Mimi čestitam na testu nek nastavi sve biti dobro 😍
Roxy hvala nadam se da će bit bas sve kako treba
Razumna hvala na svim riječima i ja tražim pozitivne strane iako sam onako sad u strahu i grču još vise ..nekako sam opuštenija bila jučer
Awi sretni dns na transferu..mislim da doktori znaju najbolje. Ja sam ostvarila početak trudnoće i s jednim embrijem sada su vraćena dva al isto je jedan opstao 😇
Mimi92 kad sam prije tri tjedna saznala mislila sam ajme al nekako sam se navikla i sad mi je teško zamisliti da je jedna…znam da sve ima svoje razloge i daj Boze da sve bude dalje u redu da se mrva mala izbori do kraja sa svime sto nas čeka.
StelaM Lucky Ana26 PandaPanda hvala na željama 🙏
Takica metalni osjećaj u ustima smo već ovdje nalazili kao znak trudnoće tako da sretno.Sto se tiče progesterona savjetujem uz betu da izvadiš i njega…ja sam isto to radila jer inače imam nizak.Iako javi pritisak u stomaku može značiti sve a najmanje da je to manjka progesterona🙈 sretno. Smedjarenje je onako znak toga manjka al te misli odbacujemo…
Kacusa super brojka svakako javi dalje ❤️
89godiste PCOS
8transfera ukupno 14 embrija, spontani 8tt…život…
17.10 Transfer 2trodnevna 1.Beta306, 2.Beta1000, 6+2 dva srčeka , 9+1 jedna bebica LOVE , drugoj srce stalo u 6tt HOPE... ❤️
05.01.2023. pregled 14 tt <3
26.01.2023. pregled 17 tt Dječak :)
22.06.2023 baby L 💋😇 3750gr ljubavi 🙏
Pozz svima,
bila sam na kontrolnom ultrazvuku poslije aspiracije i pronađeno mi je 5 mm neke tekućine, u maternici- može biti polip kaže dr.
Naručena sam na histeroskopiju 14.12.
Molim Vas tko ima iskustva sa tom pretragom o čemu se radi i koliko je bolno 😱
Hvala unaprijed svima.
40 ja👩❤️👨31muž
jajovodi ✂️ .; AMH 8, normosperma
1. postupak- clomifen ❌
2. postupak. prirodni- aspiracija negativno ❌
3. postupak- stanica prestala razvijati ❌
4. postupak- beta ❌
5. postupak Škvorc- beta ❌
6. postupak Beta+ poliklinika- ET ❌
FET 1 blastocista- biokemijska trudnoća 💔
7. postupak, Elonva, odustala od aspiracije.
8. Alea Fertility- ET ❌ 2 mj.25 FET - Beta - 1361, Beta 2 - 3176
Jutro cure beta vadjena jutros 104.4.🥰
Bahcceci kaze kontrolna beta u utorak.
Ja mislim da cu na svoju ruku izvaditi i u nedelju.🙃
Iščekivanje dobrih stvari i sama sam pomislila da je najbolje da izvadim progesteron pa sam to uradila al ce nalaz vnerovatno biti u ponedeljak jer im je neka guzva danas.
Kod mene do sad nije bilo smeđarenje samo prvi dan transfera crvenkasta zilica i to je to.
10/2022 Bahcceci, PGD zadovoljavajuci.FET 21.11. Beta 02.12.(104),4.12(210),6.12(518)UZV 6+0❤. Qualified 360 uredan. Stize nam devojčica 💗
Kacusha odlicna brojka 🤞 neka sve opstanu 😍🙏
Pandapanda nemoj se brinuti oko dana aspiracije. Najbitnije je da oni lipo rastu. I meni je ovu stimulaciju bila aspiracija na 16 dc. 😊
Rainbow dobro sam, već me hvata uzbudjenje jer je moj fet pred vratima 🥰 Pitat cu doktoricu da ovaj put probamo i embrioglue 🤞 Vidila sam da jos radis, svaka cast. Nadam se da ce te isijas sto prije propustiti 😘 kako nam je Sofija lupka li mamicu? 💞
💃35( sve ok) 🕺 33normo.
1. IVF 02/21.( Gonal F, Fyremadel, Ovitrelle, Brevactid. 7js 6 oplodjenih. 2 trodnevne vracene.❌ 4 🐧.
2.FET/20.05.21. 2 dvodnevna-missed ab.💔
3.FET/09.10.21. 2 dvodnevna ❌
Poliklinika CITO:
4. IVF 07/22. 8js➡️ 6 bc
ET. 02/08/22. 2 blastice ❌
5.FET(stimulirani) 01/23 🐧🐧❌
6.FET(stimulirani)07/23 otkazan transfer ❌
7.FET(prirodni) 08/23 🐧🐧❌
8. IVF(dugi protokol) 7 js➡️5 bc 🐧 freeze all
9. FET 01/25. 1 blastica ❌️
10. FET 03/25. 1blastica ❌️
Takica cestitam, neka se uredno dupla 🙏😍
Lucky nadam se da ces sto prije pokrenuti taj tvrdoglavi endo. Uvedi i 100 postotni sok od sipka on je odlican za endo 💪
💃35( sve ok) 🕺 33normo.
1. IVF 02/21.( Gonal F, Fyremadel, Ovitrelle, Brevactid. 7js 6 oplodjenih. 2 trodnevne vracene.❌ 4 🐧.
2.FET/20.05.21. 2 dvodnevna-missed ab.💔
3.FET/09.10.21. 2 dvodnevna ❌
Poliklinika CITO:
4. IVF 07/22. 8js➡️ 6 bc
ET. 02/08/22. 2 blastice ❌
5.FET(stimulirani) 01/23 🐧🐧❌
6.FET(stimulirani)07/23 otkazan transfer ❌
7.FET(prirodni) 08/23 🐧🐧❌
8. IVF(dugi protokol) 7 js➡️5 bc 🐧 freeze all
9. FET 01/25. 1 blastica ❌️
10. FET 03/25. 1blastica ❌️
Rein hvala tu sunce i ja čekam još malo 🤭🤗🥰❤️❤️❤️
Takica čestitam neka se lijepo dupla 🤞🙏😍
Roxy još malo 🥳🥳 vjerujem da si mi nestrpljiva 😉😚🤞❤️❤️
Sani kako si? 😚❤️❤️
Panda nadam se da si dobro 😚❤️❤️
Kacusha odlično za jajčeka 😚❤️❤️
Lucky e miša mu malo ga pokreni sve znaš 😁🤞😚❤️❤️
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Lucky meni je Decapeptyl stanjivao endometrij toliko da sam procurila 15 dan ciklusa umjesto da smo išli jel na transfer... Kad smo njega izbacili u FET-u sve bilo ok, ostala trudna...
Takica čestitam na super beti
5 ICSI 09/2014 - rodio se princ 23.06.15.
U borbi za bracu ili seku
07/2020 stigla princeza
Oligoasthenoteratozoospermia, sekundarna amenoreja
Roxyhvala nadam se da će bit bas sve kako treba
Razumnahvala na svim riječima i ja tražim pozitivne strane iako sam onako sad u strahu i grču još vise ..nekako sam opuštenija bila jučer
Awi sretni dns na transferu..mislim da doktori znaju najbolje. Ja sam ostvarila početak trudnoće i s jednim embrijem sada su vraćena dva al isto je jedan opstao 😇
Mimi92 kad sam prije tri tjedna saznala mislila sam ajme al nekako sam se navikla i sad mi je teško zamisliti da je jedna…znam da sve ima svoje razloge i daj Boze da sve bude dalje u redu da se mrva mala izbori do kraja sa svime sto nas čeka.
StelaM Lucky Ana26 PandaPanda hvalana željama 🙏
Takicametalni osjećaj u ustima smo već ovdje nalazili kao znak trudnoće tako da sretno.Sto se tiče progesterona savjetujem uz betu da izvadiš i njega…ja sam isto to radila jer inače imam nizak.Iako javi pritisak u stomaku može značiti sve a najmanje da je to manjka progesterona🙈 sretno. Smedjarenje je onako znak toga manjka al te misli odbacujemo…
Dragička, dragi Bog zna najbolje, a on nas poziva na radost. Raduj se materinstvu koje dolazi, slatkoj bebicu, posebnom Božicu u i iščekivanju 💚🎄💚
Lucky bas sam se sad nanevirala. L kao da te prvi put vidi u životu, bas me ljuti. Ako ti je predzadnji ili zadnji put dizao na 3x2 onda si ovaj cijeli ciklus morala ići na 3x2. Znam da teško podnosiš estrofem ali što se mora se. Ja sam isto na 3x2 i ne pijem nikakve cikle ni ananase pa bude dobro. Ako ne reagiraš na tablete onda ti ni vagon cikle neće pomoći.
Uglavnom drzi se. U biti napisat ću : živcira me to što kad imaš malo veći broj embrija što se dr ne trudi, kao ono : imamo ih na lageru a kad imaš 1 ili 2 onda se fakat trudi. Evo, meni se zadnji put šokirao da više nemamo embrija a imali smo ih 8, pa kako tako brzo da više nemamo a ja si mislim stari da si išao na blastice imao bi 2.
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Roxyhvala nadam se da će bit bas sve kako treba
Razumnahvala na svim riječima i ja tražim pozitivne strane iako sam onako sad u strahu i grču još vise ..nekako sam opuštenija bila jučer
StelaM Lucky Ana26 PandaPanda hvalana željama 🙏
Takicametalni osjećaj u ustima smo već ovdje nalazili kao znak trudnoće tako da sretno.Sto se tiče progesterona savjetujem uz betu da izvadiš i njega…ja sam isto to radila jer inače imam nizak.Iako javi pritisak u stomaku može značiti sve a najmanje da je to manjka progesterona🙈 sretno. Smedjarenje je onako znak toga manjka al te misli odbacujemo…
Dragička, dragi Bog zna najbolje, a on nas poziva na radost. Raduj se materinstvu koje dolazi, slatkoj bebicu, posebnom Božicu u i iščekivanju 💚🎄💚
Lucky bas sam se sad nanevirala. L kao da te prvi put vidi u životu, bas me ljuti. Ako ti je predzadnji ili zadnji put dizao na 3x2 onda si ovaj cijeli ciklus morala ići na 3x2. Znam da teško podnosiš estrofem ali što se mora se. Ja sam isto na 3x2 i ne pijem nikakve cikle ni ananase pa bude dobro. Ako ne reagiraš na tablete onda ti ni vagon cikle neće pomoći.
Uglavnom drzi se. U biti napisat ću : živcira me to što kad imaš malo veći broj embrija što se dr ne trudi, kao ono : imamo ih na lageru a kad imaš 1 ili 2 onda se fakat trudi. Evo, meni se zadnji put šokirao da više nemamo embrija a imali smo ih 8, pa kako tako brzo da više nemamo a ja si mislim stari da si išao na blastice imao bi 2.
Ma meni je zadnji put u ovo vrijeme endo vec bio 7, pa je sutradan malo se usporio na 7,2 pa je zato povecao estrofem i 14dc je bio taman, samo me viroza zeznula, inace do sad sam uvijek uzimala 2x2 estrofem cijelo vrijeme i sve je bilo ok. Ovaj put bas protestira 😅
Imam osjećaj da kad jednom povećas dozu da se tijelo navikne i radi po svome.
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Lucy ne znam možda i dva ciklusa za redom na estrofemu čine svoje ja sam uvijek za pauzu ipak i tijelu treba da se očisti, ali to je naravno samo moje mišljenje i slažem se sa Razumnom da kada imaš smrzlića da nekako to možda dr olako shvaća, navijam da se endo uozbilji 😁🤞❤️
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Sortiraj odgovore
Najstariji