Potpomognuta oplodnja vol. 9

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Simbalija

Broj poruka: 1314

Prijavi adminu

leona81

Simbalija

Oh cure drage čestitam na tako lijepim vijestima i sretno svima da bude! ❤️Ima li netko kakvih vijesti kada će IVF u Ri proraditi?
    Frendica je bila u petak na dogovoru za FET, mislim da nece tako brzo.. a i iskreno se nadam da nikad ni nece dobiti licencu. nakon svega sto si prosla dobro namjerni savjet da probas ili polikliniku Miu zvati, cini mi se da ce raditi i preko hzzo ili zg.
    Kruskica i Bebolina cestitke od ❤️. Ostale cure sretno☺️

Hvala ti na odgovoru, moje trudnoće su spontane, nisam još bila na IVFu, čekam prvi. Bila sam kod endokrinologa pa je rekao da je čuo da kreću za mjesec dana, ali nitko drugi nema tu informaciju, a i tada su svi na GO. 

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading.......

tinčica1703

Broj poruka: 402

Prijavi adminu

Giselle sretno danas na transferu, a ja se javim poslije punkcije, ❤️❤️
    Ako čitaju ovo i dr ja ovim putem šaljem sarkastične pozdrave u Betu + dogotovio Dr D. Zbog Vas su cure skupljale novce. Eto toliko 😏

39 ja👩‍❤️‍👨30 muž
    jajovodi ✂️ .; Rh imunisatio, AMH 8, normosperma
    1. postupak- clomifen ❌
    2. postupak. prirodni- aspiracija negativno ❌
    3. postupak- stanica prestala razvijati ❌
    4. postupak- beta ❌
    5. postupak Škvorc- beta ❌
    6. postupak Beta+ poliklinika- ET ❌
    FET 1 blastocista- biokemijska trudnoća 💔
    7. postupak, Elonva, odustala od aspiracije.
    8. Alea Fertility- 2 js, Et, 1 smrzlić vesnaa1985@gmail.com

Lunolina

Broj poruka: 1575

Prijavi adminu

Cokoladice, vadila sam krv 11.6. i jucer su mi stigli nalazi, a rekli su mi na vadjenju da se ceka 5 dana. Za igg i igm mislim da si dobro shvatila. Tako nekako je i meni chat gpt jucer objasnio😬
    Slee tebi je dr.R rekao da uzimas heparin?
    Bebolina dr. R je meni spomenuo uz to dvoje i jos nesto, ali kako sam ja bila u svom filmu i taj problem nemamo onda ga nisam ni zapamtila 😬
    Meni se prije svega svidio njegov komentar da on ne vidi zasto ja ne mogu ostati trudna i da bi to trebalo ici prirodno, da kod njega ne dolaze jednostavni slucajevi kao ja i da mi on predlaze da ispucam jos barem jedan slucaj preko hzzo-a pa ako ne uspijem da onda dodjem kod njega. Svidja mi se taj pristup gdje ne trci za novcima i ne uzima pacijente posto poto. 
    Objasnio mi je neke stvari koje mi nitko do sad nije spomenuo.
    Leona hvala ti. Moja gin mi je jucer napisala da mi je aspirin dovoljan, ali cu ja svejedno prije stimulacije traziti heparin. Citala sam da kod Pai-1 4g/4g endometrij nije receptivan jer ima
    Giselle sretno! Da se mrva kao mali krpelj primi i ne pusta😄
    Tincice sretno! Javi kako je proslo, drzim paceve da budu lijepe, zrele stanice i da se sve oplode🥰
    .
    >AKUPUNKTURA< cure, samo da se pohvalim, nakon stimulacije su mi se zbrljali ciklusi (ocekivano, jel) i zadnjih par dolazaka na akupunkturu smo dodali i tocke za regulaciju ciklusa i danas mi je vec 27. dan ciklusa (nisam trudna), a za usporedbu - inace su mi ciklusi 23-24 dana, a prosli put je kuja dosla vec nakon 17 dana.🙊

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

Čokoladica 🍀

Broj poruka: 621

Prijavi adminu

Lunolina

Cokoladice, vadila sam krv 11.6. i jucer su mi stigli nalazi, a rekli su mi na vadjenju da se ceka 5 dana. Za igg i igm mislim da si dobro shvatila. Tako nekako je i meni chat gpt jucer objasnio😬
    Sleetebi je dr.R rekao da uzimas heparin?
    Bebolinadr. R je meni spomenuo uz to dvoje i jos nesto, ali kako sam ja bila u svom filmu i taj problem nemamo onda ga nisam ni zapamtila 😬
    Meni se prije svega svidio njegov komentar da on ne vidi zasto ja ne mogu ostati trudna i da bi to trebalo ici prirodno, da kod njega ne dolaze jednostavni slucajevi kao ja i da mi on predlaze da ispucam jos barem jedan slucaj preko hzzo-a pa ako ne uspijem da onda dodjem kod njega. Svidja mi se taj pristup gdje ne trci za novcima i ne uzima pacijente posto poto.
    Objasnio mi je neke stvari koje mi nitko do sad nije spomenuo.
    Leonahvala ti. Moja gin mi je jucer napisala da mi je aspirin dovoljan, ali cu ja svejedno prije stimulacije traziti heparin. Citala sam da kod Pai-1 4g/4g endometrij nije receptivan jer ima
    Giselle sretno! Da se mrva kao mali krpelj primi i ne pusta😄
    Tincice sretno! Javi kako je proslo, drzim paceve da budu lijepe, zrele stanice i da se sve oplode🥰
    .
    &gt;AKUPUNKTURA&lt; cure, samo da se pohvalim, nakon stimulacije su mi se zbrljali ciklusi (ocekivano, jel) i zadnjih par dolazaka na akupunkturu smo dodali i tocke za regulaciju ciklusa i danas mi je vec 27. dan ciklusa (nisam trudna), a za usporedbu - inace su mi ciklusi 23-24 dana, a prosli put je kuja dosla vec nakon 17 dana.🙊

Pa super, znaci manje od mjesec dana. meni su rekli 6 tjedana da se ceka 🤣 jesi isto vadila u vinogradskoj ako sam dobro zapamtila?

👱‍♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨‍🦳 normo
    ~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
    ~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
    ~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
    ~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
    Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
    ~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷

Lunolina

Broj poruka: 1575

Prijavi adminu

Cokoladice da da, u Vinogradskoj ☺️ dakle 3 i pol tjedna. Mislim da oni kazu vise da se ograde. Meni su rekli i za hormone da se ceka 3 dana, a dobila sam ih za par sati☺️

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

Saniii

Broj poruka: 1136

Prijavi adminu

Bebolina baš mi je drago za pozitivne bete i što je krenulo dobro ,nek tako i nastavi 🙏❤️. Testici su mrak 🤩.
    Hypnoticpoison čestitke na curki ❤️
    Pabbles tebi na dečkiću 💙, kritični tjedni su iza vas i sad se možete opustiti i uživati ❤️.
    Slee pomalo ti zavidim na školskom ciklusu 🤭, moj je bio nikakav kao i M koja je stigla na 35dc 🙄, dobro da nismo isli u FET jer bi se bezveze izmucila sa UZVima a transfera ocito nebi ni bilo.
     Inače stoperica je tu da osigura O nakon 36h, ali ako je tvoja O krenula štoperica tu ne može nista, ovulacija će nastupiti kako i ide i dan O je nulti dan tako da nije bitno kad u danu je bila O, tj par sati gore/dole ne igra ulogu ni za stopericu. U školskom ciklusu je i nepotrebna ali drR je perfekcionist i ne želi ništa prepustiti slučaju.
    Sanjuska a jest te krenulo , nadam se da su to samo sitne prepreke do konačnog uspjeha 💪. Da uspijete ovaj ciklus sve odraditi 🙏
    Wildflower vezano za drR i forume, a po čemu si zaključila da je to bilo skoro i da je baš aktivna članica nešto "odala" ? Nas čita desetke drugih lavica koje su tamo u postupku, ja znam barem dvije i mogao je to biti bilo tko 🤭. Inače drR je čitao i bio aktivan član Rodinog foruma na nekim topicima sa punim imenom i prezimenom i jako je čest gost na Rodinim zoom druzenjima pa kad spomene forume moguće da se odnosi na sve općenito 😏. I na ovom topicu je davno pisao jedan dr iz St, tog se sigurno sjećaju starije curke, evo Bebolina se sjeca ..
    A zapravo koliko sam ja uspjela shvatiti iz razgovora s njima svi doktori su upućeni na postojanje foruma, i državni i privatni što ne znači da nas čitaju nego čuju od nas pacijentica jer im dolazimo sa raznoraznim idejama koje smo pokupile bas sa foruma🤭. 
    Lunolina najpametnije ti je naručiti se kod hematologa po mišljenje i preporuku nmh,brzo se dobije termin, jer mpo dr nisu toliko skloni propisivanju heparina. 
    Ja sam isto pai homozigot a zapravo sve te mutacije pojedinacno nisu toliko klinicki značajne ali u kombinaciji sa jos nekim mutiranim genom mogu povecati rizik za stvaranje krvnih ugrušaka u trudnoći koja je hiperkoagulabilno stanje sama po sebi. Neki dr daju heparin od transfera a neki od potvrđenih otkucaja srca..
    Kawa nek sve opstanu do kraja 🤞.
     Cokoladica, da, igG su antitijela i znači da je nešto preboljeno.
    Tincica sretno 🤞
    Sretno svima 🤞🤞

🙋‍♂️1982 normo
    🙋‍♀️1988 2020 jajovodi ✂️ amh 18, pai 4g/4g, mthfr
    1.Ivf Petrova 07/20 10js ET 1bc❌️
    2.Ivf 01/21 13js ET 2bc❌️
    FET 03/21 2bc❌️
    3.Ivf 06/21 14js ET 1bc❌️
    FET 01/22 1bc beta 9dnt 55, 131, 66 biokemijska❌️
    4.Ivf Skvorc 06/22 13js ET 2 trod 8st❌️
    FET 12/22 2bc ❌️
    5.IVF prirodni 02/23 ET 1trod 8st ❌️
    6.IVF 05/23 Alea fertility 7js 2bc
    FET 06/23 ❌️
    FET 09/23❌️
    7.Ivf 05/24 Repromed 9js 3bc Et 1bc❌️
    Fet 11/24 ❌️
    Fet 12/24 ❌️

wildflower

Broj poruka: 784

Prijavi adminu

Sani zakljucila sam po njegovom komentaru, koji necu sad tu pisati :)
    I znam da je bio clan Rodinog foruma jer sam citala neke njegove postove i takoder je spomenuo i Rodin forum :)
    I mislim da je on tek nedavno saznao za ovaj forum.
    Ugl nebitno, iz kurtoazije sam pitala. Sta ste se sve nabrijale🤣🤣
    Giselle, sretno🤞🏻🤞🏻
    Ostale cure takoder sretno🤞🏻🤞🏻

'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
    '86, oligozoospermia
    Repromed:
    2mj/2024 - 1. AIH ❌
    4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵

Sage

Broj poruka: 80

Prijavi adminu

Leli91

Sage

Kruškica, Bebolinačestitam od ❤️Ja se javljam nakon konzultacija s dr. V koji mi je rekao da da Petrova radi on bi meni već bio napravio prirodni IVF. Tako da je njegov prijedlog da u rujnu krenem u prirodni postupak s Letrozolom. Zaboravila sam ga pitati zašto više naginje prirodnom, a prema svemu što sam pročitala ovdje čini mi se da je simulirani ipak opcija koja daje više mogućnosti. S obzirom da sam nova u ovome voljela bih otići na još jedne konzultacije kod nekoga, ali ne znam bi li privatno ili preko HZZO-a. Znate li možda koliko se trenutno čeka na listu za lijekove preko HZZO-a?
    Ja ne znam za Petrovu i ostale državne bolnice, ali znam da Betaplus isto radi preko hzzo i upisuju već za kolovoz i rujan pacijentice. Tako da eto i to ti je opcija eventualno za otići na konzultacije. S tim da se kod njih konzultacije plaćaju, a u postupak možeš preko hzzo

Puno ti hvala, naručila sam se za konzulatacije za idući tjedan pa ćemo vidjeti. Koliko sam čitala ovdje dosta cura je zadovoljno u Beti. Ja sam zaboravila pitati doktora zašto preferira prirodni IVF za moj slučaj tako da je to dio koji me malo muči, ne znam bi li bilo pametnije kad sam već u tome odraditi stimulaciju pa pokušati dobiti što više 🥚. 

👩 28 (AMH 22,5 pmol/L); 👨28 (10/24 normo)
    2023 prirodne trudnoće - 2x biokemijska; vanmaternična (jajovod ✂️)
    dr. V + Repromed
    9/24 prirodni IVF (neg aspiracija)
    10/24 stim IVF (Gonal+Pergoveris+Cetrotide); 11🥚, 8 oplodenih; 2 ❄️(freeze all)

Sunny_🐣

Broj poruka: 2088

Prijavi adminu

Lunolina ako imaš protrombin faktor II to je indikacija za heparin. I ja ga imam heterozigot protrombin faktor II i hematolog i dr R su me od pozitivne bete odmah stavili na heparin. Sad u 2. postupku mi je dr R uveo heparin i par dana prije aspiracije pa sve do menge jer je po njemu aspiracija jako kritična za ovaj faktor. Svakako se naruči kod hematologa prije idućeg postupka pa imaš sve nalaze spremne pa ćeš heparin moć uzimati preko hzzoa.
    Slee sretnooooo :) i ja ih obožavam i baš volim taj stav dr R koji ti pokušava uštedit novce iako je privatnik ❤️
    Razumna lavice ❤️
    Borilice ne stignem redovno pratit pa neću nabrajati, ali želim vam svima sreću u postupcima i uredne i zdrave trudnoće ❤️ napunite baterije preko ljeta pa u nove pobjede ❤️

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    FET 1 🐧 🔄
    sunnysparkle7@gmail.com

Žuži

Broj poruka: 324

Prijavi adminu

Giselle hvala ti na odgovoru, sad i s ovim Saninim objašnjenjem mi je jasnije. Ja sam imala jedan prirodni fet, mislim da ćemo i sad ići tako jer su u mene bas školski ciklusi i ovulacije. Sretno danas na fetu🍀🍀🍀
    Tincice sretno! 🥰

👩🏻 34 👦🏻34, od 6/21, amh 6,52 pmol/L
    10 i 11/22 - AIH 👎🏼
    12/22 1Ivf KBC St, 4 js, 1 vraćen 👎🏼
    5/23 2 ivf, KBC St, 7 js, 5 oplođenih, vraćena 2 (biokemijska)👎🏼, 1 blastica ❄️
    7/23 Fet, trudnoća, srce stalo kucati u 9+6, spontani
    12/23 3 ivf, Cito, 3 js, 2 oplođene i vracene, beta 0👎🏼
    5/24 4 ivf, 3 js, 3 blastociste, 2 vracene👎🏼, 1 ❄️
    7/24 FET 👎🏼
    10/24 5 ivf, Repromed, 5 js, 3 opl, 1 morula👎🏼

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.