Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • awi
    03. Prosinac 2022. 09:27

drage zene, samo da javim da sam jucer imala et, punkcija je bila u srijedu. Izvadili su 2 stanice, obje se lijepo dijele i vratili mi dvije (ovaj put nisam bila na velikim mukama, sta cu, kako cu, nego su mi odmah rekli da savjetuju da vratim obje (7 zena nas je bilo i svima su vratili po dva)). 
    Rekli su mi da odlicno izgledaju, no znam da to nista ne znaci...mene boli jos sve od punkcije, narocito kad moram obavit veliku nuzdu. ali nista, samo lezim, grijem noge i nadan se da ce bol prestat, i da ce se mrvice zadrzati gdje im je mjesto ❤️

💁🏻‍♀️ 1991., nepotvrđena endometrioza
    💁🏻‍♂️1985., asthenozoospermia 16%
    *FSH 9,3/ LH 3,5/ AMH 8,75/ TSH 0,92
    9/2022 1. ivf, sv. Duh, 🥚🥚🥚🥚, oplođenih 2, 19.9. et vraćene dvije 🤞🤞 27.9. test -, 30.9. beta -
    11/2022 . ivf Ovaleap 150, Orgalutran, Menopur 150, Ovitrelle, 🥚🥚, et 2.12. vracene 2 dvodnevne🤞🤞, beta 16.12.

Loorna41
    03. Prosinac 2022. 09:52

Kacusha

Loorna41

Ja sam bila jučer kod ginića išla na briseve i papu.
    Dokac dobio neki svemirski stol, to se spušta, diže, valjda i masira kad treba.
    Sad čekam nalaze i onda se nadam FET-u poslije nove.
    I da zvali me danas iz CZSS da bi ipak došli u pregled kuće i ostaloga. 🙏🙏🙏🙏
    Možda se ipak smiluju pa mi daju dozvolu za udomljavanje i onda idem ja po svog Viktora.

Zelim ti reci samo da svaka cast za udomljavanje. 💕 Udomiteljica nase curice je tako draga i topla osoba, da me bas nadahnjuje. Pored svoje 2 djece ima ih 3 udomljenih. Zelim ti puno srece i da Viktor brzo dođe 💖❣️❤️

Hvala ti od srca. Nadam se da će mi ipak dati dozvolu. Mozda su se malo smekšali oko toga. 
    Ma malo sam i ljuta jer smo mofli to sve već obaviti i mogao je malecki već biti kod nas. 
    A valjda mora biti sve tako kako jeste. 

👱‍♀️41 - amh 7.8
    👨‍🦱43 - normo - 3 djece iz prvog braka
    1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
    1/2023 javljanje za novi transfer smrzlice
    2/2023 FET blastice - 28.2. Beta 44.48, - blighted ovum
    14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska

Loorna41
    03. Prosinac 2022. 09:55

awi

drage zene, samo da javim da sam jucer imala et, punkcija je bila u srijedu. Izvadili su 2 stanice, obje se lijepo dijele i vratili mi dvije (ovaj put nisam bila na velikim mukama, sta cu, kako cu, nego su mi odmah rekli da savjetuju da vratim obje (7 zena nas je bilo i svima su vratili po dva)).
    Rekli su mi da odlicno izgledaju, no znam da to nista ne znaci…mene boli jos sve od punkcije, narocito kad moram obavit veliku nuzdu. ali nista, samo lezim, grijem noge i nadan se da ce bol prestat, i da ce se mrvice zadrzati gdje im je mjesto ❤️

Sretno od srca da uspijeh ovaj puta bude potpun i do kraja. ❤️❤️❤️🙏🙏🙏🙏

👱‍♀️41 - amh 7.8
    👨‍🦱43 - normo - 3 djece iz prvog braka
    1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
    1/2023 javljanje za novi transfer smrzlice
    2/2023 FET blastice - 28.2. Beta 44.48, - blighted ovum
    14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska

• ivana1992
    03. Prosinac 2022. 10:34

Drage cure, malo cu vam pisati 🥰
    Jučer vadila betu 21 dan nakon feta 
    Rezultat je 11 200

Dobila temperaturu prije 2 dana ( stalno se vrti oko 37-37.2) i jos ko tome nos začepljen kao nikad 😭 al inače se ok osjećam
    Nadam se samo da mi temperatura neće naštetiti 😥 i da ce sve biti uredu 🙏🙏🙏🥰
    Veliki zagrljaj svima 🥰🥰

• Nixy88
    03. Prosinac 2022. 11:54

Stela_M

Nixy88

Stela_M

Nixy88

Stela oduvijek sam bila na duphastone, jer su mi ciklusi oduvijek neredoviti, od kad imam IR krenula sam s gluckophage xr 1000, to je sad već nekih godinu dana, i od tad su mi ciklusi svaki mjesec 35 dan, za svoje godine moj AMH je odličan, uvijek oko 40, tako da se nadam da će ovaj put biti više sreće.

Bila sam i ja ali od kada pijem Glucophage xr 1000 2 kom navečer koliko toliko su ni ciklusi top meni je taj Duphaston smrt i nakon nekog vremena mi on više baš i ne pomaže 🙄 uzimaš li myoinositol?

Ja sam pila 2 xr od 1000 i to nikako nazalost nisam uspijevala, čak ni kad sam podijelila na 2 doze, tj ujutro i navečer, jer sam imala takve probavne tegobe da su me slali i na kolonoskopiju i na magnet tankog crijeva jer su nuspojave bile uzasne, kratko su mi ukinuli komplet terapiju glucophage dok nisu sve drugo isključili, pa se stanje smirilo pa za sad uspijevam samo s 1000 xr jednom, za inositol sam čula, no nisam uzimala jer ne znam da li ide u kombinaciji s metforminom, kako tebi to djeluje ako uzimas, i da li ga savjetujes?

Za žene sa pcos I IR moja topla preporuka ja ga naručim iz vana jel su kod nas bezobrazni s cijenom i pijem 2 puta na dan, ujutro 2 g na tašte zajedno s NAC-om i 2 g navečer s vit C ja sam ga u kontinuitetu uzimala jedno 10 mj I kada usporedim prvi i ovaj sada postupak imam smrzliće dok ih prije nisam imala, lice mi se jako pročistilo (ne znam jel od njega ako i nije neću se žaliti 🤣🤣) ali obzirom na IR i pcos mislim da ti neće biti na odmet? Vit D svakako provjeri mi hipo/hashi cure uvijek imamo problema s Vit D 😁

Stela dobila sam D-vital ampulice kroz 8 tjedana, pa još po jednu ampulicu kroz 4 tjedna, naručila sam myo inositol, spomenula si mi također selen i cink, s obzirom da vidim da i ti imaš hipotireozu, ja sam na terapiji euthyroxom, i znam da je onda nedopušteno uz taj lijek uvoditi jod kroz druge supstance, da li su ove sve druge dozvoljene, naime kako sad idem operirati žuć, a već sam spomenula kronične bolove u donjem desnom dijelu trbuha, sad će to sve pogledati kamerom kad žuć gledaju, jer ti bolovi mi ne daju vise živjeti normalno, od jutra do navečer, i još sad se šire u leđa i nogu, ni sama više nisam pametna da li kakva priraslica može raditi tako jaku bol 😔😔

MM 30 normo , ja 40 pcos, inzulinska rezistencija, hipotireoza
    2016 vanmaterična, salpingectomia dex,
    2017 icsi, 1 embrij beta 0,
    2019 icsi,5 embrija, 1 blastica, beta 0
    2021 spontana trudnoća, inducirani pobačaj 19 tjedan zbog lošeg Nifty

DarkIvy
    03. Prosinac 2022. 12:02

Kakva je vrijednost progesterona 7. dana nakon ovulacije od 24.1 nmol/L (CMIA)?
    Referentne vrijednosti su luteinska faza 3,816 - 50,56. Jel to nisko? Hvala!!

11/2023. curica

Johicaa
    03. Prosinac 2022. 12:36

Pozdrav curke,
    Samo da javim da i dalje čekam mengu!Uradila sam 4 testa (svi negativni) odkad nisam dobila menstruaciju a sad ce 20 dana kasnjenja!!! U ponedjeljak imam pregled, pa da vidim sta se događa, sta se moglo dogoditi za nepunih mj. dana od pregleda na kojem je bilo sve idealno…vidjet cemo (dr mi na putu pa sam trazila kod koga cu a da je dobar dr.) u svoju kliniku idem tek kad dobijem da vidim hormone i potencijalne probleme! 
    Vjerujem da ove godine nema Fet-a za mene , sigurno ga necu raditi na Božić ili Novu😅!
    Eto tako moj plan za kraj uzasne godine pune gubitaka i stresa… je bio taj novi transfer pun pozitive, ljubavi i nade, truda i sad ce se ipak zavrsiti onako kakva je bila citava 2022- ocajno (da ne govorim nista prosto). 

Nadam se boljoj godini, nekako mi se zurilo da sustignem srecu, sad ju pustam da dođe k meni.
    Eto malo mojih osjecaja (žena koja je u pmsu 20 dana).

Razumna bas se neda, drži se! 
    Cure koje prolaze sada kroz gubitke želim Vam hrabrosti i snage za dalje!
    Jedino sto me motivira za dalje i da ce biti dobro trenutno je kad vidim da je neko uspio i da je sve zavrsilo dobro! Ribic i njene cure nešto neopisivo 🍀 čestitam.

🌸'90, AMH 12,10, sve ok
    🐝'89, Retrogradna ejakulacija
    IVF/ ICSI(BiH)2022. 5❄️
    Fet No.3. 12/2023. 1❄️ 6dpt test +, 11dpt Beta 510, 13dpt 1050, Uzv. 14.02 ✔️
    21.08.'24 🌈💙👶🏻 3450 gr i 54 cm

Butterfly 🦋
    03. Prosinac 2022. 13:04

Awi drzim fige da se obje mrvice prime, grij se uzivaj nadam se da je to to sad😎👌🏼🥰
    Razumna zao mi je sto agonija jos traje :( nadam se da ce se ubrzo rijesiti na najbezbolniji nacin i da ce uskoro doc tvoji bolji dani 🥰🍀
    Waitapu lijepe vijestii🥰

29🧔🏽‍♂️30 👩🏽‍🦱 Endometrioza , AMH 4,3 pmol/L
    3x stimulacija u Beta+ (09/22, 12/22 i 06/23) sve 👎🏼
    1x stimulacija u IVF polik. (03/2023) 👎🏼
    1x prirodni cik. Beta + (07/2023) 👎🏼
    1x stimulacija Repromed (09/2023) 👎🏼
    1x FET Repromed (10/2023) 👎🏼
    1x stimulacija Hilarus/Repromed (05/2024) 👎🏼
    Dobitni! stimulacija Hilarus/Repromed (10/2024) ➡️ ET 1 morul. +(1🐧)➡️ Test +❤️ 10dnt β 86 12dnt β184

Butterfly 🦋
    03. Prosinac 2022. 13:12

Evo mene sa jos jedne folikulometrije, folikuli sporo rastu pa aspiracija nece bit u pon nego u srijedu , to ce biti 16.dan ciklusa, samo da se nedogodi ranija spontana ovulacija sad mi se to vrti po glavi🙈  valjda nece kaze dr da su folikuli 13-15,16mm trebaju bit oko 18 za ovul odnosno asp..endometrij je ok debljine je rekla,  jos 2 dva dana pikanja pa u pon ovitrelle i sri aspiracija🤞🏼🤞🏼🤞🏼

29🧔🏽‍♂️30 👩🏽‍🦱 Endometrioza , AMH 4,3 pmol/L
    3x stimulacija u Beta+ (09/22, 12/22 i 06/23) sve 👎🏼
    1x stimulacija u IVF polik. (03/2023) 👎🏼
    1x prirodni cik. Beta + (07/2023) 👎🏼
    1x stimulacija Repromed (09/2023) 👎🏼
    1x FET Repromed (10/2023) 👎🏼
    1x stimulacija Hilarus/Repromed (05/2024) 👎🏼
    Dobitni! stimulacija Hilarus/Repromed (10/2024) ➡️ ET 1 morul. +(1🐧)➡️ Test +❤️ 10dnt β 86 12dnt β184

• Ana26
    03. Prosinac 2022. 13:46

Johica jesi čula za foru s vitaminom C kad kasni menstruacija? Popije se 1000 mg vitamina C 3 dana zaredom i dođe menstruacija? 

👱‍♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
    👨‍💼 31 OAT
    4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
    02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
    3/21 ET 1 blastice - ❌
    4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
    1/22 ET 2 dvodnevna-❌
    10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
    12/22 FET 6+3 imamo ❤️
    9/2023 BABY BOY 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.