Razumna draga idemo dan po dan smireno (znam lako je reći, a još je teže biti u takvoj situaciji) rano je ja sam uvjerena da će sve biti ok a ti mi u tu svoju glavicu ubaci malo pozitive, škoditi neće 🤗❤️❤️hahha a je si me nasmijala s ovom rečenicom da si muža tražila i birala 5 godina samo nemoj toliki i za psića čekati 🤗❤️
Lorna dobrodošla žao mi je zbog lošeg ishoda bete držim fige da sve prođe što bezbolnije za tebe 🤞😍
Lucky kada je prvi uzv? Jel boostaš endo😁🤗❤️
Luana sretno sutra neka se mrvica čvrsto primi 😁🤗❤️ btw svaka čast na smirenosti daj mi recept 🤣
Lelloo znaš da šalabahter uvijek pali🤣🤣 kako si dns? ❤️❤️
Mimica uskoro si na pupo neka se mrve čvrsto prime🤗🤞❤️
Jlo da Tikvica nam se fakat dugo nije javila a ni Anemona nam se ne javlja 🙄🤔
Kacusha dns sam se čula s dr I ja sam mislila da to mogu obaviti u bolnici ali nažalost ne mogu jer te pretrage vezane uz imunohistokemiju odn tu biopsiju ne rade u državnim bolnicama ali cijena je baš napuhana ne znam nisam pametna što cu🙄
June žao mi je zbog krvarenja držim 🤞🤞 da što prije stane, odmaraj I bez naprezanja 🤗❤️
Dragicka ja uzv odradila vec proslu subotu 🤭 sad u subotu idem opet, bit cu 10dc,trudim se boostat endic sa setnjama i jogom za endic, pijem estrofeme i malo cikle, pa cemo vidjet sta ce bit 🤞🏻
Vidim ti se boris sa pretragama, nadam se da ces uspjet sve odradit u sto kracem mogucem roku pa da mozes napast dalje 🤗 🍀🍀
Dns sam zvala za kariogram i sreća što sam nazvala jel Klaićeva isto ide u obnovu i u pon je zadnji dan da to mogu obaviti, a sutra ću zvati Vinogradsku da vidim jel ostalo mogu kod njih… još me čeka idući tj papa i moram krv općenito plus štitnjaču kontrolirati i to je to onda čekam nalaze 🙈 joj bože oprosti ja sam se pogubila🤣🤣 sretno da endo bude top 💪💪🤗🤞❤️
Kao da nije dovoljna guzva po bolnicama jos su odlucili sve u isto vrijeme obnavljat 🤦🏽♀️ kako se ne bi pogubila, ja bi se pogubila samo u svim tim nalazima koje obavljas, a jos i vecinu po forumu pamtis 😅
Obnavlja se novcima iz eu fondova i imaju rokove koje treba ispostovati pa je zato sve odjednom.
Opcija je to ili bez obnova (jer drzava i grad nemaju para).
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Drage curke, jutros bila na folikulometriji - folikulići rastu što je dobro 🥰 idemo u fet ( treća sreća)
Pred neki dan sam vadila krv za vitamn d,folnu i krvni sliku - sve je dobro osim vitamina d, on mi je nizak. Počela sam piti od Solgara neki vitamn d prije možda 2 tjedna , ali me zanima dali imate neki dobar vitamn d za preporuku pa da kupim 😉 hvala curke i sretno
Ja sam uzimala (bez recepta je) d lux sprej (3000 i 4.000 iu - ovisno kak su imali u ljekarni) i d vitamin bio oko 115. Samo se spricne u usta 1x dnevno i to je to. Cca 100-150 kn je kostao.
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Capi super da doktor pazi na tebe, bit ce to dobra berba
Loorna ako je vec tako moralo biti bar da se sve zavrsi bez komplikavlcija, sto brze i bezbolnije
Baš tako. Nadam se da danas prestajem sa utrogestanima.
Zao mi je zbog tvoje situacije, prosla sam isto… 4 puta, znam kako je… Ali vidi, bit ce sve ok, vec iduci put 🤞🤞🤞🤞🤩 saljem hrpu 😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘 Ja sam to sve prolazila sama…
Hvala ti i svaka ti čast. Ovaj put smo rekli svima al slijedeći put nećemo nikome.
Sad me jedino brine to što mi je doktor rekao za tu smrzlicu da je on napisao ono što je znao u tom trenutku. Ja sad zapravo niti ne znam da li je ona uspješno zamrznuta ili ne.
👱♀️41 - amh 7.8
👨🦱43 - normo - 3 djece iz prvog braka
1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
1/2023 javljanje za novi transfer smrzlice
2/2023 FET blastice - 28.2. Beta 44.48, - blighted ovum
14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska
Evo me s transfera, 5 blastica je bilo ukupno, 3 su zamrznute, 2 vraćene, kažu super kvalitete…
Baš me iznenadio broj…
Sada odbrojavamo i iscekujemo betu… 🤞🤞
Wau odlican rezultat... samo nek se prime🤞
Loorna žao mi je... znam kako je... uzmi si vremena💗
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Evo me s transfera, 5 blastica je bilo ukupno, 3 su zamrznute, 2 vraćene, kažu super kvalitete…
Baš me iznenadio broj…
Wau odlican rezultat… samo nek se prime🤞
Loorna žao mi je… znam kako je… uzmi si vremena💗
Ma sad više nisam ni tužna toliko.
Krećemo u nove pobjede.
Hvala ti.
👱♀️41 - amh 7.8
👨🦱43 - normo - 3 djece iz prvog braka
1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
1/2023 javljanje za novi transfer smrzlice
2/2023 FET blastice - 28.2. Beta 44.48, - blighted ovum
14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska
Rainbow hvala ti na ohrabrenju, vratila si mi optimizam 🙂
Curke koje sutra imaju transfer sretno.
Tanja, Luana i ostale PUPIce kojima nisam zapamtila nadimke, da li mislite raditi testiće ili ćete čekati betu?kakav je plan?
Ajooj 😅
Prvi put sam izdrzala bez testica,a sad ne znam...mozda...ali di je 16.11.😬😁😬😁
Koje da kupim...🤣🤣😀 al rano je jos...mozda sljedeci tj.i pokaze kaj..tek je 2 dan tako da imam jos vremena😊
👦(30) sve ok
👩(36) 3 operacije adenoma Hipofize,Gamma N.,hormoni su takvi kakvi mogu biti nakon svega.Diabetes insipidus.Hypopituitarismus.
TSH: 0.02
FT4: 14.03
AMH:3.6
DHAE-S:0,03
1.IVF 3.2022 -biokemijska❌️
2.IVF 11.2022-vracena 1 trodnevna
Beta 16.11 ❌️
🏥-Petrova
Hvala svima :) Jos sam u nekom stanju kao da se to sve dogadja nekom drugom.. I nadam se da hoce svima vama predivnim i hrabrim zenama... Ma ja nisam normalna, ja kao da sam isla na kavu, a ne u postupak 🙈🙈🙈🙈 ne znam objasniti...
👮 36 oligoazstheno...
👩41 2019. biokem, 2020 spontani
6/2021 vanmatericna lijevo( lpsc, izvadjen jajovod)
7/2021 vanmatericna desno (metotrexat)
11/2021 Amh 10.8, tsh 1.05, granicna trombofilija
03/2021 histeroskopija (polip); lpsc uklanjanje i drugog jajovoda i ciste/serozni borderline tumor
10/22 ivf, 9🥚, oplodjeno 7, 5 blastica, 🐧🐧🐧
ET 04.11 - 5.dan, vracene 2 blastociste
10dnt, beta 104
12dnt beta 205
UZV 28.11
Rainbow hvala ti na ohrabrenju, vratila si mi optimizam 🙂
Curke koje sutra imaju transfer sretno.
Tanja, Luana i ostale PUPIce kojima nisam zapamtila nadimke, da li mislite raditi testiće ili ćete čekati betu?kakav je plan?
Ajooj 😅
Prvi put sam izdrzala bez testica,a sad ne znam…mozda…ali di je 16.11.😬😁😬😁
Koje da kupim…🤣🤣😀 al rano je jos…mozda sljedeci tj.i pokaze kaj..tek je 2 dan tako da imam jos vremena😊
Luana odlicne vijesti...samo hrabro naprijed 🍀😉
👦(30) sve ok
👩(36) 3 operacije adenoma Hipofize,Gamma N.,hormoni su takvi kakvi mogu biti nakon svega.Diabetes insipidus.Hypopituitarismus.
TSH: 0.02
FT4: 14.03
AMH:3.6
DHAE-S:0,03
1.IVF 3.2022 -biokemijska❌️
2.IVF 11.2022-vracena 1 trodnevna
Beta 16.11 ❌️
🏥-Petrova
Baš me iznenadio broj…
Wau odlican rezultat… samo nek se prime🤞
Loorna žao mi je… znam kako je… uzmi si vremena💗
Ma sad više nisam ni tužna toliko.
Krećemo u nove pobjede.
Hvala ti.
Bravo!! 😘🤩❤️😍💞
👮 36 oligoazstheno...
👩41 2019. biokem, 2020 spontani
6/2021 vanmatericna lijevo( lpsc, izvadjen jajovod)
7/2021 vanmatericna desno (metotrexat)
11/2021 Amh 10.8, tsh 1.05, granicna trombofilija
03/2021 histeroskopija (polip); lpsc uklanjanje i drugog jajovoda i ciste/serozni borderline tumor
10/22 ivf, 9🥚, oplodjeno 7, 5 blastica, 🐧🐧🐧
ET 04.11 - 5.dan, vracene 2 blastociste
10dnt, beta 104
12dnt beta 205
UZV 28.11
Tanja kupi u Muller one trakice ako misliš testirati, dobre su a jeftine
Luana bravo, odličan rezultat, barem jedna od blastica mora biti tvoja beba 🤞🥳
Preko trnja do zvijezda
Ja 91, mm 92
Azoospermija/kriptozoospermija
2021 postupak Turska ⛔
Betaplus 10/2022 postupak, 9 js, 5 oplođeno, transfer 2 embrija ❌