Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Žuži
    06. Lipanj 2024. 15:37

sanjushka

Anica čestitam! 🥰Neka i dalje bude sve uredno i školski.. ❤️
    Sanii potpisujem, uđem ja u svaki postupak vesela, pozitivna, nasmijana i optimistična, mantram li ga mantram pozitivno 🤣 pa drek..
    Wildflower tu rozu crtu vidiš samo ti, nama si bez roze crte. I ja na svojoj slici vidim rozu crtu. 😉
    Ali da bi trebali malo neke stvari popravit, definitivno, od uređivanja postova do mogućnosti slanja privatnih poruka.

Hahahah i meni je na mojoj slici ova roza crta. I ja sam mislila da je samo na mojoj😂😂😂 Slažem se definitivno da bi bila super opcija privatnih poruka, a bilo bi dobro i da ima neki lajk botun. Nekad mi se nečija poruka svidi i volila bi bas udrit jedan lajk😅 Kad nemam neki poseban komentar nego se samo slažem ili podržavam napisano🙈

👩🏻 34 👦🏻34, od 6/21, amh 6,52 pmol/L
    10 i 11/22 - AIH 👎🏼
    12/22 1Ivf KBC St, 4 js, 1 vraćen 👎🏼
    5/23 2 ivf, KBC St, 7 js, 5 oplođenih, vraćena 2 (biokemijska)👎🏼, 1 blastica ❄️
    7/23 Fet, trudnoća, srce stalo kucati u 9+6, spontani
    12/23 3 ivf, Cito, 3 js, 2 oplođene i vracene, beta 0👎🏼
    5/24 4 ivf, 3 js, 3 blastociste, 2 vracene👎🏼, 1 ❄️
    7/24 FET 👎🏼
    10/24 5 ivf, Repromed, 5 js, 3 opl, 1 morula👎🏼

Dodo87
    06. Lipanj 2024. 15:43

Rolica

Hvala vam curke❤️❤️
    .
    Dodo jesu tebi u Podobniku nudili i lokalnu anesteziju ili samo opću?

Iskreno, ne sjećam se, sad kad gledam mail koji su mi poslali, spominju samo opću.
    Ali ne znam jesam ja njih to tražila telefonski pa je onda druga opcija otpala.

👩1987, AMH 2.1 pmol/l, histero✅️, kariogrami✅️, MTHFR homoz., PAI1 heteroz.
    🧔‍♂️1987 sve OK
    Naš put počinje 2019. 🍀
    1. IVF 2020. ET - 👧💜
    2. FET 2023. ⛔️
    3. FET 2023. ⛔️
    4. ET 2024. missed ab, 8tt. 💔
    5. ET 2024. ⛔️
    6. ET 2024. ⛔️
    7. ET 2/2025, biokemijska ⛔️
    8. FET 4/2025 ❄️❄️, beta 8.5. ⏳️
    dodo87.forum@gmail.com

Pebbles Flintstones
    06. Lipanj 2024. 16:03

wildflower

Aha vidim da su mijenjali forum, i sad novi red vise nije novi red uvijek🙄 jucer je bio neki kratki downtime
    Admini ako citate, fixajte nam ove redove…
    I meni fixajte profilnu sliku, koju god uploadam mi ima ovu rozu crtu dolje, nije ko ostalim curama uploadana slika fitana🤣🤣🤣 hvaaala

Wildflower to sam i ja mislila da je samo meni roza crta a bilo mi glupo pitati - kontam cure tu u ozbiljnim problemima a ja pitam kako mi izgleda profilna slika 😅 drago mi je da samo mi to viidmo 💪🏼

👩🏼‍💼🧑🏼‍💼 ‘90
    01/2023 - vanmatericna (prirodno)
    2 x IVF (kbc split)✖️bez oplodnje
    3. IVF (cito) 🤍

wildflower
    06. Lipanj 2024. 16:20

sanjushka

Anica čestitam! 🥰Neka i dalje bude sve uredno i školski.. ❤️
    Sanii potpisujem, uđem ja u svaki postupak vesela, pozitivna, nasmijana i optimistična, mantram li ga mantram pozitivno 🤣 pa drek..
    Wildflower tu rozu crtu vidiš samo ti, nama si bez roze crte. I ja na svojoj slici vidim rozu crtu. 😉
    Ali da bi trebali malo neke stvari popravit, definitivno, od uređivanja postova do mogućnosti slanja privatnih poruka.

Wow haha ne bi nikada pomislila da to svatko vidi jooooj hvala ti🤣🤣

'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
    '86, oligozoospermia
    Repromed:
    2mj/2024 - 1. AIH ❌
    4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵

• sadiegreen
    06. Lipanj 2024. 16:22

Drage sve, vidim ima dobrih vijesti, ima i onih loših. Veselim se sa svima koje imaju dobre 🥳 i tugujem s vama koje imaju loše vijesti 😞🫂

Ja u ponedjeljak idem na prvi UZV za prvi FET koji ću odraditi. Zadnjih dana pretačem misli iz šupljeg u prazno, pokušavam neku logiku postaviti iza neuspješnog ET-a za koje mi je dr. pričala da će sigurno biti uspješan. Nije se dogodila implantacija, a ja ne mogu prestati pokušavati shvatiti zašto. Embrij je bio 10 st, progesteron su mi rekli da je u redu na dan aspiracije (7,80 pg/ml), endometrij idealan na dan transfera. Uzimala sam dodatno progesteron kroz vaginalete.

Pokušavam se othrvati od negative koja mi kola venama trenutno i usredotočiti se na dalje, ali malo ide, malo ne ide...

🙎‍♀️ (35g) nizak amh, 5,3 pmol/L
    🙎‍♂️ (35g) loš spermiogram (hipospermija, astenozoospermija, teratozoospermija)
    5/2024 Beta+, aspiracija 9 js, 8 oplođenih, 1 ET, 4 ❄️ test 31.5. ❌
    6/2024 FET, 26.6. Beta1 310, 28.6. Beta2 855, 12.7. UZV ❤️ it's a (low risk) boy 💙

Bebolina2024
    06. Lipanj 2024. 17:05

Anica  i Wildflower super za dobre preglede. Neka bude i dalje sve u redu.
    Sunce beta se baš lijepo i pravilno poduplala, neka tako nastavi 🤞🤞
    Kažeš i sama da si prije imala simptome i da nije bilo uspješno, pa možda baš ova bude uspješna. Za simptome lako, ne brini stignu oni kad god početi i biti grozni sa puno mučnina i povraćanja. Sad uživaj dok god se beta pravilno dupla, a nema simptoma. Sretno!

03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
    08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
    01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
    08/24 spontani pobačaj
    04/25 6. stimulirani postupak, 0 js

Rolica
    06. Lipanj 2024. 18:43

Dodo da rekli su da je opcija samo opća, a nekako mi je ostalo da si ti rekla kako si birala... ma dobro, mislim da cu ipak tablete. Danas sam vec popila uvodnu pa ostatak u sobotu ako se ne isprepadam i narucim kod podobnika 🤣 Kako si ti, ima novosti?

👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
    AMH 3,2, kariogrami uredni,
    👨 38 g, oligozoospermia,
    1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
    2. 11/24 Vinogradska -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
    3. 12/24 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    4. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    5. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 1🐣 -> X
    6. Škvorc ⏳
    rolica.forum@gmail.com

Mala 33
    06. Lipanj 2024. 18:43

Cure moje pozdrav, cestitke svima na pozitivnim betama i uzivajte u vremenu koje je pred vama, zelim vam ugodnu i mirnu trudnocu i da sto prije primiti svoje mrvice u ruke. A nama sta nismo uspile zelin strpljenja i snage za dalje,  doci ce i nase mrvice samo nesmimo odustajat. Ja javljam da sam dobila M i da ni ovaj put nista od postupka. Idemo dalje, zelim poradit malo na sebi, napunit baterije tokom ljeta,iskupat se i uzivat pa cemo vidit ima li vise srece u jesenskom dobu 🥰🥰

🙍‍♀️- 33, sve ok
    👦 - 38 sve ok
    4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
    3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
    prirodna trudnoca ✅️

Giselle
    06. Lipanj 2024. 19:18

sadiegreen

Drage sve, vidim ima dobrih vijesti, ima i onih loših. Veselim se sa svima koje imaju dobre 🥳 i tugujem s vama koje imaju loše vijesti 😞🫂

Ja u ponedjeljak idem na prvi UZV za prvi FET koji ću odraditi. Zadnjih dana pretačem misli iz šupljeg u prazno, pokušavam neku logiku postaviti iza neuspješnog ET-a za koje mi je dr. pričala da će sigurno biti uspješan. Nije se dogodila implantacija, a ja ne mogu prestati pokušavati shvatiti zašto. Embrij je bio 10 st, progesteron su mi rekli da je u redu na dan aspiracije (7,80 pg/ml), endometrij idealan na dan transfera. Uzimala sam dodatno progesteron kroz vaginalete.

Pokušavam se othrvati od negative koja mi kola venama trenutno i usredotočiti se na dalje, ali malo ide, malo ne ide…

Žao mi je što se tako osjećajaš i što te preplavljuju negativne misli. Ja sam imala istu situaciju, sve je bilo super,  svi su očekivali da će uspjeti, ali nije. Probaj ne razbijati glavu zašto nije uspjelo jer mislim da nećeš doći do nikakvog suvislog odgovora, a samo ćeš se živcirati i osjećati loše.  Nekad bude sve super pa ne uspije, a nekome za koje su svi mislili da ima male šanse bude sve super i primi se od prve. Mislim da, kao i sa svime u životu, nekad treba imati i malo sreće,  ja sam uvjerena da će se sreća svima nama ovdje osmjehnuti, samo nekome prije , a nekome kasnije. Šaljem ti zagrljaj ❤️

Svi nalazi uredni
    Pokušavamo od 9.mj 2022.

Giselle
    06. Lipanj 2024. 19:19

Mala 33

Cure moje pozdrav, cestitke svima na pozitivnim betama i uzivajte u vremenu koje je pred vama, zelim vam ugodnu i mirnu trudnocu i da sto prije primiti svoje mrvice u ruke. A nama sta nismo uspile zelin strpljenja i snage za dalje, doci ce i nase mrvice samo nesmimo odustajat. Ja javljam da sam dobila M i da ni ovaj put nista od postupka. Idemo dalje, zelim poradit malo na sebi, napunit baterije tokom ljeta,iskupat se i uzivat pa cemo vidit ima li vise srece u jesenskom dobu 🥰🥰

Žao mi je, vjerujem da je jesen tvoja❤️

Svi nalazi uredni
    Pokušavamo od 9.mj 2022.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.