Tera sretno danas, čekamo lijepu betu ❤️❤️
👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
🧑 '82. sve ok
2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
2022. spontani u 7tt 💔
03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
“Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”
Kupanje u moru je dozvoljeno ako nisi otvorena, koliko ja znam.
Naravno pri tome neces ici na najnapucenije plaze gdje je plitko more, zatvorena vala i sl.
Ja gustam na moru svaki dan (sutra mi je 14tt), malo zaplivam, budem u hladu, nakon 18h i na suncu i odmah mijenjam kupaci.
Cure, vjezba li ikoja u trudnoci?
Razmisljam krenuti na vjezbe za trudnice ali tek od 9 mj, tada cu vec biti 22tt 😊
'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵
A da, bazene bi izbjegavala...
I inace se ne kupam na bazenima niti ih volim
'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵
Naravno pri tome neces ici na najnapucenije plaze gdje je plitko more, zatvorena vala i sl.
Ja gustam na moru svaki dan (sutra mi je 14tt), malo zaplivam, budem u hladu, nakon 18h i na suncu i odmah mijenjam kupaci.
Razmisljam krenuti na vjezbe za trudnice ali tek od 9 mj, tada cu vec biti 22tt😊
Ja idem od 9tt, uz dozvolu dr. Vježbe su slabijeg intenziteta i jedan na jedan, s obzirom da imam problema s kralježnicom (operacija diska + još nekoliko protruzija) vježbam s fizioterapeuticom koja je završila tečaj za vježbanje s trudnicama. Tako da svakako se konzultiraj prvo s dr. i savjetujem ti da si nađeš nekoga tko baš ima taj tečaj za vježbanje s trudnicama 💪🏼💪🏼💪🏼
👩🏼 - '94, PCOS, AMH 136.7 pmol/L (60.5 ng/mL), 👨🏽 - '93, normo
Pokušavamo od 5/2021. Od 12/2021 do 3/2023 Petrova - Letrozol
1/2023 - 8tt missed ab.Od 3/2023 Poliklinika IVF.
10/2023 - 1. IVF rekovelle+cetrotide+decapeptyl - 5 ❄️, blagi hiper.
26.1. FET 1BC, 7dnt +, beta 8dnt 104, beta 10dnt 313, beta 12dnt 809, 6+4 💗➡️ stiže dječak
Jutro cure, hvala svima❤️
Obavila sam pregled, kaže doktor da sve izgleda super, endometrij je već spreman, vodeći folikul je na 19 mm. Ovulacija bi trebala biti petak, subotu ili nedjelju, a tako sam i ja izračunala. Poslao me i izvaditi hormone lh, progesteron i estradiol jer će po njima najbolje znati kada je ovulacija. Sestra će mi se javiti nakon nalaza je li mi idući ultrazvuk četvrtak ili petak.
👩🏻 34 👦🏻34, od 6/21, amh 6,52 pmol/L
10 i 11/22 - AIH 👎🏼
12/22 1Ivf KBC St, 4 js, 1 vraćen 👎🏼
5/23 2 ivf, KBC St, 7 js, 5 oplođenih, vraćena 2 (biokemijska)👎🏼, 1 blastica ❄️
7/23 Fet, trudnoća, srce stalo kucati u 9+6, spontani
12/23 3 ivf, Cito, 3 js, 2 oplođene i vracene, beta 0👎🏼
5/24 4 ivf, 3 js, 3 blastociste, 2 vracene👎🏼, 1 ❄️
7/24 FET 👎🏼
10/24 5 ivf, Repromed, 5 js, 3 opl, 1 morula👎🏼
Razmisljam krenuti na vjezbe za trudnice ali tek od 9 mj, tada cu vec biti 22tt😊Ja idem od 9tt, uz dozvolu dr. Vježbe su slabijeg intenziteta i jedan na jedan, s obzirom da imam problema s kralježnicom (operacija diska + još nekoliko protruzija) vježbam s fizioterapeuticom koja je završila tečaj za vježbanje s trudnicama. Tako da svakako se konzultiraj prvo s dr. i savjetujem ti da si nađeš nekoga tko baš ima taj tečaj za vježbanje s trudnicama 💪🏼💪🏼💪🏼
Da da naravno, meni je dr isto dopustio.
S obzirom da nemam nikakvih problema od prije + trenirala sam prije tako da nisam totalni noob pa bi odabrala grupna vjezbanja.
U Splitu je to Klub trudnica a u Zagrebu sam dobila preporuku za Lanu Novota i I Vedranu Curkovic.Jesi ti mozda iz Zagreba? Gdje ti ides?Pratim Pandu Prenatal iz Karlovca i jako mi se svidaju, steta sto nisam nasla tako nesto u Zg
'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
Žuži, super..još malo pa si PUPO 🤞🥰
Tera, čekamo tvoju veliku betu 🤞🥰
Tinčica, navijamo za mrvicu 🤞🥰
Sretno svima 🫂😘
👱♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙
Tera, sretno!
Žuži da ide sve po plan.
Tinčica, držim fige za drugu mrvu.
Meni je danas 5.dan od fet-a, test bijeli kao snijeg. Znam da je možda prerano, ali trenutno imam osjećaj da ću prije dobiti na lotu (kojeg ne igram) nego ikad vidjeti pozitivan test.
Svi nalazi uredni
Pokušavamo od 9.mj 2022.
Tera,sretno!
Žuži da ide sve po plan.
Tinčica, držim fige za drugu mrvu.
Meni je danas 5.dan od fet-a, test bijeli kao snijeg. Znam da je možda prerano, ali trenutno imam osjećaj da ću prije dobiti na lotu (kojeg ne igram) nego ikad vidjeti pozitivan test.
Draga Giselle mislim da je rano još , čekamo još i sretno...
Evo javio mi je embriolog da druga mrvica ide u smrzavanje, baš sam sretna, kaže da izgleda super...
39 ja👩❤️👨30 muž
jajovodi ✂️ .; Rh imunisatio, AMH 8, normosperma
1. postupak- clomifen ❌
2. postupak. prirodni- aspiracija negativno ❌
3. postupak- stanica prestala razvijati ❌
4. postupak- beta ❌
5. postupak Škvorc- beta ❌
6. postupak Beta+ poliklinika- ET ❌
FET 1 blastocista- biokemijska trudnoća 💔
7. postupak, Elonva, odustala od aspiracije.
8. Alea Fertility- 2 js, Et, 1 smrzlić vesnaa1985@gmail.com
Razmisljam krenuti na vjezbe za trudnice ali tek od 9 mj, tada cu vec biti 22tt😊Ja idem od 9tt, uz dozvolu dr. Vježbe su slabijeg intenziteta i jedan na jedan, s obzirom da imam problema s kralježnicom (operacija diska + još nekoliko protruzija) vježbam s fizioterapeuticom koja je završila tečaj za vježbanje s trudnicama. Tako da svakako se konzultiraj prvo s dr. i savjetujem ti da si nađeš nekoga tko baš ima taj tečaj za vježbanje s trudnicama 💪🏼💪🏼💪🏼Da da naravno, meni je dr isto dopustio.
S obzirom da nemam nikakvih problema od prije + trenirala sam prije tako da nisam totalni noob pa bi odabrala grupna vjezbanja.
U Splitu je to Klub trudnica a u Zagrebu sam dobila preporuku za Lanu Novota i I Vedranu Curkovic.Jesi ti mozda iz Zagreba? Gdje ti ides?Pratim Pandu Prenatal iz Karlovca i jako mi se svidaju, steta sto nisam nasla tako nesto u Zg
Ja sam u ZGu, ali istočna strana (Sesvete), tako da tamo idem - Fiziotonus se zove, ali rade isključivo individualno s trudnicama, a meni je to odgovaralo zbog leđa. Čula sam I ja da hvale ove koje si napisala, ma mislim da nećeš fulati 💪🏼💪🏼Tinčica, odlične vijesti! Baš mi je drago za drugu mrvicu ❤️❤️❤️❤️
👩🏼 - '94, PCOS, AMH 136.7 pmol/L (60.5 ng/mL), 👨🏽 - '93, normo
Pokušavamo od 5/2021. Od 12/2021 do 3/2023 Petrova - Letrozol
1/2023 - 8tt missed ab.Od 3/2023 Poliklinika IVF.
10/2023 - 1. IVF rekovelle+cetrotide+decapeptyl - 5 ❄️, blagi hiper.
26.1. FET 1BC, 7dnt +, beta 8dnt 104, beta 10dnt 313, beta 12dnt 809, 6+4 💗➡️ stiže dječak
Sortiraj odgovore
Najstariji