođ, transf 1 bc, β 11dnt 1021, 13dnt 2733,⏳

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.