Potpomognuta oplodnja vol. 9

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

tinčica1703

Broj poruka: 402

Prijavi adminu

tera_

Kruskica90cestitam😍
    Ja sam na duphaston i cyclogest i uzasno sam napuhana, danas sam 7dnt, ali mislim da je to bas nuspojava.

Ja sam isto napuhana ko balon, kad se obučem onako u usku majicu i hlače stomak mi je kao da sam trudna barem 4 mjeseca, al ozbiljno a bila mršavica prije. Doduše ja nisam na toj terapiji ali mislim da nam je sudbina svima ovdje na forumu više manje ista. 

39 ja👩‍❤️‍👨30 muž
    jajovodi ✂️ .; Rh imunisatio, AMH 8, normosperma
    1. postupak- clomifen ❌
    2. postupak. prirodni- aspiracija negativno ❌
    3. postupak- stanica prestala razvijati ❌
    4. postupak- beta ❌
    5. postupak Škvorc- beta ❌
    6. postupak Beta+ poliklinika- ET ❌
    FET 1 blastocista- biokemijska trudnoća 💔
    7. postupak, Elonva, odustala od aspiracije.
    8. Alea Fertility- 2 js, Et, 1 smrzlić vesnaa1985@gmail.com

tera_

Broj poruka: 1575

Prijavi adminu

tinčica1703

tera_

Kruskica90cestitam😍
    Ja sam na duphaston i cyclogest i uzasno sam napuhana, danas sam 7dnt, ali mislim da je to bas nuspojava.
    Ja sam isto napuhana ko balon, kad se obučem onako u usku majicu i hlače stomak mi je kao da sam trudna barem 4 mjeseca, al ozbiljno a bila mršavica prije. Doduše ja nisam na toj terapiji ali mislim da nam je sudbina svima ovdje na forumu više manje ista.

Eh da, dok sam bila na stimulaciji zadnjoj imala sam bas stomak trudnice,tako da znam kako je to😁 sretno ti surtrq na aspiracijii da bude dobra berba😊

👩32g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
    👨32g, oligoasthenozoospermia
    Kbc St
    1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
    FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
    2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
    FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
    FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵

• Kruškica90

Broj poruka: 27

Prijavi adminu

zapravo nam napuhani trbuh dođe kao neki teaser kako će biti jednog dana 

U postupku od 2022
    2022 Inseminacije❌️
    3/23 IVF-1 js, nije oplodena
    6/23 IVF -2 js, nije
    12/23 IVF/ ICSI 3 js, 1 oplodena, 1ET ❌️
    6/24 IVF/ICSI 5 js, 3 oplodene, 3 ET -> trudnoca 💖

tera_

Broj poruka: 1575

Prijavi adminu

Sanjuska mogu i ja na listu za betu 10.7.😊

👩32g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
    👨32g, oligoasthenozoospermia
    Kbc St
    1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
    FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
    2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
    FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
    FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵

wildflower

Broj poruka: 784

Prijavi adminu

Bebolina2024

Kawa super brojka, 🤞 🤞 da bude smrzlića.
    Tinčica najbolje sad polako i smireno, jer više ništa nije u tvojim rukama.
    Sutra svi navijamo.
    Inače hvala svima što ste navijale za mene, nisam bila te sreće da nalazi stignu brzo kao zadnji put ali eto srećom su stigli i beta je sa 116 otišla na 225. Sad se mogu smatrati 🤰🏻.
    Cure kako sad vama u postupku se računaju tjedni, jel i dalje od zadnje M ili? Meni je rekla danas da se od bete računa.
    Wildflower rekla si da dr zna za forum i da misliš da zna tko si. A nije nas teško ionako povezati situacije i ostalo. Sad kad ćemo dolaziti na preglede će nas pozdravljati našim nickovima tu na forumu 😂
    Ionako smo sve pisale u lijepom tonu o njima, a mogu biti ponosni na svoj rad i uspjeh.
    Još da nam uzmu Tinčicu (ako slučajno ne uspije joj ovaj postupak) u ruke za free nakon svih ovih reklama bile bi baš zahvalne. Mi smo pomogle s donacijama, a od njih bi bila to predivna gesta. Možda joj samo treba prava klinika, drugačiji pristup i da to bude to.

Drago mi je za betu, sretno dalje!!  :))) Meni su rekli da se racuna 2 tjedna prije aspiracije kao zadnja M.
    Pa naravno da nije tesko povezati uz pomoc potpisa samo kad si s one strane na kojoj su oni :)
    Ali zapravo mislim da dr nije znao za ovaj forum prije nego mu je neka cura rekla koja je nedavno ili sada u postupku.. Ja nisam, tako da ostaju nam marica, medena, sanjushka, ti, sani, giselle i ne znam tko jos... :)
    Nisam mislila nista lose, samo me zanimao tko se izlajao :D
    A njima mislilm ne trebaju reklame, jer su reklame njihova uspjesnost i statistika koja je, od kad postoje, uvijek u top 3 u Hr.
    Samo sto se sad nekako poklopilo da je dosta forumasica tamo :) A osim same statistike, mislim da se svima svidi pristup i dr R i zapravo cijeli tim.

'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
    '86, oligozoospermia
    Repromed:
    2mj/2024 - 1. AIH ❌
    4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵

angel eyes

Broj poruka: 697

Prijavi adminu

Kruškica, Bebolina čestitam ❤️❤️❤️❤️ želim vam mirnu i urednu trudnoću 😘😘

👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
    🧑 '82. sve ok
    2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
    2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
    2022. spontani u 7tt 💔
    03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
    05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
    08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
    “Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”

Hypnoticpoison

Broj poruka: 443

Prijavi adminu

Bebolina2024

Kawa super brojka, 🤞 🤞 da bude smrzlića.
    Tinčica najbolje sad polako i smireno, jer više ništa nije u tvojim rukama.
    Sutra svi navijamo.
    Inače hvala svima što ste navijale za mene, nisam bila te sreće da nalazi stignu brzo kao zadnji put ali eto srećom su stigli i beta je sa 116 otišla na 225. Sad se mogu smatrati 🤰🏻.
    Cure kako sad vama u postupku se računaju tjedni, jel i dalje od zadnje M ili? Meni je rekla danas da se od bete računa.
    Wildflower rekla si da dr zna za forum i da misliš da zna tko si. A nije nas teško ionako povezati situacije i ostalo. Sad kad ćemo dolaziti na preglede će nas pozdravljati našim nickovima tu na forumu 😂
    Ionako smo sve pisale u lijepom tonu o njima, a mogu biti ponosni na svoj rad i uspjeh.
    Još da nam uzmu Tinčicu (ako slučajno ne uspije joj ovaj postupak) u ruke za free nakon svih ovih reklama bile bi baš zahvalne. Mi smo pomogle s donacijama, a od njih bi bila to predivna gesta. Možda joj samo treba prava klinika, drugačiji pristup i da to bude to.

Bebolina čestitam od ❤️! Prekokrasna betuška!💪💪 Trudnice naša, sad samo polako i smireno do prvog upoznavanja.🤰🥰🥰🤗🤗❤️❤️

🏥 Poliklinika IVF
    2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
    1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼
    2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
    3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
    Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏
    "Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
    💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤

Simbalija

Broj poruka: 1314

Prijavi adminu

Oh cure drage čestitam na tako lijepim vijestima i sretno svima da bude! ❤️Ima li netko kakvih vijesti kada će IVF u Ri proraditi?

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading.......

Lunolina

Broj poruka: 1572

Prijavi adminu

Kawa neka sve dodju do blastice💪🏻
    Hiper ti se ‘aktivira’ nakon stoperice s tim da je mene bas pocelo jako boliti tek 2. dan od aspiracije, a utvrdit se moze od strane doktora UZV-om na kojem vidi povecane jajnike i slobodnu tekucinu. No vjerujem da ces ti biti dobro i neces imati hiper.
    Sad citam i ne mogu vjerovati da je meni Skvorc napravio transfer, a moji jajnici su bili 18 i 19cm🙄
    Bebolina bas se vidi lijepi porast tempice🥰 a i vidim da je beta rasturila! Cestitam!
    Pebles cestitam! Sad ce tata moci govoriti - bitno je samo neka je zivo i zdravo i da piski stojecki😬
    .
    Cure, dosli su mi nalazi za trombofiliju i vidim da mi je povisen faktor II (FII) i PAI-1 4G/4G homozigot
    Kaj sad? Googlam, ali mi izbacuje sve i svasta. 🥺🥺

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

Rolica

Broj poruka: 745

Prijavi adminu

Tinčice draga sretnooooo 🥰🥰🥰
    Bebolina čestitam, od srca ti želim mirnu i divnu trudnoću 🥰🙏🙏
    Dodo kako siiii, jel vadiš krv na sve strane 🤣 Reci pliz kako se zove tvoj dr u Ivf-u? Razmišljam na konze dok prikupim sve nalaze 😬🥹
    Lunolina ne brini, vjerojatno ce ti prepisati neku slabu dozu heparina kroz cijelu trudnocu, to su pikice za razrjeđivanje krvi 🥹

👩 38 g, 08/20 - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
    AMH 3,2, kariogrami uredni,
    👨 37 g, oligozoospermia,
    1. 04/24 Beta+, Gonal + Ovaleap -> 1 🐧 👉 FET 👉 Bete sve super -> nema ploda blighted ovum 6 tt
    2. 11/24 Vinogradska bolnica -> Menopur + Cetrotide -> 🐣 popucali prije aspiracije
    3. 12/24 Vinogradska bolnica -> prirodan postupak -> 🐣 popucali prije aspiracije

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.