waitapuodlične vijesti, nek se samo sve oplode 🤞🤞🤞
cvit nemam iskustva oko konkretnog pitanja, ali suosjećam s čekanjem, meni je to bio najgori dio ❤️
awi ja ću ti samo reći da jedna od moje dvije dvodnevne lupa ko velika i želim ti barem isti scenarij, ako ne da lupaju dvije 🤗🤞
Loornastvarno predivno od vas i nadam se da će se svi papiri riješiti, j*** ti našu državu
Tinčicabaš mi je žao - ti si sve postupke radila u Osijeku?
Ivanatakva lagana temperatura je normalna u ranoj trudnoći od progesterona, dok god ne ide iznad 38, sve je okej 🤗
DarkIvymalo je niži, ali pokazuje da je do ovulacije došlo…
Johicaaneke godine su jednostavno takve, meni je takva bila prošla i bolje ih pustiti da se tako završe i krenuti u nove početke ❤️
Pandapandaja sam imala iste paranoje, čak sam došla ujutro u kliniku i tvrdila da sam ovulirala jer sam imala dva dana užasne ovulacijske bolove, ali Decapeptyl je dobro napravio svoje i isto je bila aspiracija na 16 dc, samo smireno ✨💪 i da te utješim, meni dr. B. nikad nije bila na aspiraciji, ali dr. Č. je recimo pravi maher, a ni dr. D. mi nije bila loša
—-
Mali update od nas, cura je pošteno narasla, naprednija po uzv-u za 10 dana, sve je inače super ❤️
Ja se isto iskreno nadam. Nekako si mislim nebi nas zvali ako nesto pozitivno ne misle. I ovo predajem u Božje ruke pa kako bude.
Kao što sam napisala ljuta sam jer smo mogli to sve več riješiti i malac je već mogao biti s nama, al eto radije ga drže u domu već godinama.
👱♀️41 - amh 7.8
👨🦱43 - normo - 3 djece iz prvog braka
1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
1/2023 javljanje za novi transfer smrzlice
2/2023 FET blastice - 28.2. Beta 44.48, - blighted ovum
14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska
Ivona ako je dijagnoza azoospermija (bez spermija u ejakulatu) onda nećete moći u postupak dok se nekim načinom ne nađu spermiji (tese, microTese). Znači morati će muž kod urologa na obradu. Ultrazvuk, hormoni, mikrodelecije, kariogram su nalazi koje će trebati odraditi kao početak.
Mimica91 oprosti samo pitanje,Kariogram i Mikrodelecije uputnice di ste vadili,ginić,obiteljski doc ili urolog?
👩🏼💼-29| ✅ Hipotireoza,PAI1 homozigot
👨🏻💼-30| XXY 🧬
13.02.24| MTESE TURKEY | 12💦
28.02.24| IVF TURKEY | 26🥚 | ❤️ 12 ➡️ 1 ❌
15.01.25| EUROPE IVF PRAGUE | 13🥚 | ❤️ 8 ➡️ ❄️
10.02.25| FET | ❄️❄️ ➡️ ❌
05.2025| FET | ❄️❄️ ⏳
Također me zanima kako stojite sa bolovanjima?
Radim u zaštitarskoj firmi...pa mislim da ne moram dalje objašnjavat 😂 zato bi tokom procesa cijelog bila na bolovanju.Kako,što i to ako netko zna? ☺️
👨🏻💼-30| XXY 🧬
05.2025| FET | ❄️❄️ ⏳
Jeste cule za ovo
https://www.aktivator.hr/zdravlje/tusiranje-hladnom-vodom-2-7-razloga-zasto-ga-prakticirati/
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Ivona za muža sve uputnice daje liječnik opće medicine.
Što se bolovanja tiče, meni moja ginekologica daje dva tjedna od transfera do bete
Preko trnja do zvijezda
Ja 91, mm 92
Azoospermija/kriptozoospermija
2021 postupak Turska ⛔
Betaplus 10/2022 postupak, 9 js, 5 oplođeno, transfer 2 embrija ❌
FET 1 🐧 12/22 imamo ❤️
29.08.2023 rodio se sin
10/2024 postupak za drugo dijete ❌
Pozdrav Ivona, možeš nam se priključiti na temi Azzospermia na ovom forumu, imaš dosta korisnih informacija. ❤
Muž mora obaviti hormone, mikrodelecije Y kromosoma I kariogram, te uzv testisa.
Nakon tih nalaza može kod urologa (mi smo bili u Godanu kod dr.Hauptmana- same riječi hvale) te mu on onda donosi stručno mišljenje. On jedini trenutno u Hr i radi zahvat pronalaska spermija.
Mislim da vam zasad ako to ništa obavili, ne vrijedi trošiti novce za bilo što drugo, jer prva opcija je tu mTESE zahvat da bi se pronašli spermiji. Ne možete krenuti u postupak bez materijala.
Pridruži nam se na temi Azzospermia, možeš puno toga saznati. 🙂
.
Mimica, hvala ti, molim te javi kada vas obavijeste o terminu. Puno hvala 🥰
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Pozdrav Ivona, možeš nam se priključiti na temi Azzospermia na ovom forumu, imaš dosta korisnih informacija. ❤
Muž mora obaviti hormone, mikrodelecije Y kromosoma I kariogram, te uzv testisa.
Nakon tih nalaza može kod urologa (mi smo bili u Godanu kod dr.Hauptmana- same riječi hvale) te mu on onda donosi stručno mišljenje. On jedini trenutno u Hr i radi zahvat pronalaska spermija.
Mislim da vam zasad ako to ništa obavili, ne vrijedi trošiti novce za bilo što drugo, jer prva opcija je tu mTESE zahvat da bi se pronašli spermiji. Ne možete krenuti u postupak bez materijala.
.
Hvala puno,stižem! ❤️❤️
👨🏻💼-30| XXY 🧬
05.2025| FET | ❄️❄️ ⏳
.
Hvala puno,stižem! ❤️❤️Ivona cure su sve rekle vezano za azzospermiju, dakle nema postupka dok se spermiji ne pronađu, također mislim da vam je besmisleno davati 1000+kn za konzultacije u Ivfu a vjerujem da ćete dobiti iste upute kao što su cure rekle, dakle prvo obrada tek onda konzultacije za postupak. Isto tako u vašem slučaju najbitniji je embriolog a trenutno najbolji u Hr je u poliklinici Repromed, nedavno je naša Sunny kod njih ostvarila trudnoću i rodila uz dijagnozu azzoo,a bilo je jos pozitivnih priča, tako da možda razmislite o toj klinici umjesto Ivf. Mužu sve uputnice daje njegova dr, dakle prvo za urologa, a onda urolog daje preporuku za daljnju obradu i popis pretraga..
Hvala Sani88 puno,upijam kao spužva dalje ♥️♥️
👨🏻💼-30| XXY 🧬
05.2025| FET | ❄️❄️ ⏳
Pozdrav svim ženama,lavicama i kraljicama.
Iskreno,dugo sam razmišljala dal da se javim na forum,međutim potpomognuta (pregrubno je reći umjetna,po meni) oplodnja je kod nas nekako utišana tema.
Ovako,ja ću ispričati ukratko,snalazim se još ovdje pa mi nemojte zamjerit ako nešto zabrljam.
Muž(27god) i ja(26god) smo u braku godinu dana(prije braka 2god vanbračna zajednica) s tim da smo sveukupno 5god u vezi.
Nemogućnost prirodnog začeća je 2god.
Prije godinu dana muž odlazi na 3 spermiograma te doznajemo za dijagnozu "Azoospermia".
Malo smo se ohladili,stali na loptu,pa hajde razmislit ćemo što dalje.
Idemo sada u prosincu u Polikliniku IVF na konzultacije,nadam se da ćemo u postupak u siječnju,takva je neka naša prognoza.
Sa mnom je sve u redu,prošla sam pregled 3 ginekologa da se uvjerimo,nalazi su povađeni,čekam još PAPA test da šaljem sve za Zg.
Čitam Vaša zbivanja,čitam sve što ste prošle,upijam kao spužva.
Može mi netko s dijagnozom Azoospermia,a s druge strane da je sve u redu reći što najčešće bude koji tip oplodnje.Nekako mi prevladava IVF,ima li nešto s muške strane da odradimo osim spermiograma i traženih nalaza?
Idete li privatno ili preko uputnice? Ako idete preko uputnice, a niste jos bili na konzultacijama necete ici u 1mj.. Liste cekanja su bas duge pa samo da znas. Uglavnom sretno vam. Muz neka proba piti Profertil 👍 Ja ti imam skoro 2 kutije pa ti mogu poslati. 💕
E draga,idemo privatno,nećemo čekati na ovo,nije da nam je hitno nego sad kad želimo i možemo idemo ❤️
Za profertil sam čula,i za Fertil Up,navodno da je tu sve ajmo reći slično ☺️ Ne znam jel smijem napisati,za koliko kunica bi mi poslala? ☺️
Ma poklonim ti 💕 Samo mi posalji adresu na mail koji cu staviti u potpis pa cu ga poslije obrisati.
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Pozdrav svim ženama,lavicama i kraljicama.
Iskreno,dugo sam razmišljala dal da se javim na forum,međutim potpomognuta (pregrubno je reći umjetna,po meni) oplodnja je kod nas nekako utišana tema.
Ovako,ja ću ispričati ukratko,snalazim se još ovdje pa mi nemojte zamjerit ako nešto zabrljam.
Muž(27god) i ja(26god) smo u braku godinu dana(prije braka 2god vanbračna zajednica) s tim da smo sveukupno 5god u vezi.
Nemogućnost prirodnog začeća je 2god.
Prije godinu dana muž odlazi na 3 spermiograma te doznajemo za dijagnozu "Azoospermia".
Malo smo se ohladili,stali na loptu,pa hajde razmislit ćemo što dalje.
Idemo sada u prosincu u Polikliniku IVF na konzultacije,nadam se da ćemo u postupak u siječnju,takva je neka naša prognoza.
Sa mnom je sve u redu,prošla sam pregled 3 ginekologa da se uvjerimo,nalazi su povađeni,čekam još PAPA test da šaljem sve za Zg.
Čitam Vaša zbivanja,čitam sve što ste prošle,upijam kao spužva.
Može mi netko s dijagnozom Azoospermia,a s druge strane da je sve u redu reći što najčešće bude koji tip oplodnje.Nekako mi prevladava IVF,ima li nešto s muške strane da odradimo osim spermiograma i traženih nalaza?
Idete li privatno ili preko uputnice? Ako idete preko uputnice, a niste jos bili na konzultacijama necete ici u 1mj.. Liste cekanja su bas duge pa samo da znas. Uglavnom sretno vam. Muz neka proba piti Profertil 👍 Ja ti imam skoro 2 kutije pa ti mogu poslati. 💕
E draga,idemo privatno,nećemo čekati na ovo,nije da nam je hitno nego sad kad želimo i možemo idemo ❤️
Za profertil sam čula,i za Fertil Up,navodno da je tu sve ajmo reći slično ☺️ Ne znam jel smijem napisati,za koliko kunica bi mi poslala? ☺️
Ma poklonim ti 💕 Samo mi posalji adresu na mail koji cu staviti u potpis pa cu ga poslije obrisati.
Javila sam se ❤️❤️❤️
👨🏻💼-30| XXY 🧬
05.2025| FET | ❄️❄️ ⏳
Sortiraj odgovore
Najstariji