Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Razumna
    04. Srpanj 2024. 20:34

Simbalija

Oh cure drage čestitam na tako lijepim vijestima i sretno svima da bude! ❤️

Ima li netko kakvih vijesti kada će IVF u Ri proraditi?

Draga kako se ti osjećaš? Vidim da imaš težak put kako i ja ☹️.

Ja sam u 12mj imala jako agresivnu kiretazu. Radio ju je mladi dr i mislim da nije znao što radi. U maternici, u tkivu imam miom i on ga je probao izvaditi ali nije mogao jer je duboko u tkivu. 
    I sad mene mori briga da zbog te agresivne kiretaze više nikad neću ostati trudna. Šta mi svi ivf žene prođemo i kakve nas brige more

muž i ja po 39g, 10g braka,
    12/20-Luči1️⃣ivf➡️ET 2trod❌,
    7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭❌, 2/22 FET 2xmorula❌
    3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2xtro❌,5/22 - FET 2xtro❌,6/22 - FET 2xtro💥biokemijska❌, 10/22 - FET 2x tro- Blighted Ovum 😭❌,
    5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni ❌, 10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭❌
    4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC❌,7/24-fet1BC❌,11/24-fet2BC❌,
    2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶,4/25-fet1BC❌, 7/25-fet1BC❌, 9/25-fet1BC❌

Leona89
    04. Srpanj 2024. 20:56

Jurky sretno s OGTT-om🤞🏻🍀ma ne znam, 5 tj.od zadnjeg UZV mi je taj mini anomaly pa je računala kao da me ne čačkaju prečesto i naručila me tjedan iza kod sebe🤷🏻‍♀️ čudna neka logika ali dobro😅jedva čekam UZV, teško je ovako biti u neizvjesnosti ♥️😘
    Hypnotipoision ❤️ 🥰 ❤️ 😘 
    BikMik dugo je da, 5 tjedana zapravo, tada imam anomaly, pa onda tri dana nakon kod svoje ginekologice. Svakako je dugo, ali izdržati ću🥰super što ne radiš 😍 još uvijek me mučnine muče, kako koji dan, nekad bude samo ujutro, nekad samo navečer, nekad cijeli dan. Grudi me zadnja dva dana opet počinju jako boljeti - ogroooomne su već sad 🙈 i još uvijek osjetim tu i tamo grčiće u maternici. Osim toga, puno idem piškiti. Klasika uglavnom, slatke mukice 😅🥹🥰
    Kawa super rezultat za sada, neka se tako i nastavi, sretnooo🍀🍀🍀❤️
    Tinčice veselimo se s tobom i nadamo se najboljem, sretno danas i neka sutra sve prođe super 🥰❤️😘
    Slee, Bebolina sretno danas❤️🎉🥰
    Bebolina super da je beta lijepo porasla😍ne kužim baš računanje od bete??? Meni su rekli da se računa od aspiracije 2 tjedna, meni je bila 16.05. a računa se da sam trudna od 02.05. možda će ti netko znati nešto više reći. U svakom slučaju čestitam trudnice🥰🥰🥰🥰❤️😘
    Kruškice bravo za lijepu betu 🎉 čestitam trudnice 🥰🥰🥰❤️❤️😘mislim da je napuhanost normalna, također koristim i Prolutex i Progesteron i izgledam kao da sam u 6 mj😂😂😂ako ćeš biti mirnija idi ranije pa provjeri❤️😘
    Lunolina nadam se da će sljedeći postupak uz heparin biti dobitan🍀🤞🏻❤️😘
    Slee baš sam uzbuđena zbog tebe, drago mi je da je sve super, sretnoooo u četvrtak 🍀 ♥️ 😘 
    Razumna nadam se da si u krivu i da se mrvica u tebi čvrsto prima za mamicu🥰kako si? Hoćeš piškiti testić? Kad vadiš betu?

💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
    🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
    Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣

Bebolina2024
    04. Srpanj 2024. 21:53

Tera, tinčica, angel eyes, Hpoison, Simbolika, Lunolina, Rolica, Sanjuška, Sage, Slee, Leona hvala vam svima. 😘 Zaboravila sam napisati da mi je progesteron 238.
    Kruškica hvala ti. I ja tebi želim urednu trudnoću. Jesam, dogovorila sam UZV za 19.7.
    Ako će ti biti lakše i bit ćeš mirnija možda bolje da te prije pogledaju. Možda se ubrzo krene smirivati situacija.
    Wildflower hvala ti 😘
    Znaju dr za ovaj forum. I meni je to rekao da se svašta piše po forumu, a ja rekla da ja baš zbog foruma i došla kod njih 😂.
    Ja sam ovu temu pratila još davno prije radi meni bliskih osoba koje su ovo prolazile. Na jednom od starih volova je jedna članica pisala svoje iskustvo (negativno) s nekom klinikom i onda je njen dr odgovorio u nekoliko postova i objasnio što se točno dogodilo. Stvarno ne bi znala o kojoj klinici je riječ, ali znaju oni za sve ovo.
    Slee sretno! Cyclogest ne držim u frižideru.
    Jurky hvala, ne vadim više, dobila sam termin za UZV.
    Lunolina za dr R se ovdje uvijek pisalo da je najbolji za niski AMH i za problem sa spermiogramom da je tu embriolog Stanić najbolji. Zato sam ja njih i počela razmatrati.

03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
    08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
    01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
    08/24 spontani pobačaj
    04/25 6. stimulirani postupak, 0 js

leona81
    04. Srpanj 2024. 22:33

Simbalija

Frendica je bila u petak na dogovoru za FET, mislim da nece tako brzo.. a i iskreno se nadam da nikad ni nece dobiti licencu. nakon svega sto si prosla dobro namjerni savjet da probas ili polikliniku Miu zvati, cini mi se da ce raditi i preko hzzo ili zg.
    Kruskica i Bebolina  cestitke od ❤️. Ostale cure sretno☺️

44🙍‍♀️ Amh 2021 5,9 2022 10.1 2023 3.9 TSH 0,05 👨 normo 07/20. Hssg neproh.jajovodi 04/21 nakon lpsc prohodni
    KBC RI 12/20. 1.ivf gonal 150, D, 7 js ET 1 8st. 0🐧 ❌
    02/21 1. Pr.ivf-odustanak (ovulirala)
    07/21 2.ivf menopur 150, org. 5 js ET 1 7st. 0🐧 ❌
    IVF POL. 01/22 histero
    01/22 3. ivf gonal 150+menopur 150, ctr, 4 js, 2 zrele opl. ET 2 trodn, beta 5😞
    06/22. 4. Ivf gonal 225, ctr, 13 js ET 2 trodn. 0 🐧❌
    MB 09/23 5. Ivf gonal 225, ctr, 6 js ET 1 8 st. 0 🐧 ❌
    leonna1981@gmail.com

Razumna
    04. Srpanj 2024. 23:26

Leona89

Jurky sretno s OGTT-om🤞🏻🍀ma ne znam, 5 tj.od zadnjeg UZV mi je taj mini anomaly pa je računala kao da me ne čačkaju prečesto i naručila me tjedan iza kod sebe🤷🏻‍♀️ čudna neka logika ali dobro😅jedva čekam UZV, teško je ovako biti u neizvjesnosti ♥️😘
    Hypnotipoision ❤️ 🥰 ❤️ 😘
    BikMik dugo je da, 5 tjedana zapravo, tada imam anomaly, pa onda tri dana nakon kod svoje ginekologice. Svakako je dugo, ali izdržati ću🥰super što ne radiš 😍 još uvijek me mučnine muče, kako koji dan, nekad bude samo ujutro, nekad samo navečer, nekad cijeli dan. Grudi me zadnja dva dana opet počinju jako boljeti - ogroooomne su već sad 🙈 i još uvijek osjetim tu i tamo grčiće u maternici. Osim toga, puno idem piškiti. Klasika uglavnom, slatke mukice 😅🥹🥰
    Kawa super rezultat za sada, neka se tako i nastavi, sretnooo🍀🍀🍀❤️
    Tinčice veselimo se s tobom i nadamo se najboljem, sretno danas i neka sutra sve prođe super 🥰❤️😘
    Slee, Bebolina sretno danas❤️🎉🥰
    Bebolina super da je beta lijepo porasla😍ne kužim baš računanje od bete??? Meni su rekli da se računa od aspiracije 2 tjedna, meni je bila 16.05. a računa se da sam trudna od 02.05. možda će ti netko znati nešto više reći. U svakom slučaju čestitam trudnice🥰🥰🥰🥰❤️😘
    Kruškice bravo za lijepu betu 🎉 čestitam trudnice 🥰🥰🥰❤️❤️😘mislim da je napuhanost normalna, također koristim i Prolutex i Progesteron i izgledam kao da sam u 6 mj😂😂😂ako ćeš biti mirnija idi ranije pa provjeri❤️😘
    Lunolina nadam se da će sljedeći postupak uz heparin biti dobitan🍀🤞🏻❤️😘
    Slee baš sam uzbuđena zbog tebe, drago mi je da je sve super, sretnoooo u četvrtak 🍀 ♥️ 😘
    Razumna nadam se da si u krivu i da se mrvica u tebi čvrsto prima za mamicu🥰kako si? Hoćeš piškiti testić? Kad vadiš betu?

Naravno na ću piskiti. Možda već u subotu u jutro. U ned definitivno. Nema ja živaca čekati betu, pa nalaze... Meni je ovo 11 transfer, a živce sam izgubila na prvom transferu 😂. Ovo sad već hendlam i nadam se najboljem

muž i ja po 39g, 10g braka,
    12/20-Luči1️⃣ivf➡️ET 2trod❌,
    7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭❌, 2/22 FET 2xmorula❌
    3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2xtro❌,5/22 - FET 2xtro❌,6/22 - FET 2xtro💥biokemijska❌, 10/22 - FET 2x tro- Blighted Ovum 😭❌,
    5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni ❌, 10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭❌
    4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC❌,7/24-fet1BC❌,11/24-fet2BC❌,
    2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶,4/25-fet1BC❌, 7/25-fet1BC❌, 9/25-fet1BC❌

sanjushka
    05. Srpanj 2024. 06:29

⚠️ 🤞🏻❤️💪🏻 ⚠️     
    SRPANJ 2024.
    5.7. pet
    GISELLE - transfer
    TINČICA1703 - aspiracija
    8.7. pon
    NICAIVO - ultrazvuk 
    9.7. uto
    BIKMIK - ultrazvuk 
    SANJUSHKA - ultrazvuk ivf/konze
    10.7. sri
    ŽUŽI - ultrazvuk fet
    TERA_ - beta
    11.7. čet
    BLONDIE - ultrazvuk 
    SLEE - transfer
    15.7. pon
    SADIEGREEN - ultrazvuk 
    18.7. čet
    JABUKICA - ultrazvuk
    19.7. pet
    BEBOLINA2024 - ultrazvuk 
    22.7. pon
    HYPNOTICPOISON - ultrazvuk
    23.7. uto
    TRATINČICA - ultrazvuk
    26.7. pet
    LEONA89 - anomaly scan
    29.7. pon
    LEONA89 - ultrazvuk

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
    ➡️ Ako još netko želi na listu ili je nešto krivo upisano javite… 

Giselle sretno na transferu, da se mrva čvrsto primi. 🤞🏻🥰
    Tinčica sretno, neka bude dobra berba.. 🤞🏻🍀❤️

👩🏼 37, endometrioza, AMH <0.44µg/L
    🧔‍♂️ 32, sve ok
    ✴️KBC Rijeka
    2 stimulacije
    ▫️11/20 - zamrzavanje stanica
    ▫️4/23 - 2🥚, 1 trodnevni ➡️ ➖
    2 prirodna
    ▫️9/23, ✖️
    ▫️10/23, 1 trodnevni ➡️ ➖
    ✴️Beta+ (1 stim)
    ▫️2/24, 1🥚, 1 dvodnevni ➡️ blighted ovum💔
    ✴️Repromed (6 stim)
    ▫️6/24 prekinut postupak
    ▫️9/24, 3🥚, 1bc ➡️ missed ab 💔
    ▫️2/25, 2🥚, 2 3d ➡️ ➖
    ▫️4/25, 2🥚, 1bc ➡️ biokemijska 💔
    ▫️6/25, 3🥚, 1bc ➡️ freeze ❄️
    ▫️9/25, 5🥚, 2bc ➡️ 1❄️/ 1➡️ biokemijska 💔

📧 s88.forum@gmail.com

Bebolina2024
    05. Srpanj 2024. 06:54

Leona81 hvala puno.
    Giselle sretno na transferu 🤞🤞
    Tinčica sretno na punkciji 🤞🤞

https://ibb.co/vhwhDR2
    Ovo su moji testići 13.dnt je gornji, 15.dnt je ispod. Još ću jedan testić u nedjelju i onda čekam UZV.

03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
    08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
    01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
    08/24 spontani pobačaj
    04/25 6. stimulirani postupak, 0 js

angel eyes
    05. Srpanj 2024. 07:40

Bebolina super tamne 😘
    Giselle, Tincica sretno danas 🥰🥰😘😘

👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
    🧑 '82. sve ok

2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
    2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
    2022. spontani u 7tt 💔
    03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
    05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
    08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
    “Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”

Simbalija
    05. Srpanj 2024. 07:47

Razumna

Simbalija

Draga kako se ti osjećaš? Vidim da imaš težak put kako i ja ☹️.

Ja sam u 12mj imala jako agresivnu kiretazu. Radio ju je mladi dr i mislim da nije znao što radi. U maternici, u tkivu imam miom i on ga je probao izvaditi ali nije mogao jer je duboko u tkivu.
    I sad mene mori briga da zbog te agresivne kiretaze više nikad neću ostati trudna. Šta mi svi ivf žene prođemo i kakve nas brige more

Malo je reći težak put.. ja nisam imala kiretažu jer u Rijeci daju tablete do određenog tjedna, kako je sve bilo više manje u 9tt onda je sve i prošlo tabletama. Međutim imam iskustva sa ginekologom koji vidi rezidue gdje ih nema pa sam se našetala na pregledima što privatnim što državnim.
    U sad ovoj "friškoj" trudnoći sam shvatila da nije ok, jer su testovi tamnili, ali ne dovoljno brzo, kako ne bih opet doživjela loše vijesti naručila sam se tek u 8tt na pregled, a bebu sam izgubila na 7+2. 
    Misliš da imaš Ashermanov sindrom? Jesi bila na nekom dodatnom pregledu radi toga? Nažalost današnja medicina  umjesto da je sve bolja i kvalitetnija, mi imamo nestručne doktore i stare bolnice sa starom opremom.. žalosno.

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

Simbalija
    05. Srpanj 2024. 07:51

leona81

Simbalija

Frendica je bila u petak na dogovoru za FET, mislim da nece tako brzo.. a i iskreno se nadam da nikad ni nece dobiti licencu. nakon svega sto si prosla dobro namjerni savjet da probas ili polikliniku Miu zvati, cini mi se da ce raditi i preko hzzo ili zg.
    Kruskica i Bebolina cestitke od ❤️. Ostale cure sretno☺️

Hvala ti na odgovoru, moje trudnoće su spontane, nisam još bila na IVFu, čekam prvi. Bila sam kod endokrinologa pa je rekao da je čuo da kreću za mjesec dana, ali nitko drugi nema tu informaciju, a i tada su svi na GO. 

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani