Dodo da rekli su da je opcija samo opća, a nekako mi je ostalo da si ti rekla kako si birala… ma dobro, mislim da cu ipak tablete. Danas sam vec popila uvodnu pa ostatak u sobotu ako se ne isprepadam i narucim kod podobnika 🤣 Kako si ti, ima novosti?
Dobro sam, čekam sljedeći tjedan i preglede 🎊
Na poslu mi je malo gužva pa poslije s malom i zapravo brzo proleti dan. Brzinski čitam stranice samo da sam u toku što se događa, mislim na sve vas i baš ima lijepih vijesti 🤗
A za manje lijepe, bit će bolje za sve nas 🫶🪄
Da, to je ok što ti uvijek ostaje zahvat (ako se ne varam), nadam se da će ti se sve brzo završiti.
Meni je jučer prošlo već 3 tj od zahvata, tako da sam na to zapravo i ciljala jer sam jedva iskombinirala s poslom da ostanem doma i oporavim se. Ti ovo super hendlaš 🤗
Evo stvarno se ne sjećam što su mi rekli, ako ću imati vremena, potražim stare postove jer je tad bilo friško i stvarno se tako desilo, a sad ti ne bih htjela lagati 🤭
👩1987, AMH 2.1 pmol/l, histero✅️, kariogrami✅️, MTHFR homoz., PAI1 heteroz.
🧔♂️1987 sve OK
Naš put počinje 2019. 🍀
1. IVF 2020. ET - 👧💜
2. FET 2023. ⛔️
3. FET 2023. ⛔️
4. ET 2024. missed ab, 8tt. 💔
5. ET 2024. ⛔️
6. ET 2024. ⛔️
7. ET 2/2025, biokemijska ⛔️
8. FET 4/2025 ❄️❄️, beta 8.5. ⏳️
dodo87.forum@gmail.com
Neznam još. Definitivno prije nego budem radila betu. Dr mi rekao da napravim betu 13.6. (čet) i ako bi bila daj Bože pozitivna i ako ne vade kod nas u subotu da bi onda vadila u pon kako bi bilo pravilno duplanje.
Ja isto volim za betu biti spremna i znati ako je negativna jer nalaz dobijem kad sam na poslu.Dreamer čini mi se da si ti rekla da si iz okolice Čakovca. Možeš u subotu vaditi betu u bolnici u laboratoriju tamo gdje se inače vadi krv, ali moraš pozvoniti na vrata di je za hitna vađenja i kažeš da si došla izvaditi betu i bez problema ti je izvade, jer meni su rekli da beta spada u hitna vađenja. I kažeš da želiš da ti nalaz pošalju na mail, potpišeš pristanak i u roku od sat vremena dobiješ nalaz. Ja sam u prvom postupku betu vadila u subotu, a sad u ovom čak u nedjelju i nije bilo problema. Sretnooooo!❤️ Držimo 🤞 na najjače!🙏🙏🍀🍀❤️❤️
Ovo je super informacija. Hvala ti ❤️
👧 33, pcos like, 👦 39, oligoasthenozoospermia
04/22 1.ICSI Petrova: Rekovelle, Cetrotide, Decapeptyl x2 💉 ; ~ 6❄❤
1.FET ➡️ 06/22 ❄ 1 blastica ~ beta 0
2.FET ➡️ 07/22 ❄ 1 blastica ~ beta 0
3.FET ➡️ 04/23❄❄2 blastice~ beta 0
4. FET ➡️ 09/23 ❄️❄️2 blastice~ 1.beta 84,6 2.beta 29.3 😪
05/24 2.ICSI pol. Škvorc: Ovaleap,Orgalutran, Ovitrelle~5 bc ❄️❤️
1. ET ➡️ 1 blastica ~ beta 0
2. FET➡️10/24 ❄️1 blastica ~ beta 0
3. FET➡️02/25 ❄️ 1 blastica ~ beta 0
4. FET➡️03/25 ❄️❄️ 2 blastice ~ beta 0
Dodo da rekli su da je opcija samo opća, a nekako mi je ostalo da si ti rekla kako si birala… ma dobro, mislim da cu ipak tablete. Danas sam vec popila uvodnu pa ostatak u sobotu ako se ne isprepadam i narucim kod podobnika 🤣 Kako si ti, ima novosti?
Na poslu mi je malo gužva pa poslije s malom i zapravo brzo proleti dan. Brzinski čitam stranice samo da sam u toku što se događa, mislim na sve vas i baš ima lijepih vijesti 🤗
Da, to je ok što ti uvijek ostaje zahvat (ako se ne varam), nadam se da će ti se sve brzo završiti.
Meni je jučer prošlo već 3 tj od zahvata, tako da sam na to zapravo i ciljala jer sam jedva iskombinirala s poslom da ostanem doma i oporavim se. Ti ovo super hendlaš 🤗
Evo stvarno se ne sjećam što su mi rekli, ako ću imati vremena, potražim stare postove jer je tad bilo friško i stvarno se tako desilo, a sad ti ne bih htjela lagati 🤭
Baš i mene zanimaju tvoje novosti u idućem tjednu 😃 Ooo pa proletilo je vrijeme, super da si se oporavila. Ma nema veze za podobnik, budem ja zvala i pitala još jednom ako se odlucim. Mislim da cu ipak tablete, kratkorocno je bolnije i koma, ali dugorocno valjda lakse jer nema oporavaka i ostalog, evo ne znam razmisljam o tome danima i radim usporedbe kao prava psihijatrija 🤣🙄 Cekamo tvoje novosti iduci tjedan 🤗
👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
AMH 3,2, kariogrami uredni,
👨 38 g, oligozoospermia,
1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
2. 11/24 Vinogradska -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
3. 12/24 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
4. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
5. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 1🐣 -> X
6. Škvorc ⏳
rolica.forum@gmail.com
Baš i mene zanimaju tvoje novosti u idućem tjednu 😃 Ooo pa proletilo je vrijeme, super da si se oporavila. Ma nema veze za podobnik, budem ja zvala i pitala još jednom ako se odlucim. Mislim da cu ipak tablete, kratkorocno je bolnije i koma, ali dugorocno valjda lakse jer nema oporavaka i ostalog, evo ne znam razmisljam o tome danima i radim usporedbe kao prava psihijatrija 🤣🙄 Cekamo tvoje novosti iduci tjedan 🤗
Rolice drzim ti fige da ti sve prode u redu sta god odlucila. Znam da si se svega nacitala, ali nisu tablete tako uzasne. Mene je sat dva bas jako bolilo, ali kad to prode onda je ok, kao da si dobila mengu...i mozes odmah sljedeci mjesec dalje u nove pobjede. Eto da to sto prije rijesis 🍀🤞☀️❤️
👱♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨🦳 normo
~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷
Pozdrav cure,
Nakon dužeg odmora ako mogu tako to nazvati,krećem u svoj ivf postupak,u tom periodu sam napravila histeroskopiju gdje su mi mali septum maknuli koji kažu može i ne mora imat utjecaja na ishod u trudnoći.
Bila sam svo ovo vrijeme vođena kod dr.Vrčica koji je odličan dijagnostičar,napravili smo sve kako bi u ivf postupak ušla spremna.Imam sada dva prateća folikula🙏😇
👩🏫 38.g., niski Amh 2.1 pmol/L,LH 4.1,visok FSH 10, (low responder), dobiveni zametci odlicne kvalitete
👨💼 43.g., sve uredno.
7 IVF stimulirana postupka (polik. IVF), 2 missed ab 💔💔 (medikam.prekid).
7./21. trombofilija,PAI 4G/4G,FV Leiden
3/24.napravljena histeroskopija, sve u redu.
3/24. kariogrami supružnika,sve u redu.
6./24 prekid ET,zametak prestao s razvojem. 1💔
4./25 aspiracija 4 oocite, nema oplodnje 💔
⚠️ 🤞🏻❤️💪🏻 ⚠️
LIPANJ 2024.
8.6. sub
NICAIVO - transfer
10.6. pon
KORNI - ultrazvuk
TEICH56 - transfer
JURKY - anomaly scan
11.6. uto
SRECA NAJVEĆA - ultrazvuk
12.6. sri
NPELICA - ultrazvuk
13.6. čet
PEBBLES FLINTSTONES - ultrazvuk
DRAMER - beta
15.6. sub
ENI233 - beta
18.6. uto
JABUKICA - ultrazvuk
20.6 čet
LEONA89 - ultrazvuk
24.6. pon
HYPNOTICPOISON - ultrazvuk
25.6. uto
TRATINČICA - ultrazvuk
SRPANJ 2024.
2.7. uto
WILDFLOWER - ultrazvuk
JURKY32 - ultrazvuk
3.7. sri
MEDENA33 - ultrazvuk
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
➡️ Ako još netko želi na listu ili je nešto krivo upisano javite…
🧔♂️ 32, sve ok
✴️KBC Rijeka
1. 2020. stim, ❄️ 1js zbog endo
2. 4/23 stim➡️ 2js + 1❄️, 2🥚, ET 1js, ➖
3. 9/23 prir➡️ 1js ❌ nije oplođena
4. 10/23 prir➡️ 1js, ET, ➖
✴️Beta+
5. 2/24 stim➡️ 2js, 1🥚, ET 2d zametak, 13dnt β 403, 15dnt 730, 18dnt 2364, 20dnt 3428, BO💔
✴️Repromed
6. 6/24 stim ✖️
7. 9/24 stim➡️ 4js, 3🥚, ET 1 bc, 0❄️, β 11dnt 1021, 13dnt 2733, 💔 Miss Ab
8. 2/25 stim➡️ 3js, 2🥚, ET 2x 3d zametak, ➖
9.⏳
s88.forum@gmail.com
Angeleyes,sanjushka,bebolina2024 hvala vam cure <3
Windflower ja sam radila nifty standarda, iskreno nisam ništa proučavala niti sam ga planirala napraviti. Doktorica me je savjetovala da bi ga ona napravila, da je tako lakše vodit trudnoću, možemo biti spremni ako nešto bude.... Ja kažem uredu, ajde da i ja nju ispoštujem, budući da je ona ispoštovala sve moje zahtjeve za pretrage i pitala sam nju koji ona predlaže, rekla nifty standard i ja se mislim uredu neka i to odradim, iako uopće sad ne čekam nalaze, ja sam u svojoj glavi 100% sigurna da je sve uredu
samo eto radujem se znat jeli cura ili dečko. :D
Žuži, da zamisli to, evo ja još danas ne vjerujem i pitam se kako, uvijek sam pratila Dreamer na forumu jer je imala najsličniju situaciju meni, i kad njoj zadnji nije uspio iz prvog postupka, mislila sam pa nema šanse ni meni, sigurno nije dobar set stanica ili tako nešto. Stvarno nikad ne možeš znat i uvijek ima nade.
Sanii je baš lijepo napisala, ja sam isto tako kao ti, nisam bila pesimist, ali sam uvijek imala plan za dalje, to me guralo da ne upadnem u tugu i očajavanje. Zadnji put sam izračunala za novi postupak kad mi treba smještaj u Splitu i skoro rezervirala, ali ajde napravit ću test i onda ću. I onda ŠOK ŠOK Kakva je situacija kod tebe? Kako si sada?
🙎🏻♀️95-sve ok, 🙎🏻♂️87- oligoasthenozoo -> normo
1.icsi- 4/2023-Cito
12 🥚- 7 blastocista - sve ❄️
1. 12.06 - FET 2 ❄️, jedna odlična, druga loša - ❌
2. 12.07. - FET 1 ❄️ - ❌
09- histeroskopija - sve ok
3. 06.10 - FET 1 ❄️- ❌
30.10 scratching endometrija
4. 24.11. - FET 1 ❄️ - ❌
Kariogrami , trombofilija ✅✅
5.veljača- FET ❄️ -❌
Biopsija maternice ✅
6. 09.04.24 -FET ❄️ - 7dpt ➕ - beta ⏳ 13dpt- 580, 15dnt - 1248
Čokoladice nadam se da će i meni tako proći, ma čitala sam svašta, bolje da nisam Sutra krećem u akciju od jutra s tableticama pa se javim dok sve prođe
Marita super i sretnoooo, držim fige
Nicaivo sretnoooo danas si pupicaaa
.
Pusa i sretno svim curkama! ❤️
👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
AMH 3,2, kariogrami uredni,
👨 38 g, oligozoospermia,
1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
2. 11/24 Vinogradska -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
3. 12/24 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
4. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
5. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 1🐣 -> X
6. Škvorc ⏳
rolica.forum@gmail.com
Jutro cure, ja mislim da ce se kod mene znati ubrzo. Danas sam 6dnt, juce sam imala cijelo vece menstrualne grceve i materica me bolila na svako kihanje i kasljanje (prehladjena poprilicno). I jutros bolan nadut stomak i sad vidim na dnevnom ulosku svjetlo svjetlo smedje kremasto (cyclogest). Ili cu procuriti danas/ujutro ili ce se mozda pojaviti crtica sad za vikend.
Nicaivo, sretno danas ❤️🤗
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Nacaivo Sretno danas 🍀
Marita Sretno i tebi da bude uspesan 🍀🤞🏻
BikMik Navijam za pozitivan testic, drzim fige 🤞🏻🍀🥰
🙎🏻♀️34 god sve uredu Amh 3,4ng
🙍🏻♂️43 god asthenozoteratozo ⏩️ Normozo
1.Icsi 6.23 ▶️ 19 js - 2 ❄️ u pn stadij Beta ❌
8.23 Icsi ▶️ 16 🥚Nema ❄️ Beta ❌
1.24 Icsi ( Elnova, Puregon, Orgalutran) 18 js 6 🥚 Nema ❄️ Beta ❌
13.11 Fet 2x Morula Beta ❌
3.2025 Pfc Prag 25 folikula > 9js(8 oplodjenih)
Sortiraj odgovore
Najstariji