Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Luana
    03. Studeni 2022. 14:04

Curke, nisam stigla jutros ni slova napisati pa kasnim sa željama da svima sve prodje sretno i uspješno 🙃 sve me sram, ali koliko sam stigla iscitati, ima super vijesti... Ne znam kako vi, ali ja dok isciram 5 strana, zaboravim koja je sto na prvoj napisala... Tko ima uzv, tko aspiraciju, tko transfer i betu danas? 🤔🤔 Nadam se da ce se svi javiti sa sretnim vijestima...

Lightblue, kako je?

Mimica, imaš info o transferu?

Hvala svima na lijepim zeljama za moj transfer sutra, sve bih vas izljubila i saljem 🤞🤞🤞🤞 da svima sve bude dobitno.... Moram pisat natuknice tko sto ima i da se mogu svima zahvalit i zazeljet srecu... Mozak mi je na backup energiji 🤣🙈🙈

👮 36 oligoazstheno...
    👩41 2019. biokem, 2020 spontani
    6/2021 vanmatericna lijevo( lpsc, izvadjen jajovod)
    7/2021 vanmatericna desno (metotrexat)
    11/2021 Amh 10.8, tsh 1.05, granicna trombofilija
    03/2021 histeroskopija (polip); lpsc uklanjanje i drugog jajovoda i ciste/serozni borderline tumor
    10/22 ivf, 9🥚, oplodjeno 7, 5 blastica, 🐧🐧🐧
    ET 04.11 - 5.dan, vracene 2 blastociste
    10dnt, beta 104
    12dnt beta 205
    UZV 28.11

• Luana
    03. Studeni 2022. 14:07

Razumna

anii208

Razumna

Lucky 🙏🏼👶🏼

Razumna

Pozdrav žene.
    Nemam što pametno za reći.
    Dr je vidio pravilan GM ali bez odjeka ploda.
    Rekao je kontrola za tjedan dana i da nema razloga za tjedan dana da sve ne bude ok.
    Ja imam neki loš predosjećaj….

Koliko si ti sada? Negdje oko 5tt? Meni su se otkucaji vidjeli tek 6+3 kad sam bila, ne brini se, bit ce dobro🍀

Ma ja sam ti sad 6+1 i zato se i sikiram
    Razumna samo da te umirim , mojoj frendici u obje trudnoce
    bebama pocelo kucati srce cc 8 tjedan… to se dobro sjecam jer je jadna bila u frci i panici svaki put , tako da samo smireno🙏🏻

Pa za poluditi. Prosli put je srce stalo u 8tt….

Bit ce sve ok, pokusaj biti pozitivna, iako je to najteže, znam... Ali neke ne cuju srce ni u 7+i bude sve ok.. Bit će i kod tebe 🤗

👮 36 oligoazstheno...
    03/2021 histeroskopija (polip); lpsc uklanjanje i drugog jajovoda i ciste/serozni borderline tumor
    10dnt, beta 104
    12dnt beta 205
    UZV 28.11

Leeloo101
    03. Studeni 2022. 14:08

Luana

Curke, nisam stigla jutros ni slova napisati pa kasnim sa željama da svima sve prodje sretno i uspješno 🙃 sve me sram, ali koliko sam stigla iscitati, ima super vijesti… Ne znam kako vi, ali ja dok isciram 5 strana, zaboravim koja je sto na prvoj napisala… Tko ima uzv, tko aspiraciju, tko transfer i betu danas? 🤔🤔 Nadam se da ce se svi javiti sa sretnim vijestima…

Lightblue, kako je?

Mimica, imaš info o transferu?

Hvala svima na lijepim zeljama za moj transfer sutra, sve bih vas izljubila i saljem 🤞🤞🤞🤞 da svima sve bude dobitno…. Moram pisat natuknice tko sto ima i da se mogu svima zahvalit i zazeljet srecu… Mozak mi je na backup energiji 🤣🙈🙈

Tako se i ja divim Stella, Razumna Rainbow JLo i sličnima koje nas nabroje desetak i svakoj sve znaju..

Mislim da i one imaju neki salabahter

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

Mimica91
    03. Studeni 2022. 14:10

Razumna žao mi je što moraš prolaziti tu torturu iako ja vjerujem da će sve izaći na dobro. Znam da nije lako jer ja sam evo samo čekajući vijesti o oplodnji dobila sijede.

Kod mene se oplodilo 5 stanica, a transfer će biti treći dan, u subotu 🤞🤞🤞 nadam se da ima pozitivnih ishoda i sa ranijim transferima. 

Preko trnja do zvijezda
    Ja 91, mm 92
    Azoospermija/kriptozoospermija
    2021 postupak Turska ⛔
    Betaplus 10/2022 postupak, 9 js, 5 oplođeno, transfer 2 embrija ❌
    FET 1 🐧 12/22 imamo ❤️
    29.08.2023 rodio se sin
    10/2024 postupak za drugo dijete ❌

• Luana
    03. Studeni 2022. 14:10

Rainbow_Hope 🌈

Afrodita blizići ❤️❤️ čestitam!!!
    pandažao mi je da je biokemijska, ali drago mi je da nije vamaternična 💪 kad imaš opet konzultacije?
    razumna sretno na uzv! Razumijem paničarenje i ptsp 🙈
    iscekivanjedobrihstvari čestitam, odličan rasplet 🥳
    stela kad planiraš na histero?
    Luana sretno sutra na transferu, odličan rezultat! 🔝
    ana26 odlični testići 🤗
    pepuska sretno sutra! 🍀
    avocado, ribic, linda vi još malo brojite 💪💪
    ribic predivna imena ❤️ još malo i curke stižu ❤️
    ribic, linda slažem se s gledanjem u gaće pri odlasku na wc i panikom prije uzv-a 🙈🙈🙈
    razumna evo ja sam baš mužu neki dan rekla da mi je lupkanje male najljepši osjećaj u životu 🤷 sva se rastopim, a stalno lupa ❤️
    eva sve smo imale takve reakcije, sve je to normalno ❤️
    mimica odličan broj stanica, ali posebno odlična vijest za spermiće 🔝🔝🔝 nek se sad sve oplode 🍀🍀🍀
    darliv drži se ❤️
    flowerson beta se nakon 1000 više ne dupla pravilno, to je super 💪
    petra pa kako ste i vi daleko već dogurale, čekamo vesele vijesti uskoro 🥳
    capi nemam iskustva s pcos-om, ali držim fige 🤞
    j_lo super vijesti s uzv-a ❤️
    Tanja sretno! ja sam od transfera i još uvijek na 8 kapi oleovita dnevno
    —–
    Evo, iskoristila sam vrijeme dok čekam na drugo vađenje krvi za ogtt da konačno malo polovim zaostatke 🙈
    Imam kaos na poslu, radim još cca 3 tjedna pa pokušavam sve maksimalno pozavršavati i onda se navečer samo onesvijestim od umora…
    Mi smo inače dobro, curka je jako aktivna, u utorak sljedeći uzv 🥰

Hvala na mijepim zeljama, bas mi to treba, malo sreće 😍 evo, ja se tebi divim kako si ti sve nabrojala i polovila 🤔❤️

👮 36 oligoazstheno...
    10dnt, beta 104
    12dnt beta 205
    UZV 28.11

• ribic
    03. Studeni 2022. 14:25

Razumna

Pozdrav žene.
    Nemam što pametno za reći.
    Dr je vidio pravilan GM ali bez odjeka ploda.
    Rekao je kontrola za tjedan dana i da nema razloga za tjedan dana da sve ne bude ok.
    Ja imam neki loš predosjećaj….

Da li se vidjela i zumanjcana?

Ja sam na identicno (6+1) i vracena dva trodnevna imala da se jednoj culo srceko, a kod druge je bila gestacijska i zumanjcana al bez odjeka ploda. Iduci uzv (7+1) su se oba srceka cula.

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

J_Lo
    03. Studeni 2022. 15:07

Capi_3

Stela_M

Capi uz tvoj stvarno visok amh def je bolje ići s manjim dozama a folikuli će narasti ne brini na tvoj amh će ih sigurno biti, problem je kada je jako puno jajnih stanica što najčešće dio nije zrel i nisu baš kvalitetne tako da je i za tebe bolje da si na manjim dozama i da ne dođe do ohhs-a, a ako ti dr želi dati štopericu (hcg) onda ne vjerujem da ti prijeti rizik od ohhs-a samo strpljivo i bit će ti sve super… btw ako su ti ciklusi malo duži onda i folikulima treba malo duže tako je meni dr objasnio 😁 ako što trebaš samo pitaj 🤗❤️
    Razumna sretno najsretnije sutra 🤗❤️❤️

Daaa, tako mi je dr danas nekako objasnio…idemo polakse, duze ce trajat, ali ocekujemo bolji rezultat. Ma meni je samo da narastu…vidjet cemo. Zaista imam dobar feeling ovaj put 🤗

Ja sam sa svojim AMH  dobivala Gonal 115, pa 125,pa 150. Isto Decapeptyl je bio. I bila sam u blagom hiperu. Ne znam koliku si dozu dobivala prvi put, ali smatram da je ovo puno bolje za tebe. I tako je broj kvalitetnih stanica kao što si i sama vidjela, jako malen. I meni su produljeni ciklusi tako da je to sve trajalo dva tjedna, od početka do aspiracije :) 

31 👩‍❤️‍👨 33 TTC od 1.2019.
    🙋🏼‍♀️1. 2020. vanmaternična (salpingectomia desno) -PCOS, AMH 72.40 Od 1.2022 : INOVO/INOFOLIC, koenzim q10 nano, Siofor, Folat 800mcg, vit D tekući 2500 IU
    👱🏼‍♂️ astenozoospermia (>10%)
    🏥KBC Split - 4/22 1. ISCI Gonal 125,cetrotide, Decapeptyl. Aspirano 11, 8 oplođenih, 14.5. ET 1 blastice ( 1 🐧) B 12 DNT 798,B 17DNT 7500 ➡️ 2.UZV 17.6.❤️ 7+4
    Panorama ✔️stiže nam Korina❤️
    [/url

Razumna
    03. Studeni 2022. 15:08

Lucky pa iskreno se nadam i odlučila sam vjerovati doktrizmu da će sve biti dobro.
    Rekao je dr da mirujem pa ću to i raditi.
    Hvala na lijepim riječima 🥰 danas je kod dr bilo jako veselo. Sestra Marija je trudna pa je Joza imao svoju komediju a mi žene smo ga jako podržale pa se orio smijeh. Mene je dr najavio kao najpozitivniju osobu na što je moj muž rekao da sam sad u drugom stanju pa da sam veselje zamijenila brigom 😂 a ja sam se pravdala da ću biti normalna kad rodim....
    Looorna hvala na lijepim riječima 💗 zao mi je zbog tvoje bete ali primjeni moj način razmišljanja, svaki put kad sam imala losu betu ja bi si rekla "gle barem sam trudna i to je sad potvrđeno i uživa ću u tome " i donekle bi uspjela u tome. Btw meni je dr ispričao da je imao pacijenticu kojoj je beta stagnirala ali na kraju je rodila. Ne želim ti davati lažnu nadu, ali želim reći da čuda postoje 🥰
    Capi hvala draga 💞 želim ti dobru i kvalitetnu berbu i puno kvalitetnih blastica 🤞. Ja sam kod dr Lucingera.
    Leeloo i ja bi tebe zagrlila 💞🥰💗 malo sam si od spavala pa sam bolje, optimističnijia... Kako je kod tebe? Jel osjećaš što? Probadanje u jajnicima? Kad radiš test? 
    Flowerson 💗hvala draga i ja tebi šaljem veliki hug. Daj Boze da skupa rodimo 🙏 
    IscekivanjeDo.... U prošloj trudnoći dr u 8tt nije vidio cirkulaciju. Ja sam se osjećala super nisam krvarila, tek nakon tri tjedna od prekida terapije proživjela sam pravi mali porod u svojoj kupaonici, ali to se tebi neće dogoditi i sve će biti super.
    Što se tiče tvog osjećaja da imaš vanmaternicnu trudnicu, mislim da se to tvoj mozak igra sa tobom isto kao što se i moj igrao sa mnom. Ja sam danas očekivala da će mi dr reci da imam plod u lijevom jajniku (jer me stalno probada taj jajnik) a kad je rekao da je u sredini maternice i dobro pozicioniran ja sam ostala u čudu jer sam ja očekivala najgore čak mi je i muž rekao po tvoj skali ovo je manje zlo 😂. Ti stvarno nemaš razloga vjerovati da ovaj put nije dobitni.
    Saljem ti veliko 💗

12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
    7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
    2/22 FET 2xmorula👎
    3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
    5/22 - FET 2x trodnevni 👎
    6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
    10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
    5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
    10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
    4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮‍💨, 🥶🥶🥶
    7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
    2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶

Razumna
    03. Studeni 2022. 15:08

J Lo hvala ti na lijepim riječima 🥰 stvarno ste me sve jako ohrabrile i utjesile. Naravno da sam ja papanica počela sebe tješiti da imam rezervne opcije. Btw ja sredinom 11mj trebam u Petrovu na karijigram, to mi je zadnja od onih proširenih pretraga... Naručila sam se prije 2 mjeseca... Da mi je biti u tvojoj koži, nikad nisam bila ljubomorna osoba ali moram priznati da malo ljubomorisem na žene koje idu roditi, kao da idu na bal a ja pepeljuga sjedim doma, eh da mi je doći do te muke 🙏
    MaksiST nebi vjerovala ali to što si ti napisala, točno to je i dr rekao 😂 bas kao da si vidovita. Hvala na podršci 🥰
    Luna stvarno se nadam čudu i Božanskoj intervenciji, pa ako je suđeno neka bude 🙏💗
    Mimica draga ti si bas mlada i sigurno ćeš se ostvariti kao majka i to vjerojatno čim prije. Ali razumijem napetost, u prvom postupku je uvijek sve povuci potegni, puno brige nizašto. Među tih 5 sretnika je sigurno i jedna beba 🥰💞
    Ribic pa piše u nalazu plavilna GM ali bez odjeka ploda. Stvarno ne znam. I glupa sam što nisam pitala. Kad sam u prvoj trudnoći bila kod dr Ujevic ona mi je detaljno rekla da je sve kako treba biti i da će srce prokucati i tako je i bilo.
    Ja sam danas bila u šoku da je u maternici pa se nisam odmah sjetila pitati nego tek kad sam izašla van 🤷 imam sliku ali na njoj se nis ne vidi samo sjena a prenašam tu sliku po kući ko da je na njoj maturant 😂😂

12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
    7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
    2/22 FET 2xmorula👎
    3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
    5/22 - FET 2x trodnevni 👎
    6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
    10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
    5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
    10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
    4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮‍💨, 🥶🥶🥶
    7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
    2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶

• Kriss88
    03. Studeni 2022. 15:21

Drage zene trebam pomoc :/ Nova sam ovdje, al sam vas tu i tamo pratila i prije i najvise informacija saznala upravo ovdje.
    Iza mene je 1 neuspjesni postupak, a sada me ceka FET, radjena mi je histeroskopija i dosao je nalaz da imam kronicni endometritis (upalu endometrija) dr.Maricic u zg u IVF je preporucio antibiotik i kortikosteroide, medjutim doktorica u St.u bolnici, kod koje idem na MPO dala mi je samo Doksicilin i rekla da se nakon antibiotika iduci ciklus javim da napravimo FET.
    Jel se netko susreo sa endometritisom, trebam li ponoviti histeroskopiju da znam je li antibiotik djelovao? 
    Hvala i sorry ako sam koji pojam krivo napisala, sve mi je jos poprilicno novo 😫

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.