tinčice ja sam od aspiracije dobila Cyclogest 2x dnevno, a sad nakon ET su mi uveli dodatno i duphaston 2x dnevno.
doktorica mi je jos napisala i Folat 800mcg, moj gin mi je pustio Folacin 5mg ali njega nisam niti podigla jer uzimam Novalac i nadam se da je to dovoljno.
sanjuska, jako mi je zao sto stvari ne idu kako si zamislila i planirala, ali barem kako i sama kazes sada vise ne moras racunati kad , sto i kako.. opusteno do jeseni nadam se da ce cista otici sa sljedecim ciklusom !
dodo sretno ti s nalazima
♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
♂️ astheno
2024.: 2x IUI ❌️
06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
sin 💙
Korni imas velike pozdrave i cestitke od nase Tikvice 😘🤗❤️.
Marisha da,idem u FET u 9mj , do tad mozak i tijelo na odmor 😘🤗
Wildflower čestitke na dečkiću 💙.
Slee bilo je tu nekoliko primjera gdje je transfer bio 6dno ,Korni npr. U prirodnom ciklusu koliko sam ja shvatila to je najmanje bitno jer je endometrij receptivan do 7dno. Moram priznati da mi je tu drA puno pedantniji jer je meni provjeravao stanje sve do O I dan nakon O se htio uvjeriti da je folikul puknuo, ali i moja situacija je bila specifičnija jer mi je O bila na 18dc pa sam isla na UZVe svaki dan i htio je biti siguran da je puknuo folikul a išli smo bez stoperice, ali ja vjerujem drR, nebi on dopustio nikakve propuste..
Tincica pupo nek se mrvica primi 🙏, a druga da izdrži do blastice 🙏. Potpisujem sve za cijeli tim u Alei, i meni masu stvari nisu naplatili a realno mogli su, i bez obzira sto im je to posao njima je i stalo, to jednostavno osjetiš 🫠. Vit D nastavi ako si inace u deficitu, zeljezo ces provjeravati sigurno pa mozes i njeg nastaviti, a omega je bitna u zadnjem tromjesečju trudnoće :).
Duphaston je progesteron, kako već uzimas dovoljno kroz cyclogest I prolutex ne treba ti više,a estrofem je estradiol i vjerojatno je kad si vadila krv pred stopericu bio nizak pa zato ti dr dao, i da, on se uzima i u stimuliranom FETu da blokira O, no u ovom djelu ciklusa mu je drugačija svrha :). Btw, sama stimulacija i FET u prirodnom ciklusu su nebo i zemlja za usporedbu tako da ne mogu biti ni iste terapije..
Kawa pupo sretno 🙏, bravo i za ekipu u freezu 👍🤗
Nicaivo čestitke na ❤️, nek te dalje prati uredna trudnoca 🙏
Terra predobra crtica ,to će bit fantastična beta 🙏.
PBTAB iskrene čestitke tebi I mužu na sinu 💙, nadam se da si se i ti oporavila i da sve ide svojim tijekom . Puno puta sam mislila na tebe 😘❤️
Mura PUPO dočekala si i ti svoj FET,sretno, najsretnije 🙏🤗
Bikmik divno😍, nek nastavi tako 🙏🤗
Giselle inače bi dr trebali nakon trećeg transfera slati na prosirene pretrage između ostalog i histero . Ali i ti možeš dr spomenuti i prije, a nadam se da ti nece trebati :)
Sanjuska pratimo se na jesen :)
🙋♂️1982 normo
🙋♀️1988 2020 jajovodi ✂️ amh 18, pai 4g/4g, mthfr
1.Ivf Petrova 07/20 10js ET 1bc❌️
2.Ivf 01/21 13js ET 2bc❌️
FET 03/21 2bc❌️
3.Ivf 06/21 14js ET 1bc❌️
FET 01/22 1bc beta 9dnt 55, 131, 66 biokemijska❌️
4.Ivf Skvorc 06/22 13js ET 2 trod 8st❌️
FET 12/22 2bc ❌️
5.IVF prirodni 02/23 ET 1trod 8st ❌️
6.IVF 05/23 Alea fertility 7js 2bc
FET 06/23 ❌️
FET 09/23❌️
7.Ivf 05/24 Repromed 9js 3bc Et 1bc❌️
Fet 11/24 ❌️
Fet 12/24 ❌️
Wildflowerčestitke na dečkiću 💙.
Slee bilo je tu nekoliko primjera gdje je transfer bio 6dno ,Korni npr. U prirodnom ciklusu koliko sam ja shvatila to je najmanje bitno jer je endometrij receptivan do 7dno.
Giselle inače bi dr trebali nakon trećeg transfera slati na prosirene pretrage između ostalog i histero . Ali i ti možeš dr spomenuti i prije, a nadam se da ti nece trebati :)
Hvala ti na odgovoru, sad mi je jasno. Vidjet ću onda ako mi sad nije uspjelo pa da prije trećeg transfera to obavim jer mi već dvije godine pokušavamo bez ikakve dijagnoze, ako ne ide prirodno i u postupku onda u nečem mora biti problem. Nadam se i ja da mi neće trebati, ali skupljam sve informacije da se znam pripremiti.
Svi nalazi uredni
Pokušavamo od 9.mj 2022.
Za Giselle i Razumnu što se tiče histero, ja idem na svoju ruku. Imala sam 7 transfera, niti jedan da je pokazao plusić. Nadam se da će nakon histero to biti to
🏈43 sve ok+🌷35 endometrioza-jajovodi ✂️ AMH 11,07 pmol/L,hashimoto,TSH 1,86
09.2023. Vinogradska IVF
(Rekovelle+Menopur):4js
rujan ET(1)✖ listopad FET(1)✖ studeni FET(1)✖
03.2024.Škvorc IVF
(Ovaleap+Menopur+Orgalutran):4js ET(1)✖ 05.2024. prirodni ciklus:1js✖
09.2024.Škvorc ICSI
(Gonal+Menopur+Cetrotide):5js ET(2)11dnt β 114,16, 13dnt β 149,44, 15dnt β 99,03 ✖ 11.2024. prirodni ciklus✖
02.2025. ...⏳...
Za Giselle i Razumnu što se tiče histero, ja idem na svoju ruku. Imala sam 7 transfera, niti jedan da je pokazao plusić. Nadam se da će nakon histero to biti to
Ispravak, 6 ne znam gdje sam si još jedno jajce zmislila
🏈43 sve ok+🌷35 endometrioza-jajovodi ✂️ AMH 11,07 pmol/L,hashimoto,TSH 1,86
09.2023. Vinogradska IVF
(Rekovelle+Menopur):4js
rujan ET(1)✖ listopad FET(1)✖ studeni FET(1)✖
03.2024.Škvorc IVF
(Ovaleap+Menopur+Orgalutran):4js ET(1)✖ 05.2024. prirodni ciklus:1js✖
09.2024.Škvorc ICSI
(Gonal+Menopur+Cetrotide):5js ET(2)11dnt β 114,16, 13dnt β 149,44, 15dnt β 99,03 ✖ 11.2024. prirodni ciklus✖
02.2025. ...⏳...
Mura, PUPO neka se mrvica čvrsto primi 🤞🥰
BikMik, bravo za pregled 🥳❤️ i drago mi je da je migrena popustila 🥰
Dodo, uživaj u svim događajima koje imaš i držim fige da nalazi budu dobri 🤞🥰
Sanjushka, žao mi je..ali jesen je tvoja 🤞🥰
👱♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙
PBTAB baš mi je drago da si se javila 🤗 čestitam od srca, Nikola je predivan 🩵 ti se brzo oporavi, uživajte, mazite se i pazite, i javi nam se koji put ❤️
Sanjushka žao mi je da je cista još tu.. drzim fige za kontrolni pregled 🤞 ako ne, neka ti ljeto bude za odmor i punjenje baterija 🍀a na jesen u nove pobjede ❤️
Wildflower čestitam na pišonji 🩵
BikMik drago mi je da je sve super, uživaj i nek ti bude uredna i školska trudnoća 🤗
Saniii hvala ti puno 🤗 molim te proslijedi pozdrave i puse tikvici od nas dvije 💞
Pupice, sretno od ❤️
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Wildflowerčestitke na dečkiću 💙.
Slee bilo je tu nekoliko primjera gdje je transfer bio 6dno ,Korni npr. U prirodnom ciklusu koliko sam ja shvatila to je najmanje bitno jer je endometrij receptivan do 7dno. Moram priznati da mi je tu drA puno pedantniji jer je meni provjeravao stanje sve do O I dan nakon O se htio uvjeriti da je folikul puknuo, ali i moja situacija je bila specifičnija jer mi je O bila na 18dc pa sam isla na UZVe svaki dan i htio je biti siguran da je puknuo folikul a išli smo bez stoperice, ali ja vjerujem drR, nebi on dopustio nikakve propuste..
Tincicapupo nek se mrvica primi 🙏, a druga da izdrži do blastice 🙏. Potpisujem sve za cijeli tim u Alei, i meni masu stvari nisu naplatili a realno mogli su, i bez obzira sto im je to posao njima je i stalo, to jednostavno osjetiš 🫠. Vit D nastavi ako si inace u deficitu, zeljezo ces provjeravati sigurno pa mozes i njeg nastaviti, a omega je bitna u zadnjem tromjesečju trudnoće :).
Duphaston je progesteron, kako već uzimas dovoljno kroz cyclogest I prolutex ne treba ti više,a estrofem je estradiol i vjerojatno je kad si vadila krv pred stopericu bio nizak pa zato ti dr dao, i da, on se uzima i u stimuliranom FETu da blokira O, no u ovom djelu ciklusa mu je drugačija svrha :). Btw, sama stimulacija i FET u prirodnom ciklusu su nebo i zemlja za usporedbu tako da ne mogu biti ni iste terapije..
Kawa pupo sretno 🙏, bravo i za ekipu u freezu 👍🤗
Nicaivo čestitke na ❤️, nek te dalje prati uredna trudnoca 🙏
Terra predobra crtica ,to će bit fantastična beta 🙏.
PBTABiskrene čestitke tebi I mužu na sinu 💙, nadam se da si se i ti oporavila i da sve ide svojim tijekom . Puno puta sam mislila na tebe 😘❤️
Mura PUPO dočekala si i ti svoj FET,sretno, najsretnije 🙏🤗
Hvala ti draga Sanii, sve je kako si mi napisala, prolutex svaki drugi dan koristim, Duphastone je rekao da nije potreban… 🙂
Marisha sretno na histeroskopiji ❤️
39 ja👩❤️👨30 muž
jajovodi ✂️ .; Rh imunisatio, AMH 8, normosperma
1. postupak- clomifen ❌
2. postupak. prirodni- aspiracija negativno ❌
3. postupak- stanica prestala razvijati ❌
4. postupak- beta ❌
5. postupak Škvorc- beta ❌
6. postupak Beta+ poliklinika- ET ❌
FET 1 blastocista- biokemijska trudnoća 💔
7. postupak, Elonva, odustala od aspiracije.
8. Alea Fertility- 2 js, Et, 1 smrzlić vesnaa1985@gmail.com
Sanjuška, draga, žao mi je. Držim fige tebi i Sani na jesen. Uživajte u ljetu i iskoristite ga maksimalno.
Ja sam pomaknula uzv na petak umjesto u ponedjeljak. Simptomi su mi mučnine, bolne grudi koje rastu kao lude, umor umor i samo umor, nadutost, osjetljivost na mirise (nikad nisam toliko osjetila tuđi znoj), zadihanost, nervoza...uglavnom, svega ima 😂
🙎♀️ (35g) nizak amh, 5,3 pmol/L
🙎♂️ (35g) loš spermiogram (hipospermija, astenozoospermija, teratozoospermija)
5/2024 Beta+, aspiracija 9 js, 8 oplođenih, 1 ET, 4 ❄️ test 31.5. ❌
6/2024 FET, 26.6. Beta1 310, 28.6. Beta2 855, 12.7. UZV ❤️ it's a (low risk) boy 💙
Tinčice, čekamo test 🤞🤞🤞
🙎♀️ (35g) nizak amh, 5,3 pmol/L
🙎♂️ (35g) loš spermiogram (hipospermija, astenozoospermija, teratozoospermija)
5/2024 Beta+, aspiracija 9 js, 8 oplođenih, 1 ET, 4 ❄️ test 31.5. ❌
6/2024 FET, 26.6. Beta1 310, 28.6. Beta2 855, 12.7. UZV ❤️ it's a (low risk) boy 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji