Potpomognuta oplodnja vol. 9

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

jabukica

Broj poruka: 215

Prijavi adminu

Hypnoticpoison, čestitam na snažnoj i zdravoj curici! A vaši anđeli vas sigurno gledaju i mole za vas ❤️❤️
    Pebbles, cestitam na zdravom dječaku! 🩵🩵🩵 bit će on mamin princ 💕
    Bebolina, bit ce super duplanje sutra, sigurna sam ❤️❤️
    Tinčica, ne dugujes nikome nista! Probaj se opustiti, bit ce sve u redu. Drzim fige da bude dobrih jajnih stanica i dobar party u labu 🤞🏼💪🏼🍀❤️
    NPelica i Medena sretno na druženju danas ❤️
    Kawa, držim fige za dobar party u labu 🤞🏼🤞🏼🤞🏼🍀🍀🍀
    Curke, sretno svima! 🍀❤️🍀❤️Ja ću se pohvaliti da sam prošla OGTT danas, bilo me baš jako strah 🙈🙈 i ostali nalazi su okej 💪🏼💪🏼💪🏼

👩🏼 - '94, PCOS, AMH 136.7 pmol/L (60.5 ng/mL), 👨🏽 - '93, normo
    Pokušavamo od 5/2021. Od 12/2021 do 3/2023 Petrova - Letrozol
    1/2023 - 8tt missed ab.Od 3/2023 Poliklinika IVF.
    10/2023 - 1. IVF rekovelle+cetrotide+decapeptyl - 5 ❄️, blagi hiper.
    26.1. FET 1BC, 7dnt +, beta 8dnt 104, beta 10dnt 313, beta 12dnt 809, 6+4 💗➡️ stiže dječak

Leona89

Broj poruka: 717

Prijavi adminu

Jurky super, hvala ti puno ♥️😘
    Bebolina da jesam i isto su mi rekli kao i tebi pa sam se taj isti dan vratila do bolnice po nalaz☺️bitno da su ti ga poslali na kraju♥️😘lijepo ti tamni testić🥹♥️😘
    Teich sretno na konzultacijama ☺️♥️😘
    Slee sretno draga♥️♥️♥️😘🍀
    Tinčice vjerujem da si umorna, ali nadam se da će se sav taj trud na kraju isplatiti♥️♥️♥️😘🍀
    Hypnotipoision 😍🩷🩷💜💜baš mi je drago da je nalaz uredan i čestitam na princezici 💓 žao mi je, kako i sama kažeš imaš anđele koji vas čuvaju sa neba🥹🥹🥹♥️😘
    Medena, Npelica uživajte danas na druškanju sa svojim bebicama🥹♥️♥️😘
    Kawa sretno na aspiraciji, neka rezultat bude puno zdravih i lijepih jajnih stanica♥️♥️♥️🍀😘
    Tinčice sretno danas na UZV🍀♥️😘probaj se opustiti, znam da je teško, šaljemo dobre vibre, ovo mora biti forumsko čudo, stvarno vjerujem u to♥️♥️♥️♥️🫂😘
    Rolice ovo za Betu i naplatu me ne čudi, u Pronatalu samo izrada protokola košta 100 eura🤷🏻‍♀️🥴grozno u svakom slučaju što je ovo preko HZZO-a 😔
    BikMik kako si mi? Ja bi isto najrađe na još jedan UZV u međuvremenu, ovo mi je baš dugo čekati -6 tjedana je razmak🫠♥️♥️😘
    Sanjushka možeš i mene molim te na listu za 26.07. zaboravila prijaviti imam mini anomaly i vadim krv za kombinirani🥹hvala ti♥️😘
    Pebbles čestitam na urednom nalazu i na malom pišulincu💙🩵💙🩵🎉🎉🎉😘
    Kawa sjajan rezultat, neka se sve oplode. Odmori lijepo🎉🎉🎉🎉♥️
    Jabukice bravo za OGTT i drago mi je da su nalazi super♥️😘

💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
    🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
    Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣

Jurky32

Broj poruka: 1243

Prijavi adminu

jabukica

Hypnoticpoison,čestitam na snažnoj i zdravoj curici! A vaši anđeli vas sigurno gledaju i mole za vas ❤️❤️
    Pebbles, cestitam na zdravom dječaku! 🩵🩵🩵 bit će on mamin princ 💕
    Bebolina, bit ce super duplanje sutra, sigurna sam ❤️❤️Tinčica, ne dugujes nikome nista! Probaj se opustiti, bit ce sve u redu. Drzim fige da bude dobrih jajnih stanica i dobar party u labu 🤞🏼💪🏼🍀❤️NPelica i Medenasretno na druženju danas ❤️
    Kawa, držim fige za dobar party u labu 🤞🏼🤞🏼🤞🏼🍀🍀🍀
    Curke, sretno svima! 🍀❤️🍀❤️Ja ću se pohvaliti da sam prošla OGTT danas, bilo me baš jako strah 🙈🙈 i ostali nalazi su okej 💪🏼💪🏼💪🏼

Bravoo 💪💪😁 ja idući tjedan imam OGTT 🤭

👱‍♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
    8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
    9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
    10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙

Jurky32

Broj poruka: 1243

Prijavi adminu

Leona89

Jurky super, hvala ti puno ♥️😘
    Bebolina da jesam i isto su mi rekli kao i tebi pa sam se taj isti dan vratila do bolnice po nalaz☺️bitno da su ti ga poslali na kraju♥️😘lijepo ti tamni testić🥹♥️😘
    Teich sretno na konzultacijama ☺️♥️😘
    Slee sretno draga♥️♥️♥️😘🍀
    Tinčice vjerujem da si umorna, ali nadam se da će se sav taj trud na kraju isplatiti♥️♥️♥️😘🍀
    Hypnotipoision 😍🩷🩷💜💜baš mi je drago da je nalaz uredan i čestitam na princezici 💓 žao mi je, kako i sama kažeš imaš anđele koji vas čuvaju sa neba🥹🥹🥹♥️😘
    Medena, Npelica uživajte danas na druškanju sa svojim bebicama🥹♥️♥️😘
    Kawa sretno na aspiraciji, neka rezultat bude puno zdravih i lijepih jajnih stanica♥️♥️♥️🍀😘
    Tinčice sretno danas na UZV🍀♥️😘probaj se opustiti, znam da je teško, šaljemo dobre vibre, ovo mora biti forumsko čudo, stvarno vjerujem u to♥️♥️♥️♥️🫂😘
    Rolice ovo za Betu i naplatu me ne čudi, u Pronatalu samo izrada protokola košta 100 eura🤷🏻‍♀️🥴grozno u svakom slučaju što je ovo preko HZZO-a 😔
    BikMik kako si mi? Ja bi isto najrađe na još jedan UZV u međuvremenu, ovo mi je baš dugo čekati -6 tjedana je razmak🫠♥️♥️😘
    Sanjushka možeš i mene molim te na listu za 26.07. zaboravila prijaviti imam mini anomaly i vadim krv za kombinirani🥹hvala ti♥️😘
    Pebbles čestitam na urednom nalazu i na malom pišulincu💙🩵💙🩵🎉🎉🎉😘
    Kawa sjajan rezultat, neka se sve oplode. Odmori lijepo🎉🎉🎉🎉♥️
    Jabukice bravo za OGTT i drago mi je da su nalazi super♥️😘

Zašto tako dugo moraš čekati na uzv? 😱 

👱‍♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
    8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
    9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
    10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙

Pebbles Flintstones

Broj poruka: 110

Prijavi adminu

Hvala Vam puno! 🩵☺️ ma sigurno ce mali pisulinac bit maza mala … s razlogom je on nas izabra 😄 
    Svima zelim puno srece! da se pojave napokon ti plusici, da taj postupak bude zadnji i da se onda bete fino “duplaju” ❤️❤️

👩🏼‍💼🧑🏼‍💼 ‘90
    01/2023 - vanmatericna (prirodno)
    2 x IVF (kbc split)✖️bez oplodnje
    3. IVF (cito) 🤍

Kawa

Broj poruka: 509

Prijavi adminu

Bikmik super za jos jedan uzv i pametno da ces i u bih pratiti situaciju 🥰
    Pebbles cestitam i tebi na urednom nalazu i malom pisulincu 🥰
    Tincica nadam se da ce ti se trud i ovo vozanje isplatiti, stvarno si dala sve od sebe i zasluzila si uspjeh 🥰
    Zuzi, jurky hvala vam 🥰
    Bebolina da , zadovoljna sam drogama 😂 i hvala Bogu da je najgore iza mene, sad samo lijepe vijesti ocekujem 🥰
    Lunolina hvala ti, nadam se da ce kljukanje suplementima pomoc kvaliteti js i spermica, ali sve cemo sutra znati. Ja sam u kbc split 🥰
    Jabukica, leona hvala vam 🥰
    Jurky sretno na ogtt , nadam se da ce sve bit ok 😘 u slucaju da nije onda te stavljaju na trudnicku dijetu ako je npr secer povisen ili? Pitam jer ja imam ir i ogtt mi nikad nije dobar, pa me toga strah jednog dana 🤣

♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
    ♂️ astheno
    2024.: 2x IUI ❌️
    06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
    08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
    sin 💙

sanjushka

Broj poruka: 1163

Prijavi adminu

Pebbles čestitam na pišonji 🥰🩵🩵 Tinčica napravila si sve što si mogla, ovo dalje više nije u tvojim rukama tako da samo opušteno i bez nerviranja. Biti će što bude. Svi se nadamo najboljem.. 🫂❤️ Kawa super brojka, neka bude dobar party i neka ih se što više oplodi.. 🤞🏻🥰🍀 

👩🏼 36, endometrioza, AMH 0.44µg/L
    🧔‍♂️ 32, sve ok
    ✴️KBC Rijeka
    1. 2020. stim, ❄️ 1js zbog endo
    2. 4/23 stim IVF, 2js + 1 odmrznuta, 2 oplođ, ET 1js, ➖
    3. 9/23 prir. IVF ➡️ 1js ❌ nije oplođena
    4. 10/23 prir. IVF ➡️ 1js ✅, ➖
    ✴️Beta+
    5. 2/24 stim IVF ➡️ 2js, 1 oplođ, ET 2d zametak, 13dnt β 403, 15dnt 730, 18dnt 2364, 20dnt 3428, BO💔
    ✴️Repromed
    6. 6/24 stim IVF ✖️
    7. 9/24 stim IVF, 4js, 3 oplođ, ET 1 bc, 0❄️, β 11dnt 1021, 13dnt 2733, 💔 Miss Ab
    8. ⏳
    s88.forum@gmail.com

tinčica1703

Broj poruka: 402

Prijavi adminu

Cure
    Pozz, nalaz u prilogu, dosta je veliki ovaj vodeći, kao što vidite, nadam se da će današnji decapeptyl 2 kom u kombinaciji sa 2 kom Ovitrelle uspjeti spasiti situaciju da ne puknu, ali kako bude, nadamo se najboljem. Kod Škvorca  sam isto na 13 dan ciklusa imala aspiraciju, folikuli su bili 25,5 /23,6/ 22,5/ 20,3Sličica u sljedećem postu nešto mi neće ovako

39 ja👩‍❤️‍👨30 muž
    jajovodi ✂️ .; Rh imunisatio, AMH 8, normosperma
    1. postupak- clomifen ❌
    2. postupak. prirodni- aspiracija negativno ❌
    3. postupak- stanica prestala razvijati ❌
    4. postupak- beta ❌
    5. postupak Škvorc- beta ❌
    6. postupak Beta+ poliklinika- ET ❌
    FET 1 blastocista- biokemijska trudnoća 💔
    7. postupak, Elonva, odustala od aspiracije.
    8. Alea Fertility- 2 js, Et, 1 smrzlić vesnaa1985@gmail.com

tinčica1703

Broj poruka: 402

Prijavi adminu

https://ibb.co/X2WfJ0J

39 ja👩‍❤️‍👨30 muž
    jajovodi ✂️ .; Rh imunisatio, AMH 8, normosperma
    1. postupak- clomifen ❌
    2. postupak. prirodni- aspiracija negativno ❌
    3. postupak- stanica prestala razvijati ❌
    4. postupak- beta ❌
    5. postupak Škvorc- beta ❌
    6. postupak Beta+ poliklinika- ET ❌
    FET 1 blastocista- biokemijska trudnoća 💔
    7. postupak, Elonva, odustala od aspiracije.
    8. Alea Fertility- 2 js, Et, 1 smrzlić vesnaa1985@gmail.com

Rolica

Broj poruka: 745

Prijavi adminu

Pebbles draga čestitam na dečkiću, predivne vijesti!!! 🥰🥰🥰
    Tincice daj se opusti, prije ce uspjeti ako budes opustena 😅🙏 Bezveze se sad nerviraš, mi smo ti pomogle da probaš još jednom i sigurno se nećemo u tebe razočarati ako kojim slucajem ne uspije. Znamo da ovisi o sto faktora 😃🙏 Ajde, samo polako, bezveze si nabijaš dodatan stres 🙏
    .
    Curke Novalac je na akciji; https://apoteka.hr/collections/novalac-prenatal-i-catafertyl-merz?fbclid=IwZXh0bgNhZW0BMAABHXOyyjZGfRMXsECpUYIeK8qXcUtHPooFSsZTCriNRBNWdoudvLtU031VFQ_aem_lCaCAhBbxHzZ2ZTHMLtkDg&utm_source=facebook&utm_medium=paid&campaign_id=120202405969510715&ad_id=120211714224340715

👩 38 g, 08/20 - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
    AMH 3,2, kariogrami uredni,
    👨 37 g, oligozoospermia,
    1. 04/24 Beta+, Gonal + Ovaleap -> 1 🐧 👉 FET 👉 Bete sve super -> nema ploda blighted ovum 6 tt
    2. 11/24 Vinogradska bolnica -> Menopur + Cetrotide -> 🐣 popucali prije aspiracije
    3. 12/24 Vinogradska bolnica -> prirodan postupak -> 🐣 popucali prije aspiracije

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.