Hvala vam cure svima na podršci ❤️
Sunce12 virujen da ti nije lako, ne znam odakle si i koliko ti treba do ZG, ali i ja bi na tvom mjestu otišla i izvadila krv u subotu. Nadam se najbolje mogućem scenariju🍀
Sanjushka možeš li mi molim te reci kako si dogovorila svoj prvi pregled u Repromedu? Jesi išla bas na neki određeni dan ciklusa da ti napravi ultrazvuk i vidi stanje ili? Znam da si pisala, ali uopće se ne mogu sjetiti🙈 Ja bi volila otic na konzultacije prije njihovog godišnjeg pa da mogu odma u deveti mjesec startat.
Imam ja još tog jednog smrzlica ovdje i polažem nade u njega, ali voljela bih biti spremna za jesen ako ipak opet ne bude ništa. Znam da dosta žena piše da treba biti pozitivan i da će nam se tako i ostvariti želje. Ja zaista jesam pozitivna, kad sam krenila bila sam uvjerena da će mi uspit iz prve jer nema zašto ne uspit. Pa sam eto tu di jesam. Svaki put se nadam i virujen do zadnje, i sinoć sam mislila ma biti će ujutro to to sigurno. Tako da koliko god ja mantrala i željela, a zaista želim vise od ičega 🙈 nekad ne ide. Pišem ovo da razumijete kako i na koji način razmišljam❤️
👩🏻 34 👦🏻34, od 6/21, amh 6,52 pmol/L
10 i 11/22 - AIH 👎🏼
12/22 1Ivf KBC St, 4 js, 1 vraćen 👎🏼
5/23 2 ivf, KBC St, 7 js, 5 oplođenih, vraćena 2 (biokemijska)👎🏼, 1 blastica ❄️
7/23 Fet, trudnoća, srce stalo kucati u 9+6, spontani
12/23 3 ivf, Cito, 3 js, 2 oplođene i vracene, beta 0👎🏼
5/24 4 ivf, 3 js, 3 blastociste, 2 vracene👎🏼, 1 ❄️
7/24 FET 👎🏼
10/24 5 ivf, Repromed, 5 js, 3 opl, 1 morula👎🏼
2/25 6 ivf, Repromed, 4 js, 2 opl, 1 morula 👎🏼, 4/25 fet blastociste 👎🏼
Wildflower, bas mi je drago da ti je bolje i da sad mozes uzivat u tim slatkim mukama 🤗
Zuzi, zao mi je stvarno 😥
Koalica, Dreamer, kako su cekalice, na iglama kao i ja 😅?
Hejj, apsolutno da haha jedva čekam ponedjeljak😅
Meni se sad desilo nesto skroz cudno na poslu, sa kolegama sa posla pricam i odjednom osjetim da sam procurila, a tek 5dnt. Odem u wc i jedva se saberem pogledati, kad nije krv nego vodenasto i prozirni i malo egg white isjedak, ali toliko da je ogromna fleka i na hlacama (nije urin 😅). Imala sam do sada dosta situacija sa iscjetkom, ali ne ovakvu 😅
Evo ja kako koji dan. Simptome uopće ne slušam jer od svih tih tableta i injekcija tko će ga znati od čega su 😅 Vi cure imate kakve simptome?
BikMik i meni se to desilo, al ja mislila da od cyclogesta.
👧 33, pcos like, 👦 39, oligoasthenozoospermia
•04/22 1.ICSI Petrova: ~ 6 bc❄
1.FET 06/22 ❄ 1 bc ~ beta 0
2.FET 07/22 ❄ 1 bc ~ beta 0
3.FET 04/23❄❄2 bc~ beta 0
4. FET 09/23 ❄❄2 bc~ 1.beta 84,6 2.beta 29.3 x
•05/24 2.ICSI pol. Škvorc: ~5 bc ❄
1. ET ❄ 1 bc ~ beta 0
2. FET10/24 ❄1 bc ~ beta 0
3. FET 02/25 ❄ 1 bc ~ beta 0
4. FET 03/25 ❄❄ 2 bc ~ beta 0
•06/25 3. ICSI pol. Škvorc: ~3bc ❄
1. ET ❄❄ 2bc
Wildflower, bas mi je drago da ti je bolje i da sad mozes uzivat u tim slatkim mukama 🤗
Meni se sad desilo nesto skroz cudno na poslu, sa kolegama sa posla pricam i odjednom osjetim da sam procurila, a tek 5dnt. Odem u wc i jedva se saberem pogledati, kad nije krv nego vodenasto i prozirni i malo egg white isjedak, ali toliko da je ogromna fleka i na hlacama (nije urin 😅). Imala sam do sada dosta situacija sa iscjetkom, ali ne ovakvu 😅
Evo ja kako koji dan. Simptome uopće ne slušam jer od svih tih tableta i injekcija tko će ga znati od čega su 😅 Vi cure imate kakve simptome?
Koristim ja vaginalete vec nazalost 1,5 pa znam koliko mi curi uz njih, moram ono dnevni imati, ako ga nemam bude bas mokro i sve. Ali nikad u sekundi kao da me neko kantom oblio 😅.
Pretjeranih simtpoma nema i sve dodje i prodje, pao mi imuni, vratila mi se viroza, ne soavam od transfera zbog grla skoro nikako, zedna i gladna stalno, danas bolan i grcevit stomak kao da cu dobiti... I ledja me bole vec par dana. Ali ne treba se obazorat na to sve svakako, samo da vrijeme vec prodje...
Sretno nam 🤗❤️
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Koristim ja vaginalete vec nazalost 1,5 pa znam koliko mi curi uz njih, moram ono dnevni imati, ako ga nemam bude bas mokro i sve. Ali nikad u sekundi kao da me neko kantom oblio 😅.
Pretjeranih simtpoma nema i sve dodje i prodje, pao mi imuni, vratila mi se viroza, ne soavam od transfera zbog grla skoro nikako, zedna i gladna stalno, danas bolan i grcevit stomak kao da cu dobiti… I ledja me bole vec par dana. Ali ne treba se obazorat na to sve svakako, samo da vrijeme vec prodje…
Sretno nam 🤗❤️
Možda su ti to sve dobri znakovi 🤞 Planiraš raditi test?
1. ET ❄ 1 bc ~ beta 0
1. ET ❄❄ 2bc
Pretjeranih simtpoma nema i sve dodje i prodje, pao mi imuni, vratila mi se viroza, ne soavam od transfera zbog grla skoro nikako, zedna i gladna stalno, danas bolan i grcevit stomak kao da cu dobiti… I ledja me bole vec par dana. Ali ne treba se obazorat na to sve svakako, samo da vrijeme vec prodje…
Sretno nam 🤗❤️
Možda su ti to sve dobri znakovi 🤞 Planiraš raditi test?
Krecem od subote na 7dpt, Njemci mi rekli u ponedeljak 9dpt urinarni, ako je pozitivan onda beta ide. Ako vec bude negativno, zelim odtugovati kuci sa muzem, ne uraditi prije posla i plakat u wcu kao prosli put.
Kad ces ti?
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Dreamer, Bik Mik upravo tako i meni i zato sam isto mislila da je od vaginaleta, ali kako si sad rekla da ti samo pljusne da se tako izrazim, meni se to desilo vec tipa možda 2-3 puta samo kažem bila sam uvjerena da su vaginalete u pitanju😅
Što se simptoma tiče meni su grudi bas nabrekle i nekako se zaokružile, leđa bole ovisno o tome što i kolko radim i tipa isto danas mi se javila bol ko pred M, s tim da meni tako bude i onda dobijem kroz pol sata sat, ali sva sreća još nisam nadam se i da neću hahaha i više manje od simptoma je to to, ali baš kako si rekla Dreamer od svih tih hormona pitanje od čega je, samo da nam testići budu pozitivni i bete dovoljno visoke, a za sve ostalo lako😊🥰🍀🤞🏼
Neznam još. Definitivno prije nego budem radila betu. Dr mi rekao da napravim betu 13.6. (čet) i ako bi bila daj Bože pozitivna i ako ne vade kod nas u subotu da bi onda vadila u pon kako bi bilo pravilno duplanje.
Ja isto volim za betu biti spremna i znati ako je negativna jer nalaz dobijem kad sam na poslu.
1. ET ❄ 1 bc ~ beta 0
1. ET ❄❄ 2bc
Hvala vam žene❤️ Oprostite kaj vas gnjavim🥺
Ma ne znam, ja sam psihicki lose od svega. Taman sam si poslozila u glavi da nista s toga i da idem uzivat u ljetu. Sad je problem sto nemam gdje betu izvaditi u subotu pa cu ili potegnut u Zagreb na 2 sata ili cekat ponedjeljak. Kaze dr.Alebić da vadim u pon i onda se cujemo za dalje🙄 Ne osjecam da ce biti dobro samo zato jer se ne osjecam "trudno" ko u prijasnim postupcima koju su rezultirali boljom betom. Stalno citam o vanmaternicnoj trudnoci i panicno se bojim da ne krenu bolovi i krvarenje. Svaki drugi mjesec hodocastim u bolnicu😒
Javit cu vam se❤️
Upadam kao padobranac... povremeno vas citam jer kad se jednom navuces na forum tesko se skinit s njega iako nemam vremena za detaljno pracenje i tipkanje. U jednoj ruci drzim bebu , a u drugoj pisem... moj savrseni beban je bio trodnevni embrij kad je vracen i beta 12dpt je bila 35... nema pravila i neotpisuj nista jer imas se cemu nadat! Neka ti je sa srecom! 🙏🤗
🙋♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
5./23. histeroskopija ✔️
6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨👩👦
Wildflower a da, ovo je sve lutrija, nikad ne znaš kako će završiti. Ne znam kada su točno na godišnjem, rekao mi je samo da idu krajem 7.mjeseca.
Rolica, Leona, Hypnoticpoison ❤️
Medena hvala na izvješću. Nadam se da će sljedeći biti uspješan kao i tebi.. ❤️
Sunce, eto ga na 😁🥰 čestitam na lijepom duplanju. 🥳 I ja bi izvadila još jednom za svoj mir ili nemir tako da čekamo onda novu betu s tobom.. ❤️ Možda je baš stvar u tome što se ne osjećaš trudno kao u prošlim neuspješnim trudnoćama 😉
Žuži ja sam ih zvala za konzultacije i dali su mi termin za jedno tri tjedna. On te na konzama odmah i pogleda ali samo da vidi situaciju, nije važno koji si dan ciklusa. Meni se potrefilo da sam 2dc, taman sam dan prije dobila M i normalno mi je napravio uzv. Računaj samo da se čeka jedno 3-4 tjedna na prve konze kad se budeš naručivala, gužva im je.. Uzmeš sve nalaze sa sobom, ono što treba extra će ti on reći da napraviš i s njim prođeš kroz postupke koje si imala..
👩🏼 37, endometrioza, AMH <0.44µg/L
🧔♂️ 32, sve ok
✴️KBC Rijeka
2 stimulacije
▫️11/20 - zamrzavanje stanica
▫️4/23 - 2🥚, 1 trodnevni ➡️ ➖
2 prirodna
▫️9/23, ✖️
▫️10/23, 1 trodnevni ➡️ ➖
✴️Beta+
1 stimulacija (bez ❄️)
▫️2/24, 1🥚, 1 dvodnevni ➡️ blighted ovum💔
✴️Repromed
4 stimulacije (bez ❄️)
▫️6/24 prekinut postupak, loš odgovor jajnika
▫️9/24, 3🥚, 1bc ➡️ missed ab 💔
▫️2/25, 2🥚, 2 trodnevna ➡️ ➖
▫️4/25, 2🥚, 1bc ➡️ biokemijska 💔
⏳
........
📧 s88.forum@gmail.com
Sve mi se pomiješalo odnosno stisnulo 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Evo još jednom malo jasnije..
Wildflower a da, ovo je sve lutrija, nikad ne znaš kako će završiti. Ne znam kada su točno na godišnjem, rekao mi je samo da idu krajem 7.mjeseca.
Rolica, Leona, Hypnoticpoison ❤️
Medena hvala na izvješću. Nadam se da će sljedeći biti uspješan kao i tebi.. ❤️
Sunce, eto ga na 😁🥰 čestitam na lijepom duplanju. 🥳 I ja bi izvadila još jednom za svoj mir ili nemir tako da čekamo onda novu betu s tobom.. ❤️ Možda je baš stvar u tome što se ne osjećaš trudno kao u prošlim neuspješnim trudnoćama 😉
Žuži ja sam ih zvala za konzultacije i dali su mi termin za jedno tri tjedna. On te na konzama odmah i pogleda ali samo da vidi situaciju, nije važno koji si dan ciklusa. Meni se potrefilo da sam 2dc, taman sam dan prije dobila M i normalno mi je napravio uzv. Računaj samo da se čeka jedno 3-4 tjedna na prve konze kad se budeš naručivala, gužva im je.. Uzmeš sve nalaze sa sobom, ono što treba extra će ti on reći da napraviš i s njim prođeš kroz postupke koje si imala..
👩🏼 37, endometrioza, AMH <0.44µg/L
🧔♂️ 32, sve ok
✴️KBC Rijeka
2 stimulacije
▫️11/20 - zamrzavanje stanica
▫️4/23 - 2🥚, 1 trodnevni ➡️ ➖
2 prirodna
▫️9/23, ✖️
▫️10/23, 1 trodnevni ➡️ ➖
✴️Beta+
1 stimulacija (bez ❄️)
▫️2/24, 1🥚, 1 dvodnevni ➡️ blighted ovum💔