Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tanja😜🌸
    02. Studeni 2022. 21:39

Evo curke da se javim.
    Vracena mi je danas 1 trodnevna i nadam se da je to ta dobitna 😊🤞
    Htjela sam vas pitati,kako su nam rekle sestre na transferu da je dobar Vitamin D ,e sad..u kojoj kolicini ste ga koristile jer nemam na otpusnom napisano vec usmeno samo savjet od sestara.

👦(30) sve ok
    👩(36) 3 operacije adenoma Hipofize,Gamma N.,hormoni su takvi kakvi mogu biti nakon svega.Diabetes insipidus.Hypopituitarismus.
    TSH: 0.02
    FT4: 14.03
    AMH:3.6
    DHAE-S:0,03
    1.IVF 3.2022 -biokemijska❌️
    2.IVF 11.2022-vracena 1 trodnevna
    Beta 16.11 ❌️
    🏥-Petrova

Lightblue
    02. Studeni 2022. 21:59

Barbi30

Flowerson super za betu.. poslušaj cure što kažu jer beta se ne dupla pravilno nakon određene brojke💪
    Sad čekamo tvoj prvi uzv 🙏☘️
    Ribićjoš malo pa kraj, cure super napreduju …sviđaju mi se imena (meni se čini da se ja i muž nikako ne budemo uskladili s imenima 🤣)
    Lightblue mislim da smo danas pričale u Vinogradskoj o gužvi, trajanju pregleda (zaključujem po godinama i ako si brinula da zakasniš na sastanak) 🤣👀🤔

Nisam bila aktivno pratila forum duže vrijeme jer sve na poslu sređivala da u miru otvorim bolovanje pa stres i samo stres..
    Od danas službeno na komplikacijama i obavili smo drugi UZV - bebica dobro napreduje, puno se micala na uzv pa ju doktor jedva uhvatio da lijepu fotku za doma imamo 🤣❤️
    Daljnje kontrole kod svoje ginekologice obavljam.
    Ako koja cura zna da mi kaže kojim putem se naručuje za kombinirani probir u Vinogradskoj? 🤔

Sretno ostalim curama u svim fazama 💪

Čekala sam još 45 min nakon tebe a bila sam iduća, onda znaš koliko sam bila ljuta i živčana. Čestitam i da sve prođe školski

👩40g, dijabetes tip 2,AMH 36,9
    👨42g asthenospermia (2016) ➡️normospermia (2022)
    2010-2 biokemijske trudnoće
    2011-prirodna trudnoća,gest.dijab.>inzulin,porod 34 tjedan, 2100gr/47cm
    2016-missed ab u 14-om tjednu ,trombofilija isključena
    22-2 AIH -
    01/23 test ➕,spontano, zadnja menstruacija 28.11, 17.01. 7+1 stižu 🩷🩷💙

bambi27zg
    02. Studeni 2022. 22:22

Tanja😜🌸

Evo curke da se javim.
    Vracena mi je danas 1 trodnevna i nadam se da je to ta dobitna 😊🤞
    Htjela sam vas pitati,kako su nam rekle sestre na transferu da je dobar Vitamin D ,e sad..u kojoj kolicini ste ga koristile jer nemam na otpusnom napisano vec usmeno samo savjet od sestara.

Jedna dobitna, kak smo rekle 😉 🍀💪🏼🪺
    Meni je on prepisao one ampulice 25000, citala sam i za neki sprej (zaboravih koji) koji su cure uzimale (mislim da on ide i bez recepta). 

👩🏽35 Hashimoto, IR, neprohodan desni jajovod, histero mioma, missed ab 8 tt (9/21), laparo mioma
    🙎🏽‍♂️34 sve ok
    6/22 prirodni IVF, 1 prsnuo napravljena AIH 👎🏼
    10/22 stimulirani IVF; 11 🥚, 6 oplodeno, 1 blst, vracena 5.dan, beta 12 dpt 408,69
    Panorama 💙🍼 🏥 Petrova dr.V termin:19.7.

• Luana
    02. Studeni 2022. 22:28

Lightblue

Razumna

Lightblue

Prijavljujem uzv 9dc,ništa vrijedno spomena kaže dr i opet u ponedjeljak tj vidio je folikul 2,5mm. Planiran ivf u prirodnom a ovaj spori rast pravda tim što sam dobila 5 dana ranije,makar meni nije jasan taj dio 🤷. Ali OK dr zna više,valjda

Pa zar nebi trebala piti barem clomifem ili letrozol?

Rekao dr:neee gospođo idemo u prirodnjak.mislim da hoće odradit jer dam na listi za lijekove u siječnju.Za inseminaciju sam pila letrazol i prošli ciklus je isto bio planiran ivf bez lijekova ali je nastupila ovulacija i to mislim čak 13 dan a ovim tempom neće ovulacija do 20 dc. Doslovno mi je svaki mjesec drugačije i čini mi se da bez lijekova neće ići. A još i gužva u Vinogradskoj,taman za živćeke. Lagano ludim.

Kod koga si u Vinogradskoj? Cudi me taj pristup 🤔🤔

👮 36 oligoazstheno...
    👩41 2019. biokem, 2020 spontani
    6/2021 vanmatericna lijevo( lpsc, izvadjen jajovod)
    7/2021 vanmatericna desno (metotrexat)
    11/2021 Amh 10.8, tsh 1.05, granicna trombofilija
    03/2021 histeroskopija (polip); lpsc uklanjanje i drugog jajovoda i ciste/serozni borderline tumor
    10/22 ivf, 9🥚, oplodjeno 7, 5 blastica, 🐧🐧🐧
    ET 04.11 - 5.dan, vracene 2 blastociste
    10dnt, beta 104
    12dnt beta 205
    UZV 28.11

Lightblue
    02. Studeni 2022. 22:49

Luana

Lightblue

Razumna

Lightblue

Prijavljujem uzv 9dc,ništa vrijedno spomena kaže dr i opet u ponedjeljak tj vidio je folikul 2,5mm. Planiran ivf u prirodnom a ovaj spori rast pravda tim što sam dobila 5 dana ranije,makar meni nije jasan taj dio 🤷. Ali OK dr zna više,valjda

Rekao dr:neee gospođo idemo u prirodnjak.mislim da hoće odradit jer dam na listi za lijekove u siječnju.Za inseminaciju sam pila letrazol i prošli ciklus je isto bio planiran ivf bez lijekova ali je nastupila ovulacija i to mislim čak 13 dan a ovim tempom neće ovulacija do 20 dc. Doslovno mi je svaki mjesec drugačije i čini mi se da bez lijekova neće ići. A još i gužva u Vinogradskoj,taman za živćeke. Lagano ludim.

Ovaj ciklus Tomić, vodi me kao Kuna ali kod njega sam bila jednom,3*Tomić, 3*Bolanča i specijalizantice . Imam osjećaj da mi je cijela Vinogradska u međunožju 😂,samo još fale studenti🤦‍♀️

👩40g, dijabetes tip 2,AMH 36,9
    👨42g asthenospermia (2016) ➡️normospermia (2022)
    2010-2 biokemijske trudnoće
    2011-prirodna trudnoća,gest.dijab.>inzulin,porod 34 tjedan, 2100gr/47cm
    2016-missed ab u 14-om tjednu ,trombofilija isključena
    22-2 AIH -
    01/23 test ➕,spontano, zadnja menstruacija 28.11, 17.01. 7+1 stižu 🩷🩷💙

• makud92
    02. Studeni 2022. 22:59

Pozdrav, nova sam ovdje na forumu ali vas citam vec neko vrijeme.
    Zanima me da li je nekome iz Petrove odgoden FET, konkretno u mom slucaju je aspiracija bila u lipnju ali je ET odgoden zbog visokog progesterona, te su me na konzultacije za FET narucili u rujnu zbog toga sto mi je lijecnik bio do tada na godisnjem. U rujnu mi je receno da cemo ici sa sljedecim ciklusom u postupak. Medutim kako ja nemam redovite cikluse, dr Kisic kod kojeg se vodim je rekao da dodem 2.ciklusa, kada god da on bude, da se izvadi krv za P4 i FSH. U meduvremenu zbog renovacije saljem sestrama mail sta ce biti sa mnom i kazu da ce se FET-ovi i dalje provoditi. Danas konacno dobim menstruaciju i cujem se sa Petrovom da bi mi rekli da nista sada od FET-a nego tek u sijecnju jer se sele na Vuk.V.
    Na forumu vidim da cure i dalje idu na FET, tj neke su danas bile na transferu. Pa mi nije jasno sto se tocno vise dogada tamo, jer imam osjecaj da ja nikako necu docekati FET.
    Sorry na dugom postu, ali totalno sam razocarana sa Petrovom opcenito jer se sve oduzilo brutalno. (Prvi pregled sam imala u 9 mj 2021, aspiraciju u 6 mj 2022...i sada se FET odgada...)

❤️: ciklusi 30-60dana, L. ovarij naznačen PCOM, DG- sterilitas primaria. AMH 55.5. 💉: gonal 150, orgalutran, decapeptyl
    6 mj.'22: aspiracija 12 oocita, odgoden ET, kriopohrana 3 blastociste 5.dan na 2 nosaca.
    FET '22. odgoden za '23. zbog renovacije Petrove.
    💙:Normozoospermia
    2 mj.'23: estrofem, endometrij se stanjuje
    5 i 6 mj.'23: estrofem, endometrij se stanjuje
    7 mj.'23: letrozol, 1 j.s. test ➖️
    8 mj.'23: dg histero ➡️🔝
    Jesen '23.: FET ?¿

• Luana
    02. Studeni 2022. 23:01

Lightblue

Luana

Lightblue

Razumna

Lightblue

Ovaj ciklus Tomić, vodi me kao Kuna ali kod njega sam bila jednom,3*Tomić, 3*Bolanča i specijalizantice . Imam osjećaj da mi je cijela Vinogradska u međunožju 😂,samo još fale studenti🤦‍♀️

Ja sam imala tamo studente 🤣🤣🤣🤣🤣 

👮 36 oligoazstheno...
    👩41 2019. biokem, 2020 spontani
    6/2021 vanmatericna lijevo( lpsc, izvadjen jajovod)
    7/2021 vanmatericna desno (metotrexat)
    11/2021 Amh 10.8, tsh 1.05, granicna trombofilija
    03/2021 histeroskopija (polip); lpsc uklanjanje i drugog jajovoda i ciste/serozni borderline tumor
    10/22 ivf, 9🥚, oplodjeno 7, 5 blastica, 🐧🐧🐧
    ET 04.11 - 5.dan, vracene 2 blastociste
    10dnt, beta 104
    12dnt beta 205
    UZV 28.11

Stela_M
    03. Studeni 2022. 00:00

Jlo drago mi je da je sve ok.🤗❤️❤️
    Tanja neka se mrva čvrsto primi 🤞🤗❤️
    Ligtblue a je si me nasmijala 🙈 žao mi je što uz sav mpo stes i svo čekanje opet se u bolnici sve svede na čekanje, sretnooo 🤗❤️❤️
    Makug92 dobrodošla netko će ti se sigurno od cura javiti ja sam najviše zbog tog zavlačenja i pristupa otišla iz Petrove, sretno 🤞🤗
    Sani kako si? Kako ste se proveli ti i mužek?
    Lelloo kako si, jel te još boli? 🤗❤️
    Pandice ako nas čitaš šaljem veliki hug 🤗❤️

👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
    🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
    1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
    2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
    10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

• ribic
    03. Studeni 2022. 04:35

Jlo Super za uzv! I tvoja bebica se “pokrenula” kao i moja jedna koja je vise kasnila.
    Razumna Sretno na uzv!

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

Kacusha
    03. Studeni 2022. 05:44

Razumna sretno danas 💪🍀
    Ribic cekamo tvoje cure ❣️💖
    Tanja PUPO sretno, da mrvica ostane uz tebe. 💕

👱‍♀️39g, 👨‍🦰31g, 👩‍❤️‍💋‍👨2g,
    👱‍♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
    👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
    12mj 2022. posvojenje Emili 💜

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.