Bebolina čestitaaaam 🥳🥳
U većini klinika računaju od dana aspiracije + 2 tjedna..
Kruškica čestitam i tebi 🥰 Želim vam uredne i dosadne trudnoće 🥰❤️
Tera naravno.. 😊❤️
Wildflower hahaha 🤣🤣 ja nisam, iako mi je on na predzadnjem pregledu nešto bio spomenuo forum, u kontekstu da ne vjerujem svemu što pročitam ali smo samo prešli preko toga i nastavili priču o drugim temama..
👩🏼 36, endometrioza, AMH 0.44µg/L
🧔♂️ 32, sve ok
✴️KBC Rijeka
1. 2020. stim, ❄️ 1js zbog endo
2. 4/23 stim IVF, 2js + 1 odmrznuta, 2 oplođ, ET 1js, ➖
3. 9/23 prir. IVF ➡️ 1js ❌ nije oplođena
4. 10/23 prir. IVF ➡️ 1js ✅, ➖
✴️Beta+
5. 2/24 stim IVF ➡️ 2js, 1 oplođ, ET 2d zametak, 13dnt β 403, 15dnt 730, 18dnt 2364, 20dnt 3428, BO💔
✴️Repromed
6. 6/24 stim IVF ✖️
7. 9/24 stim IVF, 4js, 3 oplođ, ET 1 bc, 0❄️, β 11dnt 1021, 13dnt 2733, 💔 Miss Ab
8. ⏳
s88.forum@gmail.com
Kruškica, Bebolina čestitam od ❤️Ja se javljam nakon konzultacija s dr. V koji mi je rekao da da Petrova radi on bi meni već bio napravio prirodni IVF. Tako da je njegov prijedlog da u rujnu krenem u prirodni postupak s Letrozolom. Zaboravila sam ga pitati zašto više naginje prirodnom, a prema svemu što sam pročitala ovdje čini mi se da je simulirani ipak opcija koja daje više mogućnosti. S obzirom da sam nova u ovome voljela bih otići na još jedne konzultacije kod nekoga, ali ne znam bi li privatno ili preko HZZO-a. Znate li možda koliko se trenutno čeka na listu za lijekove preko HZZO-a?
👩 28 (AMH 22,5 pmol/L); 👨28 (10/24 normo)
2023 prirodne trudnoće - 2x biokemijska; vanmaternična (jajovod ✂️)
dr. V + Repromed
9/24 prirodni IVF (neg aspiracija)
10/24 stim IVF (Gonal+Pergoveris+Cetrotide); 11🥚, 8 oplodenih; 2 ❄️(freeze all)
Kruškica, Bebolinačestitam od ❤️Ja se javljam nakon konzultacija s dr. V koji mi je rekao da da Petrova radi on bi meni već bio napravio prirodni IVF. Tako da je njegov prijedlog da u rujnu krenem u prirodni postupak s Letrozolom. Zaboravila sam ga pitati zašto više naginje prirodnom, a prema svemu što sam pročitala ovdje čini mi se da je simulirani ipak opcija koja daje više mogućnosti. S obzirom da sam nova u ovome voljela bih otići na još jedne konzultacije kod nekoga, ali ne znam bi li privatno ili preko HZZO-a. Znate li možda koliko se trenutno čeka na listu za lijekove preko HZZO-a?
Ja ne znam za Petrovu i ostale državne bolnice, ali znam da Betaplus isto radi preko hzzo i upisuju već za kolovoz i rujan pacijentice. Tako da eto i to ti je opcija eventualno za otići na konzultacije. S tim da se kod njih konzultacije plaćaju, a u postupak možeš preko hzzo
Al’ ja sam krenuo tamo gdje zelim
i tamo gdje zelim cu sigurno doc
Ja - '91 AMH 13pmol, mm '92- crypto-azoo
2 postupka, 5 transfera, rođena naša sreća ❤️
U konzultacijama za drugu bebu
lelicaa91@gmail.com
Kruskica i Bebolina cestitam na odlicnom duplanju!
Lunolina ti si svakako kandidat za heparin u trudnoci, nista strasno, ja sam ga isto cijelu trudnocu koristila.
—
Evo mene s pregleda, sve je super kaze R, folikul je na 17, navecer ide stoperica i sanjushka zapisi me za iduci cetvrtak fet! Wooohooo!
Dobila sam ovitrelle i od subote cyclogest. Treba li cyclo biti u frizideru?
I da, od uzbudjenja nisam pitala za endometrij, sad gledam sliku s ultrazvuka, je ovo znaci da je 10? https://ibb.co/2dhZ1kz
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🌀5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🪄🌈
A sto se tice doktora R i foruma, mislim da covjek stvarno nema bas vremena za iscitavanje foruma, a ni sestre isto, moguce da je netko rekao pa isao samo iz znatizelje baciti oko. U svakom slucaju, ako ovo citaju evo saljem puno pozdrava, obozavam vas 😂❤️
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🌀5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🪄🌈
Rolice, Slee hvala vam ❤️ pikanje s heparinom ne zvuci strasno. U stimulaciji sam se ufurala u pikice🙈
.
Sto se tice dr.R i meni je spomenuo forum, ali u sali i rekao je kako se po forumu proculo da je dobar za - e sad sam zaboravila za sto 😅
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Bebolina, super..čestitam 🥳🥳 vadiš još ili si dobila termin za uzv? 🥰
Kruškica, čestitam i tebi 🥳🥰
Slee, super..sretno 🤞🥰
👱♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙
Slee sretno danas na ultrazvuku❤️
Bebolina cekamo drugu betu da razvali 🥳
Kawasuper rezultat, ne sumnjam da će biti uspješno 🥰
Tincice drago mi je da si bolje i pozitivnija, tako treba 💪🏼💪🏼
Cure imam pitanje, ako znate. O čemu ovisi hoće li se u fetu dobiti štoperica? Vidim sad da Slee piše kako će dobiti štopericu, a ja u svom nisam dobila ništa? Zašto se uopće daje tada? Isto mi nije bas jasno kako je Gisele već prošli tjedan saznala da će joj fet biti u petak. Ja sam razumila da se gleda ovulacija i embrij vrati peti dan od tada odnosno onaj dan koliko je star.🤔🤔
Kruskica i Bebolina čestitam vam🥰
Tinčica, samo hrabro i pozitivno ❤️
Wildflower, ja mu nisam rekla za forum, ali mi je rekao na zadnjem pregledu da se svašta piše po internetu 🤣 Ali nisam to povezala s forumom dok ti nisi rekla.
Žuži, što se tiče feta, ja sam znala jer mi je doktor na zadnjem pregledu rekao da je sve super, da u nedjelju uzmem štopericu i onda 5 dana od štoperice je transfer, a to je u petak. Nemam pojma, to mi je prvi fet, pa ne znam kako još može biti i kako druge klinike rade.
Svi nalazi uredni
Pokušavamo od 9.mj 2022.
1.ivf 4/24 neuspješan,
7/24 FET neuspješan
4❄️
Lunolina koliko dugo si cekala nalaze trombofilije?
Ako mi netko zna reci: svi nalazi za torch su mi IgM negativni, a neki su IgG pozitivni. Ako sam dobro istrazila to znaci da nema trenutno nikakve infekcije (IgM), ali je nesto preboljeno ili cijepljeno (IgG).
Jesam dobro skuzila? 🤔🫣
👱♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨🦳 normo
~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji