Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Leeloo101
    03. Studeni 2022. 15:21

Razumna

Lucky pa iskreno se nadam i odlučila sam vjerovati doktrizmu da će sve biti dobro.
    Rekao je dr da mirujem pa ću to i raditi.
    Hvala na lijepim riječima 🥰 danas je kod dr bilo jako veselo. Sestra Marija je trudna pa je Joza imao svoju komediju a mi žene smo ga jako podržale pa se orio smijeh. Mene je dr najavio kao najpozitivniju osobu na što je moj muž rekao da sam sad u drugom stanju pa da sam veselje zamijenila brigom 😂 a ja sam se pravdala da ću biti normalna kad rodim….
    Looorna hvala na lijepim riječima 💗 zao mi je zbog tvoje bete ali primjeni moj način razmišljanja, svaki put kad sam imala losu betu ja bi si rekla "gle barem sam trudna i to je sad potvrđeno i uživa ću u tome " i donekle bi uspjela u tome. Btw meni je dr ispričao da je imao pacijenticu kojoj je beta stagnirala ali na kraju je rodila. Ne želim ti davati lažnu nadu, ali želim reći da čuda postoje 🥰
    Capi hvala draga 💞 želim ti dobru i kvalitetnu berbu i puno kvalitetnih blastica 🤞. Ja sam kod dr Lucingera.
    Leeloo i ja bi tebe zagrlila 💞🥰💗 malo sam si od spavala pa sam bolje, optimističnijia… Kako je kod tebe? Jel osjećaš što? Probadanje u jajnicima? Kad radiš test?
    Flowerson 💗hvala draga i ja tebi šaljem veliki hug. Daj Boze da skupa rodimo 🙏
    IscekivanjeDo…. U prošloj trudnoći dr u 8tt nije vidio cirkulaciju. Ja sam se osjećala super nisam krvarila, tek nakon tri tjedna od prekida terapije proživjela sam pravi mali porod u svojoj kupaonici, ali to se tebi neće dogoditi i sve će biti super.
    Što se tiče tvog osjećaja da imaš vanmaternicnu trudnicu, mislim da se to tvoj mozak igra sa tobom isto kao što se i moj igrao sa mnom. Ja sam danas očekivala da će mi dr reci da imam plod u lijevom jajniku (jer me stalno probada taj jajnik) a kad je rekao da je u sredini maternice i dobro pozicioniran ja sam ostala u čudu jer sam ja očekivala najgore čak mi je i muž rekao po tvoj skali ovo je manje zlo 😂. Ti stvarno nemaš razloga vjerovati da ovaj put nije dobitni.
    Saljem ti veliko 💗

Sviđa mi se ova promjena u tonu koju osjetim... znale smo sve da ti to možeš preokrenuti u svojoj glavici

Ja sam ok, samo umorna ko konj... idem si prilec malo.. 

@slika maturanta uvijek se sjetim Rachel iz Prijatelja kad je plakala jer na uzv ne vidi ništa pa će biti loša majka... 

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

J_Lo
    03. Studeni 2022. 15:22

Tanja pupo. ☺️ Neka se primi kod svoje mame 😘🤞
    Mimica bravo, super. Naravno da ima i trodnevnih uspješnih i dobrih zametaka! 🤞 Navijamo 🤞
    Tina hej, ja isto znam škicnuti temu zimske bebe ali mi odžah bude stres jer su svu, već spremili torbe za rodilište a, ja još doma ni kupaonu nemam 😅😅😅 drago mi je da ste ti i tvoja curica dobro 😘
    Leeloo ajmo zaključit da su probadanja gotovo uvijek dobar znak 🤭🤞 i ja moram imat šalabhter zbog listi, pa uvijek nešto krivo pohvatam 😅 tješim se da je baby brain.
    Rain još malo pa ćeš usporit tempo.. Treba to. Drago mi je da je sve u redu i da osjećaš svoju Sofiju 😘
     Flowerson, Stela, Petra, Razumna, iman, Ribic😘
    Di nam je tikvica?
    Lightblue ti si to sad opet u novom prirodnom postupku?
    Idući tjedan vidim je puno beta na repertoaru, mislim da je vrijeme za neke testiće 😁
    Ana26 kad si rekla ono da vadiš, betu? Nisam zapisala izgleda.
    June7 kakve su vijesti s tvoga UZV-a? 
    Luana, Pepuška sretno sutra! 

31 👩‍❤️‍👨 33 TTC od 1.2019.
    🙋🏼‍♀️1. 2020. vanmaternična (salpingectomia desno) -PCOS, AMH 72.40 Od 1.2022 : INOVO/INOFOLIC, koenzim q10 nano, Siofor, Folat 800mcg, vit D tekući 2500 IU
    👱🏼‍♂️ astenozoospermia (>10%)
    🏥KBC Split - 4/22 1. ISCI Gonal 125,cetrotide, Decapeptyl. Aspirano 11, 8 oplođenih, 14.5. ET 1 blastice ( 1 🐧) B 12 DNT 798,B 17DNT 7500 ➡️ 2.UZV 17.6.❤️ 7+4
    Panorama ✔️stiže nam Korina❤️
    [/url

J_Lo
    03. Studeni 2022. 15:29

Razumna

J Lohvala ti na lijepim riječima 🥰 stvarno ste me sve jako ohrabrile i utjesile. Naravno da sam ja papanica počela sebe tješiti da imam rezervne opcije. Btw ja sredinom 11mj trebam u Petrovu na karijigram, to mi je zadnja od onih proširenih pretraga… Naručila sam se prije 2 mjeseca… Da mi je biti u tvojoj koži, nikad nisam bila ljubomorna osoba ali moram priznati da malo ljubomorisem na žene koje idu roditi, kao da idu na bal a ja pepeljuga sjedim doma, eh da mi je doći do te muke 🙏
    MaksiSTnebi vjerovala ali to što si ti napisala, točno to je i dr rekao 😂 bas kao da si vidovita. Hvala na podršci 🥰
    Lunastvarno se nadam čudu i Božanskoj intervenciji, pa ako je suđeno neka bude 🙏💗
    Mimicadraga ti si bas mlada i sigurno ćeš se ostvariti kao majka i to vjerojatno čim prije. Ali razumijem napetost, u prvom postupku je uvijek sve povuci potegni, puno brige nizašto. Među tih 5 sretnika je sigurno i jedna beba 🥰💞
    Ribicpa piše u nalazu plavilna GM ali bez odjeka ploda. Stvarno ne znam. I glupa sam što nisam pitala. Kad sam u prvoj trudnoći bila kod dr Ujevic ona mi je detaljno rekla da je sve kako treba biti i da će srce prokucati i tako je i bilo.
    Ja sam danas bila u šoku da je u maternici pa se nisam odmah sjetila pitati nego tek kad sam izašla van 🤷 imam sliku ali na njoj se nis ne vidi samo sjena a prenašam tu sliku po kući ko da je na njoj maturant 😂😂

Ma brzo će i tebi proći pa ćeš ići roditi 😘🤞
    Meni doktorica svaki put kaže, e, draga moja, da je to sve tako lako, svim ženama bi samo zakazali dan poroda i aj bok od početka do kraja trudnoće. Svaki period nosi svoje probleme a pogotovo nama kojima je i samo začeće tako veliki izazov. Treba biti s jedne strane realan i čvrsto na zemlji, a s druge strane uvijek vjerovati i nadati se ☺️ i ja vjerujem da je ovo tvoja sretna priča 🤞

🙋🏼‍♀️1. 2020. vanmaternična (salpingectomia desno) -PCOS, AMH 72.40 Od 1.2022 : INOVO/INOFOLIC, koenzim q10 nano, Siofor, Folat 800mcg, vit D tekući 2500 IU
    🏥KBC Split - 4/22 1. ISCI Gonal 125,cetrotide, Decapeptyl. Aspirano 11, 8 oplođenih, 14.5. ET 1 blastice ( 1 🐧) B 12 DNT 798,B 17DNT 7500 ➡️ 2.UZV 17.6.❤️ 7+4
    [/url

J_Lo
    03. Studeni 2022. 15:32

Leeloo101

Sviđa mi se ova promjena u tonu koju osjetim… znale smo sve da ti to možeš preokrenuti u svojoj glavici

Ja sam ok, samo umorna ko konj… idem si prilec malo..

@slika maturanta uvijek se sjetim Rachel iz Prijatelja kad je plakala jer na uzv ne vidi ništa pa će biti loša majka…

Hahahha jesi me nasmijala. Jučer mi je muž prvi put bio sa mnom na uzv. I cijelo vrijeme unutra je doktorici kimao glavom mhm mhm,  a kasnije meni tumačio kako nije ništa tamo skužio 😅😅

[/url

Kacusha
    03. Studeni 2022. 15:33

Stela_M

Rainbow_Hope 🌈

Afrodita blizići ❤️❤️ čestitam!!!
    pandažao mi je da je biokemijska, ali drago mi je da nije vamaternična 💪 kad imaš opet konzultacije?
    razumna sretno na uzv! Razumijem paničarenje i ptsp 🙈
    iscekivanjedobrihstvari čestitam, odličan rasplet 🥳
    stela kad planiraš na histero?
    Luana sretno sutra na transferu, odličan rezultat! 🔝
    ana26 odlični testići 🤗
    pepuska sretno sutra! 🍀
    avocado, ribic, linda vi još malo brojite 💪💪
    ribic predivna imena ❤️ još malo i curke stižu ❤️
    ribic, linda slažem se s gledanjem u gaće pri odlasku na wc i panikom prije uzv-a 🙈🙈🙈
    razumna evo ja sam baš mužu neki dan rekla da mi je lupkanje male najljepši osjećaj u životu 🤷 sva se rastopim, a stalno lupa ❤️
    eva sve smo imale takve reakcije, sve je to normalno ❤️
    mimica odličan broj stanica, ali posebno odlična vijest za spermiće 🔝🔝🔝 nek se sad sve oplode 🍀🍀🍀
    darliv drži se ❤️
    flowerson beta se nakon 1000 više ne dupla pravilno, to je super 💪
    petra pa kako ste i vi daleko već dogurale, čekamo vesele vijesti uskoro 🥳
    capi nemam iskustva s pcos-om, ali držim fige 🤞
    j_lo super vijesti s uzv-a ❤️
    Tanja sretno! ja sam od transfera i još uvijek na 8 kapi oleovita dnevno
    —–
    Evo, iskoristila sam vrijeme dok čekam na drugo vađenje krvi za ogtt da konačno malo polovim zaostatke 🙈
    Imam kaos na poslu, radim još cca 3 tjedna pa pokušavam sve maksimalno pozavršavati i onda se navečer samo onesvijestim od umora…
    Mi smo inače dobro, curka je jako aktivna, u utorak sljedeći uzv 🥰

Ti si baš vrijedna žena 😁 još ti ništa ne znam niti gdje da se naručim niti koliko se čeka svakako bi ju voljela obaviti prije samog feta a to bi onda bio 1 mj, ja si račun da bi mi do onda trebali i nalazi svi biti na hrpi dakle drugim riječima ne znam ti ništa 😁🤗❤️❤️

Rade ti u IVFu ja sam bila kod dr. Maričića bas pozitiva 🥰

👱‍♀️39g, 👨‍🦰31g, 👩‍❤️‍💋‍👨2g,
    👱‍♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
    👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
    12mj 2022. posvojenje Emili 💜

• Luana
    03. Studeni 2022. 15:49

Hvala Jlo! 😍❤️

Mimica, bravo za 5!! Imas transfer dan poslije mene, uuuu, bit ce to zajednicko iscekivanje i slavlje, vec vidim...

Je li dr rekao ista sto treba na dan transfera? Meni nisu spominjali ni pun mjehur, niti da ne stavljam utrice... Nemam pojma sto trebam 🤔🙈🙈 cure, moze koji savjet? 

👮 36 oligoazstheno...
    👩41 2019. biokem, 2020 spontani
    6/2021 vanmatericna lijevo( lpsc, izvadjen jajovod)
    7/2021 vanmatericna desno (metotrexat)
    11/2021 Amh 10.8, tsh 1.05, granicna trombofilija
    03/2021 histeroskopija (polip); lpsc uklanjanje i drugog jajovoda i ciste/serozni borderline tumor
    10/22 ivf, 9🥚, oplodjeno 7, 5 blastica, 🐧🐧🐧
    ET 04.11 - 5.dan, vracene 2 blastociste
    10dnt, beta 104
    12dnt beta 205
    UZV 28.11

J_Lo
    03. Studeni 2022. 15:53

Luana

Hvala Jlo! 😍❤️

Mimica, bravo za 5!! Imas transfer dan poslije mene, uuuu, bit ce to zajednicko iscekivanje i slavlje, vec vidim…

Je li dr rekao ista sto treba na dan transfera? Meni nisu spominjali ni pun mjehur, niti da ne stavljam utrice… Nemam pojma sto trebam 🤔🙈🙈 cure, moze koji savjet?

Ovisi od doktora do doktora. 
    Ja sam na ET išla praznog mjehura. Samo dr. Budimir radi tako  u KBC Split, svi drugi doktori rade et na puni mjehur. Utriće ne stavljati, dr stavi odmah nakon transfera, barem je tako praksa u Splitu. Zato ti se najbolje informirati tamo, ako možeš sada još nazvati..? 

[/url

J_Lo
    03. Studeni 2022. 15:55

Luana

Hvala Jlo! 😍❤️

Mimica, bravo za 5!! Imas transfer dan poslije mene, uuuu, bit ce to zajednicko iscekivanje i slavlje, vec vidim…

Je li dr rekao ista sto treba na dan transfera? Meni nisu spominjali ni pun mjehur, niti da ne stavljam utrice… Nemam pojma sto trebam 🤔🙈🙈 cure, moze koji savjet?

Ali na kraju krajeva, možeš doći punog mjehura, lako odeš na wc ako ne treba. 

[/url

Mimica91
    03. Studeni 2022. 15:57

Meni su za transfer rekli da mogu staviti ujutro utrogestan da to njima ne smeta. I ja sam pitala za mjehur, ne treba biti pun. Vjerujem da bi ti napomenuli da moraš biti punog mjehura. 

Preko trnja do zvijezda
    Ja 91, mm 92
    Azoospermija/kriptozoospermija
    2021 postupak Turska ⛔
    Betaplus 10/2022 postupak, 9 js, 5 oplođeno, transfer 2 embrija ❌
    FET 1 🐧 12/22 imamo ❤️
    29.08.2023 rodio se sin
    10/2024 postupak za drugo dijete ❌

Mimica91
    03. Studeni 2022. 15:58

Luana da li samo utrogestan uzimaš trenutno ili još nešto od terapije. 

Preko trnja do zvijezda
    Ja 91, mm 92
    Azoospermija/kriptozoospermija
    2021 postupak Turska ⛔
    Betaplus 10/2022 postupak, 9 js, 5 oplođeno, transfer 2 embrija ❌
    FET 1 🐧 12/22 imamo ❤️
    29.08.2023 rodio se sin
    10/2024 postupak za drugo dijete ❌

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.