Leptirice gdje si ti u postupku? Kakav ćeš protokol imati?
U kbc splitu vec sam bila na dva pregleda ono obavila sve briseve krv inzulinsku stitnjacu vitamine ma sve ja i dragi i sada cekamo mjesecnicu koja ce za tjedan dana narucena mi je terapija koju idem pokupitu sutra cu saznati sto i kada onda bockanje pocinje i cekamo dan D
AK 1989
2017 spontani
2021/2022 4 neuspjele inseminacije
9mj pocetak pretraga u kbc split za ivf
idiopatska neplodnost
problemi sa stitnjacom koja je sad ok
partner nalazi super
Mimica, ma gdje sam ja jos od testova, svjetlosne godine daleko... Ja sutra poslije transfera idem raditi, popodnevna smjena do 22h, nema ležanja... Pokusat cu sto manje se opterećivati i naprezati ( na nogama sam skoro cijelu smjenu)... Ali necu stic razmisljati o ničemu :) što je opet dobra stvar. Sada sam nekako ipak više znatiželjna čuti koliko je od 7 oplodjenih doguralo do blastice i kakva je situacija s brojcekima...
👮 36 oligoazstheno...
👩41 2019. biokem, 2020 spontani
6/2021 vanmatericna lijevo( lpsc, izvadjen jajovod)
7/2021 vanmatericna desno (metotrexat)
11/2021 Amh 10.8, tsh 1.05, granicna trombofilija
03/2021 histeroskopija (polip); lpsc uklanjanje i drugog jajovoda i ciste/serozni borderline tumor
10/22 ivf, 9🥚, oplodjeno 7, 5 blastica, 🐧🐧🐧
ET 04.11 - 5.dan, vracene 2 blastociste
10dnt, beta 104
12dnt beta 205
UZV 28.11
Lelloo uh ti još imaš 💉💉 nije ti lako jel te bole te injekcije znam da su cure pričale da nisu baš ugodne 🙄 još malo I bliži se tvoja beta hoćeš pišnuti prije? 🙈
Leptiricefakat ne bole iglice su tanke neke žene odu kod dr opće ili na hitnu,neke iskoriste muža za pikanje 🤪🤣imaš opcija ako te jako strah ali vidjeti ćeš da je to piece of cake 😁
Što se posla tiče ovisi što radiš ako je teži fizički posao onda ostani doma ako posao nije težak bolje malo ubiti vrijeme na poslu nego biti doma jer period do bete je malo za izluditi 🙈
Panda mislim na tebe❤️❤️❤️❤️
Meni uopce te iglice nisu drama.. Bas se ne osjete, ok, kod mene ima potkozno zalihe 🤣🤣, ali iznenadila sam se da to uopće nije bolno nit komplicirano za davat. Sve sam sama, čak mi je prva doza cetrotida napola iscurila kad sam stisla da izadje zrak 🙈🙈🤣👸 mislila sam se, ajde kad ne ide kad tijelo ne da, ali da sama sebe zeznem jer sam seprtlja, auuuuu... Ali, eto, sve je dosad ispalo super. 9 jajnih stanica, 7 zrelih, sve oplodjene i sutra javim što se izdogadjalo na putu do blastocisti...
👮 36 oligoazstheno...
👩41 2019. biokem, 2020 spontani
6/2021 vanmatericna lijevo( lpsc, izvadjen jajovod)
7/2021 vanmatericna desno (metotrexat)
11/2021 Amh 10.8, tsh 1.05, granicna trombofilija
03/2021 histeroskopija (polip); lpsc uklanjanje i drugog jajovoda i ciste/serozni borderline tumor
10/22 ivf, 9🥚, oplodjeno 7, 5 blastica, 🐧🐧🐧
ET 04.11 - 5.dan, vracene 2 blastociste
10dnt, beta 104
12dnt beta 205
UZV 28.11
Razumna draga idemo dan po dan smireno (znam lako je reći, a još je teže biti u takvoj situaciji) rano je ja sam uvjerena da će sve biti ok a ti mi u tu svoju glavicu ubaci malo pozitive, škoditi neće 🤗❤️❤️hahha a je si me nasmijala s ovom rečenicom da si muža tražila i birala 5 godina samo nemoj toliki i za psića čekati 🤗❤️
Lorna dobrodošla žao mi je zbog lošeg ishoda bete držim fige da sve prođe što bezbolnije za tebe 🤞😍
Lucky kada je prvi uzv? Jel boostaš endo😁🤗❤️
Luana sretno sutra neka se mrvica čvrsto primi 😁🤗❤️ btw svaka čast na smirenosti daj mi recept 🤣
Lelloo znaš da šalabahter uvijek pali🤣🤣 kako si dns? ❤️❤️
Mimica uskoro si na pupo neka se mrve čvrsto prime🤗🤞❤️
Jlo da Tikvica nam se fakat dugo nije javila a ni Anemona nam se ne javlja 🙄🤔
Kacusha dns sam se čula s dr I ja sam mislila da to mogu obaviti u bolnici ali nažalost ne mogu jer te pretrage vezane uz imunohistokemiju odn tu biopsiju ne rade u državnim bolnicama ali cijena je baš napuhana ne znam nisam pametna što cu🙄
June žao mi je zbog krvarenja držim 🤞🤞 da što prije stane, odmaraj I bez naprezanja 🤗❤️
Dragicka ja uzv odradila vec proslu subotu 🤭 sad u subotu idem opet, bit cu 10dc,trudim se boostat endic sa setnjama i jogom za endic, pijem estrofeme i malo cikle, pa cemo vidjet sta ce bit 🤞🏻
Vidim ti se boris sa pretragama, nadam se da ces uspjet sve odradit u sto kracem mogucem roku pa da mozes napast dalje 🤗 🍀🍀
Dns sam zvala za kariogram i sreća što sam nazvala jel Klaićeva isto ide u obnovu i u pon je zadnji dan da to mogu obaviti, a sutra ću zvati Vinogradsku da vidim jel ostalo mogu kod njih... još me čeka idući tj papa i moram krv općenito plus štitnjaču kontrolirati i to je to onda čekam nalaze 🙈 joj bože oprosti ja sam se pogubila🤣🤣 sretno da endo bude top 💪💪🤗🤞❤️
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Drage zene trebam pomoc :/ Nova sam ovdje, al sam vas tu i tamo pratila i prije i najvise informacija saznala upravo ovdje.
Iza mene je 1 neuspjesni postupak, a sada me ceka FET, radjena mi je histeroskopija i dosao je nalaz da imam kronicni endometritis (upalu endometrija) dr.Maricic u zg u IVF je preporucio antibiotik i kortikosteroide, medjutim doktorica u St.u bolnici, kod koje idem na MPO dala mi je samo Doksicilin i rekla da se nakon antibiotika iduci ciklus javim da napravimo FET.
Jel se netko susreo sa endometritisom, trebam li ponoviti histeroskopiju da znam je li antibiotik djelovao?
Hvala i sorry ako sam koji pojam krivo napisala, sve mi je jos poprilicno novo 😫
Ja sam imala to, dobila kombinaciju Doksiciklina, Medazola (antibiotici) i Dexamethasona (kortikosteroid). Nisam ponavljala histero, u većini slučajeva ta terapija to riješi, a ako ne riješi, nema ionako drugog lijeka 🤷 Ja sam to pila intenzivno 10-ak dana, odmah nakon toga smo počeli sa stimulacijom i prvi transfer uspješan, nakon 4 neuspješna prije.
Mimica mislim da si ti pitala - ima itekako uspješnosti s trodnevnima, a meni je eto i dvodnevni uspio 🤗 ako je zametak dobar i maternica spremna, nema veze koliko je dana star zametak
Hvala na odgovoru ♥️ Tek sad ne znam sto mi je ciniti, doktor u IVF zg gdje sam radila histero je spominjao antibiotik i kortikosteroide, al doktorica u St koja me vodi u bolnici dala mi je samo antibiotik, strah me da to nece biti dovoljno i da necu rijesiti upalu prije FET, a neugodno mi je pravit se pametnija od nje i pitat je da mi da i kortikosteroide 😫😬
Stelaevo odmorili smo i vec se vratili u rutinu 😊, jutros procitala zaostatke.. I ja kao i ti imam hrpu pretraga za obavit, doduse nista novo od pretraga ali su mi svi do i jedan nalaz istekli 🤦♀️, tako da od dns se krecem narucivati i sve mi se cini da ni ja necu prije iduce godine u novi postupak, jer mi taman M sa kojom sam planirala u 12mj dolazi oko Bozica 🤷♀️, jer mi je i ovaj FET malo poremetio ciklus..
Razumna opet cekanje i neizvjesnost, navijamo za najbolji moguci ishod 🤞❤, znas da smo tu za podrsku ❤
Ribictvoja trudnoca mi je bas brzo prosla (tebi sigurno i nije 🤭), tako mi je frisko kao da si nekidan zalila se na Elonvu i malo folikula a vidi te sad pred porod 😍, nek ti prodje sto bezbolnije 🤞🤗
Jlo, Rainbow 😘😘
Petra jes li nam ti sad na redu 🤭❤
Leptirica33mislim da je svakoj ta prva injekcija koma, sjecam se da sam se ja preznojavala i drhtala kao prut prije davanja prve, a na kraju to ispade najlaksi dio, cuvaj zivceke za kasnije, vjeruj mi trebat ce ti.. sretno 🤞.
I molim te sredi potpis, da te lakse pratimo, imas na prvoj stranici upute 🙂
Leelooja sam redovno dobivala kvrge bolne na dodir po trbuhu od prolutexa, prodju kroz par dana, u ljekarnoj su mi rekli da je to normalna nuspojava 🤷♀️
PUPOcure, sretno vam, da nam uskoro lijepite slike pozitivnih testica 🤭🤞🤞🤞
Lorna meni to vuce na biokemijsku, zao mi je 😔, drzi se🤗. Svakako to treba ispratiti jer moze bit svasta, da li vadis trecu betu?
Luana sretno dns, i za sto vise 🐧🤞
Pa cak je i meni dosta brzo proslo 😂
Joj da, i Grbavac i ja odmah rekli Elonvu vise necemo jer ocito jbg ne reagiram bas nesto na nju. Ja cak razmisljala da prekinemo postupak pa kao refundiram lijekove.
A evo ove dve male me sad sutiraju u trbuhu 💗💗
Nekad kad nisi ne ide kak treba u postupku bude trudnoca, a nekad sve divno, najbolje blastice i nista… To bas nema pravila….
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Drage zene trebam pomoc :/ Nova sam ovdje, al sam vas tu i tamo pratila i prije i najvise informacija saznala upravo ovdje.
Iza mene je 1 neuspjesni postupak, a sada me ceka FET, radjena mi je histeroskopija i dosao je nalaz da imam kronicni endometritis (upalu endometrija) dr.Maricic u zg u IVF je preporucio antibiotik i kortikosteroide, medjutim doktorica u St.u bolnici, kod koje idem na MPO dala mi je samo Doksicilin i rekla da se nakon antibiotika iduci ciklus javim da napravimo FET.
Jel se netko susreo sa endometritisom, trebam li ponoviti histeroskopiju da znam je li antibiotik djelovao?
Hvala i sorry ako sam koji pojam krivo napisala, sve mi je jos poprilicno novo 😫
Ja sam imala to, dobila kombinaciju Doksiciklina, Medazola (antibiotici) i Dexamethasona (kortikosteroid). Nisam ponavljala histero, u većini slučajeva ta terapija to riješi, a ako ne riješi, nema ionako drugog lijeka 🤷 Ja sam to pila intenzivno 10-ak dana, odmah nakon toga smo počeli sa stimulacijom i prvi transfer uspješan, nakon 4 neuspješna prije.
Mimica mislim da si ti pitala - ima itekako uspješnosti s trodnevnima, a meni je eto i dvodnevni uspio 🤗 ako je zametak dobar i maternica spremna, nema veze koliko je dana star zametak
Hvala na odgovoru ♥️ Tek sad ne znam sto mi je ciniti, doktor u IVF zg gdje sam radila histero je spominjao antibiotik i kortikosteroide, al doktorica u St koja me vodi u bolnici dala mi je samo antibiotik, strah me da to nece biti dovoljno i da necu rijesiti upalu prije FET, a neugodno mi je pravit se pametnija od nje i pitat je da mi da i kortikosteroide 😫😬
Nazovi Maricica i konzultiraj se s njim, dr u općim bolnicama često štede na lijekovima, ili jednostavno imaju drugačiju praksu.
Ja sam bila kod njega isto na histeroskopiju i mislim da zna što govori..
I sredi si potpis kad stignes
Stella Ne voli ugodno, nego mjesto poslije i to ne na dodir nego baš da ga osjetim.. srećom sutra je zadnja...
Pripremam piskenje za ponedjeljak ako nađem hrabrosti😂
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Stelaevo odmorili smo i vec se vratili u rutinu 😊, jutros procitala zaostatke.. I ja kao i ti imam hrpu pretraga za obavit, doduse nista novo od pretraga ali su mi svi do i jedan nalaz istekli 🤦♀️, tako da od dns se krecem narucivati i sve mi se cini da ni ja necu prije iduce godine u novi postupak, jer mi taman M sa kojom sam planirala u 12mj dolazi oko Bozica 🤷♀️, jer mi je i ovaj FET malo poremetio ciklus..
Razumna opet cekanje i neizvjesnost, navijamo za najbolji moguci ishod 🤞❤, znas da smo tu za podrsku ❤
Ribictvoja trudnoca mi je bas brzo prosla (tebi sigurno i nije 🤭), tako mi je frisko kao da si nekidan zalila se na Elonvu i malo folikula a vidi te sad pred porod 😍, nek ti prodje sto bezbolnije 🤞🤗
Jlo, Rainbow 😘😘
Petra jes li nam ti sad na redu 🤭❤
Leptirica33mislim da je svakoj ta prva injekcija koma, sjecam se da sam se ja preznojavala i drhtala kao prut prije davanja prve, a na kraju to ispade najlaksi dio, cuvaj zivceke za kasnije, vjeruj mi trebat ce ti.. sretno 🤞.
I molim te sredi potpis, da te lakse pratimo, imas na prvoj stranici upute 🙂
Leelooja sam redovno dobivala kvrge bolne na dodir po trbuhu od prolutexa, prodju kroz par dana, u ljekarnoj su mi rekli da je to normalna nuspojava 🤷♀️
PUPOcure, sretno vam, da nam uskoro lijepite slike pozitivnih testica 🤭🤞🤞🤞
Lorna meni to vuce na biokemijsku, zao mi je 😔, drzi se🤗. Svakako to treba ispratiti jer moze bit svasta, da li vadis trecu betu?
Luana sretno dns, i za sto vise 🐧🤞
Baš su grozne... nego sutra je zadnja...
Koliko si ih ti primila? Meni dao 6 svaki drugi dan
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Nazovi Maricica i konzultiraj se s njim, dr u općim bolnicama često štede na lijekovima, ili jednostavno imaju drugačiju praksu.
Ja sam bila kod njega isto na histeroskopiju i mislim da zna što govori..
I sredi si potpis kad stignes
Stella Ne voli ugodno, nego mjesto poslije i to ne na dodir nego baš da ga osjetim.. srećom sutra je zadnja…
Pripremam piskenje za ponedjeljak ako nađem hrabrosti😂
Evo upravo sam napravila sto si mi savjetovala; zvala ga i naravno..uveo mi je i kortikosteroid. Hvala ti 🥰
Evo ja bila na folikulometriji...ima ih dosta, nisan niti htjela pitati koliko..imaju 11/12mm..danas i sutra Gonal 150, a sutra jos i Cetrotide. I u nedjelju opet uzv. I reko je dr da idemo s oprezom i polako posfo san visokorizicna za OHSS.. vidjet cemo kakav ce daljni tijek biti...
🙎🏼30 oligotheratozoospermija
🙎♀️29 AMH 99-155 (varira) , PCOS
2015.spontana trudnoća; CR; krvarenje, infekcija reza
2/2022 ICSI ➡️ Rekovelle, Cetrotide, Decapeptyl ➡️ 40 folikula, 16 js, 3 oplođene, 2 🐧🐧 (ET odgođen zbog OHSS)
4/2022 FET ➡️ Estrofem, Utrogestan ➡️ 4.04. vracena 2 🐧🐧 ; beta HCG 0.1 ❌️
10/22 ICSI ➡️ Gonal 100, zatim 150, Cetrotide, Decapeptyl, Ovitrelle
➡️ 40 folikula, 15 js, 2 oplođene, OHSS, embriji stali s razvojem, 0 transfera
09/2023 ICSI ➡️ Supercur sprej, Ovaleap
Sortiraj odgovore
Najstariji