Ja cu isto zamoliti da doticna prestane pisati i siriti negativnu energiju, itako nam je svima dovoljno stresno i ne da mi se citati nebulozne ispade pune mrznje i ogorcenosti. Odi zagrli svoje dijete, zeno, i budi sretna sto si dio pozitivne ivf price, ovo je samo dokaz da u ovoj prici nije bitno za uspjeh jesi li dobra osoba, ocito uspiju i one koje mogu izgovoriti nesto poput - sretna sam sto ti nije uspjelo.
—
Sto se tice rasprave privatno - drzavno, mislim da su takve rasprave potrebne i svidja mi se sto su konstruktivne. Sto se tice Repromeda - evo bas je frendica u postupku, nije dobila dugi protokol tako da eto, postoji i to. A Suprefact ne smatram terapijom stimulacije, lijekovi za stimulaciju su prilagodjene svakoj zeni ponaosob. Gdje god mi odabrale i sto god nam vise odgovaralo svima zelim da uspije, pa eto cak i onim zlobnima 😉
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Što se tiče ne-imanja 20.000kn viška: Svatko tko misli da mu je dobra ideja imati dijete s takvim financijskom slikom… to nek riješi sam sa sobom.
Što se tiče IVF doktora: Oni svoje vlastite žene ne puštaju preko tri puta u postupak. O moralnosti toga da nisu jednako zabrinuti za svoje pacijentice - pa ih puštaju ih u bezbroj postupaka… to je tim doktorima na dušu.
Što se tiče Stele_M: zamisli koliko nekome svojom glupošću moraš dizati živce da se ulogira samo da ti to kaže?
Kad je bila na postupku u Petrovoj pričala je da ovim iz Petrove iz guzice duge izlaze - u trenutku u kojem su sami doktori iz Petrove govorili da tamo nikad ne bi išli u postupak.
Sad priča da je IVF Poliklinika “top”, a znam kao fakt da (ako je išla preko HZZO-a) nije dobila: ni Prolutex, ni lipidne, ni dexu u inekcijama ni masu drugih čuda koje dobiju žene s plaćanjem.
I znam da ne mogu biti svi iz obitelji doktora i dobiti poseban tretman, ali dođe mi da se zrigam kad vidim što žene “preporučaju” drugim ženama i to pod krinkom pomaganja, a radi se o čistom neznanju.
Odoh grlit svoje dijete, a vi se tu slobodno natežite u efemernim raspravama o dobroti duše. S druge strane, ja ću uvijek radije slušati čovjeka koji mi kaže kako stvari jesu; nego čovjeka koji mi priča ono što bih ja htjela čuti… Ali upravo zbog takvog pristupa ja i imam dijete ;) Lp
Draga AuRoRo, mi ovdje poštujemo svačije mišljenje, no ti nam nisi ponudila nikakve informacije, čak nisi ni rekla koja je klinika u tvom slučaju u pitanju, koji privatnik, evo ja sam prva zainteresirana da mi od prve uspije postupak 🙂 ne znamo koji je tvoj status, godine, itd.
Nešto o čemu svaki pa čak i najgori doktor vodi računa prilikom određivanja stimulacije.
I meni je postupak uspio od prve, gle čuda, u Petrovoj pa svejedno dalje ne uspijeva, dobre 3 godine.
Ti očigledno barataš s puno informacija koje nažalost više koristiš da napadaš Stelu nego da nama pomogneš. Nije valjda misliš da nas 50ak (koliko nas tu ima on&off) ne bi htjele pročitati što nam imaš za reći, naravno, normalnim i druželjubivim tonom 🙂
👩1987, AMH 2.1 pmol/l, histero✅️, kariogrami✅️, MTHFR homoz., PAI1 heteroz.
🧔♂️1987 sve OK
Naš put počinje 2019. 🍀
1. IVF 2020. ET - 👧💜
2. FET 2023. ⛔️
3. FET 2023. ⛔️
4. ET 2024. missed ab, 8tt. 💔
5. ET 2024. ⛔️
6. ET 2024. ⛔️
7. ET 2/2025, biokemijska ⛔️
8. FET 4/2025 ❄️❄️, beta 8.5. ⏳️
dodo87.forum@gmail.com
Pozdrav svima ❤️❤️
Ko me nezna prva beba IVF ,a danas....danas plusić na testu iz kućne radinosti doslovno iz prve ,Šok i nevjerica
Mislila sam da se to drugima samo događa toliko nisam vjerovala da se posexas i dobijes plus vec sam skupila sve papire za drugi ivf bez da sam probala i kao ajd idemo probat ....cekam mengu da jos izvadim prolaktin i napravim test zbog posla kojeg radim ..Šok,muk,tišina...
Toliko me dole menstrualno bolilo da sam popila brufen 🙈
Držite fige za dobar uzv 🙏
I vama također sretno u svemu 🤰🤰🤰🩷🩷
Auroro meni je drago da ti imaš dijete i hvala Bogu da ti je uspijelo i da ne moraš imate prazne ruke kao mi ostale . Ali jako je ružno i bezdušno da se time nabacuješ po forumu i raduješ da to netko od nas nema bila to Stela ili bitlo tko drugi !! A samo je Bog svijedok koliko to sve želimo , ja te iskreno neznam i pola žena nisam još pohvatala tu na forumu jer sam nova ovdje na MPO, ali me full pogodio tvoj komentar i nemogu vjerovati da se netko veseli tuđoj muci ,,a prolazimo kroz isto , neko duže a netko kraće.. evo neznam , kaj da kažem..
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska
Što se tiče ne-imanja 20.000kn viška: Svatko tko misli da mu je dobra ideja imati dijete s takvim financijskom slikom… to nek riješi sam sa sobom.
Što se tiče IVF doktora: Oni svoje vlastite žene ne puštaju preko tri puta u postupak. O moralnosti toga da nisu jednako zabrinuti za svoje pacijentice - pa ih puštaju ih u bezbroj postupaka… to je tim doktorima na dušu.
Što se tiče Stele_M: zamisli koliko nekome svojom glupošću moraš dizati živce da se ulogira samo da ti to kaže?
Kad je bila na postupku u Petrovoj pričala je da ovim iz Petrove iz guzice duge izlaze - u trenutku u kojem su sami doktori iz Petrove govorili da tamo nikad ne bi išli u postupak.
Sad priča da je IVF Poliklinika “top”, a znam kao fakt da (ako je išla preko HZZO-a) nije dobila: ni Prolutex, ni lipidne, ni dexu u inekcijama ni masu drugih čuda koje dobiju žene s plaćanjem.
I znam da ne mogu biti svi iz obitelji doktora i dobiti poseban tretman, ali dođe mi da se zrigam kad vidim što žene “preporučaju” drugim ženama i to pod krinkom pomaganja, a radi se o čistom neznanju.
Odoh grlit svoje dijete, a vi se tu slobodno natežite u efemernim raspravama o dobroti duše. S druge strane, ja ću uvijek radije slušati čovjeka koji mi kaže kako stvari jesu; nego čovjeka koji mi priča ono što bih ja htjela čuti… Ali upravo zbog takvog pristupa ja i imam dijete ;) Lp
Oprosti ali ja stvarno ne kužim što je pisac ovim postom/komentarom želio reći 🙄. Nisam si sigurna da si dobro shvatila moj odgovor na tvoj post , kao ni odgovor koji sam dala Steli. Nisam branila nju osobno. Napisala sam svoje mišljenje za svaku curu koja tu bilo privatno ili preko HZZO-a, bio 1. Ili 25. pokušaj. Za svaku djevojčicu koja će danas-sutra ući na forum i tražiti savjet , pa pročitati tvoj komentar. Forum pameti sve. A ovo da privatnici svoje žene ne puštaju u više od 3 postupaka ti nikako me drži vodu. Trust me! P.s. odoh ja okupati svoju princezu koju sam, zamisli samo, dobila iz postupka u državnoj bolnici , uz pomoć doktora, sestrica, biologa, u 3. stimulaciji. To je bilo 2015. I vidi vraga, još sam tu, još postojim, nalazi savršeni, živa sam, diše, grlim princezu i nemam rak. A poslije sam imala, (u borbi za bebu br.2 opet 3 stimulacije 😉). Jasno da ne znam kako će moje tijelo reagirati za nekih 15-20 godina, I jasno da to sve još nije 100% istraženo, ali ženo draga pretjeruješ!
Vinogradska 🏥 since 05/2013
▪️jajovod✂️
1. IVF 11/13❌️
2. IVF 11/14❌️
3. IVF 05/15 - ET 2 x 3dnevna, 10dpt + , 6tt ❤️
11/17 prirodna trudnoća, vanmaternicna
▪︎jajovod✂️
4.IVF - 10/22 🐧🐧🐧
1. fet beta ❌️
2.fet beta ❌️
3.fet beta ❌️
5. IVF - 4/23 ❌️
🐧🐧
4. fet beta ❌️
5.fet ❌️
6.IVF -2/24 ❌️
🐧🐧
6. fet beta ❌️
7.fet❌️
8.fet 8DPT + , 6tt ❤️
Mrvica cestitam! Divna prica ❤️
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Kao što piše kod Hypnoticpoison: "Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve!"
Ja na ovom forumu zaista to i osjećam, prvo na svom primjeru, a vidim to i kod drugih. Radovala sam se i ja svakom plusiću pa i kad kod mene nije bilo tako.
Ja ću se samo javiti kao hzzo pacijentica IVF poliklinike (dr.G) koja je u 1. stimulaciji i 1. fetu ikada ostala trudna. Eto, želim to svim ženama koje tek ulaze u postupke, a onima kojima je već n-ta šansa - neka ta bude dobitna!
I ovaj "bankomat" je ostao kod istog tog dr. voditi svoju trudnoću i sa guštom ostavim svaki cent tamo.
To ne znači da će netko drugi biti zadovoljan - i ne treba. Ja sam otišla iz Petrove baš zato što sam bila nezadovoljna i ušla u IVF polikliniku s namjerom plaćanja pa me dr.G nagovorio da pričekamo hzzo. I eto me tu gdje jesam.
Tako da, radujte se curke i zanemarite zlobne komentare! ❤️❤️❤️
👩🏼 - '94, PCOS, AMH 136.7 pmol/L (60.5 ng/mL), 👨🏽 - '93, normo
Pokušavamo od 5/2021. Od 12/2021 do 3/2023 Petrova - Letrozol
1/2023 - 8tt missed ab.
Od 3/2023 Poliklinika IVF.
10/2023 - 1. IVF rekovelle+cetrotide+decapeptyl - 5 ❄️, blagi hiper.
26.1. FET 1BC, 7dnt +, beta 8dnt 104, beta 10dnt 313, beta 12dnt 809, 6+4 💗➡️ stiže dječak
Koalica meni je došla 20 dana od aspiracije, 15 od transfera.
Rolica drago mi je da se smirilo 🤗🤗
Hypnoticpoison joj nadam se da će se mučnine smanjiti 😘😘
Ikar 🤗🤗 nadam se da ćeš nakon toliko neuspjeha ipak uspjeti 😘😘 ali razumijem te, i meni je baš lijepo u životu kad nisam u ivf a tek sam 2 postupka prošla.
Stela ❤️ neću uopće komentirati padobrance, na jedno uho uđe, na drugo izađe.
Mrvica predivno, tako mi je drago. Želim ti urednu i mirnu trudnoću 😘
👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
🧑 '82. sve ok
2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
2022. spontani u 7tt 💔
03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
“Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”
Dodo, drago mi je da su konze prošle dobro..sretno dalje 🤞🥰
Sunce12, 🤞🤞🥰
Nicaivo, želim da ti grčići prerastu u lupkanje po buši 🤞🥰
BikMik, čestitam ti trudnice 🥳❤️
Leona, 😘
Mrvica, čestitam 🥳🥰
Ikar, borba će se jednom isplatiti 🤞🥰
Hypnoticpoison, nadam se da će mučnine uskoro popustiti 🤞🥰
Stela, ne znam što bih rekla 🤦♀️ samo ću ti poslati hug 🫂😘
Sretno ako netko nešto ima danas 😘😘😘😘😘
👱♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji