Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tera_
    09. Srpanj 2024. 12:32

Sanjuska sretnoo🙂
    Razumna ja isto kao da vidim nrku sjenu crte,sretno🙂
    Ptbt cestitam na djecaku😍

👩32g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
    👨32g, oligoasthenozoospermia
    Kbc St
    1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
    FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
    2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
    FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
    FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵

angel eyes
    09. Srpanj 2024. 12:39

Razumna iskreno se nadam da će ovaj put ipak biti sa sretnim ishodom 🙏🙏
    Bikmik uživaj maksimalno, baš mi je drago ❤️❤️

👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
    🧑 '82. sve ok
    2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
    2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
    2022. spontani u 7tt 💔
    03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
    05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
    08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
    “Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”

Pebbles Flintstones
    09. Srpanj 2024. 12:56

Wildflower bas mi je drago da je sve dobro i da je jos jedan pisulinac 😄🩵💪🏼 bit ce muske ekipe ode dosta
     … 
    Marisha evo gura se, cekam uzv u cetvrtak ko ozebli sunce 😅 jer ovako kao nista “ne znam” pa me opere nervoza neka tu i tamo … ali inace sve super, bez mucnina, bez ikakvih promjena 💪🏼 i meni se cini da je vise muskica nego curica 🫣

👩🏼‍💼🧑🏼‍💼 ‘90
    01/2023 - vanmatericna (prirodno)
    2 x IVF (kbc split)✖️bez oplodnje
    3. IVF (cito) 🤍

Leona89
    09. Srpanj 2024. 13:53

Pbtab ja te se sjećam dok sam čitala temu iz sjene☺️jako mi je drago zbog tebe i čestitam od ❤️ na pišulincu - prekrasan je💙🩵😍 uživajte i mazite se i ljubite puno, brz oporavak želim♥️♥️♥️😘☺️
    BikMik uživaj danas na druškanju❤️😘☺️
    Sanjushka sretno, da nam se javiš sa lijepim vijestima ♥️♥️♥️😘☺️🍀🤞🏻
    Mura sretno i nek se mrva čvrsto primi 🍀 ♥️ 😘
    Razumna dosta je loša slika i nekako je daleko testić, teško mi je išta vidjeti, držim 🤞🏻 da bude sve ok♥️😘
    BikMik drago mi je da je bilo lijepo na druškanju i da je sve u redu, neka se tako i nastavi ♥️♥️😘
    Pebbles jel ti ovo drugi UZV od početka trudnoće? Koliko si ih imala do sad? Drago mi je da si super, neka tako i ostane. Sretno u četvrtak 🍀❤️😘

💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
    🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
    Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣

tinčica1703
    09. Srpanj 2024. 14:05

Cure, googlam svugdje umjesto da odmah pitam tu pa kraj priče:
    Terapija mi je : Decortin (to znam čemu služi, jasno mi je), Andol 100, Estroferm 2x na dan (zar on ne ide samo kod smrzlića inače, čemu on služi), Cyclogest 400 mg 2 x na dan, uz to imam prolutex svaki dan.. 
    Pitala sam ga za heparinske inekcije, kaže da to ipak nema potrebe, čitam da neke žene imaju i Duphastone?!
    Može neka ženica objasnit osim Decortina, Cyclogesta, Andola i Prolutexa ovo ostalo ..
    Estroferm i Duphastone zašto nekom daju nakon ET?

39 ja👩‍❤️‍👨30 muž
    jajovodi ✂️ .; Rh imunisatio, AMH 8, normosperma
    1. postupak- clomifen ❌
    2. postupak. prirodni- aspiracija negativno ❌
    3. postupak- stanica prestala razvijati ❌
    4. postupak- beta ❌
    5. postupak Škvorc- beta ❌
    6. postupak Beta+ poliklinika- ET ❌
    FET 1 blastocista- biokemijska trudnoća 💔
    7. postupak, Elonva, odustala od aspiracije.
    8. Alea Fertility- 2 js, Et, 1 smrzlić vesnaa1985@gmail.com

Dodo87
    09. Srpanj 2024. 14:09

Pozdrav kraljice moje, evo i ja se javljam da sam živa  Spremam se za svadbe, dječje rođendane, more, godišnji, sve skupaaa i sve odjednom.. nema me do 9. mj. i nadam se da će to utjecati pozitivno na moju psihu i da je jesen moja, wooo hooo 
    Pripremam se i za svoje pretrage (sve je konačno riješeno), moram obaviti i neki MR (nevezano uz zatrudnjivanje).
    Sljedeći tjedan imam TORCH, cijepljenje za vod. kozice, 
    Vidjela sam da ima puno lijepih vijesti, već znamo i dočekujemo li na forumu curice ili dečkiće, predivno 
    Tinčice, sretno, držim fige da ovo bude najsjajnija forumska priča 
    Razumna, držim fige za test i za betu 
    Korni i PBTAB, uspjela sam škicati forum taman toliko da uhvatim sličice bebonja.. pa Booože dragi, kaj je to, preslatki i predivni su, čestitam, uživajteee, još malo i bit će mali hahari kojima je svaka druga 'NE', haha i pred kojima ćete dobro paziti što pričate i što obećajete  i da, ne možete ih previše razmaziti, uživajte u svakoj sekundi 
    Trudnice moje, nadam se da ste dobro i da uspijevate preživljavati po ovim vrućinama..
    Netko me pitao kod kojeg sam dr u IVF-u, kod divnog dr. Maričića kojeg ne mogu dovoljno nahvaliti 
    HPoison, poslala sam ti mail po dogovoru, ali možda ti je otišao u spam kao meni od Wildflower 
    Histeroskopija - ja sam isto dobila preporuku za pretragu, ali ću raditi u IVF-u kod dr. M, već je dogovoreno, nekako mi je to najsigurnije.. piše mi javiti se 21. d.c. prije IVF-a

👩1987, AMH 2.7 pmol/l, histero✅️, kariogrami✅️, MTHFR homoz., PAI1 heteroz.
    🧔‍♂️1987 sve OK
    1. IVF 2020. ET PETROVA - trudnoća od prve, curica💜
    2. FET 2023., beta ⛔️
    3. FET 2023., prokrvarila prije bete⛔️
    4. ET 2024. IVF klinika, missed ab u 8tt. 💔
    5. ET 2024. IVF klinika, beta⛔️
    6. ET 2024. Alea fertility ⛔️
    dodo87.forum@gmail.com

sanjushka
    09. Srpanj 2024. 14:12

Hvala cure na navijanju ali ipak ništa. 
    Cista je još tu. Malo se smanjila ali i dalje je prevelika za u postupak tako da mi radimo pauzu do rujna. Ostajem na tabletama i to je to. 
    Mislim da će mi i dobro doć malo odmora od stalnog razmišljanja šta ćemo i kad ćemo.. A uostalom proletit će mi tih mjesec i pol začas.. 
    Ja ne znam ali ja iz te ordinacije svaki put izlazim dobre volje bez obzira što ni jednom do sad nisu bile dobre vijesti.. 🤣🙈 Baš su mi divni.. 🥰
    Rekao mi je da dođem još za dva tjedna na kontrolu prije nego odu na godišnji da vidimo ako se smanjuje pa ću ići da baci oko, ionako sam free.. 

👩🏼 36, endometrioza, AMH 0.44µg/L
    🧔‍♂️ 32, sve ok
    ✴️KBC Rijeka
    1. 2020. stim, ❄️ 1js zbog endo
    2. 4/23 stim IVF, 2js + 1 odmrznuta, 2 oplođ, ET 1js, ➖
    3. 9/23 prir. IVF ➡️ 1js ❌ nije oplođena
    4. 10/23 prir. IVF ➡️ 1js ✅, ➖
    ✴️Beta+
    5. 2/24 stim IVF ➡️ 2js, 1 oplođ, ET 2d zametak, 13dnt β 403, 15dnt 730, 18dnt 2364, 20dnt 3428, BO💔
    ✴️Repromed
    6. 6/24 stim IVF ✖️
    7. 9/24 stim IVF, 4js, 3 oplođ, ET 1 bc, 0❄️, β 11dnt 1021, 13dnt 2733, 💔 Miss Ab
    8. ⏳
    s88.forum@gmail.com

Giselle
    09. Srpanj 2024. 14:15

sanjushka

Hvala cure na navijanju ali ipak ništa.
    Cista je još tu. Malo se smanjila ali i dalje je prevelika za u postupak tako da mi radimo pauzu do rujna. Ostajem na tabletama i to je to.
    Mislim da će mi i dobro doć malo odmora od stalnog razmišljanja šta ćemo i kad ćemo.. A uostalom proletit će mi tih mjesec i pol začas..
    Ja ne znam ali ja iz te ordinacije svaki put izlazim dobre volje bez obzira što ni jednom do sad nisu bile dobre vijesti.. 🤣🙈 Baš su mi divni.. 🥰
    Rekao mi je da dođem još za dva tjedna na kontrolu prije nego odu na godišnji da vidimo ako se smanjuje pa ću ići da baci oko, ionako sam free..

Žao mi je. 😔 Ali lijepo onda napuni baterije za jesen🤞🙏🫶

Svi nalazi uredni
    Pokušavamo od 9.mj 2022.

Slee
    09. Srpanj 2024. 14:16

Pbtab predivaaan je djecak! Bas mi je lijepo kad se jave mamice ❤️❤️
    BikMik odlicne vijestiii, drago mi je da si uzivala na druzenju i da je migrena prestala! 
    Sanjushka sretnooo i javi sve! 
    Mura sretnoooo i pratimo se! 
    Razumna ja vidim neku sjenicu! Koji je dnt?

Ja primam cyclogest samo jednu na dan, pretpostavljam da tako malo jer smo isli s mojom ovulacijom pa ga proizvodim i sama, al svejedno planiram pitati da mi uvedu u prolutex

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🌀5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🪄🌈

Slee
    09. Srpanj 2024. 14:17

Sanjshka zao mi je! Ali to sto kazes, proletit ce za cas! 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🌀5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🪄🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.