Anica i Wildflower super za dobre preglede. Neka bude i dalje sve u redu.
Sunce beta se baš lijepo i pravilno poduplala, neka tako nastavi 🤞🤞
Kažeš i sama da si prije imala simptome i da nije bilo uspješno, pa možda baš ova bude uspješna. Za simptome lako, ne brini stignu oni kad god početi i biti grozni sa puno mučnina i povraćanja. Sad uživaj dok god se beta pravilno dupla, a nema simptoma. Sretno!
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Dodo da rekli su da je opcija samo opća, a nekako mi je ostalo da si ti rekla kako si birala... ma dobro, mislim da cu ipak tablete. Danas sam vec popila uvodnu pa ostatak u sobotu ako se ne isprepadam i narucim kod podobnika 🤣 Kako si ti, ima novosti?
👩 39 g, AMH 3,2, kariogrami uredni,
👨 37 g, oligozoospermia,
2020. prirodna tr -> missed abb 11 tt
1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 b.o. 6 tt
2. 11/24 KBCSM -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
3. 12/24 KBCSM - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
4. 02/25 KBCSM - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
5. 02/25 KBCSM - prirodan -> 1🐣 -> X
6. Škvorc ⏳
rolica.forum@gmail.com
Cure moje pozdrav, cestitke svima na pozitivnim betama i uzivajte u vremenu koje je pred vama, zelim vam ugodnu i mirnu trudnocu i da sto prije primiti svoje mrvice u ruke. A nama sta nismo uspile zelin strpljenja i snage za dalje, doci ce i nase mrvice samo nesmimo odustajat. Ja javljam da sam dobila M i da ni ovaj put nista od postupka. Idemo dalje, zelim poradit malo na sebi, napunit baterije tokom ljeta,iskupat se i uzivat pa cemo vidit ima li vise srece u jesenskom dobu 🥰🥰

🙍♀️- 33, sve ok
👦 - 38 sve ok
4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
prirodna trudnoca ✅️
Drage sve, vidim ima dobrih vijesti, ima i onih loših. Veselim se sa svima koje imaju dobre 🥳 i tugujem s vama koje imaju loše vijesti 😞🫂
Ja u ponedjeljak idem na prvi UZV za prvi FET koji ću odraditi. Zadnjih dana pretačem misli iz šupljeg u prazno, pokušavam neku logiku postaviti iza neuspješnog ET-a za koje mi je dr. pričala da će sigurno biti uspješan. Nije se dogodila implantacija, a ja ne mogu prestati pokušavati shvatiti zašto. Embrij je bio 10 st, progesteron su mi rekli da je u redu na dan aspiracije (7,80 pg/ml), endometrij idealan na dan transfera. Uzimala sam dodatno progesteron kroz vaginalete.
Pokušavam se othrvati od negative koja mi kola venama trenutno i usredotočiti se na dalje, ali malo ide, malo ne ide…
Žao mi je što se tako osjećajaš i što te preplavljuju negativne misli. Ja sam imala istu situaciju, sve je bilo super, svi su očekivali da će uspjeti, ali nije. Probaj ne razbijati glavu zašto nije uspjelo jer mislim da nećeš doći do nikakvog suvislog odgovora, a samo ćeš se živcirati i osjećati loše. Nekad bude sve super pa ne uspije, a nekome za koje su svi mislili da ima male šanse bude sve super i primi se od prve. Mislim da, kao i sa svime u životu, nekad treba imati i malo sreće, ja sam uvjerena da će se sreća svima nama ovdje osmjehnuti, samo nekome prije , a nekome kasnije. Šaljem ti zagrljaj ❤️
Svi nalazi uredni
Pokušavamo od 9.mj 2022.
Cure moje pozdrav, cestitke svima na pozitivnim betama i uzivajte u vremenu koje je pred vama, zelim vam ugodnu i mirnu trudnocu i da sto prije primiti svoje mrvice u ruke. A nama sta nismo uspile zelin strpljenja i snage za dalje, doci ce i nase mrvice samo nesmimo odustajat. Ja javljam da sam dobila M i da ni ovaj put nista od postupka. Idemo dalje, zelim poradit malo na sebi, napunit baterije tokom ljeta,iskupat se i uzivat pa cemo vidit ima li vise srece u jesenskom dobu 🥰🥰
Žao mi je, vjerujem da je jesen tvoja❤️
Svi nalazi uredni
Pokušavamo od 9.mj 2022.
Dodo da rekli su da je opcija samo opća, a nekako mi je ostalo da si ti rekla kako si birala… ma dobro, mislim da cu ipak tablete. Danas sam vec popila uvodnu pa ostatak u sobotu ako se ne isprepadam i narucim kod podobnika 🤣 Kako si ti, ima novosti?
Dobro sam, čekam sljedeći tjedan i preglede 🎊
Na poslu mi je malo gužva pa poslije s malom i zapravo brzo proleti dan. Brzinski čitam stranice samo da sam u toku što se događa, mislim na sve vas i baš ima lijepih vijesti 🤗
A za manje lijepe, bit će bolje za sve nas 🫶🪄
Da, to je ok što ti uvijek ostaje zahvat (ako se ne varam), nadam se da će ti se sve brzo završiti.
Meni je jučer prošlo već 3 tj od zahvata, tako da sam na to zapravo i ciljala jer sam jedva iskombinirala s poslom da ostanem doma i oporavim se. Ti ovo super hendlaš 🤗
Evo stvarno se ne sjećam što su mi rekli, ako ću imati vremena, potražim stare postove jer je tad bilo friško i stvarno se tako desilo, a sad ti ne bih htjela lagati 🤭
👩1987, AMH 2.1 pmol/l, histero✅️, kariogrami✅️, MTHFR homoz., PAI1 heteroz.
🧔♂️1987 sve OK
Naš put počinje 2019. 🍀
1. IVF 2020. ET - 👧💜
2. i 3. FET 2023. ⛔️⛔️
4. ET 2024. missed ab, 8tt. 💔
5. i 6. ET 2024. ⛔️⛔️
7. ET 2/2025, biokemijska ⛔️
8. FET 4/2025, blighted ovum ⛔️
dodo87.forum@gmail.com
Neznam još. Definitivno prije nego budem radila betu. Dr mi rekao da napravim betu 13.6. (čet) i ako bi bila daj Bože pozitivna i ako ne vade kod nas u subotu da bi onda vadila u pon kako bi bilo pravilno duplanje.
Ja isto volim za betu biti spremna i znati ako je negativna jer nalaz dobijem kad sam na poslu.Dreamer čini mi se da si ti rekla da si iz okolice Čakovca. Možeš u subotu vaditi betu u bolnici u laboratoriju tamo gdje se inače vadi krv, ali moraš pozvoniti na vrata di je za hitna vađenja i kažeš da si došla izvaditi betu i bez problema ti je izvade, jer meni su rekli da beta spada u hitna vađenja. I kažeš da želiš da ti nalaz pošalju na mail, potpišeš pristanak i u roku od sat vremena dobiješ nalaz. Ja sam u prvom postupku betu vadila u subotu, a sad u ovom čak u nedjelju i nije bilo problema. Sretnooooo!❤️ Držimo 🤞 na najjače!🙏🙏🍀🍀❤️❤️
Ovo je super informacija. Hvala ti ❤️
👧 33, pcos like, 👦 39, oligoasthenozoospermia
•04/22 1.ICSI Petrova: ~ 6 bc❄
1.FET 06/22 ❄ 1 bc ~ beta 0
2.FET 07/22 ❄ 1 bc ~ beta 0
3.FET 04/23❄❄2 bc~ beta 0
4. FET 09/23 ❄❄2 bc~ 1.beta 84,6 2.beta 29.3 x
•05/24 2.ICSI pol. Škvorc: ~5 bc ❄
1. ET ❄ 1 bc ~ beta 0
2. FET10/24 ❄1 bc ~ beta 0
3. FET 02/25 ❄ 1 bc ~ beta 0
4. FET 03/25 ❄❄ 2 bc ~ beta 0
•06/25 3. ICSI pol. Škvorc: ~3bc ❄
1. ET ❄❄ 2bc ~ 1.beta 564,5 ❤️ 2.beta 1119,5 ❤️ 1.UZV imamo❤️ 2. UZV missed ab 💔
Dodo da rekli su da je opcija samo opća, a nekako mi je ostalo da si ti rekla kako si birala… ma dobro, mislim da cu ipak tablete. Danas sam vec popila uvodnu pa ostatak u sobotu ako se ne isprepadam i narucim kod podobnika 🤣 Kako si ti, ima novosti?
Na poslu mi je malo gužva pa poslije s malom i zapravo brzo proleti dan. Brzinski čitam stranice samo da sam u toku što se događa, mislim na sve vas i baš ima lijepih vijesti 🤗
Da, to je ok što ti uvijek ostaje zahvat (ako se ne varam), nadam se da će ti se sve brzo završiti.
Meni je jučer prošlo već 3 tj od zahvata, tako da sam na to zapravo i ciljala jer sam jedva iskombinirala s poslom da ostanem doma i oporavim se. Ti ovo super hendlaš 🤗
Evo stvarno se ne sjećam što su mi rekli, ako ću imati vremena, potražim stare postove jer je tad bilo friško i stvarno se tako desilo, a sad ti ne bih htjela lagati 🤭
Baš i mene zanimaju tvoje novosti u idućem tjednu 😃 Ooo pa proletilo je vrijeme, super da si se oporavila. Ma nema veze za podobnik, budem ja zvala i pitala još jednom ako se odlucim. Mislim da cu ipak tablete, kratkorocno je bolnije i koma, ali dugorocno valjda lakse jer nema oporavaka i ostalog, evo ne znam razmisljam o tome danima i radim usporedbe kao prava psihijatrija 🤣🙄 Cekamo tvoje novosti iduci tjedan 🤗
👩 39 g, AMH 3,2, kariogrami uredni,
👨 37 g, oligozoospermia,
2020. prirodna tr -> missed abb 11 tt
1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 b.o. 6 tt
2. 11/24 KBCSM -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
3. 12/24 KBCSM - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
4. 02/25 KBCSM - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
5. 02/25 KBCSM - prirodan -> 1🐣 -> X
6. Škvorc ⏳
rolica.forum@gmail.com
Baš i mene zanimaju tvoje novosti u idućem tjednu 😃 Ooo pa proletilo je vrijeme, super da si se oporavila. Ma nema veze za podobnik, budem ja zvala i pitala još jednom ako se odlucim. Mislim da cu ipak tablete, kratkorocno je bolnije i koma, ali dugorocno valjda lakse jer nema oporavaka i ostalog, evo ne znam razmisljam o tome danima i radim usporedbe kao prava psihijatrija 🤣🙄 Cekamo tvoje novosti iduci tjedan 🤗
Rolice drzim ti fige da ti sve prode u redu sta god odlucila. Znam da si se svega nacitala, ali nisu tablete tako uzasne. Mene je sat dva bas jako bolilo, ali kad to prode onda je ok, kao da si dobila mengu...i mozes odmah sljedeci mjesec dalje u nove pobjede. Eto da to sto prije rijesis 🍀🤞☀️❤️

👱♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨🦳 normo
~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷
Pozdrav cure,
Nakon dužeg odmora ako mogu tako to nazvati,krećem u svoj ivf postupak,u tom periodu sam napravila histeroskopiju gdje su mi mali septum maknuli koji kažu može i ne mora imat utjecaja na ishod u trudnoći.
Bila sam svo ovo vrijeme vođena kod dr.Vrčica koji je odličan dijagnostičar,napravili smo sve kako bi u ivf postupak ušla spremna.Imam sada dva prateća folikula🙏😇
👩🏫 38.g., niski Amh 2.1 pmol/L,LH 4.1,visok FSH 10, (low responder), dobiveni zametci odlicne kvalitete
👨💼 43.g., sve uredno.
7 IVF stimulirana postupka (polik. IVF), 2 missed ab 💔💔 (medikam.prekid).
7./21. trombofilija,PAI 4G/4G,FV Leiden
3/24.napravljena histeroskopija, sve u redu.
3/24. kariogrami supružnika,sve u redu.
6./24 prekid ET,zametak prestao s razvojem. 1💔
4./25 aspiracija 4 oocite, 1 js oplođena i zrela, no ima više pronukleusa te je izostao normalan razvoj zametka.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji