Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    wildflower
    13. Lipanj 2024. 11:00

FridaFredova moram se osvrnuti na ovu opasku.
    Zene su zeni ovdje podrska, salju hrpu pozitivne energije i svi ti smajlici, srca, djeteline znaci puno mnogim curama kada su u downu. Ali i kada su sretne radi neceg i podijele tu jer najcesce nemaju kome drugom iz razno raznih razloga. Koga zanima, raspita se dodatno, pita, cure odgovore bez problema.
    Ne mozes ocekivati da ces ko promatrac sa strane dobiti sve informacije koje ti trebaju, zato pitas bez prigovaranja, kritiziranja, savjetovanja i sl.
    Uvijek je bilo i uvijek ce biti - tko pita taj i dobije, tko suti taj nista nece dobit.
    Ti si se tu isto postavila kada si tek dosla cudno, pisala u 3 licu jednine.... Pitala hrpu nekih ozbiljnih stvari i dobila si odgovor.
    Meni je jasno da si ti vjerojatno dosta starija od nas i tebi su smijesna sva ova srca i smajlici, ali ako ti to smeta i ritam kojim ovaj forum raste a to je najcesce ritam pozitive, podrske, utjehe i naravno da i naucimo nesto jedna od druge zbog iskustva.
    I kazes, s jedne strane: "Zene drage ne dajte sebi za pravo glumit doktore, " a s druge strane ocekujes da zapravo glumimo doktore i objasnjavamo zasto smo sto dobile/obavile i sl...
    Ovaj forum, barem meni, sluzi ko smjernica. Ako ima daljnja pitanja, nejasnoce, pitam doktora.
    NHF na ovo sto sam napisala✌🏻✌🏻✌🏻 
    I ovdje je hrpa nas razlicitih zena, neke su realsiti, neke su u oblacima...
    I OK je ako trazis misljenje, ako ispricas nesto, ocekivati da ce neko reci: joj meni je tako bilo, to nije najbolje duplanje, nije dobro zavrsilo.. I netko ko ce reci: Jooj ti ti je super, meni je tako bilo i imam predivno dijete sad...
    Znaci moras biti spreman na sve.. I na dobra i losa iskustva. Po meni, nije nitko Sunce bedirao u niti jednom trenutku rekavsi za betu. Zena je i sama svjesna realnosti. Mislim treba biti spreman i na dobar i na los ishod, i mislim da smo sve tu i svjesne toga.

'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
    '86, oligozoospermia
    Repromed:
    2mj/2024 - 1. AIH ❌
    4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵

• MiliPe
    13. Lipanj 2024. 11:00

Sto se tice pretraga ili terapija ja sam uglavnom cula ovde neke stvari pa sam na svoju ruku proverila ( feritin, vitamin D, folat) za Kariogram sam iz praga dobila preporuku i jos uvijek cekam svoje rezultate.
    Sto se tice Fet-a ovaj ciklus u kojem sam trebala ici je bio dobar, sve je bilo super. Za sledeci sam dobila Letrozol od 2 dana ciklusa 5 dana. Rekla je da ce tako endo biti sigurno dobar i da to koriste sve klinike u Njemackoj. Eto to je jedino novo sto sam ja dobila. Ako bi nekom znacilo  a mozda ste vec i imale susret sa tim a nisam ispratila.

🙎🏻‍♀️34 god sve uredu Amh 3,4ng
    🙍🏻‍♂️43 god asthenozoteratozo ⏩️ Normozo
    1.Icsi 6.23 ▶️ 19 js - 2 ❄️ u pn stadij Beta ❌
    8.23 Icsi ▶️ 16 🥚Nema ❄️ Beta ❌
    1.24 Icsi ( Elnova, Puregon, Orgalutran) 18 js 6 🥚 Nema ❄️ Beta ❌
    13.11 Fet 2x Morula Beta ❌
    3.2025 Pfc Prag 25 folikula > 9js(8 oplodjenih)

• Maleena
    13. Lipanj 2024. 11:01

Alice, čestitam na curici 🩷 Koliko si čekala rezultate Niftyja?
    Sunce, ja se uvijek javim kad vidim ovakve slučajeve jer sam i sama kopala po svim živim forumima ne bi li naišla na sličnu priču sa pozitivnim ishodom. Tamko da pogledaj moje bete i krajnji ishod ❤️❤️  I tebi želim isto !

Ja 38, hipo/hashi, nizak amh
    On 49, oatz
    1. Icsi- blighted ovum
    2. Isci - ×
    3. Fet - missed ab u 8 tj
    4. Icsi - biokemijska
    5. Icsi 03/22 . 12. dnt Beta 35, 14.dnt 50, 16.dnt 85, 18.dnt 226, 22.dnt 860, 25.dnt 1890., 29.dnt 4350, na uzv gv i žv.. idući uzv 11.04. - KČS + CRL 0,73mm
    Nifty uredan, curica 💕
    16.11. Rodila se naša Marija ❤
    10.04.24. Fet

• Maleena
    13. Lipanj 2024. 11:01

*Anice, a ne Alice 😅

Ja 38, hipo/hashi, nizak amh
    On 49, oatz
    1. Icsi- blighted ovum
    2. Isci - ×
    3. Fet - missed ab u 8 tj
    4. Icsi - biokemijska
    5. Icsi 03/22 . 12. dnt Beta 35, 14.dnt 50, 16.dnt 85, 18.dnt 226, 22.dnt 860, 25.dnt 1890., 29.dnt 4350, na uzv gv i žv.. idući uzv 11.04. - KČS + CRL 0,73mm
    Nifty uredan, curica 💕
    16.11. Rodila se naša Marija ❤
    10.04.24. Fet

Sreca najveća
    13. Lipanj 2024. 11:04

Gospodjo FridaFredova sta Vi znate o scrmu ovome ???
    Bicu vrlo kratka i jasna ! Da! U ovome ITAKAKO TREBA BITI REALAN! I DA KOMENTAR JE NAPISALA ZENA KOJA JE 11 PUTA BILA U POSTUPKU I DA JOS JE BILA BLAGA ! JER VI VOLITE LAZNE NADE???????????
    Meni su ti komentari pomogli da se osvestim i ne zivim u BAJCI NEGO SE BORIM PA ZATO HVALA SVIMA NA TIM KOMENTARIMA JER SAM SAMO POMOCU ISKRENOSTI OVIH DEVOJAKA I DOKTORA KOJI MI NISU ULIVALI LAZNE  NADE USPELA !

Psihicki je to nemoguce za objasniti koliko je tesko! 
    Ako neko voli ziveti u bajkama ovaj forum nije za to vec za PRAVU BORBU PA I SA SAMIM SOBOM!
    Ljubac za sve!

Ja 36 nizak AMH ,on Savren
    3xIVF - biohemijske
    09/23 Genesis Novi Sad Nk cells,ERAtest,bopsija ,histero ( nadjen septum 1cm)
    4- Prag ,Fertycare- stiže devojčica🥰🥰❤️❤️❤️💕
    02.08.2024.stigla princeza
    Never give up!

wildflower
    13. Lipanj 2024. 11:04

BikMik

Sunce, jako mi je drago da postoje dobre sanse da sve bude uredu, samo optimisticno i hrabro 🤗
    Wildflower, covjece kako vrijeme leti, vec prenatalni test radis :D. Kad si ti imala prvi UZ?

Joooj ma ne vec, nego TEK za dva tjedna ahahahah... 🤣
    Ali da vrijeme leti...
    Meni je prvi pregled bio na 5+6, i tada smo vidjeli srcekooo
    Kada je tebi prvi pregled? :) Kako si

'86, oligozoospermia
    Repromed:
    2mj/2024 - 1. AIH ❌
    4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵

wildflower
    13. Lipanj 2024. 11:09

Inace kada sam vidjela puno stranica foruma od jucer kada sam zadnji put pogledala, mislila joooj dobre vijesti, neko ima plusic, kad ono raspravljamo se🤣🤣
    Gospoda Frida onda sigurno misli kad neko dobije plusic, i 50 zena cestita da to nije ok jer smanjuje preglednost foruma i vazne info se gube🤣🤣

'86, oligozoospermia
    Repromed:
    2mj/2024 - 1. AIH ❌

Sreca najveća
    13. Lipanj 2024. 11:14

wildflower

Inace kada sam vidjela puno stranica foruma od jucer kada sam zadnji put pogledala, mislila joooj dobre vijesti, neko ima plusic, kad ono raspravljamo se🤣🤣
    Gospoda Frida onda sigurno misli kad neko dobije plusic, i 50 zena cestita da to nije ok jer smanjuje preglednost foruma i vazne info se gube🤣🤣

Nisam ti cestitala! Zelim ti najdivniju mogucu trudnocu!

3xIVF - biohemijske
    Never give up!

wildflower
    13. Lipanj 2024. 11:15

Sreca najveća

wildflower

Nisam ti cestitala! Zelim ti najdivniju mogucu trudnocu!

Hvala i da budem lijepa trudnica ko ti🤣💕

'86, oligozoospermia
    Repromed:
    2mj/2024 - 1. AIH ❌

Sreca najveća
    13. Lipanj 2024. 11:16

Naravno da ces biti! ❤️💋

3xIVF - biohemijske
    Never give up!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.