Tera baš ti je visoka beta. Neka se lijepo dupla 🤞🤞
Kruškica gdje si nam ti? Kako se osjećaš?
Book, citam vas sve iz sjene 😁 pratim vam i simptome i mogu reci da mene moji skroz preskacu i dalje..mozda ce mi uskoro, a mozda i nikako. Nikakve mucnicne, apetit normalan, napuhanost podnosljiva. Odbrojavam do uzv 🤞imam osjecaj kao da ga cekam mjesecima, a ne 2 tjedna
Kad je ono tebi UZV? Svi simptomi itekako stignu krenuti kad god i to onako u "punom sjaju" 😊.
Slee došao je i dugoočekivani petak. Još malo i mrva je kod tebe, pa onda možeš na krumpiriće. 😘
Blondie sretno na druškanju.
Lali i ti prošla pola puta. Super što je sve uredno, uživaj 🤗
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Slee sretno danas, nek sve super prođe pa si pupooo i na krumpirice 😍😍🥰🥰
Blondie nek bude super druskanje ♥️✨️
Pebbles 🥰🥰♥️🌟✨️
.
Odradila jutros vađenje krvi, jedino na kraju nisam OGTT s inzulinima jer se mora sjediti tamo 2 sata...već sam za pocetak obican secer i inzulin. Sad, da li mi realno treba taj Ogtt, ili se i tu iz obicnih nalaza vide neki eventualni problemi... 😬🙄
👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
AMH 3,2, kariogrami uredni,
👨 38 g, oligozoospermia,
1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
2. 11/24 Vinogradska -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
3. 12/24 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
4. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
5. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 1🐣 -> X
6. Škvorc ⏳
rolica.forum@gmail.com
Mura ne mora to ništa značiti, a često su cure navodile baš bolne grudi kao simptom trudnoće ❤️
Slee napokon transfer, sretno 😘😘
Blondie sretno na druškanju 🥰🥰
👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
🧑 '82. sve ok
2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
2022. spontani u 7tt 💔
03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
“Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”
Rolica, neka ti je sretna relaksacija 😁🥰
Slee, sretnoo 🤞🥰
Blondie, sretno na druškanju 🤞🥰
--
Sretno svima 😘🫂
👱♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙
Blondie uživaj danas na ultrazvuku 🤗
Slee sretno na transferu i probaj se opustiti šta vise možeš🍀
👩🏻 34 👦🏻34, od 6/21, amh 6,52 pmol/L
10 i 11/22 - AIH 👎🏼
12/22 1Ivf KBC St, 4 js, 1 vraćen 👎🏼
5/23 2 ivf, KBC St, 7 js, 5 oplođenih, vraćena 2 (biokemijska)👎🏼, 1 blastica ❄️
7/23 Fet, trudnoća, srce stalo kucati u 9+6, spontani
12/23 3 ivf, Cito, 3 js, 2 oplođene i vracene, beta 0👎🏼
5/24 4 ivf, 3 js, 3 blastociste, 2 vracene👎🏼, 1 ❄️
7/24 FET 👎🏼
10/24 5 ivf, Repromed, 5 js, 3 opl, 1 morula👎🏼
Rolica, žuži, sanjuska hvala cure🥰
Sretno danas svima, slee da se mrva cvrsto primi🤩
👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
Rekla sam sama sebi da ovaj transfer neću osluškivati simptome i izluđivati se tih 10ak dana do bete. Jucer su me grudi baš pocele boljeti, točno kao u redovnom ciklusu pred mengu. Trebala bih dobiti otprilike 16.7., to je za 5 dana. Znam da je bilo žena koje su opisivala svoje simptome trudnoće poput onih u PMSu, ali ja sam danas 3dnt… Jucer kad sam počela osjećati grudi, 2dnt… Svjesna sam da je to prerano za ikakve simptome da je ovaj transfer bio uspješan. Ali eto ovo me samo spustilo, pripremam se u glavi da ću dočekati mengu idući tjedan 🙁
Hej draga, svi mi osluškujemo simptome, evo i ja a tek mi je 3. dan od transfera trodnevnog, ali ja želimmm simptome, mene nikad grudi ni ništa nije bolilo, a nije se niti upecalo ako ne računam biokemijsku... Zasad evo ništa i znam da je rano ali ja bi ipak... Mislim da su simptomi pozitivan znak..
Blondie sretno danas na uzv, javi kako je prošlo...
Slee naša, nadam se da će sve danas proći savršeno i da će ovaj biti dobitan..Sretno ti draga
40 ja👩❤️👨31muž
jajovodi ✂️ .; AMH 8, normosperma
1. postupak- clomifen ❌
2. postupak. prirodni- aspiracija negativno ❌
3. postupak- stanica prestala razvijati ❌
4. postupak- beta ❌
5. postupak Škvorc- beta ❌
6. postupak Beta+ poliklinika- ET ❌
FET 1 blastocista- biokemijska trudnoća 💔
7. postupak, Elonva, odustala od aspiracije.
8. Alea Fertility- ET ❌ 2 mj.25 FET - Beta - 1361, Beta 2 - 3176
Slee uskoro si pupo 💞 sretnooo 🍀
Blondie sretno i uživaj danas 🍀
Mura drzim 🤞🍀
Rolice sretno s nalazima 🤗
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Rekla sam sama sebi da ovaj transfer neću osluškivati simptome i izluđivati se tih 10ak dana do bete. Jucer su me grudi baš pocele boljeti, točno kao u redovnom ciklusu pred mengu. Trebala bih dobiti otprilike 16.7., to je za 5 dana. Znam da je bilo žena koje su opisivala svoje simptome trudnoće poput onih u PMSu, ali ja sam danas 3dnt… Jucer kad sam počela osjećati grudi, 2dnt… Svjesna sam da je to prerano za ikakve simptome da je ovaj transfer bio uspješan. Ali eto ovo me samo spustilo, pripremam se u glavi da ću dočekati mengu idući tjedan 🙁
Hej draga, svi mi osluškujemo simptome, evo i ja a tek mi je 3. dan od transfera trodnevnog, ali ja želimmm simptome, mene nikad grudi ni ništa nije bolilo, a nije se niti upecalo ako ne računam biokemijsku… Zasad evo ništa i znam da je rano ali ja bi ipak… Mislim da su simptomi pozitivan znak..Blondie sretno danas na uzv, javi kako je prošlo…
Slee naša, nadam se da će sve danas proći savršeno i da će ovaj biti dobitan..Sretno ti draga
Tinčice, volim tu pozitivnu energiju kojom 'zvuče' tvoje riječi :) Hvala t, želim da si u pravu. Samo što mi je ovo treći transfer i u prva dva (neuspješna) bolne grudi bile su znak da dolazi M.
Transfer sam imala 08.07. ponedjeljak. Kad je embriologinja išla provjeriti je li kateter prazan (je li blastica izašla), vratila se pa je rekla "Moramo ponovo. Ostala je na vanjskoj strani.". Dr je ponovila postupak i onda je bilo ok, kateter poslije prazan. Kasnije se malo nasalila da kad god joj se to dogodilo tijekom transfera, eto pogodilo se da su to bili uspjesni tranferi. Jos komentira s embriologinjom "tako su nam dosli Erik i Fran" (ne znam jesam tocno zapamtila imena). To mi je bilo simpaticno, kako pamti MPO bebe po imenima :)
U utorak sam bila na poslovnom putu. I na sastanku oko 10.30h osjetim probadanje nize desno - nije dugo trajalo (koju minutu), ali je bilo malo intenzivnije. Nakon toga je proslo i nista. I evo jucer osjetim krecu bolne grudi... Zelim vjerovati da je to 'simptom trudnoce', ali nije mi to realno. Prerano mi je da imam bas ikakav simptom, eto mozda osim tog probadanja sto je mozda nista, mozda nesto... Vidjet cemo iduci tjedan.
Sllee, pozitivne misli i neka bude dobitan!!
👩 37, sterilitet, oba neprohodna jajovoda, AMH 11
🧑 34, hyperspermia
Planiranje trudnoće od 01/2022
1. IVF 06/2023, Ovaleap 150, Orgalutran; 21.06. ET 1x morula,🐧🐧🐧🐧, beta 05.07. - neg
FET (07/2023) 1x blastica, beta 01.08. - neg
Histeroskopija (03/2024)
FET (07/2024) 1x blastica, beta 19.07. - neg
Slee i Blondie, sretni danas 🥰
Mura, držim fige da je to pozitivan znak🤞🙏
Svi nalazi uredni
Pokušavamo od 9.mj 2022.
Sortiraj odgovore
Najstariji