Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tinčica1703
    06. Srpanj 2024. 11:39

Mariola_10

tinčica1703

Sad sam ga zvala opet, da provjerim postoje li šanse da se tokom dana ipak oplodi i ova druga, kaže da je moguće.. Pa sad Bože pomozi…

Ajde super i nadam se da ce tako i biti. Drzim fige da D sutra javi najbolje moguce vijesti 🙏🙏🙏 Znam da je tesko ali probaj se malo opustiti, napravila si sve sto si mogla i oni isto, sad je sve u Bozjim rukama. Probaj se odmoriti i opustiti i pozitivno docekati transfer 🙏😊🤗

Hvala ti puno, puno na utješnim riječima, a da bi protiv ovog dr rekla 1 lošu riječ i da je najlošiji ishod, evo zaista su ljudi dali sve od sebe, doktor Alebić predivan, ajme šarmantan, biolog Davor predivan, pun podrške, sve objasni,  sestra Barbara odlična, znači ljudi su topp..  još sam poslije aspiracije dobila i injekciju brevacid 1500 što nikad nisam. 

Trenutno sam malo u paničnom napadu od svega, što je i razumljivo i ne mogu ostati na poslu, moram hitno kući, evo me migrena ubija... Idem se zavući u krevet i zakopat glavu u pijesak kao noj.

Cure moje predivne, hvala Vam za sve, samo da znate da sam rekla tamo u Alei da ste mi pomogle, da imam divan tim iza sebe bez kojeg nebi bila ni na aspiraciji.. Nisam to mogla prešutjeti... Sve vas grlim na najjače :)

40 ja👩‍❤️‍👨31muž
    jajovodi ✂️ .; AMH 8, normosperma
    1. postupak- clomifen ❌
    2. postupak. prirodni- aspiracija negativno ❌
    3. postupak- stanica prestala razvijati ❌
    4. postupak- beta ❌
    5. postupak Škvorc- beta ❌
    6. postupak Beta+ poliklinika- ET ❌
    FET 1 blastocista- biokemijska trudnoća 💔
    7. postupak, Elonva, odustala od aspiracije.
    8. Alea Fertility- ET ❌ 2 mj.25 FET - Beta - 1361, Beta 2 - 3176

Razumna
    06. Srpanj 2024. 11:52

Po meni je ne humano da nama vlada određuje broj postupaka. Po onome što ja vidim u bolnici doktori su ionako na plaći, totalno ne zainteresirani za nas i realno mogli bi i više potegnuti. 
    A sa druge strane većina žena uspije iz prva 3 postupka što znači da im tri i više postupaka "propadne" pa šta nebi bilo normalno da se svatko liječi koliko mu treba. Ionako plaćamo zdravstveno.
    A pogotovo mi u HR gdje nam je natalitet u banani.
    Pa ako netko želi dijete, barem bi država to trebala poduprijeti jer što je država bez građana... Baš sam užasno tužna kad čitam Tincicine upise, zbog jebenih para žena je pod užasnim stresom. Ona će godinama trpiti ptsp zboj jebenih novaca, evo meni to nije normalno da se netko tako mora mučiti i još sam sad nakljukana hormonima pa imam osjećaj da je sve protiv nas... 

12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
    7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
    2/22 FET 2xmorula👎
    3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
    5/22 - FET 2x trodnevni 👎
    6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
    10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
    5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
    10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
    4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮‍💨, 🥶🥶🥶
    7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
    2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶

tinčica1703
    06. Srpanj 2024. 11:55

Razumna

Po meni je ne humano da nama vlada određuje broj postupaka. Po onome što ja vidim u bolnici doktori su ionako na plaći, totalno ne zainteresirani za nas i realno mogli bi i više potegnuti.
    A sa druge strane većina žena uspije iz prva 3 postupka što znači da im tri i više postupaka "propadne" pa šta nebi bilo normalno da se svatko liječi koliko mu treba. Ionako plaćamo zdravstveno.
    Pa ako netko želi dijete, barem bi država to trebala poduprijeti jer što je država bez građana… Baš sam užasno tužna kad čitam Tincicine upise, zbog jebenih para žena je pod užasnim stresom. Ona će godinama trpiti ptsp zboj jebenih novaca, evo meni to nije normalno da se netko tako mora mučiti i još sam sad nakljukana hormonima pa imam osjećaj da je sve protiv nas…

Hvala na riječima utjehe, nadamo se najboljem, javim situaciju 

40 ja👩‍❤️‍👨31muž
    1. postupak- clomifen ❌
    4. postupak- beta ❌

Giselle
    06. Srpanj 2024. 12:09

Razumna, držim fige da se varaš🤞
    Tinčica, znam da je teško, ali probaj se ne stresirati toliko, Bebolina je imala jednu pa uspješnu, koliko se sjećam i Medena.. Tako da, bitna je ta jedna..
    A možda se i druga oplodi.. držim ti najveće fige na svijetu ❤️

Svi nalazi uredni
    Pokušavamo od 9.mj 2022.

tinčica1703
    06. Srpanj 2024. 12:12

Giselle

Razumna, držim fige da se varaš🤞
    Tinčica, znam da je teško, ali probaj se ne stresirati toliko, Bebolina je imala jednu pa uspješnu, koliko se sjećam i Medena.. Tako da, bitna je ta jedna..
    A možda se i druga oplodi.. držim ti najveće fige na svijetu ❤️

Apsolutno si u pravu, samo što srcu ne možemo komandirati, nadam se da će ova mala mrva opstati do ponedjeljka barem da se imam čemu nadati :) Šaljem svu ljubav svijeta kako Vama tako i mojoj maloj mrvici :)

40 ja👩‍❤️‍👨31muž
    1. postupak- clomifen ❌
    4. postupak- beta ❌

• Kruškica90
    06. Srpanj 2024. 13:13

Bebolina imas li ti kakve rane simptome? Meni se malo poboljsala situacija sa napuhanoscu tako da necu izbaciti prolutex jos iz terapije...I ako mogu pitati razlog zasto si radila jos testova nakon prvoga pozitivnog I dobre bete? 

Tera cestitam ti 👐

• Mariola_10
    06. Srpanj 2024. 13:15

Razumna

Pa ako netko želi dijete, barem bi država to trebala poduprijeti jer što je država bez građana… Baš sam užasno tužna kad čitam Tincicine upise, zbog jebenih para žena je pod užasnim stresom. Ona će godinama trpiti ptsp zboj jebenih novaca, evo meni to nije normalno da se netko tako mora mučiti i još sam sad nakljukana hormonima pa imam osjećaj da je sve protiv nas…

Sve si dobro rekla, mene to isto nazivcira cim pocnem o tome razmisljati.

A dosta razmisljam o tome u zadnje vrijeme. Mi nismo ni jedan iskoristili preko HZZOa i tocno sam si mislila kako bi bilo dobro da to netko drugi moze iskoristit…

Slee
    06. Srpanj 2024. 13:38

Razumna ja bi se uvijek 4dnt pocela testirati, a isto bi tek prve neke simptomcice probadanja pocela osjecati. Sutra bi mogla cak vec biti vidljiva neka samo tebi vidljiva sjena na testu, ako imas zivaca za to. 
    Tincica stvarno je samo jedna dovoljna! Super je sto vjerujes u tim i sve njih, to nek te drzi i daje pozitivu koju sada trebas! 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🍬5.2025. (⏳)

Slee
    06. Srpanj 2024. 13:40

Mi isto nismo nikad isli preko hzzo-a i bas bi rado kad bi mogla poklonila svoje postupke onima koje se bore za prvo! Bas nikako nije fer! Glupi novci koji nas uvijek u svemu koce

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🍬5.2025. (⏳)

• sadiegreen
    06. Srpanj 2024. 14:10

Tinčice drži se 🫂🫂
    Cure, ja nisam izdržala pa sam išla vaditi još jednom betu koja je oko 22.000. Ispada da se dupla svakih dan i pol otprilike. Višlja je od prosjeka za tjedan u kojem sam. Ne znam, muči me to što je toliko visoka. 

🙎‍♀️ (35g) nizak amh, 5,3 pmol/L
    🙎‍♂️ (35g) loš spermiogram (hipospermija, astenozoospermija, teratozoospermija)
    5/2024 Beta+, aspiracija 9 js, 8 oplođenih, 1 ET, 4 ❄️ test 31.5. ❌
    6/2024 FET, 26.6. Beta1 310, 28.6. Beta2 855, 12.7. UZV ❤️ it's a (low risk) boy 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.