Sanjuška, draga, žao mi je. Držim fige tebi i Sani na jesen. Uživajte u ljetu i iskoristite ga maksimalno.
Ja sam pomaknula uzv na petak umjesto u ponedjeljak. Simptomi su mi mučnine, bolne grudi koje rastu kao lude, umor umor i samo umor, nadutost, osjetljivost na mirise (nikad nisam toliko osjetila tuđi znoj), zadihanost, nervoza…uglavnom, svega ima 😂
Potpuno te razumijem i ja sam nervozna, svaki miris mi je prejak, umorna sam stalno.... super što si uspjela pomaknuti pregled. Koliko će ti biti u petak od zadnje M?
Bikmik drago mi je što je sve prošlo super na druškanju. Neka nastavi i dalje biti sve u redu 🤞🤞
Sanjuška sad napuniš baterije i jesen je tvoja, kao i od ostalih cura koje čekaju jesen
Pokušavamo od 06/22
03/23 OAT, 1. stimulirani postupak (Ovaleap 150, Menopur 75), 2js, biokem.
05/23 prirodni postupak, nastupila O
08/23 2. stimulirani postupak (Pergoveris 225, Menopur 75), 2js, beta 0
01/24 VG 3. stimulirani postupak (Pergoveris 300), 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani postupak (Pergoveris 225+ Gonal 75), 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak (Supercur, Pergoveris), 1 js, transfer trodnevne mrve
08/24 💔💔
Bokić cure, već neko vrijeme vas čitam iz prikrajka. Čestitam svim trudnicama, pupo-cama i žao mi je za svaki minus na testiću. Unazad godinu i pol, čitam vaše upise, smijem se i plačem s vama. Stvarno ste si svi međusobno veeelika podrška, a da ne pričam koliko sam zapravo puno naučila kroz vaša iskustva i savjete koje ste dijelile međusobno. 🥹 Dosta cura sam upratila i iz lovaca na ovulacije i zbilja se svakom vašem uspjehu veselim kao da je moj 😊
Postavila sam sljedeće pitanje na heparinskim trudnicama, ali nadam se da će netko od vas znati odgovor budući da ste ovdje aktivnije 😊
Pitanje glasi: "Pozdrav djevojke možda sam fulala temu, ali ne znam gdje da upitam. Krenila sam s obradom na humanoj, ali sam zaboravila reći dr da mi tata ima gustu krv, pio je marivarin za razrijeđivanje da ne dođe do trombofilije. Budući da bih željela ipak provjeriti i jel s te strane sve okej, jel zna netko može li doktorica opće prakse dati uputnicu za pretragu trombofilije ili mora specijalist zatražiti obradu? Hvala unaprijed 🥰"
Lijep pozdrav cure!
Piskavice dobro dosla, bas lijepi uvodni post. Moj tata je imao emboliju i pio marivarin, ja sam nakon toga saznala da imam i ja mutacije, to sto je on imao emboliju kad je imao manje od 50 godina je meni pomoglo da dobijem odobrenje od hzzo-a za besplatan clexan. Sto se tice uputnica, tvoj ginekolog ako je ok ti moze prepisati i bez specijalisticke uputnice, mojoj frendici je tako, a ako nije, trazi od svoje dr uputnicu za hematologa pa pitaj njega da ti prepise, objasni situaciju. Ako nista drugo, preostaje ti ici napraviti nalaz i privatno
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🌀5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🪄🌈
Zene, mislila sam otici u banju sa bazenom jedan dan, ali me moji roditelji sad istraumirali da ne smijem. Jeste li vi se kupali u trudnoci? Naravno ne u one vrele vode i to.
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Bik mik ja radije ne bi u bazene, riskiras neku bakteriju. Negdje sam citala da more moze, a bazeni nikako. Ja se nekako i za more dvoumim nakon feta, bas me zanimaju stavovi ostalih cura. Kupate li se vi trudnice i planirate li se kupati vi koje ste imale nedavno transfer
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🪄🌈
Piskavica, dobrodošla 🤗 ja sam od specijalista humane dobila uputnicu za testiranje na trombofiliju..
BikMik, nemoj riskirati sa bazenom..
Slee, ja sam odlučila ne kupati se ni u moru ovoga ljeta.. znam da je to velika površina i da je naše more čisto, ali opet kad vidim koliko ljudi ima, ipak ne želim riskirati.. baš sam prošli vikend bila kod svojih, muž se okupao, a ja sam samo noge malo namočila 😁
👱♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙
Ja sam se u prosloj trudnoci dvaput okupala u moru i toliko zbog toga bila pod stresom jer sam stalno mislila da nisam s tim nesto zeznula. Sad je tu i mali od dvije i pol godine koji de biti totalno razocaran ako se mama ne bude s njim brckala jer bas voli more pa mi zao nekako, a i rekla sam si da cu se bar potrudit biti opustenija ovaj put, al onda opet evo ne znam. Danas sam se za svaki slucaj bas nakupala i naplivala s nadom da je to hocu li se kupati ili ne najteza odluka s kojom cu se morati nositi ovo ljeto. Da me bar to brine cijelo ljeto, znacilo bi da je fet uspjesan.
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🪄🌈
Za Giselle i Razumnu što se tiče histero, ja idem na svoju ruku. Imala sam 7 transfera, niti jedan da je pokazao plusić. Nadam se da će nakon histero to biti to
Ajme meni.. Držim fige da se napokon mrvica primi u 9.mjesecu🙏🤞🤞
Svi nalazi uredni
Pokušavamo od 9.mj 2022.
Zene, mislila sam otici u banju sa bazenom jedan dan, ali me moji roditelji sad istraumirali da ne smijem. Jeste li vi se kupali u trudnoci? Naravno ne u one vrele vode i to.
Hej, meni je dr. rekao bazeni nikako.ne, riskiraš neku bakteriju, pogotovona bazenima gdje je hrpa ljudi. Za more je rekao da može i da tu nema problema (zatvorena sam i sve je okej), s tim da sam ja odlučila na plažu ujutro kad nema puno ljudi i kad je kore stvarno čisto 🥰
👩🏼 - '94, PCOS, AMH 136.7 pmol/L (60.5 ng/mL), 👨🏽 - '93, normo
Pokušavamo od 5/2021. Od 12/2021 do 3/2023 Petrova - Letrozol
1/2023 - 8tt missed ab.Od 3/2023 Poliklinika IVF.
10/2023 - 1. IVF rekovelle+cetrotide+decapeptyl - 5 ❄️, blagi hiper.
26.1. FET 1BC, 7dnt +, beta 8dnt 104, beta 10dnt 313, beta 12dnt 809, 6+4 💗➡️ stiže dječak
Bik mik ja radije ne bi u bazene, riskiras neku bakteriju. Negdje sam citala da more moze, a bazeni nikako. Ja se nekako i za more dvoumim nakon feta, bas me zanimaju stavovi ostalih cura. Kupate li se vi trudnice i planirate li se kupati vi koje ste imale nedavno transfer
Kupam se normalno, i kupat cu se do kraja 😊 ako ovdje kod nas ne, onda ne znam gdje bi se trebali kupati! Po meni moze biti samo zdravo zaplivati. (Odmah da kazem ni ne kupam se na prekrcanim plažama, a vecinu ljeta ionako u dalmaciji u jos ciscem moru gdje nema bas nikog).
Bazen mi se i inace gadi kad nisam trudna😆
Ali mislim da treba uživati i stvarno ne brinuti pretjerano jos i o takvim stvarima, sto se mora tice.
Uzivaj😊
👩🏻29 god
AMH: 0,862µg/L (1,20-9,05)
🧔🏻♂️31 god asthenozoo->normo
1/2024 - Gonal F
31.1. aspiracija - 9 st
3.2. ICSI, 5 oplođenih, ET 3-dnevnog ❌, ostao 1❄️
11.3. FET blastice—> 8dnt + —> Beta 18dnt 8961, 7+1tj ❤️
curica🌸 7.12.👶🏻🩷J
Sortiraj odgovore
Najstariji