Razumna draga idemo dan po dan smireno (znam lako je reći, a još je teže biti u takvoj situaciji) rano je ja sam uvjerena da će sve biti ok a ti mi u tu svoju glavicu ubaci malo pozitive, škoditi neće 🤗❤️❤️hahha a je si me nasmijala s ovom rečenicom da si muža tražila i birala 5 godina samo nemoj toliki i za psića čekati 🤗❤️
Lorna dobrodošla žao mi je zbog lošeg ishoda bete držim fige da sve prođe što bezbolnije za tebe 🤞😍
Lucky kada je prvi uzv? Jel boostaš endo😁🤗❤️
Luana sretno sutra neka se mrvica čvrsto primi 😁🤗❤️ btw svaka čast na smirenosti daj mi recept 🤣
Lelloo znaš da šalabahter uvijek pali🤣🤣 kako si dns? ❤️❤️
Mimica uskoro si na pupo neka se mrve čvrsto prime🤗🤞❤️
Jlo da Tikvica nam se fakat dugo nije javila a ni Anemona nam se ne javlja 🙄🤔
Kacusha dns sam se čula s dr I ja sam mislila da to mogu obaviti u bolnici ali nažalost ne mogu jer te pretrage vezane uz imunohistokemiju odn tu biopsiju ne rade u državnim bolnicama ali cijena je baš napuhana ne znam nisam pametna što cu🙄
June žao mi je zbog krvarenja držim 🤞🤞 da što prije stane, odmaraj I bez naprezanja 🤗❤️
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Razumna draga idemo dan po dan smireno (znam lako je reći, a još je teže biti u takvoj situaciji) rano je ja sam uvjerena da će sve biti ok a ti mi u tu svoju glavicu ubaci malo pozitive, škoditi neće 🤗❤️❤️hahha a je si me nasmijala s ovom rečenicom da si muža tražila i birala 5 godina samo nemoj toliki i za psića čekati 🤗❤️
Lorna dobrodošla žao mi je zbog lošeg ishoda bete držim fige da sve prođe što bezbolnije za tebe 🤞😍
Luana sretno sutra neka se mrvica čvrsto primi 😁🤗❤️ btw svaka čast na smirenosti daj mi recept 🤣
Kacusha dns sam se čula s dr I ja sam mislila da to mogu obaviti u bolnici ali nažalost ne mogu jer te pretrage vezane uz imunohistokemiju odn tu biopsiju ne rade u državnim bolnicama ali cijena je baš napuhana ne znam nisam pametna što cu🙄
June žao mi je zbog krvarenja držim 🤞🤞 da što prije stane, odmaraj I bez naprezanja 🤗❤️
Recept za smirenost, hm, sveden je na onu: sto mozes mijenjat, mijenjaj, a sto ne mozes, ne zivciraj se..ovdje bi to bilo prilagodjeno na :na sto mozes utjecat 😂 hvala na podršci i, nadam se da ce zaista urodit plodom 😍
👮 36 oligoazstheno...
👩41 2019. biokem, 2020 spontani
6/2021 vanmatericna lijevo( lpsc, izvadjen jajovod)
7/2021 vanmatericna desno (metotrexat)
11/2021 Amh 10.8, tsh 1.05, granicna trombofilija
03/2021 histeroskopija (polip); lpsc uklanjanje i drugog jajovoda i ciste/serozni borderline tumor
10/22 ivf, 9🥚, oplodjeno 7, 5 blastica, 🐧🐧🐧
ET 04.11 - 5.dan, vracene 2 blastociste
10dnt, beta 104
12dnt beta 205
UZV 28.11
Luana zavidim ti na smirenosti, ja se ne mogu s tim pohvaliti. Ja sam se već opremila testovima i krećem prvom prilikom 😄
Preko trnja do zvijezda
Ja 91, mm 92
Azoospermija/kriptozoospermija
2021 postupak Turska ⛔
Betaplus 10/2022 postupak, 9 js, 5 oplođeno, transfer 2 embrija ❌
FET 1 🐧 12/22 imamo ❤️
29.08.2023 rodio se sin
10/2024 postupak za drugo dijete ❌
Luana ja sam imala inseminaciju,mislim 8/9 mj i prošli mjesec smo trebali ivf u prirodnjaku ali na uzv prije se vidjela da je nastupila ovulacija unatoč štoperici. Tako da ti ja tek trebam doći do aspiracije. Do sada mi je endo bio 8-9.2 tako da nemam problema a nije mi problem piti sokiće ako će pomoći. Mislim si bolje da pokrijem sve fronte 🤷
👩40g, dijabetes tip 2,AMH 36,9
👨42g asthenospermia (2016) ➡️normospermia (2022)
2010-2 biokemijske trudnoće
2011-prirodna trudnoća,gest.dijab.>inzulin,porod 34 tjedan, 2100gr/47cm
2016-missed ab u 14-om tjednu ,trombofilija isključena
22-2 AIH -
01/23 test ➕,spontano, zadnja menstruacija 28.11, 17.01. 7+1 stižu 🩷🩷💙
Recept za smirenost, hm, sveden je na onu: sto mozes mijenjat, mijenjaj, a sto ne mozes, ne zivciraj se..ovdje bi to bilo prilagodjeno na :na sto mozes utjecat 😂 hvala na podršci i, nadam se da ce zaista urodit plodom 😍
Moj je stav inače :kako ćemo, lako ćemo i ne sikiram se previše ali ovo je drugo stanje. Ne prepoznajem sama sebe 🙈
Vrtim si u glavi ako je suđeno da se ovo dijete rodi rodit će se bez obzira na sve a ako nije onda ja tu ne mogu ništa i bez veze se mučim...
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Lucky pa iskreno se nadam i odlučila sam vjerovati doktrizmu da će sve biti dobro.
Rekao je dr da mirujem pa ću to i raditi.
Hvala na lijepim riječima 🥰 danas je kod dr bilo jako veselo. Sestra Marija je trudna pa je Joza imao svoju komediju a mi žene smo ga jako podržale pa se orio smijeh. Mene je dr najavio kao najpozitivniju osobu na što je moj muž rekao da sam sad u drugom stanju pa da sam veselje zamijenila brigom 😂 a ja sam se pravdala da ću biti normalna kad rodim….
Looorna hvala na lijepim riječima 💗 zao mi je zbog tvoje bete ali primjeni moj način razmišljanja, svaki put kad sam imala losu betu ja bi si rekla "gle barem sam trudna i to je sad potvrđeno i uživa ću u tome " i donekle bi uspjela u tome. Btw meni je dr ispričao da je imao pacijenticu kojoj je beta stagnirala ali na kraju je rodila. Ne želim ti davati lažnu nadu, ali želim reći da čuda postoje 🥰
Capi hvala draga 💞 želim ti dobru i kvalitetnu berbu i puno kvalitetnih blastica 🤞. Ja sam kod dr Lucingera.
Leeloo i ja bi tebe zagrlila 💞🥰💗 malo sam si od spavala pa sam bolje, optimističnijia… Kako je kod tebe? Jel osjećaš što? Probadanje u jajnicima? Kad radiš
Realno, ti si ostala trudna kod prvog pokušaja ivf. Pa to je super 🤗
Pa bome da. To je baš super. Sutra idem vidjeti što dalje.
Jesi nabavila peseka?
Normalno da nisam 😂 muža sam tražila i birala 5g pa ne mogu pesa samo tako 😂, ali susjed je sinovima kupio štene (neki talijanski vodeni pas, slici pudi) pa ću ga ja povremeno čuvati pa ću vidjeti kako se moj muž uklapa sa psom.
Zanimljivo je i to da je baš danas muž bio na kavi sa kolegicom i da mu je onda rekla da je dobila dijete nakon 15g braka i to tek kad je nabavila psa i kaže muž "možda stvarno da i ja kući donesem psa" 😂
Mi smo u sijecnju udomili peseka (dosao nam pocetkom veljace), a u postupku u ozujku ostala trudna 😂
Tako da iz dvoclane obitelji smo brzo postali peteroclana 😀😍
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Lucky pa iskreno se nadam i odlučila sam vjerovati doktrizmu da će sve biti dobro.
Hvala na lijepim riječima 🥰 danas je kod dr bilo jako veselo. Sestra Marija je trudna pa je Joza imao svoju komediju a mi žene smo ga jako podržale pa se orio smijeh. Mene je dr najavio kao najpozitivniju osobu na što je moj muž rekao da sam sad u drugom stanju pa da sam veselje zamijenila brigom 😂 a ja sam se pravdala da ću biti normalna kad rodim….
Looorna hvala na lijepim riječima 💗 zao mi je zbog tvoje bete ali primjeni moj način razmišljanja, svaki put kad sam imala losu betu ja bi si rekla "gle barem sam trudna i to je sad potvrđeno i uživa ću u tome " i donekle bi uspjela u tome. Btw meni je dr ispričao da je imao pacijenticu kojoj je beta stagnirala ali na kraju je rodila. Ne želim ti davati lažnu nadu, ali želim reći da čuda postoje 🥰
Capi hvala draga 💞 želim ti dobru i kvalitetnu berbu i puno kvalitetnih blastica 🤞. Ja sam kod dr Lucingera.
Leeloo i ja bi tebe zagrlila 💞🥰💗 malo sam si od spavala pa sam bolje, optimističnijia… Kako je kod tebe? Jel osjećaš što? Probadanje u jajnicima? Kad radiš
Jesi nabavila peseka?
Normalno da nisam 😂 muža sam tražila i birala 5g pa ne mogu pesa samo tako 😂, ali susjed je sinovima kupio štene (neki talijanski vodeni pas, slici pudi) pa ću ga ja povremeno čuvati pa ću vidjeti kako se moj muž uklapa sa psom.
Zanimljivo je i to da je baš danas muž bio na kavi sa kolegicom i da mu je onda rekla da je dobila dijete nakon 15g braka i to tek kad je nabavila psa i kaže muž "možda stvarno da i ja kući donesem psa" 😂
Razumna topla preporuka za psa🤗 em si prisiljena zdravo živjet i hodat bar 3 puta dnevno, em tu količinu ljubavi ne mogu opisat.
Imam dva , kujica 12 godina i mladi blesan od 3 godine.
👩🏻 87. (AMH 2.7, vitamin D 133, hashimoto)
🧔🏻♂️85. (oligoasthenonecrozoospermia⏩️normozoospermia)
1️⃣02/2023▶️dr.Vrčić ▶️Gonal 150, Pergoveris 150, Orgalutran ⏩️ 4 x🥚▶️3x🐧🐧🐧▶️5.3. ET 1x🐧, ▶️beta❌▶️2x🐧🐧▶️4.5. FET 1x🐧▶️beta❌▶️2.6. FET 1x🐧▶️beta 12.dpt 1278▶️14.dpt 3066▶️uzv 7+1 💗It’s a boy 👶🏻💙
Jesi nabavila peseka?
Daaaa. Jednog peseka malog da skakuće okolo. Svi se oni na kraju uklope. Frendica ima dve mačke. Jednu je bila čak i dovela kod nas. Moj je oduševljen. Mačka ko tigar izgleda.
👱♀️41 - amh 7.8
👨🦱43 - normo - 3 djece iz prvog braka
1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
1/2023 javljanje za novi transfer smrzlice
2/2023 FET blastice - 28.2. Beta 44.48, - blighted ovum
14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska
Stela hvala ti. Sutra ćemo vidjeti šta će mi reći. Još uvijek sam na terapiji utrogestana. Tako su mi napisale kad sam im poslala mail sa novim nalazom.
👱♀️41 - amh 7.8
1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska
Luana da li samo utrogestan uzimaš trenutno ili još nešto od terapije.
Hvala JLo, kad me opicilo u glavu da zaista ujutro imam transfer i da je to zaista realno, onda sam pocela razmisljati kko sam dobila uputu samo: dodjite u petak u 10h. I nista drugo, a ostalo mi u glavi ovo s mjehurom i utricima s ranijih strana foruma.
E sad, na aspiraciji kad sam bila bile su i 2 na transferu i patile su se čekajući s punim mjehurom i poskakivale i trpile…
Ja sam nakon aspiracije dobila samo uputu 2*1 folacin i 3*200 utrice od dana aspiracije.
Imam utrice po 100 pa stavljam po 2 tri puta dnevno. Folacin sam pila i prije, 2*5 mg, i uzimam d3, omegu, koenzim q10 i prenatal.
Veceras cu si kosu pobojati 🤣🤣🤣
Mislim da cu ja bocu vode sa sobom, doci pola sata ranije pa vidjeti moram li se nalijevati. Voda brzo ode do mjehura 🤣🤣
Utrice stavi normalno. Sto se tice mjehura poneses bocicu od pola litre vode i kad dodes pitas jel prazan traze ili pun. Ak pun - popij tu vodu i to je to 😀
Bas sam tako i mislila… Jedino sam se pezmisljala je li bolje jutarnje utrice ostavit za poslije transfera 🤔
Ja sam ih stavila normalno prije transfera.
Ne smetaju oni njima ništa. I ja sam punog mjehura išla na transfer.
Hvala ti na info😘😘
Mimica91, mislim da cu testirat prije bete, svakako cu odluciti kada cu znati sto ce mi reci kada da vadim betu. Ako mi bude predugo, testic, 2, 3 🤣🤣 ali nekako baš čudno nisam pod stresom. Zsad. Nisam imala bas neka ocekivanja za prvi postupak, a ugodno me iznenadilo kako su jajnici reagirali na terapiju i oplodnja svih zrelih stanica… Nekako imam osjećaj da će sve bit ok. Optimisticna sam pa sam i mirnija…
Ja sam napravila test dva dana prije bete i bio je pozitivan. Drugi test na dan bete i crtica je bila puno tamnija od prvog. Al je očito nedje stalo. S obzirom da sam godina kao i ti meni je ovo super uspjeh. Imamo tu jednu smrzlicu pa ću sutra vidjeti što i kako dalje s obzirom na događanja sa Petrovom.
👱♀️41 - amh 7.8
Sortiraj odgovore
Najstariji