Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Leptirica 33
    04. Studeni 2022. 12:16

Sani88 🙏🍀🤰💕

Stelaevo odmorili smo i vec se vratili u rutinu 😊, jutros procitala zaostatke.. I ja kao i ti imam hrpu pretraga za obavit, doduse nista novo od pretraga ali su mi svi do i jedan nalaz istekli 🤦‍♀️, tako da od dns se krecem narucivati i sve mi se cini da ni ja necu prije iduce godine u novi postupak, jer mi taman M sa kojom sam planirala u 12mj dolazi oko Bozica 🤷‍♀️, jer mi je i ovaj FET malo poremetio ciklus..
    Razumna opet cekanje i neizvjesnost, navijamo za najbolji moguci ishod 🤞❤, znas da smo tu za podrsku ❤
    Ribictvoja trudnoca mi je bas brzo prosla (tebi sigurno i nije 🤭), tako mi je frisko kao da si nekidan zalila se na Elonvu i malo folikula a vidi te sad pred porod 😍, nek ti prodje sto bezbolnije 🤞🤗
    Jlo, Rainbow 😘😘
    Petra jes li nam ti sad na redu 🤭❤
    Leptirica33mislim da je svakoj ta prva injekcija koma, sjecam se da sam se ja preznojavala i drhtala kao prut prije davanja prve, a na kraju to ispade najlaksi dio, cuvaj zivceke za kasnije, vjeruj mi trebat ce ti.. sretno 🤞.
    I molim te sredi potpis, da te lakse pratimo, imas na prvoj stranici upute 🙂
    Leelooja sam redovno dobivala kvrge bolne na dodir po trbuhu od prolutexa, prodju kroz par dana, u ljekarnoj su mi rekli da je to normalna nuspojava 🤷‍♀️
    PUPOcure, sretno vam, da nam uskoro lijepite slike pozitivnih testica 🤭🤞🤞🤞
    Lorna meni to vuce na biokemijsku, zao mi je 😔, drzi se🤗. Svakako to treba ispratiti jer moze bit svasta, da li vadis trecu betu?
    Luana sretno dns, i za sto vise 🐧🤞

Sani 88 hvala na savjetu unijela sam ovo do sad sad od utorka cu znati koje terpije krecem uzimati i od kojeg dana  hrabro naprijed sve mi je novo nezz kako to docarati i strah i sreca i radoznalost i stresno nez na dane..
    Lorna samo budi jaka uzmi vremena za sebe i bit ce lakse nazalost znam da nije lako ali vjerujem u tebe ❤

AK 1989
    2017 spontani
    2021/2022 4 neuspjele inseminacije
    9mj pocetak pretraga u kbc split za ivf
    idiopatska neplodnost
    problemi sa stitnjacom koja je sad ok
    partner nalazi super

💜Medenko
    04. Studeni 2022. 12:21

Samo naprijed lavice💫..puno nas prati i navija za sve vas u raznim fazama postupaka💪🏽🍀😘

🙋🏽‍♀️-41.g. 🙋‍♂️-43.g.
    jajovodi✂️,
    Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️‍🔥
    Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
    11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
    2/25 novi postupak🫶🏽,3mj/25-6❄️Fet🌟❌
    5/25⏳🙏🏽-biokemijska😔

• Luana
    04. Studeni 2022. 12:51

Mimica91

Tanja kupi u Muller one trakice ako misliš testirati, dobre su a jeftine
    Luana bravo, odličan rezultat, barem jedna od blastica mora biti tvoja beba 🤞🥳

😘😘❤️I ti sutra ides po svoju 🤞🤞🤞🤞

👮 36 oligoazstheno...
    👩41 2019. biokem, 2020 spontani
    6/2021 vanmatericna lijevo( lpsc, izvadjen jajovod)
    7/2021 vanmatericna desno (metotrexat)
    11/2021 Amh 10.8, tsh 1.05, granicna trombofilija
    03/2021 histeroskopija (polip); lpsc uklanjanje i drugog jajovoda i ciste/serozni borderline tumor
    10/22 ivf, 9🥚, oplodjeno 7, 5 blastica, 🐧🐧🐧
    ET 04.11 - 5.dan, vracene 2 blastociste
    10dnt, beta 104
    12dnt beta 205
    UZV 28.11

• ribic
    04. Studeni 2022. 13:01

Sani88 🙏🍀🤰💕

Ribictocno tako mi je i dr rekao, jednostavno nema pravila 🤷‍♀️evo ti i ja ocigledni primjeri 😁, ti od svoja 2 trodnevna embrija 2 bebice odjednom, a kod mene savrsene blastice svaki put uz svu mogucu terapiju i nista na kraju 🤷‍♀️

Leeloopredzadnji transfer sam svaki dan davala prolutex, a sad zadnji sam na dan tranafera, 1dnt i onda svaki treci dan.
    Ivana mozes i sa nalazom od gina ili LOMa traziti na recept dvital 25000 ili Oleovit kapi..
    Luana PUPO, nek se prime 🤞, odlican rezultat imas 💪

Doci ce i tvoje vrijeme - vrlo brzo ❤️

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

Loorna41
    04. Studeni 2022. 13:07

Luana

Loorna41

Leeloo101

Luana

Evo me s transfera, 5 blastica je bilo ukupno, 3 su zamrznute, 2 vraćene, kažu super kvalitete…

Baš me iznenadio broj…
    Sada odbrojavamo i iscekujemo betu… 🤞🤞

Wau odlican rezultat… samo nek se prime🤞

Loorna žao mi je… znam kako je… uzmi si vremena💗

Ma sad više nisam ni tužna toliko.
    Krećemo u nove pobjede.
    Hvala ti.

Bravo!! 😘🤩❤️😍💞

Taman su mi javili da se javim sa mengom u 1 mjesecu da se dog za transfer smrzlice.

👱‍♀️41 - amh 7.8
    👨‍🦱43 - normo - 3 djece iz prvog braka
    1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
    1/2023 javljanje za novi transfer smrzlice
    2/2023 FET blastice - 28.2. Beta 44.48, - blighted ovum
    14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska

Stela_M
    04. Studeni 2022. 13:13

Capi ti si prava koka bit će tu puno jajčeka 🤗🙈❤️
    Loorna sve znaš i sama bolje da beta pada nego da se otegne na neko zlo🤞🤗❤️ a uskoro ćeš po 🐧🐧🙏🤞❤️
    Dupla Panda pa gdje si ti ženo? Kako si? 🤗❤️❤️
    Luana divan rezultat bravo 🤗❤️❤️
    Sani drago mi je da ste malo napunili baterije to baš dobro dođe 🙈 kako je suprug obzirom na onaj lom? Joj ti nalazi ubijaju u pojam taman i kada mislim da ću se malo "odmaknuti i odmoriti " od mpo svi nalazi isteknu i onda opet novi krug 🤪❤️❤️

👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
    🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
    1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
    2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
    10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

Loorna41
    04. Studeni 2022. 14:02

Stela_M

Loorna sve znaš i sama bolje da beta pada nego da se otegne na neko zlo🤞🤗❤️ a uskoro ćeš po 🐧🐧🙏🤞❤️
    Sani drago mi je da ste malo napunili baterije to baš dobro dođe 🙈 kako je suprug obzirom na onaj lom? Joj ti nalazi ubijaju u pojam taman i kada mislim da ću se malo "odmaknuti i odmoriti " od mpo svi nalazi isteknu i onda opet novi krug 🤪❤️❤️

Bome da tu se slažem. A sad se posvećujem predblagdanskom ludilu i trošenju budžeta na svakojake ukrase i lampice. 

👱‍♀️41 - amh 7.8
    1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
    14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska

Butterfly 🦋
    04. Studeni 2022. 14:08

Stela_M

Joooj Stelić, evo me, teška gužva na poslu, posao mi je takav da je gužva 11-6mj i uživanje i stressless 6-11mj ali dobro, nekako se nadam izbjeć gužvu ove god s trudnoćom xD vidjet ćemo
    ne stižem čitat svaki dan, preletim koliko uspijem popratim sve lijepe bete i trudnoće u zadnje vrijeme a i odtugujem s negativnima, pocela par puta pisat pa mi zao nekog izostavit a ne stignem sve u nazad citat i tako u krug pa kao da me nema ispada xD

Kako si ti?? kad ideš u nove pobjede? boostaš li se itd 🤗❤️
    Ja svakakve vrtloge u glavi imam, i nekako koda se tuđe lijepe i nevjeroajtne vijesti samo lijepe za mene pa me naravno pogode, ali borim se :D još koji tjedan i krećem i ja ... 🤞
    ps. danas sestricna javila da je trudna s trecim, muz joj na terenu u drugoj drzavi 4 mjeseca, i ona je otisla za jedan vikend u posjetu preko ljeta i ostala trudna, presretna i pretužna sam u isto vrijeme xD nemogu se suzdržat od takvih koincindecija ali eto :) nismo mi te sriće.. šopam se vitaminima i nadam da je sljedeći ivf dobitno..

drage sve žene sretno u postupcima i onima u iščekivanju novih!! mislim na vas i pratim!! 
    Razumna neka sve bude dobro! hug!

MalaG? gdje si kako si ti? :D 
    HUG svimaa, držte se drage žene!!!

29🧔🏽‍♂️30 👩🏽‍🦱 Endometrioza , AMH 4,3 pmol/L
    3x stimulacija u Beta+ (09/22, 12/22 i 06/23) sve 👎🏼
    1x stimulacija u IVF polik. (03/2023) 👎🏼
    1x prirodni cik. Beta + (07/2023) 👎🏼
    1x stimulacija Repromed (09/2023) 👎🏼
    1x FET Repromed (10/2023) 👎🏼
    1x stimulacija Hilarus/Repromed (05/2024) 👎🏼
    Dobitni! stimulacija Hilarus/Repromed (10/2024) ➡️ ET 1 morul. +(1🐧)➡️ Test +❤️ 10dnt β 86 12dnt β184

Loorna41
    04. Studeni 2022. 14:27

Razumna jaavii seee ❤️❤️❤️

👱‍♀️41 - amh 7.8

Loorna41
    04. Studeni 2022. 14:30

Pandapanda

Stela_M

Joooj Stelić, evo me, teška gužva na poslu, posao mi je takav da je gužva 11-6mj i uživanje i stressless 6-11mj ali dobro, nekako se nadam izbjeć gužvu ove god s trudnoćom xD vidjet ćemo
    ne stižem čitat svaki dan, preletim koliko uspijem popratim sve lijepe bete i trudnoće u zadnje vrijeme a i odtugujem s negativnima, pocela par puta pisat pa mi zao nekog izostavit a ne stignem sve u nazad citat i tako u krug pa kao da me nema ispada xD

Kako si ti?? kad ideš u nove pobjede? boostaš li se itd🤗❤️
    Ja svakakve vrtloge u glavi imam, i nekako koda se tuđe lijepe i nevjeroajtne vijesti samo lijepe za mene pa me naravno pogode, ali borim se :D još koji tjedan i krećem i ja …🤞
    ps. danas sestricna javila da je trudna s trecim, muz joj na terenu u drugoj drzavi 4 mjeseca, i ona je otisla za jedan vikend u posjetu preko ljeta i ostala trudna, presretna i pretužna sam u isto vrijeme xD nemogu se suzdržat od takvih koincindecija ali eto :) nismo mi te sriće.. šopam se vitaminima i nadam da je sljedeći ivf dobitno..

drage sve žene sretno u postupcima i onima u iščekivanju novih!! mislim na vas i pratim!!
    Razumna neka sve bude dobro! hug!

MalaG? gdje si kako si ti? :D
    HUG svimaa, držte se drage žene!!!

Ja apsolutno razumijem kako ti je.
    Ja sam u vrijeme početaka pokušavanja za bebu dočekala da u razmaku od par mjeseci zatrudne 3 šogorice, sestra, sestrična pol žena u ulici i šire. Ko da ti netko nož u srce zabode. 

👱‍♀️41 - amh 7.8

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.