Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Leeloo101
    02. Prosinac 2022. 20:23

tinčica1703

Pozz svima,
    bila sam na kontrolnom ultrazvuku poslije aspiracije i pronađeno mi je 5 mm neke tekućine, u maternici- može biti polip kaže dr.
    Naručena sam na histeroskopiju 14.12.
    Molim Vas tko ima iskustva sa tom pretragom o čemu se radi i koliko je bolno 😱

Hvala unaprijed svima.

Ja sam išla privatno,  ništa strašno,  samo sam molila da ne gledam monitor🤣 cijelo vrijeme provjeravaju je l sve ok, pričaju s tobom i to je (navodno) bolje nego pod anestezijom jer je onda duži oporavak i mogu zakaciti po maternici a neće znati
    Pandapanda moji ciklusi su 28, a aspiracija uvijek 16dc

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

Leeloo101
    02. Prosinac 2022. 20:28

Razumna

Moja beta je 5000 🤯 dr sad predlaže uzv jer želi izbjeći kiretazu. A mislim da ću nakon sve ove muke završiti na kiretazu jer više ne krvarim tu i tamo smedarim.

A pa kako sad to😒

Leeloo101
    02. Prosinac 2022. 20:33

PiaBuu

Pozdrav! Izvinite sta vam uljecem kao padobranac al me zanimaju neke stvari i smatram da mi vi najbolje mozete pomoci ovdje!
    Imala sam dvije trudnoce koje su zavrsile sa spontanim pobacejem i prije toga kemijsku, uzrok su pronasli ureaplasma i otkriveni hashimoto, da napomenem da sam pod terapijom eurotiroxa 50mg i heterozigor 4g-5g sam ( kada dodem do trudnoce krenut cu sa aspirinom ali postoji mogucnost da dobijem heparin pod maminom dijagnozom, sta mi i nema smisla.. ) dvije godine patnje ukratko.. iz tjedna u tjedan ili sam po dr ili vadim nalaze.. Razgovarala sam s ginekologicom i pitala sam ju sta ako mi se to opet desi i rekla je da bi mogla na umjetnu oplodnju… Lako ostvarim trudnocu ali jednostavno srce ne kuca.. Razmisljala sam krenuti na postupak MPO i ako mi netko od vas moze nesto napisati o tome bila bih zahvalna jer to je zapravo meni nepoznanica i neki novi pocetak,hvala!

Žao mi je zbog svega što si prošla...

Što si sve do sad provjeravala,  kakav je mužu spremiogram? 

Ne znam koliko ste za mpo, ako ostvarujes trudnoću...

Pregledaj si jetru,  ona zna stvarati probleme...

• Ana26
    02. Prosinac 2022. 22:23

Waitapu odlične vijesti. Super rezultat.
    Tinčica žao mi je zbog neuspjeha. Drži se. Ja sam išla na histeroskopiju,mene su uspavali ,probudila se kao da ništa nije bilo i za 2h išla kući. 
    Razumna nadam se da će pasti beta i da nećeš morati na nikakvu intervenciju. Žao mi je što to sve prolaziš, kao da nisi dovoljno propatila. Baš se odužila agonija. Drži se,hrabrice naša. Uvjerena sam da će ti se sve isplatiti. ❤️

👱‍♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
    👨‍💼 31 OAT
    4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
    02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
    3/21 ET 1 blastice - ❌
    4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
    1/22 ET 2 dvodnevna-❌
    10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
    12/22 FET 6+3 imamo ❤️
    9/2023 BABY BOY 💙

Razumna
    02. Prosinac 2022. 22:59

Ana26

Waitapu odlične vijesti. Super rezultat.
    Tinčica žao mi je zbog neuspjeha. Drži se. Ja sam išla na histeroskopiju,mene su uspavali ,probudila se kao da ništa nije bilo i za 2h išla kući.
    Razumna nadam se da će pasti beta i da nećeš morati na nikakvu intervenciju. Žao mi je što to sve prolaziš, kao da nisi dovoljno propatila. Baš se odužila agonija. Drži se,hrabrice naša. Uvjerena sam da će ti se sve isplatiti. ❤️

❤️

12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
    7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
    2/22 FET 2xmorula👎
    3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
    5/22 - FET 2x trodnevni 👎
    6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
    10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
    5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
    10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
    4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮‍💨, 🥶🥶🥶
    7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
    2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶

• lucy1402
    03. Prosinac 2022. 06:08

Curke..pratim vas vec dugo...ukratko..2011  izvaden desni jajnik,endometrioza,lijevi ostao policistican..
    1 prirodna trudnoća  11/2016(3950g,53cm,trudnicki dijabetes,sve proslo ok), mised ab 9/2017_kiretaza,
    5 godina neuspjeha..u međuvremenu hipotireoza,hashimoto,inzulinska rezistencija...
    Euthyrox 88,siofor 500sr,dekristol 25000(svaki 10 dana), .
    u petrovoj endokrinolog, i dr škrgatić. Prohodnost jajovoda extra.iz petrove nas stjerali radi renovacije. U 11mj dogovorili MPO u vinogradskoj. Stimulacija rekovelle,cetrotide...stoperica...13 jj,1 dan 3 oplodene,2 dan 5 oplodenih, OHSS, 2 blastice u zamrzavanje. Dog da vracamo po jednu(imam 30 god).znaci tolko muke za 2 postupka..nadajmo se oba sretna.
    1.12.dobila M,javim se u KBCSM ,jok,nista ovaj mj,lab radi samo do 23.12,taman bi tu negdje uspjeli FET..al ne.nece nas primit...eto me opet u depri...toliko cekas i nista opet ne docekas...idemo u 1mj...
    Ono sto me ponukalo da vam se javim u 5h ujutro :
    1.12.dobila M. 1 i 2dc nista.par kapi krvi.2dc prelezala u bolovima,ketonal akut.danas ujutro pola 5,poplava...al doslovno...krvoprolice...plus 4 ogrooomna ugruška cca 6-7cm...eto me opet u bolovima..jel normlano nakon aspiracije bez ET u OHSS tako obilna krvarenja i ugrušci?!
    I'm scared!!!
    P.s.endometrij bio 12mm prije aspiracije...

2011 endometrioza desni jajnik ex
    11/2016 prirodna trudnoća(3950/53) 💗
    9/2017 mised ab
    Hipotireoza,hashimoto,IR
    11/2022 stimulacija No1= 13js,2blastice, OHSS,zamrzavanje,oba FET-a beta -
    5/2023 stimulacija No2 =7js, 4 blastice, 1ET beta - ,2 FET-a beta -, 1 FET beta niska-biokemijska
    11/2023 stimulacija No3= 13js,OHSS, 6blastica (smrznute 1/1/2/2),
    2/24 Fet 1bc..cekamo rez

Kacusha
    03. Prosinac 2022. 06:22

Stela_M

Kacusha gdje si, kakav je plan što se tiče 🐧🐧🥰❤️❤️

Ej draga evo me. Ma nekako mi se bas trbuh napuhao i boli me dok mokrim, jos sam glupaca isla raditi 🤣 Jucer su me zvali sve 4 se dijele, danas ce ih opet pogledati pa zamrznuti ili 3dn ili blaste. Kako bude, tu vise ne mogu utjecati ❤️🍀 Kako si mi ti? 

👱‍♀️39g, 👨‍🦰31g, 👩‍❤️‍💋‍👨2g,
    👱‍♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
    👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
    12mj 2022. posvojenje Emili 💜

Kacusha
    03. Prosinac 2022. 06:24

Tincica zao mi je 💔
    Waitapu sretno i dalje 💕
    Razumna bas mi je zao da se tako mucis. Bas ponekad kao da nema laganog puta. Mislim na tebe 🌈

👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈

Kacusha
    03. Prosinac 2022. 06:35

Loorna41

Ja sam bila jučer kod ginića išla na briseve i papu.
    Dokac dobio neki svemirski stol, to se spušta, diže, valjda i masira kad treba.
    Sad čekam nalaze i onda se nadam FET-u poslije nove.
    I da zvali me danas iz CZSS da bi ipak došli u pregled kuće i ostaloga. 🙏🙏🙏🙏
    Možda se ipak smiluju pa mi daju dozvolu za udomljavanje i onda idem ja po svog Viktora.

Zelim ti reci samo da svaka cast za udomljavanje. 💕 Udomiteljica nase curice je tako draga i topla osoba, da me bas nadahnjuje. Pored svoje 2 djece ima ih 3 udomljenih. Zelim ti puno srece i da Viktor brzo dođe 💖❣️❤️

👨‍🦰 Oligo-normo

Cvit
    03. Prosinac 2022. 08:52

lucy1402

Curke..pratim vas vec dugo…ukratko..2011 izvaden desni jajnik,endometrioza,lijevi ostao policistican..
    1 prirodna trudnoća 11/2016(3950g,53cm,trudnicki dijabetes,sve proslo ok), mised ab 9/2017_kiretaza,
    5 godina neuspjeha..u međuvremenu hipotireoza,hashimoto,inzulinska rezistencija…
    Euthyrox 88,siofor 500sr,dekristol 25000(svaki 10 dana), .
    u petrovoj endokrinolog, i dr škrgatić. Prohodnost jajovoda extra.iz petrove nas stjerali radi renovacije. U 11mj dogovorili MPO u vinogradskoj. Stimulacija rekovelle,cetrotide…stoperica…13 jj,1 dan 3 oplodene,2 dan 5 oplodenih, OHSS, 2 blastice u zamrzavanje. Dog da vracamo po jednu(imam 30 god).znaci tolko muke za 2 postupka..nadajmo se oba sretna.
    1.12.dobila M,javim se u KBCSM ,jok,nista ovaj mj,lab radi samo do 23.12,taman bi tu negdje uspjeli FET..al ne.nece nas primit…eto me opet u depri…toliko cekas i nista opet ne docekas…idemo u 1mj…
    Ono sto me ponukalo da vam se javim u 5h ujutro :
    1.12.dobila M. 1 i 2dc nista.par kapi krvi.2dc prelezala u bolovima,ketonal akut.danas ujutro pola 5,poplava…al doslovno…krvoprolice…plus 4 ogrooomna ugruška cca 6-7cm…eto me opet u bolovima..jel normlano nakon aspiracije bez ET u OHSS tako obilna krvarenja i ugrušci?!
    I'm scared!!!
    P.s.endometrij bio 12mm prije aspiracije…

Zao mi je, svasta si prosla 😔
    Ja ti samo mogu reci svoje iskustvo. U veljaci smo bili na prvom stimuliranom, gonal, cetrotide, ovitrelle, samo 2 folikula, od toga 1 js, nijedna oplodjena, bez ET-a.
    Taj mjesec mi je ciklus trajao 19 dana, prokrvarila sam cim sam stala s utricima kad su mi rekli da se nije oplodila. I krvarila sam nikad obilnije (s ugruscima), nikad bolnije i nikad duze - 9 dana (inace 4, 5 dana). Nakon toga su opet bili normalni ciklusi.
    Tako da, moguce je, od silnih hormona i manipulacije, ali ako te nesto brine ili mislis da nije kako treba, javi se gin 🍀
    Sretno s FET-om svakako 🍀🤞

37 👩‍❤️‍👨 33 🌠 5/2020 biokemijska
    🧔 teratozoospermija, 👩🏼‍🦰 zacepljen jajovod
    9/2021 AIH ❌️
    2/2022 Gonal, 2 folikula, 1 js ❌️
    10/2022 Menopur, 7 folikula, 7js, 6 blastocista
    5.11. ET 2 blastice, 4 ❄️ 🥰 6dnt + 🤞🍀
    Beta 21.11. 4607 ✨️ 23.11. 8613 ✨️ UZV 5.12. ✨️ 6+4 ❤️❤️❤️ 16.6.2023. 💖💖💖

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.