Potpomognuta oplodnja vol. 9

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Bless💫

Broj poruka: 173

Prijavi adminu

Giselle sretnoooo danassss ☀️🥰☀️🥰☀️ nek se mrvicaaa cvrsto primiiii 🥰 jaaavi namm

👱🏻‍♀️33god. - desni jajovod ✂️ AMH 2,24 ng/ml
    👨🏼‍🦲35god. - savrsen
    1biokemijska, 2VM
    1.IVF 08/2023- 8🥚 transfer 2BC -VM (MTX)
    2.IVF 04/2024- 8🥚 5 oplodenih -3 BC , transfer 2BC- beta ➖ 1❄️
    07/2024 stimulirani FET 1 blastociste ➖
    3. IVF 10/24 - 5🥚 tranfer 1BC i 1morule

Lunolina

Broj poruka: 1575

Prijavi adminu

Sanii jesi li ti uzimala heparin u postupcima? 
    Sunny ja imam povisen faktor II zgrusavanja krvi, a bas protrombin faktor II mi je uredan🤷🏻‍♀️
    Jesi zadovoljna sa svojim hematologom? Ako jesi, mozes mi reci tko je? 😄 malo se raspitujem o hematolozima i nitko mi ne zna nikoga za preporuciti🙈

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

Teich56

Broj poruka: 405

Prijavi adminu

Lunolina

Cokoladice da da, u Vinogradskoj ☺️ dakle 3 i pol tjedna. Mislim da oni kazu vise da se ograde. Meni su rekli i za hormone da se ceka 3 dana, a dobila sam ih za par sati☺️

Jel se mora bit natašte kad se rade pretrage za trombofiliju? 
    I to ne ovisi o danu ciklusa, tj. ne moraš bit neki određeni dc pretpostavljam? Planiram uskoro privatno to obavit negdje pa zato pitam
    Curke sretno danas 🌺

👸32g. AMH - 25, jajovod✂️🤵 44g. oligoasthenozoospermia
    kariogrami ✔️clexane💉
    11/23 missed ab 9tt💔
    1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
    3/24 ET - missed ab💔
    6/24 FET✖️
    7/24 FET✖️
    11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle - 2❄️
    ET trodnevni, beta 103.6, beta2 - 207.1, 5+6💚

Bebolina2024

Broj poruka: 1712

Prijavi adminu

Angel eyes hvala 😘
    Saniii hvala 😘
    I meni je nešto zvonilo da se o Splitu radilo ali stvarno je bilo prije dosta godina.
    Lunolina ovaj dio mi je isto ok što je rekao da probate pokušati negdje jer nema razloga da ne ostaneš trudna.
    U redu mi je da se ne vrti sve oko novca.

Pokušavamo od 06/22
    03/23 OAT, 1. stimulirani postupak (Ovaleap 150, Menopur 75), 2js, biokem.
    05/23 prirodni postupak, nastupila O
    08/23 2. stimulirani postupak (Pergoveris 225, Menopur 75), 2js, beta 0
    01/24 VG 3. stimulirani postupak (Pergoveris 300), 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani postupak (Pergoveris 225+ Gonal 75), 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak (Supercur, Pergoveris), 1 js, transfer trodnevne mrve
    08/24 💔💔

Rolica

Broj poruka: 745

Prijavi adminu

Lunolina vidi na Merkuru dr Inga Mandac Smoljanović, jako draga žena koja i sama ima povijest neuspjelih trudnoća pa ima razumijevanja više od ostalih. Ja sam kod nje 
    Giselle, Tinčice sretnoooo danas 🥰🥰
    .
    Sretnooo svima! 

👩 38 g, 08/20 - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
    AMH 3,2, kariogrami uredni,
    👨 37 g, oligozoospermia,
    1. 04/24 Beta+, Gonal + Ovaleap -> 1 🐧 👉 FET 👉 Bete sve super -> nema ploda blighted ovum 6 tt
    2. 11/24 Vinogradska bolnica -> Menopur + Cetrotide -> 🐣 popucali prije aspiracije
    3. 12/24 Vinogradska bolnica -> prirodan postupak -> 🐣 popucali prije aspiracije

Sunny_🐣

Broj poruka: 2088

Prijavi adminu

Lunolina

Saniijesi li ti uzimala heparin u postupcima?
    Sunnyja imam povisen faktor II zgrusavanja krvi, a bas protrombin faktor II mi je uredan🤷🏻‍♀️
    Jesi zadovoljna sa svojim hematologom? Ako jesi, mozes mi reci tko je? 😄 malo se raspitujem o hematolozima i nitko mi ne zna nikoga za preporuciti🙈

ahaaa, onda sam krivo skužila, sorry :)
    KBC Dubrava, hemtolog dr Željko Prka. Meni je bio ok, al ja sam bila jednom kod njega pa ti nemam puno za reci 🤷🏻‍♀️

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    FET 1 🐧 🔄
    sunnysparkle7@gmail.com

Saniii

Broj poruka: 1136

Prijavi adminu

Wildflower ako si vec pitala zato i odgovaramo 🤭. Kako god meni ne smeta i da nas čitaju :).
    Sunny a mi ćemo se pratiti u 9om mj 😍. Nadam se da si bolje i da je hiper skroz popustio 🤗.
    Giselle sretno na transferu 🤞
    Lunolina jesam u 6 svojih transfera uzimala Fragmin od transfera, sad u zadnjem sam pila samo andol a plan je bio Fragmin od otkucaja srca ali nikako ih dočekati 😏..
    Ja sam bila kod dr Vodanovića na Rebru, odličan hematalog, meni je obzirom na moje dotadašnje neuspjehe odma dao nmh ali mi je naglasio da moje a i općenito mutacije ne utjecu na implantaciju. Ja sam plaćala Fragmine jer su mi dr na osnovu preporuke specijalista davali bijeli recept, a od pozitivnih otkucaja bi išli na hzzo.. Možeš stavit nalaz ovdje, meni nije jasno koji faktor ti je povisen.. Meni je znao biti povisen fibrinogen..
    Sage ako si kod drV a Petrova ne radi postupke do daljnjeg vjerojatno je mislio na inseminaciju pod "prirodnim postupkom" ili tempirane odnose, jer I za prirodni Ivf je potreban labos koji ne radi, ali drV isto surađuje sa Repromedom privatno pa mozes razmotriti i tu opciju.. Btw u B+ se plaća puno više od samih konzultacija bez obzira sto se ide na uputnicu, pisale su curke detaljno sve cifre, većina tih troškova je apsolutno neopravdana a usudila bih se reći i da krše ugovore potpisane sa hzzo-om gdje je jasno opisano što i koji troškovi spadaju pod uputnicu ..

🙋‍♂️1982 normo
    🙋‍♀️1988 2020 jajovodi ✂️ amh 18, pai 4g/4g, mthfr
    1.Ivf Petrova 07/20 10js ET 1bc❌️
    2.Ivf 01/21 13js ET 2bc❌️
    FET 03/21 2bc❌️
    3.Ivf 06/21 14js ET 1bc❌️
    FET 01/22 1bc beta 9dnt 55, 131, 66 biokemijska❌️
    4.Ivf Skvorc 06/22 13js ET 2 trod 8st❌️
    FET 12/22 2bc ❌️
    5.IVF prirodni 02/23 ET 1trod 8st ❌️
    6.IVF 05/23 Alea fertility 7js 2bc
    FET 06/23 ❌️
    FET 09/23❌️
    7.Ivf 05/24 Repromed 9js 3bc Et 1bc❌️
    Fet 11/24 ❌️
    Fet 12/24 ❌️

leona81

Broj poruka: 73

Prijavi adminu

Simbalija

leona81

Simbalija

Oh cure drage čestitam na tako lijepim vijestima i sretno svima da bude! ❤️Ima li netko kakvih vijesti kada će IVF u Ri proraditi?
    Frendica je bila u petak na dogovoru za FET, mislim da nece tako brzo.. a i iskreno se nadam da nikad ni nece dobiti licencu. nakon svega sto si prosla dobro namjerni savjet da probas ili polikliniku Miu zvati, cini mi se da ce raditi i preko hzzo ili zg.
    Kruskica i Bebolina cestitke od ❤️. Ostale cure sretno☺️
    Hvala ti na odgovoru, moje trudnoće su spontane, nisam još bila na IVFu, čekam prvi. Bila sam kod endokrinologa pa je rekao da je čuo da kreću za mjesec dana, ali nitko drugi nema tu informaciju, a i tada su svi na GO.

Majstori su u zavlacenju, presucivanju, manipulaciji, toliko losa komunikacija koja na kraju oduzme dragocjeno vrijeme i zivce.. dno dna od tzv odjela “humane”. sta god odlucila sretno od ❤️🤗

42🙍‍♀️ Amh 2021 5,9 2022 10.1 2023 3.9 TSH 0,05 👨 normo 07/20. Hssg neproh.jajovodi 04/21 nakon lpsc prohodni
    KBC RI 12/20. 1.ivf gonal 150, D, 7 js ET 1 8st. 0🐧 ❌
    02/21 1. Pr.ivf-odustanak (ovulirala)
    07/21 2.ivf menopur 150, org. 5 js ET 1 7st. 0🐧 ❌
    IVF POL. 01/22 histero
    01/22 3. ivf gonal 150+menopur 150, ctr, 4 js, 2 zrele opl. ET 2 trodn, beta 5😞
    06/22. 4. Ivf gonal 225, ctr, 13 js ET 2 trodn. 0 🐧❌
    MB 09/23 5. Ivf gonal 225, ctr, 6 js ET 1 8 st. 0 🐧 ❌
    leonna1981@gmail.com

Sage

Broj poruka: 80

Prijavi adminu

Saniii hvala na odgovoru, ako bih isla kod dr.V onda bi radili u labosu od Repromeda prirodni IVF tako mi je rekao

👩 28 (AMH 22,5 pmol/L); 👨28 (10/24 normo)
    2023 prirodne trudnoće - 2x biokemijska; vanmaternična (jajovod ✂️)
    dr. V + Repromed
    9/24 prirodni IVF (neg aspiracija)
    10/24 stim IVF (Gonal+Pergoveris+Cetrotide); 11🥚, 8 oplodenih; 2 ❄️(freeze all)

Sunny_🐣

Broj poruka: 2088

Prijavi adminu

Saniii

Wildflower ako si vec pitala zato i odgovaramo 🤭. Kako god meni ne smeta i da nas čitaju :).
    Sunny a mi ćemo se pratiti u 9om mj 😍. Nadam se da si bolje i da je hiper skroz popustio 🤗.
    Giselle sretno na transferu 🤞
    Lunolina jesam u 6 svojih transfera uzimala Fragmin od transfera, sad u zadnjem sam pila samo andol a plan je bio Fragmin od otkucaja srca ali nikako ih dočekati 😏..
    Ja sam bila kod dr Vodanovića na Rebru, odličan hematalog, meni je obzirom na moje dotadašnje neuspjehe odma dao nmh ali mi je naglasio da moje a i općenito mutacije ne utjecu na implantaciju. Ja sam plaćala Fragmine jer su mi dr na osnovu preporuke specijalista davali bijeli recept, a od pozitivnih otkucaja bi išli na hzzo.. Možeš stavit nalaz ovdje, meni nije jasno koji faktor ti je povisen..Meni je znao biti povisen fibrinogen..
    Sage ako si kod drV a Petrova ne radi postupke do daljnjeg vjerojatno je mislio na inseminaciju pod "prirodnim postupkom" ili tempirane odnose, jer I za prirodni Ivf je potreban labos koji ne radi, ali drV isto surađuje sa Repromedom privatno pa mozes razmotriti i tu opciju.. Btw u B+ se plaća puno više od samih konzultacija bez obzira sto se ide na uputnicu, pisale su curke detaljno sve cifre, većina tih troškova je apsolutno neopravdana a usudila bih se reći i da krše ugovore potpisane sa hzzo-om gdje je jasno opisano što i koji troškovi spadaju pod uputnicu ..

ne znam jel na kraju bio hiper ili ne, nisu bas složni doktori. Al u svakom slučaju mi je drago da nismo išli u ET jer se baš nisam osjecala dobro. Pratimo se u 9om 🤗 odmori se pa po bebicu ❤️ kako su ti smrznute? jedno po jedna?

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    FET 1 🐧 🔄
    sunnysparkle7@gmail.com

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.