Kawa super brojka, 🤞 🤞 da bude smrzlića.
Tinčica najbolje sad polako i smireno, jer više ništa nije u tvojim rukama.
Sutra svi navijamo.
Inače hvala svima što ste navijale za mene, nisam bila te sreće da nalazi stignu brzo kao zadnji put ali eto srećom su stigli i beta je sa 116 otišla na 225. Sad se mogu smatrati 🤰🏻.
Cure kako sad vama u postupku se računaju tjedni, jel i dalje od zadnje M ili? Meni je rekla danas da se od bete računa.
Wildflower rekla si da dr zna za forum i da misliš da zna tko si. A nije nas teško ionako povezati situacije i ostalo. Sad kad ćemo dolaziti na preglede će nas pozdravljati našim nickovima tu na forumu 😂
Ionako smo sve pisale u lijepom tonu o njima, a mogu biti ponosni na svoj rad i uspjeh.
Još da nam uzmu Tinčicu (ako slučajno ne uspije joj ovaj postupak) u ruke za free nakon svih ovih reklama bile bi baš zahvalne. Mi smo pomogle s donacijama, a od njih bi bila to predivna gesta. Možda joj samo treba prava klinika, drugačiji pristup i da to bude to.
Bebolina čestitam od ❤️! Prekokrasna betuška!💪💪 Trudnice naša, sad samo polako i smireno do prvog upoznavanja.🤰🥰🥰🤗🤗❤️❤️
🏥 Poliklinika IVF
2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼
2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏
"Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤
Oh cure drage čestitam na tako lijepim vijestima i sretno svima da bude! ❤️
Ima li netko kakvih vijesti kada će IVF u Ri proraditi?
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading 🌈 due date 28.5.2025.
Kawa neka sve dodju do blastice💪🏻
Hiper ti se ‘aktivira’ nakon stoperice s tim da je mene bas pocelo jako boliti tek 2. dan od aspiracije, a utvrdit se moze od strane doktora UZV-om na kojem vidi povecane jajnike i slobodnu tekucinu. No vjerujem da ces ti biti dobro i neces imati hiper.
Sad citam i ne mogu vjerovati da je meni Skvorc napravio transfer, a moji jajnici su bili 18 i 19cm🙄
Bebolina bas se vidi lijepi porast tempice🥰 a i vidim da je beta rasturila! Cestitam!
Pebles cestitam! Sad ce tata moci govoriti - bitno je samo neka je zivo i zdravo i da piski stojecki😬
.
Cure, dosli su mi nalazi za trombofiliju i vidim da mi je povisen faktor II (FII) i PAI-1 4G/4G homozigot.
Kaj sad? Googlam, ali mi izbacuje sve i svasta. 🥺🥺
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Tinčice draga sretnooooo 🥰🥰🥰
Bebolina čestitam, od srca ti želim mirnu i divnu trudnoću 🥰🙏🙏
Dodo kako siiii, jel vadiš krv na sve strane 🤣 Reci pliz kako se zove tvoj dr u Ivf-u? Razmišljam na konze dok prikupim sve nalaze 😬🥹
Lunolina ne brini, vjerojatno ce ti prepisati neku slabu dozu heparina kroz cijelu trudnocu, to su pikice za razrjeđivanje krvi 🥹
👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
AMH 3,2, kariogrami uredni,
👨 38 g, oligozoospermia,
1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
2. 11/24 Vinogradska -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
3. 12/24 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
4. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
5. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 1🐣 -> X
6. Škvorc ⏳
rolica.forum@gmail.com
Bebolina čestitaaaam 🥳🥳
U većini klinika računaju od dana aspiracije + 2 tjedna..
Kruškica čestitam i tebi 🥰 Želim vam uredne i dosadne trudnoće 🥰❤️
Tera naravno.. 😊❤️
Wildflower hahaha 🤣🤣 ja nisam, iako mi je on na predzadnjem pregledu nešto bio spomenuo forum, u kontekstu da ne vjerujem svemu što pročitam ali smo samo prešli preko toga i nastavili priču o drugim temama..
👩🏼 37, endometrioza, AMH 0.44µg/L
🧔♂️ 32, sve ok
✴️KBC Rijeka
1. 2020. stim, ❄️ 1js zbog endo
2. 4/23 stim➡️ 2js + 1❄️, 2🥚, ET 1js, ➖
3. 9/23 prir➡️ 1js ❌ nije oplođena
4. 10/23 prir➡️ 1js, ET, ➖
✴️Beta+
5. 2/24 stim➡️ 2js, 1🥚, ET 2d zametak, 13dnt β 403, 15dnt 730, 18dnt 2364, 20dnt 3428, BO💔
✴️Repromed
6. 6/24 stim ✖️
7. 9/24 stim➡️ 4js, 3🥚, ET 1 bc, 0❄️, β 11dnt 1021, 13dnt 2733, 💔 Miss Ab
8. 2/25 stim➡️ 3js, 2🥚, ET 2x 3d zametak, ➖
9.⏳
s88.forum@gmail.com
Kruškica, Bebolina čestitam od ❤️
Ja se javljam nakon konzultacija s dr. V koji mi je rekao da da Petrova radi on bi meni već bio napravio prirodni IVF. Tako da je njegov prijedlog da u rujnu krenem u prirodni postupak s Letrozolom. Zaboravila sam ga pitati zašto više naginje prirodnom, a prema svemu što sam pročitala ovdje čini mi se da je simulirani ipak opcija koja daje više mogućnosti. S obzirom da sam nova u ovome voljela bih otići na još jedne konzultacije kod nekoga, ali ne znam bi li privatno ili preko HZZO-a. Znate li možda koliko se trenutno čeka na listu za lijekove preko HZZO-a?
👩 29 (AMH 22,5 pmol/L); 👨29 (4/25 normo)
2023 prirodne trudnoće - 2x biokemijska; vanmaternična (jajovod ✂️)
dr. V + Repromed
9/24 prirodni IVF (neg aspiracija)
10/24 stim IVF (Gonal+Pergoveris+Cetrotide); 11🥚, 8 oplodenih; 2 ❄️(freeze all)
01/25 FET 1bc❌; 02/25 FET 1bc❌
Poliklinika IVF
04/25 stim IVF (Elonva+Menopur+Orgalutran); 15🥚, 12 oplodenih; ET 1bc ⏳; 5❄️
Kruškica, Bebolinačestitam od ❤️
Ja se javljam nakon konzultacija s dr. V koji mi je rekao da da Petrova radi on bi meni već bio napravio prirodni IVF. Tako da je njegov prijedlog da u rujnu krenem u prirodni postupak s Letrozolom. Zaboravila sam ga pitati zašto više naginje prirodnom, a prema svemu što sam pročitala ovdje čini mi se da je simulirani ipak opcija koja daje više mogućnosti. S obzirom da sam nova u ovome voljela bih otići na još jedne konzultacije kod nekoga, ali ne znam bi li privatno ili preko HZZO-a. Znate li možda koliko se trenutno čeka na listu za lijekove preko HZZO-a?
Ja ne znam za Petrovu i ostale državne bolnice, ali znam da Betaplus isto radi preko hzzo i upisuju već za kolovoz i rujan pacijentice. Tako da eto i to ti je opcija eventualno za otići na konzultacije. S tim da se kod njih konzultacije plaćaju, a u postupak možeš preko hzzo
Al’ ja sam krenuo tamo gdje zelim
i tamo gdje zelim cu sigurno doc
Ja - '91 AMH 13pmol, mm '92- crypto-azoo
2 postupka, 5 transfera, rođena naša sreća ❤️
U konzultacijama za drugu bebu
lelicaa91@gmail.com
Kruskica i Bebolina cestitam na odlicnom duplanju!
Lunolina ti si svakako kandidat za heparin u trudnoci, nista strasno, ja sam ga isto cijelu trudnocu koristila.
—
Evo mene s pregleda, sve je super kaze R, folikul je na 17, navecer ide stoperica i sanjushka zapisi me za iduci cetvrtak fet! Wooohooo!
Dobila sam ovitrelle i od subote cyclogest. Treba li cyclo biti u frizideru?
I da, od uzbudjenja nisam pitala za endometrij, sad gledam sliku s ultrazvuka, je ovo znaci da je 10? https://ibb.co/2dhZ1kz
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
A sto se tice doktora R i foruma, mislim da covjek stvarno nema bas vremena za iscitavanje foruma, a ni sestre isto, moguce da je netko rekao pa isao samo iz znatizelje baciti oko. U svakom slucaju, ako ovo citaju evo saljem puno pozdrava, obozavam vas 😂❤️
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Rolice, Slee hvala vam ❤️ pikanje s heparinom ne zvuci strasno. U stimulaciji sam se ufurala u pikice🙈
.
Sto se tice dr.R i meni je spomenuo forum, ali u sali i rekao je kako se po forumu proculo da je dobar za - e sad sam zaboravila za sto 😅
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Sortiraj odgovore
Najstariji