Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    koalica2
    06. Lipanj 2024. 13:19

Dreamer, Bik Mik upravo tako i meni i zato sam isto mislila da je od vaginaleta, ali kako si sad rekla da ti samo pljusne da se tako izrazim, meni se to desilo vec tipa možda 2-3 puta samo kažem bila sam uvjerena da su vaginalete u pitanju😅
    Što se simptoma tiče meni su grudi bas nabrekle i nekako se zaokružile, leđa bole ovisno o tome što i kolko radim i tipa isto danas mi se javila bol ko pred M, s tim da meni tako bude i onda dobijem kroz pol sata sat, ali sva sreća još nisam nadam se i da neću hahaha i više manje od simptoma je to to, ali baš kako si rekla Dreamer od svih tih hormona pitanje od čega je, samo da nam testići budu pozitivni i bete dovoljno visoke, a za sve ostalo lako😊🥰🍀🤞🏼

👩🏽 24 god, PCOS tip c, blagi IR, AMH 45
    👨🏽25 god, oligoasthenozoospermia
    2023. Jajovodi✂️
    2023. Prirodna trudnoca( vanmaternična)
    05/24 1.IVF Sv.Duh (ovaleap 150, cetrotide, ovitrelle) 7🐣, 2❄️blstociste, ET 1 blastocista vracena-beta 0,5
    7/26 histeroskopija septuma
    10/24 FET vracene 2 blastociste- 14.dnt. Beta 382, 1. pregled 7+3 kornualna trudnoća💔

dreamer ❤
    06. Lipanj 2024. 13:19

Neznam još. Definitivno prije nego budem radila betu. Dr mi rekao da napravim betu 13.6. (čet) i ako bi bila daj Bože pozitivna i ako ne vade kod nas u subotu da bi onda vadila u pon kako bi bilo pravilno duplanje. 
    Ja isto volim za betu biti spremna i znati ako je negativna jer nalaz dobijem kad sam na poslu.

👧 33, pcos like, 👦 39, oligoasthenozoospermia
    •04/22 1.ICSI Petrova: ~ 6 bc❄
    1.FET 06/22 ❄ 1 bc ~ beta 0
    2.FET 07/22 ❄ 1 bc ~ beta 0
    3.FET 04/23❄❄2 bc~ beta 0
    4. FET 09/23 ❄❄2 bc~ 1.beta 84,6 2.beta 29.3 x
    •05/24 2.ICSI pol. Škvorc: ~5 bc ❄
    1. ET ❄ 1 bc ~ beta 0
    2. FET10/24 ❄1 bc ~ beta 0
    3. FET 02/25 ❄ 1 bc ~ beta 0
    4. FET 03/25 ❄❄ 2 bc ~ beta 0
    •06/25 3. ICSI pol. Škvorc: ~3bc ❄
    1. ET ❄❄ 2bc ~ 1.beta 564,5 ❤️ 2.beta 1119,5 ❤️ 1.UZV imamo❤️ 2. UZV missed ab 💔

Lucy08
    06. Lipanj 2024. 13:29

Sunce12

Hvala vam žene❤️ Oprostite kaj vas gnjavim🥺
    Ma ne znam, ja sam psihicki lose od svega. Taman sam si poslozila u glavi da nista s toga i da idem uzivat u ljetu. Sad je problem sto nemam gdje betu izvaditi u subotu pa cu ili potegnut u Zagreb na 2 sata ili cekat ponedjeljak. Kaze dr.Alebić da vadim u pon i onda se cujemo za dalje🙄 Ne osjecam da ce biti dobro samo zato jer se ne osjecam "trudno" ko u prijasnim postupcima koju su rezultirali boljom betom. Stalno citam o vanmaternicnoj trudnoci i panicno se bojim da ne krenu bolovi i krvarenje. Svaki drugi mjesec hodocastim u bolnicu😒
    Javit cu vam se❤️

Upadam kao padobranac... povremeno vas citam jer kad se jednom navuces na forum tesko se skinit s njega iako nemam vremena za detaljno pracenje i tipkanje. U jednoj ruci drzim bebu , a u drugoj pisem... moj savrseni beban je bio trodnevni embrij kad je vracen i beta 12dpt je bila 35... nema pravila i neotpisuj nista jer imas se cemu nadat! Neka ti je sa srecom! 🙏🤗

🙋‍♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
    🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
    Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
    06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
    09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
    5./23. histeroskopija ✔️
    6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨‍👩‍👦

sanjushka
    06. Lipanj 2024. 14:11

Wildflower a da, ovo je sve lutrija, nikad ne znaš kako će završiti. Ne znam kada su točno na godišnjem, rekao mi je samo da idu krajem 7.mjeseca.

Rolica, Leona, Hypnoticpoison ❤️

Medena hvala na izvješću. Nadam se da će sljedeći biti uspješan kao i tebi.. ❤️

Sunce, eto ga na 😁🥰 čestitam na lijepom duplanju. 🥳 I ja bi izvadila još jednom za svoj mir ili nemir tako da čekamo onda novu betu s tobom.. ❤️ Možda je baš stvar u tome što se ne osjećaš trudno kao u prošlim neuspješnim trudnoćama 😉

Žuži ja sam ih zvala za konzultacije i dali su mi termin za jedno tri tjedna. On te na konzama odmah i pogleda ali samo da vidi situaciju, nije važno koji si dan ciklusa. Meni se potrefilo da sam 2dc, taman sam dan prije dobila M i normalno mi je napravio uzv. Računaj samo da se čeka jedno 3-4 tjedna na prve konze kad se budeš naručivala, gužva im je.. Uzmeš sve nalaze sa sobom, ono što treba extra će ti on reći da napraviš i s njim prođeš kroz postupke koje si imala..

👩🏼 37, endometrioza, AMH <0.44µg/L
    🧔‍♂️ 32, sve ok
    ✴️KBC Rijeka
    2 stimulacije
    ▫️11/20 - zamrzavanje stanica
    ▫️4/23 - 2🥚, 1 trodnevni ➡️ ➖
    2 prirodna
    ▫️9/23, ✖️
    ▫️10/23, 1 trodnevni ➡️ ➖
    ✴️Beta+ (1 stim)
    ▫️2/24, 1🥚, 1 dvodnevni ➡️ blighted ovum💔
    ✴️Repromed (6 stim)
    ▫️6/24 prekinut postupak
    ▫️9/24, 3🥚, 1bc ➡️ missed ab 💔
    ▫️2/25, 2🥚, 2 3d ➡️ ➖
    ▫️4/25, 2🥚, 1bc ➡️ biokemijska 💔
    ▫️6/25, 3🥚, 1bc ➡️ freeze ❄️
    ▫️9/25, 5🥚, 2bc ➡️ 1❄️/ 1➡️ biokemijska 💔

📧 s88.forum@gmail.com

sanjushka
    06. Lipanj 2024. 14:14

Sve mi se pomiješalo odnosno stisnulo 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
    Evo još jednom malo jasnije.. 

Wildflower a da, ovo je sve lutrija, nikad ne znaš kako će završiti. Ne znam kada su točno na godišnjem, rekao mi je samo da idu krajem 7.mjeseca.

Rolica, Leona, Hypnoticpoison ❤️

Medena hvala na izvješću. Nadam se da će sljedeći biti uspješan kao i tebi.. ❤️

Sunce, eto ga na 😁🥰 čestitam na lijepom duplanju. 🥳 I ja bi izvadila još jednom za svoj mir ili nemir tako da čekamo onda novu betu s tobom.. ❤️ Možda je baš stvar u tome što se ne osjećaš trudno kao u prošlim neuspješnim trudnoćama 😉

Žuži ja sam ih zvala za konzultacije i dali su mi termin za jedno tri tjedna. On te na konzama odmah i pogleda ali samo da vidi situaciju, nije važno koji si dan ciklusa. Meni se potrefilo da sam 2dc, taman sam dan prije dobila M i normalno mi je napravio uzv. Računaj samo da se čeka jedno 3-4 tjedna na prve konze kad se budeš naručivala, gužva im je.. Uzmeš sve nalaze sa sobom, ono što treba extra će ti on reći da napraviš i s njim prođeš kroz postupke koje si imala..

👩🏼 37, endometrioza, AMH <0.44µg/L
    🧔‍♂️ 32, sve ok
    ✴️KBC Rijeka
    2 stimulacije
    ▫️11/20 - zamrzavanje stanica
    ▫️4/23 - 2🥚, 1 trodnevni ➡️ ➖
    2 prirodna
    ▫️9/23, ✖️
    ▫️10/23, 1 trodnevni ➡️ ➖
    ✴️Beta+ (1 stim)
    ▫️2/24, 1🥚, 1 dvodnevni ➡️ blighted ovum💔
    ✴️Repromed (6 stim)
    ▫️6/24 prekinut postupak
    ▫️9/24, 3🥚, 1bc ➡️ missed ab 💔
    ▫️2/25, 2🥚, 2 3d ➡️ ➖
    ▫️4/25, 2🥚, 1bc ➡️ biokemijska 💔
    ▫️6/25, 3🥚, 1bc ➡️ freeze ❄️
    ▫️9/25, 5🥚, 2bc ➡️ 1❄️/ 1➡️ biokemijska 💔

📧 s88.forum@gmail.com

Anica!
    06. Lipanj 2024. 14:26

Cure, 

Sve uredu, 11 tjedan, 4 cm, vadili krv za Nifty. Vidila sam na uvz kako mice nogicama i rukicama. Mislim da tek sad pocinjem bit malo svijesna da je ovo istina 🥹🥹 sve se nekako nisam zelila nadat, jer mislila sam ko bi mi prezivio razocarenje. PTSP IVF-a. Stvarno se divim svim curama na borbi koje vodimo i snazi koju imamo 🙏🏻❤️

🙎🏻‍♀️95-sve ok, 🙎🏻‍♂️87- oligoasthenozoo -> normo
    1.icsi- 4/2023-Cito
    12 🥚- 7 blastocista - sve ❄️
    1. 12.06 - FET 2 ❄️, jedna odlična, druga loša - ❌
    2. 12.07. - FET 1 ❄️ - ❌
    09- histeroskopija - sve ok
    3. 06.10 - FET 1 ❄️- ❌
    30.10 scratching endometrija
    4. 24.11. - FET 1 ❄️ - ❌
    Kariogrami , trombofilija ✅✅
    5.veljača- FET ❄️ -❌
    Biopsija maternice ✅
    6. 09.04.24 -FET ❄️ - 7dpt ➕ - beta ⏳ 13dpt- 580, 15dnt - 1248

Fionci99
    06. Lipanj 2024. 14:27

Sad sam malo prevrtila zaostatke i zapamtila sam da si Leona imala pozitivne bete 🥳 cestitam 🤗 
    Rolice bas mi je zao kaj ti se sve tak zakompliciralo i oduzilo..😒😔
    Ako sam nekoga zaboravila, čestitam! 
    Vidjela sam da ima i ne bas dobrih vijesti😔 puno snage za dalje cure! Sretno svima 🤗

Hypnoticpoison
    06. Lipanj 2024. 14:30

dreamer ❤

Neznam još. Definitivno prije nego budem radila betu. Dr mi rekao da napravim betu 13.6. (čet) i ako bi bila daj Bože pozitivna i ako ne vade kod nas u subotu da bi onda vadila u pon kako bi bilo pravilno duplanje.
    Ja isto volim za betu biti spremna i znati ako je negativna jer nalaz dobijem kad sam na poslu.

Dreamer čini mi se da si ti rekla da si iz okolice Čakovca. Možeš u subotu vaditi betu u bolnici u laboratoriju tamo gdje se inače vadi krv, ali moraš pozvoniti na vrata di je za hitna vađenja i kažeš da si došla izvaditi betu i bez problema ti je izvade, jer meni su rekli da beta spada u hitna vađenja. I kažeš da želiš da ti nalaz pošalju na mail, potpišeš pristanak i u roku od sat vremena dobiješ nalaz. Ja sam u prvom postupku betu vadila u subotu, a sad u ovom čak u nedjelju i nije bilo problema. Sretnooooo!❤️ Držimo 🤞 na najjače!🙏🙏🍀🍀❤️❤️

🏥 Poliklinika IVF
    2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
    1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼

2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
    3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
    Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏

"Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
    💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤

angel eyes
    06. Lipanj 2024. 14:47

Anica ❤️❤️❤️❤️❤️ tako mi je drago, ja se skoro rasplacem od srece kad cujem ovako lijepe vijesti, mrvica mala. Neka i dalje sve bude u redu 🙏🙏😘😘

👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
    🧑 '82. sve ok

2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
    2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
    2022. spontani u 7tt 💔
    03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
    05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
    08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
    “Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”

wildflower
    06. Lipanj 2024. 14:48

Anica!

Cure,

Sve uredu, 11 tjedan, 4 cm, vadili krv za Nifty. Vidila sam na uvz kako mice nogicama i rukicama. Mislim da tek sad pocinjem bit malo svijesna da je ovo istina 🥹🥹 sve se nekako nisam zelila nadat, jer mislila sam ko bi mi prezivio razocarenje. PTSP IVF-a. Stvarno se divim svim curama na borbi koje vodimo i snazi koju imamo 🙏🏻❤️

Divnoooo🥹🥹💕 Drago mi je da je sve ok
    Nama se beba isto jucer pomakla, i dr je objasnjavao gdje je glavica, gdje tijelo a gdje pupcana vrpca...🥹
    Koji si nipt napravila?

'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
    '86, oligozoospermia
    Repromed:
    2mj/2024 - 1. AIH ❌
    4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani