Curke, nisam stigla jutros ni slova napisati pa kasnim sa željama da svima sve prodje sretno i uspješno 🙃 sve me sram, ali koliko sam stigla iscitati, ima super vijesti... Ne znam kako vi, ali ja dok isciram 5 strana, zaboravim koja je sto na prvoj napisala... Tko ima uzv, tko aspiraciju, tko transfer i betu danas? 🤔🤔 Nadam se da ce se svi javiti sa sretnim vijestima...
Lightblue, kako je?
Mimica, imaš info o transferu?
Hvala svima na lijepim zeljama za moj transfer sutra, sve bih vas izljubila i saljem 🤞🤞🤞🤞 da svima sve bude dobitno.... Moram pisat natuknice tko sto ima i da se mogu svima zahvalit i zazeljet srecu... Mozak mi je na backup energiji 🤣🙈🙈
👮 36 oligoazstheno...
👩41 2019. biokem, 2020 spontani
6/2021 vanmatericna lijevo( lpsc, izvadjen jajovod)
7/2021 vanmatericna desno (metotrexat)
11/2021 Amh 10.8, tsh 1.05, granicna trombofilija
03/2021 histeroskopija (polip); lpsc uklanjanje i drugog jajovoda i ciste/serozni borderline tumor
10/22 ivf, 9🥚, oplodjeno 7, 5 blastica, 🐧🐧🐧
ET 04.11 - 5.dan, vracene 2 blastociste
10dnt, beta 104
12dnt beta 205
UZV 28.11
Pozdrav žene.
Nemam što pametno za reći.
Dr je vidio pravilan GM ali bez odjeka ploda.
Rekao je kontrola za tjedan dana i da nema razloga za tjedan dana da sve ne bude ok.
Ja imam neki loš predosjećaj….
Koliko si ti sada? Negdje oko 5tt? Meni su se otkucaji vidjeli tek 6+3 kad sam bila, ne brini se, bit ce dobro🍀
Ma ja sam ti sad 6+1 i zato se i sikiramRazumna samo da te umirim , mojoj frendici u obje trudnoce
bebama pocelo kucati srce cc 8 tjedan… to se dobro sjecam jer je jadna bila u frci i panici svaki put , tako da samo smireno🙏🏻
Pa za poluditi. Prosli put je srce stalo u 8tt….
Bit ce sve ok, pokusaj biti pozitivna, iako je to najteže, znam... Ali neke ne cuju srce ni u 7+i bude sve ok.. Bit će i kod tebe 🤗
👮 36 oligoazstheno...
03/2021 histeroskopija (polip); lpsc uklanjanje i drugog jajovoda i ciste/serozni borderline tumor
10dnt, beta 104
12dnt beta 205
UZV 28.11
Curke, nisam stigla jutros ni slova napisati pa kasnim sa željama da svima sve prodje sretno i uspješno 🙃 sve me sram, ali koliko sam stigla iscitati, ima super vijesti… Ne znam kako vi, ali ja dok isciram 5 strana, zaboravim koja je sto na prvoj napisala… Tko ima uzv, tko aspiraciju, tko transfer i betu danas? 🤔🤔 Nadam se da ce se svi javiti sa sretnim vijestima…
Lightblue, kako je?
Mimica, imaš info o transferu?
Hvala svima na lijepim zeljama za moj transfer sutra, sve bih vas izljubila i saljem 🤞🤞🤞🤞 da svima sve bude dobitno…. Moram pisat natuknice tko sto ima i da se mogu svima zahvalit i zazeljet srecu… Mozak mi je na backup energiji 🤣🙈🙈
Tako se i ja divim Stella, Razumna Rainbow JLo i sličnima koje nas nabroje desetak i svakoj sve znaju..
Mislim da i one imaju neki salabahter
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Razumna žao mi je što moraš prolaziti tu torturu iako ja vjerujem da će sve izaći na dobro. Znam da nije lako jer ja sam evo samo čekajući vijesti o oplodnji dobila sijede.
Kod mene se oplodilo 5 stanica, a transfer će biti treći dan, u subotu 🤞🤞🤞 nadam se da ima pozitivnih ishoda i sa ranijim transferima.
Preko trnja do zvijezda
Ja 91, mm 92
Azoospermija/kriptozoospermija
2021 postupak Turska ⛔
Betaplus 10/2022 postupak, 9 js, 5 oplođeno, transfer 2 embrija ❌
FET 1 🐧 12/22 imamo ❤️
29.08.2023 rodio se sin
10/2024 postupak za drugo dijete ❌
Afrodita blizići ❤️❤️ čestitam!!!
pandažao mi je da je biokemijska, ali drago mi je da nije vamaternična 💪 kad imaš opet konzultacije?
razumna sretno na uzv! Razumijem paničarenje i ptsp 🙈
iscekivanjedobrihstvari čestitam, odličan rasplet 🥳
stela kad planiraš na histero?
Luana sretno sutra na transferu, odličan rezultat! 🔝
ana26 odlični testići 🤗
pepuska sretno sutra! 🍀
avocado, ribic, linda vi još malo brojite 💪💪
ribic predivna imena ❤️ još malo i curke stižu ❤️
ribic, linda slažem se s gledanjem u gaće pri odlasku na wc i panikom prije uzv-a 🙈🙈🙈
razumna evo ja sam baš mužu neki dan rekla da mi je lupkanje male najljepši osjećaj u životu 🤷 sva se rastopim, a stalno lupa ❤️
eva sve smo imale takve reakcije, sve je to normalno ❤️
mimica odličan broj stanica, ali posebno odlična vijest za spermiće 🔝🔝🔝 nek se sad sve oplode 🍀🍀🍀
darliv drži se ❤️
flowerson beta se nakon 1000 više ne dupla pravilno, to je super 💪
petra pa kako ste i vi daleko već dogurale, čekamo vesele vijesti uskoro 🥳
capi nemam iskustva s pcos-om, ali držim fige 🤞
j_lo super vijesti s uzv-a ❤️
Tanja sretno! ja sam od transfera i još uvijek na 8 kapi oleovita dnevno
—–
Evo, iskoristila sam vrijeme dok čekam na drugo vađenje krvi za ogtt da konačno malo polovim zaostatke 🙈
Imam kaos na poslu, radim još cca 3 tjedna pa pokušavam sve maksimalno pozavršavati i onda se navečer samo onesvijestim od umora…
Mi smo inače dobro, curka je jako aktivna, u utorak sljedeći uzv 🥰
Hvala na mijepim zeljama, bas mi to treba, malo sreće 😍 evo, ja se tebi divim kako si ti sve nabrojala i polovila 🤔❤️
👮 36 oligoazstheno...
10dnt, beta 104
12dnt beta 205
UZV 28.11
Pozdrav žene.
Nemam što pametno za reći.
Dr je vidio pravilan GM ali bez odjeka ploda.
Rekao je kontrola za tjedan dana i da nema razloga za tjedan dana da sve ne bude ok.
Ja imam neki loš predosjećaj….
Da li se vidjela i zumanjcana?
Ja sam na identicno (6+1) i vracena dva trodnevna imala da se jednoj culo srceko, a kod druge je bila gestacijska i zumanjcana al bez odjeka ploda. Iduci uzv (7+1) su se oba srceka cula.
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Capi uz tvoj stvarno visok amh def je bolje ići s manjim dozama a folikuli će narasti ne brini na tvoj amh će ih sigurno biti, problem je kada je jako puno jajnih stanica što najčešće dio nije zrel i nisu baš kvalitetne tako da je i za tebe bolje da si na manjim dozama i da ne dođe do ohhs-a, a ako ti dr želi dati štopericu (hcg) onda ne vjerujem da ti prijeti rizik od ohhs-a samo strpljivo i bit će ti sve super… btw ako su ti ciklusi malo duži onda i folikulima treba malo duže tako je meni dr objasnio 😁 ako što trebaš samo pitaj 🤗❤️
Razumna sretno najsretnije sutra 🤗❤️❤️
Daaa, tako mi je dr danas nekako objasnio…idemo polakse, duze ce trajat, ali ocekujemo bolji rezultat. Ma meni je samo da narastu…vidjet cemo. Zaista imam dobar feeling ovaj put 🤗
Ja sam sa svojim AMH dobivala Gonal 115, pa 125,pa 150. Isto Decapeptyl je bio. I bila sam u blagom hiperu. Ne znam koliku si dozu dobivala prvi put, ali smatram da je ovo puno bolje za tebe. I tako je broj kvalitetnih stanica kao što si i sama vidjela, jako malen. I meni su produljeni ciklusi tako da je to sve trajalo dva tjedna, od početka do aspiracije :)
31 👩❤️👨 33 TTC od 1.2019.
🙋🏼♀️1. 2020. vanmaternična (salpingectomia desno) -PCOS, AMH 72.40 Od 1.2022 : INOVO/INOFOLIC, koenzim q10 nano, Siofor, Folat 800mcg, vit D tekući 2500 IU
👱🏼♂️ astenozoospermia (>10%)
🏥KBC Split - 4/22 1. ISCI Gonal 125,cetrotide, Decapeptyl. Aspirano 11, 8 oplođenih, 14.5. ET 1 blastice ( 1 🐧) B 12 DNT 798,B 17DNT 7500 ➡️ 2.UZV 17.6.❤️ 7+4
Panorama ✔️stiže nam Korina❤️
[/url
Lucky pa iskreno se nadam i odlučila sam vjerovati doktrizmu da će sve biti dobro.
Rekao je dr da mirujem pa ću to i raditi.
Hvala na lijepim riječima 🥰 danas je kod dr bilo jako veselo. Sestra Marija je trudna pa je Joza imao svoju komediju a mi žene smo ga jako podržale pa se orio smijeh. Mene je dr najavio kao najpozitivniju osobu na što je moj muž rekao da sam sad u drugom stanju pa da sam veselje zamijenila brigom 😂 a ja sam se pravdala da ću biti normalna kad rodim....
Looorna hvala na lijepim riječima 💗 zao mi je zbog tvoje bete ali primjeni moj način razmišljanja, svaki put kad sam imala losu betu ja bi si rekla "gle barem sam trudna i to je sad potvrđeno i uživa ću u tome " i donekle bi uspjela u tome. Btw meni je dr ispričao da je imao pacijenticu kojoj je beta stagnirala ali na kraju je rodila. Ne želim ti davati lažnu nadu, ali želim reći da čuda postoje 🥰
Capi hvala draga 💞 želim ti dobru i kvalitetnu berbu i puno kvalitetnih blastica 🤞. Ja sam kod dr Lucingera.
Leeloo i ja bi tebe zagrlila 💞🥰💗 malo sam si od spavala pa sam bolje, optimističnijia... Kako je kod tebe? Jel osjećaš što? Probadanje u jajnicima? Kad radiš test?
Flowerson 💗hvala draga i ja tebi šaljem veliki hug. Daj Boze da skupa rodimo 🙏
IscekivanjeDo.... U prošloj trudnoći dr u 8tt nije vidio cirkulaciju. Ja sam se osjećala super nisam krvarila, tek nakon tri tjedna od prekida terapije proživjela sam pravi mali porod u svojoj kupaonici, ali to se tebi neće dogoditi i sve će biti super.
Što se tiče tvog osjećaja da imaš vanmaternicnu trudnicu, mislim da se to tvoj mozak igra sa tobom isto kao što se i moj igrao sa mnom. Ja sam danas očekivala da će mi dr reci da imam plod u lijevom jajniku (jer me stalno probada taj jajnik) a kad je rekao da je u sredini maternice i dobro pozicioniran ja sam ostala u čudu jer sam ja očekivala najgore čak mi je i muž rekao po tvoj skali ovo je manje zlo 😂. Ti stvarno nemaš razloga vjerovati da ovaj put nije dobitni.
Saljem ti veliko 💗
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
J Lo hvala ti na lijepim riječima 🥰 stvarno ste me sve jako ohrabrile i utjesile. Naravno da sam ja papanica počela sebe tješiti da imam rezervne opcije. Btw ja sredinom 11mj trebam u Petrovu na karijigram, to mi je zadnja od onih proširenih pretraga... Naručila sam se prije 2 mjeseca... Da mi je biti u tvojoj koži, nikad nisam bila ljubomorna osoba ali moram priznati da malo ljubomorisem na žene koje idu roditi, kao da idu na bal a ja pepeljuga sjedim doma, eh da mi je doći do te muke 🙏
MaksiST nebi vjerovala ali to što si ti napisala, točno to je i dr rekao 😂 bas kao da si vidovita. Hvala na podršci 🥰
Luna stvarno se nadam čudu i Božanskoj intervenciji, pa ako je suđeno neka bude 🙏💗
Mimica draga ti si bas mlada i sigurno ćeš se ostvariti kao majka i to vjerojatno čim prije. Ali razumijem napetost, u prvom postupku je uvijek sve povuci potegni, puno brige nizašto. Među tih 5 sretnika je sigurno i jedna beba 🥰💞
Ribic pa piše u nalazu plavilna GM ali bez odjeka ploda. Stvarno ne znam. I glupa sam što nisam pitala. Kad sam u prvoj trudnoći bila kod dr Ujevic ona mi je detaljno rekla da je sve kako treba biti i da će srce prokucati i tako je i bilo.
Ja sam danas bila u šoku da je u maternici pa se nisam odmah sjetila pitati nego tek kad sam izašla van 🤷 imam sliku ali na njoj se nis ne vidi samo sjena a prenašam tu sliku po kući ko da je na njoj maturant 😂😂
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Drage zene trebam pomoc :/ Nova sam ovdje, al sam vas tu i tamo pratila i prije i najvise informacija saznala upravo ovdje.
Iza mene je 1 neuspjesni postupak, a sada me ceka FET, radjena mi je histeroskopija i dosao je nalaz da imam kronicni endometritis (upalu endometrija) dr.Maricic u zg u IVF je preporucio antibiotik i kortikosteroide, medjutim doktorica u St.u bolnici, kod koje idem na MPO dala mi je samo Doksicilin i rekla da se nakon antibiotika iduci ciklus javim da napravimo FET.
Jel se netko susreo sa endometritisom, trebam li ponoviti histeroskopiju da znam je li antibiotik djelovao?
Hvala i sorry ako sam koji pojam krivo napisala, sve mi je jos poprilicno novo 😫
Sortiraj odgovore
Najstariji