Potpomognuta oplodnja vol. 9

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

tera_

Broj poruka: 1575

Prijavi adminu

Žuži

Slee sretno danas na ultrazvuku❤️
    Bebolina cekamo drugu betu da razvali 🥳
    Kawasuper rezultat, ne sumnjam da će biti uspješno 🥰
    Tincice drago mi je da si bolje i pozitivnija, tako treba 💪🏼💪🏼
    Cure imam pitanje, ako znate. O čemu ovisi hoće li se u fetu dobiti štoperica? Vidim sad da Slee piše kako će dobiti štopericu, a ja u svom nisam dobila ništa? Zašto se uopće daje tada? Isto mi nije bas jasno kako je Gisele već prošli tjedan saznala da će joj fet biti u petak. Ja sam razumila da se gleda ovulacija i embrij vrati peti dan od tada odnosno onaj dan koliko je star.🤔🤔

Ako je endo dosao do dobrog stanja daje se stoperica, ja sam u jednom fetu dobila stopericu, drugi su isli prirodno pa su mi odprilike stavili kad je bila O, a ovaj fet sam bila na estrofemu pa nije ni doslo do O..

👩32g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
    👨32g, oligoasthenozoospermia
    Kbc St
    1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
    FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
    2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
    FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
    FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵

Kawa

Broj poruka: 511

Prijavi adminu

Tera, koji su dan tebi vracali embrije u kbc st, i kako su ti prepoznali hiper? Embriologinja me jutros pitala jel idemo odmah u et s obzirom na broj js , ali meni dr nije spominjao pauziranje vec samo et 5 dan ako sve bude po planu. Ja sad racunam ako mi kazu sutra transfer to ce bit 2dnevni, a ja sam računala ili 3 ili 5 ?
    I imas li kakvih simptoma, oces radit test prije bete ? 

♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
    ♂️ astheno
    2024.: 2x IUI ❌️
    06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
    08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
    sin 💙

tera_

Prijavi adminu

Kawa

Tera, koji su dan tebi vracali embrije u kbc st, i kako su ti prepoznali hiper? Embriologinja me jutros pitala jel idemo odmah u et s obzirom na broj js , ali meni dr nije spominjao pauziranje vec samo et 5 dan ako sve bude po planu. Ja sad racunam ako mi kazu sutra transfer to ce bit 2dnevni, a ja sam računala ili 3 ili 5 ?
    I imas li kakvih simptoma, oces radit test prije bete ?

Vracali su mi na 20dc,23dc,25dc, i ovaj zadnji na 18dc jer se nije cekala ovulacija..
    Hiper su ustanovili kad sam nakon punkcije dosla 2dan kao na et ali su mi obavili prvo uzv posto sam imala 17folikula i tad su vidjeli da su oba jajnika bila na 10cm normalno je do 5cm i imala sam 100ml tekucine tada su na freez all i cekala sam 2mjeseca na fet.Nemam nikakvih simptoma osim od terapije napuhanost, cesto mokrenje,mislim da cu raditi test bar dan prije bete ako se ne usudim i prije😁

Kbc St

tera_

Prijavi adminu

Kawa a ako mislis koji dan nakon aspiracije, prvi put je bio 3dan, ostalo su bile blastice znaci 5idan 😊

Kbc St

Bebolina2024

Broj poruka: 1712

Prijavi adminu

Kawa super brojka, 🤞 🤞 da bude smrzlića.
    Tinčica najbolje sad polako i smireno, jer više ništa nije u tvojim rukama.
    Sutra svi navijamo.
    Inače hvala svima što ste navijale za mene, nisam bila te sreće da nalazi stignu brzo kao zadnji put ali eto srećom su stigli i beta je sa 116 otišla na 225. Sad se mogu smatrati 🤰🏻.
    Cure kako sad vama u postupku se računaju tjedni, jel i dalje od zadnje M ili? Meni je rekla danas da se od bete računa.
    Wildflower rekla si da dr zna za forum i da misliš da zna tko si. A nije nas teško ionako povezati situacije i ostalo. Sad kad ćemo dolaziti na preglede će nas pozdravljati našim nickovima tu na forumu 😂
    Ionako smo sve pisale u lijepom tonu o njima, a mogu biti ponosni na svoj rad i uspjeh.
    Još da nam uzmu Tinčicu (ako slučajno ne uspije joj ovaj postupak) u ruke za free nakon svih ovih reklama bile bi baš zahvalne. Mi smo pomogle s donacijama, a od njih bi bila to predivna gesta. Možda joj samo treba prava klinika, drugačiji pristup i da to bude to.

Pokušavamo od 06/22
    03/23 OAT, 1. stimulirani postupak (Ovaleap 150, Menopur 75), 2js, biokem.
    05/23 prirodni postupak, nastupila O
    08/23 2. stimulirani postupak (Pergoveris 225, Menopur 75), 2js, beta 0
    01/24 VG 3. stimulirani postupak (Pergoveris 300), 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani postupak (Pergoveris 225+ Gonal 75), 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak (Supercur, Pergoveris), 1 js, transfer trodnevne mrve
    08/24 💔💔

tera_

Prijavi adminu

Bebolina2024

Sutra svi navijamo.
    Inače hvala svima što ste navijale za mene, nisam bila te sreće da nalazi stignu brzo kao zadnji put ali eto srećom su stigli i beta je sa 116 otišla na 225. Sad se mogu smatrati 🤰🏻.
    Cure kako sad vama u postupku se računaju tjedni, jel i dalje od zadnje M ili? Meni je rekla danas da se od bete računa.
    Wildflower rekla si da dr zna za forum i da misliš da zna tko si. A nije nas teško ionako povezati situacije i ostalo. Sad kad ćemo dolaziti na preglede će nas pozdravljati našim nickovima tu na forumu 😂
    Ionako smo sve pisale u lijepom tonu o njima, a mogu biti ponosni na svoj rad i uspjeh.
    Još da nam uzmu Tinčicu (ako slučajno ne uspije joj ovaj postupak) u ruke za free nakon svih ovih reklama bile bi baš zahvalne. Mi smo pomogle s donacijama, a od njih bi bila to predivna gesta. Možda joj samo treba prava klinika, drugačiji pristup i da to bude to.

Cestitam trudnice😍 nek bude skolska,uzivaj sad😊😊

Kbc St

• Kruškica90

Broj poruka: 27

Prijavi adminu

Bebolina2024

Kruškica jesi ti danas ponavljala betu?
    Nadam se da se pravilno dupla 🤞 🤞

booook, jesam meni je skočila na 350  vidim da se tvoja isto lijepo dupla   čestitam ti i želim ti urednu trudnoću do naših proljetnih beba  17.7. mi je prvi uzv, jesi se ti već naručila? Meni je jedino problem što sam napuhana užasno i ko da mi je malo problematično bilo i mokrenje (ali samo ponekad ne stalno) kao nekakava hiperstimulacija od progesterona (i vaginalete i prolutex uzimam) pa sam zvala dr i predložila je da probam prestati na par dana i vidim jel mi zbilja od toga, iako mi je sad par dana malo bolje s tim pa se možda tijelo naviklo. A trbuh mi je napuhan kao da sam u 4.mjesecu već. Ne znam jel bi bilo pametno otići svejedno na uzv i ranije da pogledaju jel sve oke? Ako je netko imao slična iskustva?

U postupku od 2022
    2022 Inseminacije❌️
    3/23 IVF-1 js, nije oplodena
    6/23 IVF -2 js, nije
    12/23 IVF/ ICSI 3 js, 1 oplodena, 1ET ❌️
    6/24 IVF/ICSI 5 js, 3 oplodene, 3 ET -> trudnoca 💖

• Kruškica90

Broj poruka: 27

Prijavi adminu

Kruškica90

Bebolina2024

Kruškica jesi ti danas ponavljala betu?
    Nadam se da se pravilno dupla 🤞 🤞
    booook, jesam meni je skočila na 350vidim da se tvoja isto lijepo duplačestitam ti i želim ti urednu trudnoću do naših proljetnih beba17.7. mi je prvi uzv, jesi se ti već naručila? Meni je jedino problem što sam napuhana užasno i ko da mi je malo problematično bilo i mokrenje (ali samo ponekad ne stalno) kao nekakava hiperstimulacija od progesterona (i vaginalete i prolutex uzimam) pa sam zvala dr i predložila je da probam prestati na par dana i vidim jel mi zbilja od toga, iako mi je sad par dana malo bolje s tim pa se možda tijelo naviklo. A trbuh mi je napuhan kao da sam u 4.mjesecu već. Ne znam jel bi bilo pametno otići svejedno na uzv i ranije da pogledaju jel sve oke? Ako je netko imao slična iskustva?

Kada sam išla na ET bilo je sve ok, stimulaciju su mi produzili na 17dc ali je tijelo dobro reagiralo. Više  mi je sad naknadno to neki problem nastao, pa me muči jel bi možda trebala otici? Može li to utjecati na razvoj?

U postupku od 2022
    2022 Inseminacije❌️
    3/23 IVF-1 js, nije oplodena
    6/23 IVF -2 js, nije
    12/23 IVF/ ICSI 3 js, 1 oplodena, 1ET ❌️
    6/24 IVF/ICSI 5 js, 3 oplodene, 3 ET -> trudnoca 💖

tinčica1703

Broj poruka: 402

Prijavi adminu

Bebolina2024

Sutra svi navijamo.
    Inače hvala svima što ste navijale za mene, nisam bila te sreće da nalazi stignu brzo kao zadnji put ali eto srećom su stigli i beta je sa 116 otišla na 225. Sad se mogu smatrati 🤰🏻.

Eto te taman kad sam mislila da suza više nemam, ipak sam hormonalna bomba!!!! 
    Prvo Ti želim čestitati na ovako divnim, divnim rezultatima i navijamo za dalje, a nadalje ti želim zahvaliti na ovim prekrasnim riječima, ugrijala si mi srce  Grlim najjjjjače 
    Računa se od zadnje menstruacije 40 tjedana koliko sam ja upućena...Velika je bila gesta, od vas svih skupa, sada je red na mene da budem dio Vašeg vala dobrote, bez obzira na ishod, mi smo velike žene, ratnice, lavice, borilice. Živile vi meni sve i hvala za sve, ovakve stvari se ne zaboravljaju... “Mogu prihvatiti neuspjeh. Ali ne mogu prihvatiti da prestanem pokušavati.” Michael Jordan

39 ja👩‍❤️‍👨30 muž
    jajovodi ✂️ .; Rh imunisatio, AMH 8, normosperma
    1. postupak- clomifen ❌
    2. postupak. prirodni- aspiracija negativno ❌
    3. postupak- stanica prestala razvijati ❌
    4. postupak- beta ❌
    5. postupak Škvorc- beta ❌
    6. postupak Beta+ poliklinika- ET ❌
    FET 1 blastocista- biokemijska trudnoća 💔
    7. postupak, Elonva, odustala od aspiracije.
    8. Alea Fertility- 2 js, Et, 1 smrzlić vesnaa1985@gmail.com

tera_

Prijavi adminu

Kruskica90 cestitam😍
    Ja sam na duphaston i cyclogest i uzasno sam napuhana, danas sam 7dnt, ali mislim da je to bas nuspojava.

Kbc St

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.